Желание за секс нон стоп - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121553)
 Любов и изневяра (29809)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6490)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3195)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18614)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Желание за секс нон стоп
преди: 10 години, 3 месеца, прочетена 4679 пъти
Здравейте, искам да ви попитам, ако мисля непрестанно за секс, това лошо ли е? Дори когато го правим с приятелят ми, понякога в 90% от случаите, ми се иска да започнем отново. Знам какво ще си помислите, но не- той ме задоволява. Може би защото загубих късно девствеността си, на 21.
Това лошо ли говори за мен, че мисля само за секс, и го искам? Какво мислят мъжете ако приятелката им иска секс непрекъснато, при положение че са задоволени сексуално? И най вече: Мъже колко време ви отнема да се "възстановите" след секс за да започнете отново?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 3 месеца
hash: 98ba54e0c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   От теб би станала страхотна проститутка, която наистина обича и влага сърце в професията си!

Иначе за възстановяването - докато си млад (на 20) - за 10-ина-20-30 минути и пак си готов. По-нататък нещата се разреждат, но на час - час и половина бива до 40-така, но не повече от 2-3 пъти наведнъж. Виж вече в по-напреднала възраст повече от 2 пъти на ден - едва ли (примерно сутрин и вечер).
Според мен - хубаво е човек да набляга на качеството, а не на количеството, особено когато може да го постигне (качеството)... Такива секс-маратони ми се струват оправдани само при първите чуканици след дълга свалка (примерно една година), когато двамата се желаят по такъв безумен начин и толкова дълго са се въздържали/точили, че буквално искат да се изпият взаимно като са се подхванали...

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: f6a13d0759
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Купи си вибратор и се самозадоволявай. Проблемът ти може да е хормонален. При мен се случва в дните, в които имам оволация. Самозадоволявай се и ще намалиш напрежението!
Не слушай номер 1. Проститутките рядко са жени, които обичат секса, много по-често са жени, които са в парична нужда или просто са алчни или са попаднали на лоша среда.
Колкото до възрастта, номер 1 също не е прав. Моят съпруг е на 45 години и го правим всяка вечер. Апетътът идва с яденето, а ако приятелят ти е млад и здрав не виждам проблеми за всекидневна любов. И все пак си провери хормоните и яйчниците за кисти. При жените такова желание често е признак за хормонален дисбаланс.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: e90f9ae130
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Не е лошо, защо да е лошо? Стига това да не ти носи неудовлетвореност, а ако той те задоволява, е супер. Това е може би някакъв период, който ще отмине. Много хора минават през такива.

Иначе аз бях като теб, обаче жена ми иска най-много 1-2 пъти седмично, а аз исках всеки ден поне по веднъж. Това ми носеше неудовлетвореност, но с времето се напаснахме. Малко тя остъпи, малко аз и сега така сме си свикнали. Но ако трябва да съм честен, щях да съм по-щастлив, ако го искаше всеки ден. Така че мъжете обикновено се радват на такива жени като теб, но все пак е и индивидуално.

Колкото до възстановяването пак е индивидуално. Аз например съм на 28 и не ми е проблем да го направя 2 пъти без почивка и още веднъж след половин час, разбира се, стига да има и желание от страна на жена ми (с други не съм го правил, откакто съм женен, а и нямам намерение).

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 98ba54e0c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   №2, №1 не казва какви са проститутките по принцип, нито какви са най-често, нито какви са им основните мотиви да изберат тази професия. №1 казва, ЧЕ ОТ АВТОРКАТА би могла да стане... (нататък може да си го дочетеш и сама).

Колкото до възрастта - №1 също е прав, и мъжът ти попада доста точно в описаните от №1 категории.

Но за теб по-важно е винаги да си опозиция, да си "отгоре", да звучиш "компетентно", нищо че казваш същото, както и другите (№1). Освен това те мързи да четеш, да мислиш и да вникваш в написаното/казаното от другите.
"Чукча - писател! Чукча - не читател!", нали?

от №1

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 64251807c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Ние с приятелката ми го правим постоянно. Не мисля че е някакъв проблем. Предполагам и времето оказва някакво влияние. Не се притеснявай, всичко е наред :)

М26

 
  ...


...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: c565ad5c94
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Авторката- Благодаря ви за коментарите. Но само за да сме наясно: Не съм имала намерение, нито възнамерявам да ставам проститутка!!! Има една малка разлика, но същевременно за мен много важна и тя е любовта. Лично аз, секс без да опозная човека и следователно без да го обичам, не правя. Знаете ли какво установих, че секса е наистина от голямо значение, но все пак кое е по важно: да правиш секс, след това ставаш, обличаш се и си тръгваш или да правиш секс и след това да прекараш остатъка от вечерта и нощта до този човек и на сутринта да се събудиш в неговите ръце. Можете да се досетите кое аз предпочитам.
P. S. пък и аз най- харесвам тези сутрини, защото ме събуждат (понякога) със секс!!! kisses

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: ae00dc8c43
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Наблегни повече на мастурбацията и няма да мислиш за секс нон стоп.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: e6c91fc6f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Май всяка жена минава през такъв период. Доскоро и аз бях същата. Направо откачах, мислех за секс 24 часа, гледах порно всеки ден... направо изтормозих мъжа ми. И накрая си купих вибратор, научих се да скуиртвам и се успокоих. Сега и един път на 2-3 дни ми стига. Обаче какво ми беше станало преди, не знам. Направо бях решила, че съм нимфоманка. Шефката ми обяснява нещо, а в главата ми само горещи сцени. Как не ме уволниха не знам. Направо като неадекватна бях. Ама добре, че продават мощни вибратори... та ако искаш пробвай, ще ти помогне да намалиш напрежението, защото е ясно, че приятелят ти не винаги е в настроение. Пък и не ти е под ръка през деня. Обаче наистина не е лошо да си прегледаш хормоните. Аз имам кистелозни яйчници, та си мисля, че може и това да е била причината за тая моя лудост. За щастие отмина и сега съм си нормална млада жена. Пак обичам секса, но не съм пристрастена като преди. Че то си беше проблем. Самозадоволявах се по няколко пъти на ден, буквално насилвах мъжът ми да го правим всяка вечер, че ако може по 2-3-4 пъти...

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 33e0cd5563
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   "защото загубих късно девствеността си, на 21".
Само ако може информативно да попитам, кога е нормално за момчетата и за момичетата да я изгубят? 21 наистина ли е късно?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: c565ad5c94
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторката- Аз говорех за мен в случая. От моята компания навремето бях единствената, всички други започваха от 16-17 год. имайки в предвид че не го намирах за редно. В край на сметка това си е личен избор, аз реших да изчакам докато съм напълно готова и най- вече докато срещна подходящия човек.
Преди година племенницата ми на 12, ми зададе някакъв въпрос свързан с лубриканти, така че сега на по 13-14 год. го правят.

 
  ...

...
преди: 10 години, 12 дни
hash: edb85d0eaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Радвай се, та ти си жена мечта! Остава ти да попаднеш и на такъв мъж и идилията ще бъде пълна. А относно времето за решарж... зависи си от другата страна (само в случай, че си попаднала на можещ мъж). Дерзай! Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker