Да се страхувам ли от първият път - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Да се страхувам ли от първият път
преди: 10 години, 4 месеца, прочетена 3705 пъти
Здравейте, предварително благодаря на тези, който ще отделят част от своето време и ще прочетат разказа ми.
Аз съм момиче и съм почти на 17 години. Имам си приятел на когото държа супер много обичам го и му вярвам. Та въпроса ми е дали ще боли при разкъсването на девствената ми ципа и при всяко момиче ли закъснява цикала след пърият полов контакт. След като се направи с презерватив има ли вероятност той да се скъса и да станат фатални грешки. Трябва ли да се притеснявам, че може да стане нещо като от рода на бременност. Той е много внимателен с всичко което до сега е правил и мисля, че мога да му вярвам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 4 месеца
hash: 438b5ec7d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ползвай презерватив без да те е страх. За начало си вземи и лубрикант (например на Дюрекс). Ако ползваш лубрикант ще чувстваш по-добре и няма как да се скъса кондома. Ако все пак ти се случи, имаш 48 ч. за Ескапел.
Аз от близо 10 г. ползвам кондоми и ми се е късал кондома точно 2 пъти за това време. Нямам нито аборти, нито съм забременявала някога. Споко!

П.П. Важно е да ползваш кондома от началото до края на половия акт. Момчето трябва да свърши в кондома и да изкара члена си докато е все още ерегирал. Довери се на партньора си!

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: ceb80180c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Има сигурно стотици ако не и хиляди такива теми. Влез в гугъл и чети.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: cf204071b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Аз съм на 16 и преди няколко месеца ми се случи това, за което ти толкова се притесняваш. И аз бях така, пишех по форуми, четох и накрая какво? Нищо кой знае какво! :д даже сега ми е смешно колко мн съм се притеснявала. Болеше ме, но не е болка за умиране. При всяко момиче е различно. Важното е да си спокойна и отпусната, да не се притесняваш, щото ако си се стегнала и нервничиш ще ви се развали настроението. Ние не ползвахме лубрикант първия път и до сега не ми се е налагало нито веднъж, но ако мислиш че ще ви е нужен, купете си. За презерватива-задължителен е! поне първите пъти. О и да знаеш, ще ти стане кеф чак след 3-4 път, но спокойно всичко ще си дойде на мястото ;) колкото до късането на кондома, да - случва се, но много рядко. Спокойстиве и увереност са му майката
Успех

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 8968556c8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ние с приятеля ми много пъти опитвахме преди да се получи.. не е кой знае каква болка зависи от теб самата при мен дори нямаше кръв, но преди да се получи сиг изхабихме 1-2 кутийки презервативи.. мисля че не ми беше закъснял след това. Внимавай и бъди сигурна че го обичаш, защото първия не се забравя.. :)

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: a2a4bb59cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Отпускаш се и не се притеснявай! Не е кой знае каква философия, и аз мн се притеснявах но.. Мен не ме боля изобщо.. прокървих аз и то не една две капки. :) бая си текнах.. но след 5 мин спря някъде след това нищо. само 1 ден след това ми прицапваше и край Не се стягай нека и той да те предразположи!! .. но аз не казах че съм девствена, но така или иначе мъжа беше нежен с мен.. може би по рязко влезе в мен :) Не закъснява цикъла поне при мен не!! Ако не си готова не го прави! Аз по късно почнах да водя полов живот което донякъде е плюс донякъде минус!! :))

 
  ...


...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 687cf8feb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Здравейте :) Имам проблем на 15 години съм и не знам какво да правя. Проблемът ми е следният, не знам дали да го нареча проблем.. С бившия ми приятел реших ме да го направим. Той го е правил много, а на мен ми беше за пръв път. Проблемът е, че той ме отвори вкара си го точно само веднъж натисна малко и си го изкара и за съвсем малко ме заболя и после си имаше кръв, но след това не правих ме секс и от тогава на сам са минали 8 месеца и нищо не съм правила ние се разделих ме с него и не го направих ме в крайна сметка. Обаче много се притеснявам дали ципата ми е зараснала или не или дали е възможно, защото по време на сексът нали ти се разширява и свива и постепенно едвали не си заема нейната си форма и аз не знам и дали при следващ полов акт ще се случи същото кръв и т. н. и много се притеснявам следващото момче какво ще завари долу, а и не знам какво да правя също да питам дали ще ме боли при самия секс.. ще съм ви много благодарна ако изразине някакво мнение по този въпрос.. всеки ден мисля за това и то ме мъчи. Ще съм много по-спокойна ако може да помогнете, чрез вашия опит :) Благодаря ви предварително :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: d285b6bf2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не се притеснявай. Болката е поносима, не мога да я нареча зловеща, или ужасна. Споделяла съм с много приятелки и мнението ни е единно, че всеки път боли почти както първия, просто се привиква. Болката е от разтягане и трае докъто го вкара целия, след това няма болка. И така всеки път първото вкарване е леко болезнено, но е относително разбира се. Има значение и това дали си тясна или широка отдолу. Това трудно ще го определиш сама, но не ти препоръчвам да пробваш със различни дезодоранти или парфиуми или други предмети да си пъхаш, защото не е същото. Мъжкия пенис колкото и твърд да е, не е съвсем като дезодорант например, той съвсем леко се смачква като влезе в теб и това все пак е ножа, не пластмаса. Ако все пак искаш да пробваш, вземи биренка или някакъв друг колбас. Не я обелвай, измий я и плавно я напъхай. Не мисля че ще имаш затруднения или болка. Но не я пъхай достатъчно за да не скъсаш ципата. Относно нея, може даже да не усетиш разкъсването и, то е като все едно те е одраскал някой, ама лекичко. Впрочем, познавам момичета които водят сексуален живот и още не се им е скъсала ципата. Притесненията ги остави на страна. Гледай да се отпуснеш, ти си жена и вагината ти е приспособена така че от нея да излезе нещо много по-голямо от един мъжки полов член. Достатъчно е разтеглива, но докъто се разтегне вярно е че има известна болка, но казах ти търпима е.
Относно презервативите. Дюрекс е марката която ползвам, но още при слагането първият път се скъса. Те не се късат на малки дупчици, ако се късат е на бая големи и се усеща спокойно. Няма как приятеля ти да не усети, че се е скъсал. Все пак по-чувствително ще чувства всичко. Съветвам те да си взимаш по-дебели презервативи като за начало, за да нямаш излишни притеснения. Ако пак се притесняваш, накарай го са си го извади от теб, проверете презерватива и продължете акта. Но в никакъв случай не слагайте употребяван вече презерватив повторно, тогава вече шансът да се скъса е 90 % защото пресъхва разтяга се в обратна посока и още куп причини.
№ 1 е прав в послеписа си. ВИНАГИ ОТ НАЧАЛОТО НА ПОЛОВИЯ АКТ!!!
Нека да не те плаша допълнително, но ще все пак трябва да го знаеш- всеки мъж отделя полови секрети, както нашето бяло течение, дали от възбуда или не, няма как да знаем, но това което е особеното при тях е, че по време на ерекция, в тези секрети(които можеш да видиш по всяко време на акта в презерватива-около главчката ), съдържат 50 % сперма. Затова секса без презерватив е опасен. ДА може да са 1-2 капки, дори по малко, но е доказано и трябва а го знаеш.
Пожелавам ти късмет, идва свети Валентин, подарете си един незабравим секс и без притеснения мила :)
Аз съм на 17 години също, доста се интересувам по тази тема, има значение също и приятелят ти на колко е и правил ли е секс до сега.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 337b6647c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Здравейте! Имам проблем, който не е кой знае колко голям! Така де, преди 1 седмица отидохме с едни приятели в един клуб в София! И аз понеже съм на 18 и вече мислех, че трябва да имам полов живот, изневиделица мярнахме Иван Тишев с компанията му! Толкова исках да се запозная с него и да му поискам афтограф и една снимка, но той първи ни забеляза и дойде да се запознае с мен и моята компания, когато аз му хванах ръката, за да се ръкостискаме той ми се усмихна и ми намигна. Та след като потанцувахме малко видях панталона му и беше надървен доста! Той ме забеляза, че гледам там и ми предложи ако искам да ме заведе до утях. Аз съответно му приех веднага с усмивка. Заведе ме утях, родителите му спяха а беше някаде околу 00:30 и аз започнах да го гледам, да гледам и да пипам китарите му. Докато накрая отидох до него и му казах "китарите са ти чудесни", а той загаси лампата и започна да ми сваля якето и аз започнах да събличам блузата му, докато накрая той ме целуна и каза "искаш ли го" аз казах "да но не съм правила преди", тогава той ме погледна и ми каза "искам да си спокойна с мен" аз му се усмихнах и той свали дънките ми и останах само по бикини и по сутиен, а той по боксерки. Свалими сутиена и започнахме да се целуваме, след като той ми го вкара бавно и леко, аз го прегарнах и му казах "страхотен си", а той започна да усилва тласаците, докато аз леко пъшках. Та проблема ми е, ако някой разбере, че Иван Тишев ме е отворил ще ме мислят ли за лъжкиня или ще ми казват 'иии гаджета ли сте"??? Моляви помогнете ми???

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: d285b6bf2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Сигурна ли си, че не си измисляш. Не искам да те упреквам или нещо друго, ама малко странно е да стане така лесно. Пък и де да знам, странно е така да му се навиеш лесно, момиче си все пак. Както и да е, та по въпроса- аз бих се изсмяла, просто е смешно, всеки знае че такива като него чукат и си отиват.
Късмет мила, но поне ако е бил трагичен може да го налееш малко в интернет пространството, така поне ще се вържат, или поне аз бих.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker