Скъсан презерватив? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121374)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Скъсан презерватив?
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 2805 пъти
Здравейте, ако може да ми кажете как да проверя дали някой презерватив е скъсан или не защото след няколко дни с една моя приятелка ще правим секс (на 15 години сме) и искам да знам дали първо да надуя презерватива да разбера дали е скъсан или след секса да разбера...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: 4f3906b6a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо е много добре, че искаш да ползваш кондом, но В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ТО НАДУВАЙ ПРЕДИ АКТА И СПАЗВАЙ СТРИКТНО УКАЗАНИЯТА НА ОПАКОВКАТА
1. ВСЕКИ Кондом на нашия пазар, НЕЗАВИСИМО от цената е ИНДИВИДУАЛНО ЕЛЕКТРОННО ТЕСТВАН с ел. Импулси и е изключено да е спукан!!! НЕЗАВИСИМО ОТ ЦЕНАТА!
Той НЕ може да е спукан, когато го изкарваш от опаковката, изключено е!
2. Внимавай как слагаш кондома
Купи си кондоми и тествай на сухо с банан или направо на пенис САМ как се навива кондома. Дори опитни двойки често почват да навиват обратно и такъв кондом се хвърля.
Важно е от самото начало на акта до края да ползваш кондома като не се притеснявай и си свърши БЕЗ да изкарваш непрекъснато пениса и да се притесняваш. Довери се и знай, че има и медикамент за спешна контрацепция.

3. МНОГО ВАЖНО е да ползвате при първия път лубрикант за смазка, за да боли по-малко момичето, но се ползват САМО пециалните лубриканти или слюнка, но НИКОГА МАСЛА РАЗНИ, ВЪЗЕЛИН ИЛИЧКРЕМОВЕ, които разграждат латекса

Внимавайте с маникюри! Ти слагай кондома.

След акта в тоалетната провери кондома, но имай предвид, че от външната му страна можеш да намериш бял секрет, който е от момичето и не се паникьосвай от това. Същия секрет може да има и в началото на вагинат при някои жени при голямо удоволствие и оргазъм. ТОВА НЕ Е СПЕРМА! Спермата е в кондома!
Достатачно е просто да не изпуска спермата, която е вътре.
Препоръчвам ти да пробваш кондома при мастурбация - има си и резервоарче, където отива спермата, следи действително картинките на опаковката.

И най-важното
ПОЛЗВАЙ ВИНАГИ КОНДОМИ И СЕ ДОВЕРИ, ЗАЩОТО НЕ Е ВЯРНО, ЧЕ СЕ ПУКАЛИ МАСОВО.
Случва се, но при по-суха вагина и понякога при бързане и доста бурни ласки, но има винаги Ескапел, което в комбинсция е сигурност на 100 процента.
Прави си сметка, колко често се пукат кондомите, когато аз ползвам от 8 г. почти всяка вечер кондоми от различни марки и ми се е късал до сега само 2 пъти. На теб ли ще се скъса?

Не слушай разказите на бременните булки - тях ги е срам, че не са се пазили и казват това със спукания кондом за алиби и да се оправдаят. Имам доста приятелки, които не са виждали кондом на живо, а оставят мъжете да ги пазили, а после разказват за спукани кондоми на лекарите и познатите си и лекарите дори вече не вярват дори да ти се случи действитено.
Много вредни са подобни хора, защото шашкат младите и последноте вместо да се насладят на спокоен секс с кондом се чувстват несигурни и накрая решават да правят прекъснат полов акт и следват абортите!
Не бъди изостанал човек, купи още утре множество кондоми и експериментирай!
Има различни видове, марки, вкусове, цветове и в секс шоповете японски много интересни, което ще разнообрази секса ви. По сигурност всички са еднакво сигурни независимо от цената, но Дюрекс поне за нас са най-комфортни, а българските Спортекс са най-стегнати, не се пукат и защото са много плътни и специално за младежи са добър избор. Има иначе и други марки, има насипни за стотинки - смело, няма проблем и тях да ползваш, просто имай кондоми!!!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: c311a1b62a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Номер 1 е прав с изключение на частта с лубриканта. Лубрукант и кондом НЕ се комбинират, пише го на опаковката. Самият кондом си има смазка и няма нужда допълнително да се смазва, защото може да се повреди. Иначе всичко друго, което е казал, е така.

Има и клипове в нета как точно се слага. Виж и направи няколко тренировки.

Ако случайно стане фал - скъса се или се изхлузи - задължително в рамките на 72, а най-добре до 24 часа от акта, купи на момичето Ескапел. Това е хапче за предотвратяване на бременност или спешна контрацепция официално. Струва 30 лв и се продава във всяка аптека. ако трябва кажи на вашите да ти дадат пари, но задължително го направи, защото ще страдате цял живот после.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 4f3906b6a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Номер 2, разбира се, че лубрикант се ползва и с кондом. То големите марки си имат и лубрикант до кондомите. Аз ползвам с лубрикант понякога и нямам проблеми, защото има дни в цикъла на една жена, в които влагалището не се овлажнява добре и да не говорим, че дори има жени с малко развити жлези. Сухото влагалище е причина номер 1 да се късат кондомите и да боли, затова си има и специални лубриканти. Който си вземе кондоми Дюрекс например, вътре и рекламка ще намери.
Всичко на водна основа е ОК, но на мастна къса. На водна основа са само лубрикантите, слюнката, а н мастна са кремове, масла, ВЪЗЕЛИНА И Т. Н.
общо взето няма какво да се сбърка, ако вземеш лубрикант от щанда с кондомите.
Те са си с лубрикант, но понякога не е достатачно, а при първия път ди боли и защото от притеснения може да не се намокри момичето. Сигурното си е сигурно

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker