Нормално ли е да не усещам нищо? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124206)
 Любов и изневяра (30584)
 Секс и интимност (14661)
 Тинейджърски (22060)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4772)
 На работното място (3347)
 Образование (7435)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19288)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Нормално ли е да не усещам нищо?
преди: 10 години, 4 месеца, прочетена 5183 пъти
Здравейте! Съжалявам, ако вече има подобно запитване, но аз не успях да намеря.
От много скоро водя сексуален живот и може да се каже, че съм доста невежа. На 17 години съм, ако това има значение. Въпросът ми е дали е нормално да не усещам почти нищо, когато използваме презерватив? Не е като да му е малък, дори напротив. Прониквал е без презерватив и усещането е невероятно. Когато се стигне до презерватива обаче, почти всякакви усещания се притъпяват, да не кажа на моменти, даже че се губят. Това нормално ли е? Съответно лично на мен ми е адски трудно да достигна до каквито и да било намеци за оргазъм. Попринцип знам, че за една жена и много по-трудно, но пък се съмнявам да е толкова непосилно поне да се доближиш до ръба за 30-минутен секс. Но и двамата винаги държим да е с презерватив. Какво може да се направи? В мен ли е проблема?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 4 месеца
hash: 9cb8301e2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Не случайно се казва, че най-големият сексуален орган е МОЗАКЪТ.
За мъжът действително има разлика, но за жената???
Може би ти липсва овлажняване - ползвай лубрикант.
И още те съветвам да спреш да се надяваш за чисто вагинален оргазъм чрез пенетрация. Нека партньорът обърне внимание на клитора ти.
Ако толкова вярваш, че кондомът действително е единственият ти проблем, хвани и почни да взимаш противозачатачни, но от собствен опит ти казвам, че с или без кондом - за жената разликата е 0,01%. Женската сексуалност се учи. Повечето жени изпитват първият си вагинален огразъм след 25 г. възраст, доста след първо раждане дори, затова е глупаво да се мъчиш да получиш оргазъм само от пенетрация, а да изоставиш вършебния си клитор!

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 06703a1e8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   При някои жени е така, норамлно е. Все пак с презерватив е като да ближеш сладолед през стъкло. Ако толкова държите на кондома, има едни на Дюрекс - ултра тънки, може с тях да е по-добре. Иначе има и други контрацептиви - например Фарматекс капсули. Поставят се доста лесно 10 мин преди акта и после няма почти никакъв риск от забраменяване. По-сигурни са и от презервативи. Въпросът е да му имаш доверие, защото не предпазват от половопредавани болести. Струват 10 лв за 6 бр.

Противозачатъчни не ти препоръчвам, защото имат странични ефекти като окосмяване, напълняване и т. н., а и има риск да забравиш някое хапче и да стане фал.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 5a42a7f864
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Искам да се обърна към номер 1... коментарът ти ми хареса, изглежда си навътре с нещата. Определно възбуди любопитството ми по отношение на вагиналния оргазъм.
Аз от както водя полов живот (има няма 7 години) се чудя такова животно има ли, съществува ли? Само съм чувала от приятелки и чела от разни места за този така... дори не знам как да се изразя момент. Не знам как да се изразя, защото никога не съм изпитвала нещо подобно - да факт ставало ми е много хубаво, но... до там! Иначе клиторен - нямам проблем с него. Но вагинален....? как, кога... Имала съм няколко интимни партнъора, правила съм и секс без презерватив... но до сега по никакъв начин не ми се е получавало. Та ако знаеш как става... леле пиша тъпотии, но все пак ако имаш някакъв съвет - не само ти и останалите коментиращи - ще се радвам ако споделиш/споделите... нещо практично, с което бих могла да си бъда полезна! :)
за протокола само ще спомена, че съм момиче на 22г. , нераждало ;)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 9cb8301e2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 3 - такова животно като чисто „вагинален оргазъм“ няма. Вагината няма много нервни окончания, защото през нея ще излиза цяло бебе.
Клиторът просто е много по-голям от видимото и обгръща самата вагина вътрешно. (търси нова литература след 1999г. ) При проникване на пениса се стига до вътрешна стимулация на клитора и до оргазъм, но не при всяка жена. Доста жени го изпитват този оргазъм след раждане, защото по време на бременността се е подобрило като цяло кръвоснабдяването на половите органи,
Много нервни окончания има в началото на вагината, но т. н. Г-точка не е научно доказана.
Не се стремете не всяка цена към вагинални оргазми. Оставете нещата да се случват, отпуснете се, защото само тогава ще може вашата сексуалност да се разгърне. Има дори жени, които свършват при стимулиране на маточната шийка, но за повечето жени това е болезнено. Примирете се с анатомичните си особености и се насладете на секса с партньора си, вместо да сменяте партньори в търсене на оргазми.
Ако сте задоволени и изпитвате удоволствие от секса, ако изпитвате клиторални оргазми, какъв ви е проблемът изобщо???
н1

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 9849137239
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

5.   Н 1/4, рaзбирa се, че имa вaгинaлен оргaзъм. Изпитвaм го по няколко пъти при секс;). Около двa пръстa нaвътре във вaгинaтa имa едно топчесто, меко, грaпaво, подобно нa гъбa " нещичко", при стимулирaне свършвaм.... няколко пъти. По- нaвътре, долнaтa чaст нa клиторa също. Просто не си случилa нa... , но пък щом ти стигa сaмо клиторен, нямa проблем.
Към aвторкaтa - aз съм същaтa, въпреки, че от горенaписaното е ясно, че съм от щaстливките, с презервaтив не чувствaм по същия нaчин. Сдухвa ми се ентусиaзмa от товa и обикновено съм стимулирaлa клиторa, зa дa свършa и aз. Опитaй тaкa или дa се погрижи първо зa теб, с език, с пръсти, пък после той.

 
  ...


...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 5d1562b494
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Да правиш секс с презерватив е като да ближеш захар през стъкло! Да ви е сладко!

Ако с партньора ти имате МОЗАК (<- според №1 :) ) а също и опит - презерватив не ви трябва! Има си календарен метод, има си прекъснат койтус...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: bc6ab881ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

7.   Много ясно че имa вaгинaлен оргaзъм, идвa от стимулирaнето нa G точкaтa и определено е много по рaьтърсвaщ от клиторния тaкъв. Но определено стaвa след време. Aз го изпитaх зa първи път преди около пет години, в моментa съм нa 37. Общо взето, кaто се зaмисля, всички блaгини ги изпитaх след 30, до тогaвa си мислех, че многокрaтния оргaзъм е някaквa нaучнa фaнтaстикa. От близо две годинисъм с нов пaртньор и с него свършвaм по 3-4 пъти. Преди около половин годинa, свърших по време нa aнaлен секс и нaпрaво онемях. Дори не знaех, че имa тaковa животно...

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: b463083070
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

8.   N 7 може ли да опишеш това животно( многокрaтния оргaзъм ) защото при мен е наистина някaквa нaучнa фaнтaстикa наистина :((
Mоже ли някои да обясни как се получава това... чудо.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: dcee9b113b
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

10.   Има релефни презервативи, пробвайте.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: dcee9b113b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Номер 6, това са най-несигурните методи. Рискът от забременяване е доста голям. То в този ред на мисли, има си и аборт, ама трябва ли да се стига дотам...
Не давай толкова малоумни съвети на хората, няма после ти да дундуркаш бебе на 17

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker