Аз и моята сексуалност. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121299)
 Любов и изневяра (29733)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Аз и моята сексуалност.
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 5478 пъти
Всичко започна преди около четири години, когато бях на 15.
Харесвах момичета и гледах само нормално порно и никога не съм имал гей мисли. Бях привлечен от момичета. Малко по-късно по това време, започнах да разглеждам различни видове порно, докато не видях гей порно за пръв път. Възбуждах се и от двете. Въпреки, че в действителност винаги съм бил привлечен от момичета, гледането на гей порно, винаги ме възбуждаше повече. С течение на годините, след доста изгледани филми, сега чувствам сякаш съзнанието ми е повредено, на някаква психическа основа, която не мога да преодолея. Имам чуството, че съм престрастен. Дали съм роден по този начин или не, не знам, но мозъкът ми вече мисли различно и със сигурност се възбуждам, много по-бързо и повече на момчета, от колкото на момиче и момче. Сега смятам, че това беше най-голямата грешка в живота ми. Не мога да спра да се опитвам да се убедя, че не съм гей. Но фактът, че ми харесва ме кара да чувствам тази тревожност. Не искам да съм гей, емоционално, никога няма да бъда, и не искам да бъда с момче. Не защото ме е срам, а защото просто не мога да изпитам емоцията, която изпитвам към момичетата. Всичко, което ми харесва е физиката. Искам да бъда човекът, с една жена и да създам семейство, това е една от мечтите ми и винаги съм го искал силно, но тези мисли ме измъчват непрестанно. И въпреки, че сега съм на 19 години, никога не съм имал приятелка или каквито и да било сексуални отношения с момиче, харесвали са ме, и аз съм бил влюбен в момиче веднъж, но винаги е било несподелено. Виждам се с момиче емоционално, правейки всички онези дребни неща, които те карат да се усмихнеш и да бъдеш щаслив, но не мога да бъда превлечен сексуално. От друга страна, виждайки едно добре изглеждащо момче, не мога да изпитам нищо емоционално, но ме възбужда сексуално. Може би фактът, че тялото ми не е толкова атрактивно и релефно, също оказва някакъв фактор. Може би завиждам, за по доброто тяло, но това все пак не обяснява, защо съм сексуално привлечен. Не знам какво да правя.. Ще се радвам да чуя какво мислите, както и вашите съвети.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: 1a64f04f0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ми направо си си гей, момче. Или си би-.
На мен ми е отвратителна дори мисълта мъж с мъж, камо ли да гледам филмчета и да се възбуждам от това. Мъж с мъж ми звучи толкова "интересно" и "възбуждащо", колкото да риташ автомобилни гуми или да ядеш суров свински бял дроб.
Има ли човек и най-малки съмнения какъв е, значи е олетял вече. И не е въпрос на воля и желание какъв искаш и какъв не искаш да бъдеш: какъвто си - такъв си, и най-добре да се приемеш такъв и да мислиш по-нататък да направиш и постигнеш най-доброто от това, което си, вместо цял живот да се ограничаваш и отричаш. В противен случай не само ще си супер-зле в това, на което се преструваш, ами и вътрешно ще си дълбоко нещастен, неразбран и неоценен, което в дългосрочен план е много СТРАШНО!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 5ac929a349
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   За гей, не знам, но май си би.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 29082127a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Сексуалната ориентация на отделния човек никога не е 100% едното или другото, колкото и да е разпространено това мнение сред масите. Тя е спектър между хетеро и хомосексуалността. В психологията това е свързано със скалата на Кинси.

Ако си много сексуална натура е възможно да се възбуждаш от всичко свързано със секс, независимо дали мъже, жени, животни, дори сексуални движения между предмети. Има немалко хора, които гледат порно с животни. Това значи ли, че искат да го правят с животни? Една моя позната като малка ми беше споделила, че като се друса на стола и се възбужда. Това значи ли, че иска секс със стола?

ОСВЕН ТОВА, сексуалната ориентация всъщност е по-променима отколкото си мислим. Много мъже в затвора обръщат резбата, защото нямат жени наоколо. Някои стават пасивни гейове, други активни. Работата е там, че като излязат от затвора обикновено си възвръщат хетеросексуалната ориентация.

Просто ти давам храна за размисъл.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 186c4af0a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторе, все още си в период на избистряне на тези неща. Всички сме имали такива периоди. Не се тревожи, не зацикляй на тази тема, спри да мислиш все за това. Излизай с компании, срещай се и общувай с момичета, гони онези мисли от главата си.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: b7b618eb44
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   От автора: Благодаря ви,
6 и 7, наистина се надявам нещата да са такива и
да успея да си намеря приятелка с която ще съм щаслив. Не знам как се стигна до тук просто.

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 96f910ec4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Авторе, напиши в интернет следното: HOCD.
И остави другите умници, които ти натякват колко си гей или би /освен ако наистина си сигурен в това/. Гей порното изобщо не е показател за сексуалната ориентация на човек. Набийте си го всички, които сте на това мнение, най-сетне в главите си.
Там, авторе, ще намериш много отговори на твоя проблем, ще можеш да си прецениш, да си проясниш какво ти е. Мисля, че много ще ти помогне, защото проблемът ти ми е много познат. И аз съм момче и патя от същото, затова тук само аз мога истински да те разбера.
Поздрави и успех! Всичко е преодолимо, но знай, че е трудно, зависи доколко е силно у теб. Иска се воля, изключително желание за борба и промяна.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: cc16478e0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ти сам трябва да избереш пътя в живота си! Дали ще си гей, или не, ти не решаваш сам! НО ако можеш да промениш възгледите си към мъжете, определено ще имаш по-лек живот! Да си гей е много трудно! Дано бъдеш щастлив!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 4b73034fc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Потърси материали за "erotic plasticity" из интернет, ще си обясниш доста неща. По-вероятно е да не си гей обаче, като чета какво пишеш.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 0ec35d0565
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   до 10 от 6:

И как ще решава сам? Да не мислиш, че всички гейове са такива по собствено желание? Повярвай ми, има гейове дето са 100% истински гейове и когато са разбрали за ориентацията си, са изпаднали в шок и ужас. Не като автора, нито като обсесивно-компулсивното разстройство свързано със сексуалната ориентация.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 1208d6a40b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Успех пич.

 
  ...

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: f4f2be8c83
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   и аз съм точно като теб пич, но съм приел, че съм би. Бил съм повече с момчета отколкото с момичета, но те повече ме възбуждат. Приел съм го че съм такъв и не се сдухвам за това. Приеми го и ти и ще ти е много по-леко. Разбирасе искам да се оженя и да имам деца, но това не означава, че трябва да се самонавивам и да се правя че не ми харесват готини момчета.. Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 16ed96f51b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Не слушай тези, които ти казват да се приемеш за бисексуален! Ама в никакъв случай. Просто се бори с това усещане и се старай да не се изкушаваш от мъже и мъжко порно.
Помисли си, колко съвършено ни е създал Господ - мъж и жена, т. е. мъжът е създаден ЗА жената, както и жената е създадена ЗА мъжа. Не се поддавай на хората, които те карат да се приемеш такъв, МОЖЕШ да бъдеш МЪЖ - просто си повярвай.
Аз също имах подобни на твоите внушения по едно време, но мисля, че се преборих чрез вярата - повярвах в християнството и мисля, че успях да елиминирам тези усещания. Не ти казвам задължитено повярвай, но просто ти давам съвет, който при мен помогна.
Пиши пак, как се развиват нещата при теб, ще следя с интерес историята ти. :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 16ed96f51b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Пич, какво става? Как се развиват нещата при теб? Следя историята ти всекиден, но не си писал нищо скоро...
Номер 16

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: cea272773c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Не мога да повярвам, че има още някой като мен. Желанието да имаш семейство жена и деца, но и да искаш интимно с мъж. И аз не мога да си го обясна и все още търся начин за справяне с това. Ще следя темата!

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 28e1e65868
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Все едно съм го писал аз. Долу горе на твоята възраст и аз преживях същото, но накрая се влюбих в едно момиче и се ожених за нея. Бях на 20 и за пръв път с нея правих секс. Минаха 2 години от брака и стана така, че покрай влечението ми към мъже си направих регистрация в сайт и си уредих среща с момче. Отидох на срещата и какво, не мога да му дам да ме чука никога не бях го правил. Не исках и да го чукам. Тогава му направих една свирка и той искаше да ми прави, но аз не пожелах. Исках просто да разбера какво е да лапнеш някой надървен хуй. Свърши и си тръгнах. На другия ден се чувствах ужасно, как щях да целувам детето си с тази уста която лапа пишки. УЖАС. Няколко дена не се понасях, но после супер се възбуждах от всичко, което се беше случило. Бях на път да съсипя семейството си. Благодаря на Бог, че ме намери и се промених, но влечението си остава. Дори сега в момента се двуумя дали да си пусна да гледам мастурбиращи мъже и борбата в мен е жестока. Искам да ти кажа, че ако направиш грешката да си легнеш с мъж връщане назад няма. Едно изпразване не може да се сравни с топлината и уюта на едно хубаво семейство. Не ставай гей, трудно е да бъдеш различен.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 05293b48af
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   и аз имах тези проблеми. Като цяло грешката ми беше, че бях влюбен в едно момиче и цял живот търсех перфектната визуално за да спя с нея, но не ми се получи с нея и просто мина доста време без секс и на 18 трябваше да правя секс, викнах си проститутка, а тя беше доста грозничка и дебела, не ми хареса нищо друго освен свирката, и от този момент нататък клиторите не ми харесваха, харесваха ми жените като усещане и дупетата и гледах анален секс и харесвах свирките. Постепенно от депресия или от някакви други неща си представях, че аз правя свирки на тези, които гледах в клипове. След това се обезкосмих за пръв път на 20 години, изпитвах влечение към себе си така гладък, имах и някакви мъжки прашки и се възбуждах доста когато съм така, да се докосвам, да се галя, нимах се така. В действителност не мога емоционално и реално да харесам никога мъж, абсолютно нищо в мъжете не харесвам, усещам само едно съперничество, а ако е голям пич искам да приличам на него, но имах някакви комплекси със себе си докато мастурбирам и когато мастурбирах на жени, те бяха много красиви и по прашки и анален секс, но най-често ме възбуждаше мисълта за мъжки член. Постепенно с тия прашки и извратени мисли си направих и регистрация в сайтове за запознанства, опитах свирка с мъж точно за 2 минути и разбрах, че това не е за мен, че нямам никакво привличане към мъжки член и към мъжете като цяло, въобще не ми хареса, изтрих си всичките профили... опитах с друга компаньонка, но този път красива, не се получи, сега си имам приятелка и вече съм на 100% убеден в сексуалността си, че е 100% хетеро, докато имах период в който си мислех, че с жена никога няма да направя нищо в секса. Нямам прашки, нямам регистрации в сайтове, нямам мисли за пишки... вече ме възбужда женския клитор страшно много, възбужда ме да давам на гаджето си повече отколкото тя да дава на мен, когато я целувам, галя и прочие, веднага съм готов, без да се пипам долу, без и тя да ме пипа, но от порното съм се зарибил по идеята да доминирам (във фантазиите ми точно аз бях доминирания), но в реалността точно аз искам да доминирам, искам да ме слуша приятелката ми, да стои на колене, да е в прашки, да е моя робиня, а понякога се възбуждам точно от обратното, от това да съм безкрайно нежен с нея, не ме възбуждат нормалните неща. Аз не бях гей, знаех че към мъжете съм егоист, знаех че не ми харесват лицата им, знаех че обичам женската нежност, мога да се влюбвам и да се раздавам само за жени, но просто имах съмнения аджеба ще ми хареса ли мъжки член, мен ме възбуждаше в мислите ми докато свърша, после се мразех, но видях, опитах 2 минути и след това се чувствах сякаш страшно щастлив, че не харесвам мъже, а само жени, мислех че съм би, че съм хомо в секса, а емоционално хетеро, бях много объркан и нещастен, как така реално не харесвам нищо в мъжете, а сексуално ме възбуждат в мислите ми, но тотално ми се изтръгнаха тези мисли и извратеност, не съдя никой подобен, просто при мен нещата, които преживях ме караха да се възбуждам в мислите си от това, но пък реално тези жени така ги боготворях, че просто не можех да се отдам на стотиците предложения от мъже, а по-скоро си играех с тях, възбуждаше ме да си пишем глупости, сега ще ми е отвратително да го правя, много искаха да ме таковат, но реално съм съвсем друг човек със самочувствие, с мъжко излъчвнае, с голямо его, обичам да съм първи сред мъжете, не мога да дам да ме мачкат, не можех да бъда с мъж никога, но не знаех с жена как ще съм сексуално, ето че сега съм много много щастлив и от женската нежност няма по-красиво на тази земя, а мъжете мислят само за едното празнене

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 05293b48af
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Аз писах преди малко пак (може би системата ще ме направи номер 21), просто съм егоист към мъжете и за това няма как да харесам да правя свирка реално, в мислите ми това ми харесваше, но реално точно минутка, две и разбрах, че е отвратително (не съдя никой който го прави), просто аз самият не харесвам нищо друго освен да се раздавам за жени, като цяло го знаех, но не знаех сексуално дали ще мога да си напасна с някое момиче, и съм толкова щастлив сега, но искам тя да ми прави груби свирки, не харесвам нежните, а когато аз я лижа съм нежен, безкрайно възбуден, само да я докосна по бузите с ръка или по брадичката да я хвана, или където и да я пипна, ако знам, че и доставя удоволствие, ако усетя нежността и и се побърквам, беше ми трудно да отключа това нещо в началото, особено щом се стигнеше до секс, не знаех, че ще се справя, не знаех, че съм хетеросексуален, но в крайна сметка се справих и всичко беше отлично, не се бях родил такъв с такива мисли, комплексите и грешките с момичетата ме докараха до там, недоверието ми към жените, просто бях в друг свят със себе си, но с голям морал и самочувствие и не можех да си легна с никой, нищо че тази мисъл ме възбуждаше, а реално с мъж никога нямаше да намеря себе си, щастлив съм че не тръгнах по този път, просто аз съм създаден за да давам на жените, споделям тези неща, не за да изливам мъка, разкаяние и прочие, а защото има и други като мен, давам съвет, понякога комплексите ни до къде ни докарват :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker