Страх ме е, че ще се отврати от тялото ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121320)
 Любов и изневяра (29739)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18560)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Страх ме е, че ще се отврати от тялото ми
преди: 10 години, 4 дни, прочетена 5619 пъти
Страх ме е, че ще се разочарова от тялото ми. Виждам се с едно момче и вече сме на етапа, в който ще правим секс, но много се притеснявам от несъвършенствата по тялото си, които попринцип прикривам с дрехите. Знам, че предишните му са били същински моделки- стегнати тела, безупречна кожа, големи гърди. Единственото нещо, по което ги превъзхождам е може би лицето от части. Аз съм вече слаба, но преди време свалих 25 кг. и гърдите ми изчезнаха и вече не са пълни и красиви, появиха ми се стрии по цялото тяло и все още боря остатъците от целулита. Той това не го знае. Бедрата ми и дупето ми са пухкави и някак не съответстват на липсата на бюст. С повдигащ сутиен няма как да се види и с дрехи, а той очаква нещо съвсем различно. Боя се, че ще се разочарова и това ще ме накара да се чувствам отвратително. Какво да направя според вас- да обсъдя това как се чувствам с него или да го "изненадам" и да видя какво ще стане? Знам, че самочувствието е голяма част от сексапила на една жена и подобен разговор за комплекси е вероятно да срине впечатлението му за мен, но и другият вариант ми се струва ужасен, просто няма как да не усетя разочарованието му.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 2 дни
hash: f694e575c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, мила.
Много е лошо, че си набиваш такива комплекси в главата. И аз като теб бях напълняла, аз обаче свалих 15 кг и естествено се появиха стрии, но повярвай ми това е последното нещо, което ще гледа той в леглото. Вие секс ли ще правите или какво? Ще ти кажа нещо от моя опит - преди, когато имах яко комплекси винаги гледах да има минимална видимост - я винаги да сме под одеало, я да е загасена лампата... Няма такова мъчение, не си го причинявай!
Научи се да живееш в хармония с тялото си, каквото и да е то! Купи си секси бельо, за да се почувстваш по-самоуверена и не мисли само недостатъците си, имаш и предимства! Важното е да се чувстваш добре в кожата си, защото иначе непременно ще станат и други фалове.. Ще се усети едно напрежение, той също ще се притесни.. и знаеш какво следва.
И последното, което мен лично ме накара да не се срамувам от тялото си вече - Щом един мъж има желание да си легне с теб, значи харесва тялото ти! Няма да тръгне да прави експедиции да ти търси стриите и да ти стиска кожата да види дали имаш целулит.. Горе главата, знам че е трудно да гледаш положително на себе си, но иначе това цял живот ще те мъчи. Казва ти го жена, която го е преживяла :) Успех, миличка.

 
  ...
преди: 10 години, 2 дни
hash: 07fa47e508
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хич да не ти пука! Скъсай го от секс!

 
  ...
преди: 10 години, 2 дни
hash: 064a79d869
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Здравей! Аз съм почти същият случай... Ако той наистина те обича, няма да му пука какво е тялото ти! Аз нямам плосък корем, нито слаби бедра, но всички ми казват, че съм слаба, той също...Нямам никакво самочувствие и се опитвам да отслабна и да си повдигна самочувствието. Предлагам ти да направиш същото, храни се здравословно, тичай, спортувай, прави упражнения и така. Пожелавам ти успех!!
Мони

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 дни
hash: 70333ca1e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ние мъжете не харесваме този тип "изненади". Най-добре обсъди с него това, как се чувстваш и от какво се страхуваш. Ако е умен - ще те разбере, ако не е - ще се разочарова и вероятно ще се отдръпне, но това би могло да стане и ако го "изненадаш". Така че просто се надявай наистина да те обича и да иска да остане с теб.
Моят отговор - Кажи му всичко =]

 
  ...
преди: 10 години, 2 дни
hash: 68b7e6c354
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не се притеснявай. Направи му една френска и всичко ще е наред.

 
  ...


...
преди: 10 години, 2 дни
hash: cd2a02761f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Моята приятелка се чувстваше по същия начин преди да го направим за първи път. Тя ми сподели, че я е срам и че предпочита поне първия ни път да е на тъмно. Аз я обичам и въобще не ги видях така наречените несъвършенства. Не че ако ги имаше щях да направя сцена или да си променя отношението, но не знам какъв човек е твоя приятел. Според мен не рискувай и говори с него за това. Неудобно ще ти е сигурно, но е за предпочитане пред шанса самочувствието ти да бъде сринато до земята.
S. A. D.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 дни
hash: 65b954377b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Има кремове за стрий, доколкото съм поваля помагат. А след като сте заедно и се обичате, тялото ти ни и кой знае колко важно и все пак зависи той как ще го възприеме. На твое място ни бих му споделила, просто му кажи, че ти трябва още малко време преси да направите следващата стъпка. А през това време направи нещо за тялото си, след като не се харесваш.

 
  ...
преди: 10 години, 2 дни
hash: a5d8e345ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   25 кила не са малко. Освен ако не са ти пречели на здравето, заради модни причини е тъпо да се комплексираш сега пък от отслабването си. Може пък да си върнеш някой и друг килограм за по-пухкав бюст ;)

 
  ...
преди: 10 години, 2 дни
hash: c0fda48285
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Виж, циците да ти увиснат и да нямаш тъкан в тях - наистина е мноого кофти и каквито и сутиени да носиш - няма да ти се изпълнят и увисналата кожа да се прибере. Но за стриите - уверявам те, че не знаеш какво е да имаш стрии по тялото. Питаш ли ме мене? Аз имам по цялото тяло. Кожата ми не е еластична. Появиха ми се супер много от отслабването. Просто, приемаш, че нямаш перфектна кожа и това е. А относно циците - ти от къде знаеш той какви цици харесва? Има мъже, които обожават увиснали, или дори липса на бюст. Абе има си хора за всичко на тоз свят...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 дни
hash: 4f993b847c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Кофти. Според мен не е трябвало да отслабваш. Аз предпочитам пухкава мацка с красиво лице и големи гърди пред слабо момиче без гърди.

 
  ...

...
преди: 10 години, 1 ден
hash: 646a206dfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Aко сте достатъчно време заедно и той през това време те разбира и подкрепя, можеш да споделиш с него за притесненията си. Ако той те обича, това няма да му се стори гадно. Аз също имам малко стрии, които почти са се заличили, целулит имах малко само по дупето и горната част на краката отзад, но от месеци всяка сутрин си изцеждам 1 грейпфрут на гладно, започни да го правиш, също избягвай захарите, тестените, мазните храни - с 2 думи храни се здравословно и спортувай (вкъщи или другаде, аз вкъщи правя упражнения). Ако говориш с него, не пропускай да му кажеш, че в момента правиш каквото трябва, за да премахнеш тези недостатъци, но просто трябва време, за да се види резултата. Стриите е възможно да не изчезнат, защото доколкото съм разбрала те си остават винаги, но моите сега си личат доста по-малко от преди, почти някак не си личат дори. Така че може да ги заличиш максимално с времето. Ако той се отврати от теб и повече не те иска, значи не те обича и не си заслужава да бъдеш с него. Ако стане така - преодолей го колкото можеш по-бързо, стегни си тялото (в смисъл да станеш каквато искаш, погрижи се за тези неща) и нека после с пръст в уста те гледа и да разбере какво е изпуснал. Аз на моето момче преди да правим секс за първи път, преди това доста пъти сме си говорили и аз бях така несигурна за тялото си, веднъж се заговорихме и му казах, че се притеснявам, защото кожата ми не е идеална понеже преди 4 години напълнях бързо и ми се появиха стрии но сега съм отслабнала, и кг не си харесвах тогава, сега няколко месеца по-късно съм по-слаба и целулита може да се каже че го няма, а за стриите казах. Той напълно ме разбра, дори такъв ме подиграва че за такива глупости се мъча и т. н. изобщо не му пукаше за тези неща. Той си ме обича и сякаш тези неща са невидими за него. Не знам дали защото преди бяхме най-добри приятели или защото ме обича наистина, а може би и заради двете, но наистина се радвам как мина при нас, и сега като правим секс не се притеснявам нито за тялото си, нито за нищо и съм по-отпусната, прекрасно е всичко. Надявам се и при теб да мине така, успех :)

 
  ...
преди: 10 години, 1 ден
hash: 62f2eec811
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Разкажи му!!! Кажи и му покажи каква си била преди. Ако се отдръпне значи не му дреме за теб иска само секс и това е. Чао лека нощ довиждане мерси, да идва следващия, който ще те оцени като човек, а не като тяло.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 ден
hash: e55a933df6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Решението е елементарно, но преди това- големината на бюстът далеч не е най-важната част от сексапила на една жена(ако трябва да сме точни, зърната са далеч по нагоре от формата и големината на гърдите).
За да уловиш неговото внимание докато се разсъбличате са необходими няколко прости стъпки.
1. Отдели повече внимание на неговото тяло, съблечи първо него и го накараи да се отпусне.
2. Остави сутиена последен. Ако си разкриеш вагината пред него преди всичко вниманието му гарантирано ще бъде спечелено. Накарай го да ти опипа задника и т. н.
3. След като вече той влезе на вълна възбуждане, дори да си напълно плоска няма как да го отвратиш, даже обратното ще се влюби в тялото ти. Всичко е въпрос на любовна игра.

Неща който да избягваш - в никакъв случай не споделяй това свое притеснение с него. Това няма да постигне нищо друго освен да го накара да мисли за него през цялото време.

Дано да съм бил полезен.

 
  ...
преди: 10 години, 1 ден
hash: ff198f1bd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Нищо не му казвай, защото така ще привлечеш вниманието му и той ще забележи неща, които иначе може изобщо да на види. Да, най-важното е самочувствието, така че - дръж се като богиня и да не ти пука.

 
  ...
преди: 10 години, 1 ден
hash: e81d6f1189
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Според мен не трябва да се срамуваш от тялото си пък и ако действително изглеждаш така както си написала значи си екстра няма от какво да се боиш

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 1 ден
hash: 7bbadb7845
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Мило момиче, недей да се притесняваш. Каквито и несъвършенства да имаш, ако момчето е правилното, никога не би те зарязало заради тях. Всеки човек има своите недостатъци, каквито може би и той самият има. Най-важното е ти самата да се харесваш, да обичаш тялото си и себе си, да имаш самочувствие. Поработи над тези неща и ще се учудиш от резултата. Една жена е най-хубава, тогава когато самата тя се харесва. Дали имаш целулит, дали са ти големи или малки гърдите, тези неща са без значение, когато си добър човек, когато обичаш и подкрепяш човека до теб. Силно вярвам, че всичко ще бъде наред, а ако стане това от което се опасяваш, мога да те посъветвам само едно, бягай с 200 от това момче - не те заслужава. Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 1 ден
hash: decd193560
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Просто, говори с него. Кажи му, че имаш проблем с тялото си, че не искаш да ро разочароваш. Ако реши да поеме риска и да спи с теб, и после да не ти се обади. Тогава сама си прави изводите. :)



-Аз

 
  ...
преди: 10 години, 1 ден
hash: b832119167
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   Въпросното момче с тялото ти ли ходи или с теб?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 19 часа
hash: ad2435d363
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Щом иска да е с теб той харесва тялото ти каквото и да е то. Всеки човек има различни качества и недостатъци. Недей се комплексира. Всеки чевек е уникален по-своему. Всички мъже харесват различни качества в една жена. Едни едно, други друго. Затова хората сме различни. Мога да ти кажа, че един мъж много повече може да го привлече една жена, която не е дотолкова изваяна, отколкото някоя като от корица на списание.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 0f96f3d77c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Прикриването с дрехи не работи така както вие жените си мислите. Ако една жена я вида за 5 минути може и да ме заблуди с дрехите, но ако я гледам няколко дена веднага ще открия несъвършенствата. Гарантирам ти, че той много добре знае, че дупето ти е по-големичко на фона на малките ти гърди. Много добре може да различи подплънките и повдигнатите гърди от естествените такива. Ние мъжете имаме поглед върху тези неща. Все пак цял живот гледаме жени и се мъчим да разберем как изглеждат голи. Аз също не харесвам такъв тип тела, на които гърдите са им малки, а дупетата големи, но една жена не се формира само от едно тяло. Има десетки други неща, които я правят привлекателна или отблъскваща. Ако в лице е много красива и държанието и ме привлича бих спал с нея с удоволствие въпреки този и недостатък. Щом е с теб, той си е направил сметката. Относно всичките му бивши моделки - не се връзвай много, много. Ние мъжете обичаме да преувеличаваме и да си измисляме, само и само да излезем голямата работа(както и вие, де). Най-добре се отпусни, изчукай го с кеф, пък да става каквото ще. И не забравяй, че и той си има своите притеснения ;)

 
  ...

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: a0543fb218
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Охо, ти си била пълна, сега сигурно имаш и стрии. По твое мнение си хубава, но кой знае какъв динозавър се крие. Да приемем, че си хубава в лицето, като си по-пухкава... ама пак не става. Не знам обърках се.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: fe78db71a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Ало, номер 23, специалиста. Бас ловя че не си видял гола жена през живота си (освен може би в някое евтино порно). Към авторката, като мъж ти го казвам, няма нищо по-секси от жена която е уверена в себе си. Бил съм и със слаби и със пълни момичета. И няй-привлечен съм бил винаги от тези, които не се срамуват от телата си. Но все пак поговори с него, и НИКОГА, не се притеснявай от собственото си тяло...

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: e0b2971448
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   хвани го и го сасипи от секс и вярвай ми няма да се оплаче :D

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: d8332289e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   От авторката

Първо- благодаря ви много за позитивните коментари! Направо не очаквах толкова окуражителни думи от непознати и ми стана много мило! За сега съм решила да наблегна на спорта и чисто и просто да се опитам да свикна със себе си. Не съм на 100% решила дали да говоря или не с него предварително. Като че ли по-клоня към това да си премълча и да си наложа някак да съм максимално отпусната и непукистка, пък, ако ме зареже, защото не съм перфектна, все ще го преживея някак. Такъв човек не ми трябва в живота!

до номер 24: Да ти кажа не са ме оприличавали на динозавър до сега и се определям като хубава, защото първо- имам си огледало, с което мога да виждам не само недостатъците си, да не повярваш чак, и второ- казвали са ми го и мъже, и жени. Пък и в крайна сметка не всички динозаври са грозни :D Аз лично ги намирам за сладки.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 53d80d8602
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Моето мнение бъди самуверена и прави див секс с него и се прави че не ти пука и приеми себе си това е. И да мислиш и да не мислиш тялото ти все ще е така, ако започне да прави физьономи при вида на тялото ти просто се избазикай нещо за предишните му гаджета и че не си като тях с така перфекто тяло, ако има проблеми зарежи го, а за разговор мисля че само ще се унижиш.
Това е лично моето мнение по въпроса ти.

-27

 
  ...

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: dadd13dcc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Ти си поредната безмозъчна жертва на измисления рекламен консуматорски свят - манията по слаби жени е отвратителна! Е вида ли какво направи, като си тръгнала срещу природата! Аз предпочитам сочни и Рубенсови жени отколкото кльощави кощрамби със сбръчкани торбички от мляко вместо цици!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: b3fc315432
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Нормално e да ти се прави секс! Единствено, обаче те съветвам да минаш на тази вълна, само при положение, че наистина си готова и много го желаеш. Той щом е стигнал дотук, значи много те харесва и то такава каквато си! Наконти се, вземи си секси бельо, провокирай го за да действа. Дай му възможност да опознава тялото ти мануално и орално, не се срамувай, ако искаш разбира се да получиш оргазъм и да си доволна! Всичко след това ще се нареди!!!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: b3fc315432
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Забравих само нещо да добява! Чистото тяло е задължително преди да излезеш с приятелки и/или с гаджето. Душът е задължителен! Чистоплътността говори за човека. Ти си жена и това е съвсем нормално, но пък също така прекалените комплекси от сорта "дали трябва да са почистя", "какво ли мисли сега той за мен", "не съм си взела душ, защото съм далеч", вече отблъскващо. Ами, ако си на път или на палатка, пикник, плажа и т. н, какво няма ли да му дадеш да те докосва? Това вече е прекалено! Бъди такава каквато си, на никому не му трябва истеричка или нещо подобно!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker