Приятелката ми постоянно иска секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Приятелката ми постоянно иска секс
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 8267 пъти
Имам проблеми с приятелката ми, а той е че постоянно иска секс. Първите 2 месеца имахме проблеми в секса, аз самият нямах желание в интерес на истината, защото съм малко по-претенциозен и идеалист и като знам, че самата тя не ме познава и не знае какви неща харесвам, просто не харесвах обикновеното яхане и подскачане, отделно, че не ходеше с прашки всеки път и т. н. не исках секс просто. Постепенно сексът се получи, в началото ми правеше проблеми и забележки и дори скандали, че не стават нещата, но в един момент и казах какво харесвам, какво съм правил, как трябва да изглежда, какво трябва да облича и от 2-рия месец до тази една година, не ме спирали със сексът и всеки път е перфектен, проблемът е в това, че това момиче се зариби тотално. Не знам с другите си приятели как е била, но имам чувството, че с мене е просто луда работа. Като цяло съм второто момче с което е свършвала, а тези с които е била вкл мен са не малко 9, в началото сме си ги казвали тия неща и ги помня, но това момиче ме напада и до ден днешен за секс.

Не живеехме заедно в началото, но към настоящ момент често спя в тях, защото майка й е на село и си правят ремонт там и понякога спя там, ден, втори, трети и така в поредни дни. Тя е безработна от 5-6 месеца, не е тя виновна за това, че не работи и се отнасям с разбиране към нея, когато не сме заедно виси във фейсбук до 2-3 и става в 14-15, за което се караме, когато съм в тях много често не ме оставя да спя и ме напада за секс. Въобще не обичам когато знам, че ще ставам сутрин в 8-9 да си губя времето със секс в 2-3 и се опитвам да й го кажа, караме се, обаче и все се събираме, но тя не вниква в същинският проблем, че ме тормози така, че не мога да си отпочивам и ме натоварва психически. Не ми дава мира, не ми дава да дишам, като ме нападне в 1-2 с целувки и да ми иска секс, не мога вече. Понякога съм си мислил, че е с мен само заради секса, но е била контузена с ръчичка и е имала проблеми в които не сме правили секс, та сме си били заедно и аз съм бил в болница за седмица и тя и сме се подкрепяли по един или друг начин, но когато тръгне на секс и само секс секс секс, аз не мога така. Аз обичам рядко, но качествено. По принцип колкото повече пъти сме били заедно толкова по-разнообразни неща опитваме, толкова повече й харесва, свършва всеки път, в секса ми е все по-твърд, все повече се побърква и все повече се зарибява, адски нахална и въпреки, че е моето момиче, никога не съм харесвал подобен тип жени, сваляли са ме, искали са ми и съм отказвал на такива, не ме привличат, в момента я обичам, влюбен съм все още и всеки път ми става, дори да не го искам, дори да не мисля за секс и от най-малкото и тя ме подхваща от там. Като се скараме обича да ми прави св*ки, в началото беше най-голямото дърво, което съм срещал в това, но в послествие разбра моят критерии и харесване и определено вече мога да я причисля към най-добрите, но не може да ме задържи и спечели със секс, а за съжаление тя пък в това се влюбва, това обича и това я кара да ме обича още повече, докато аз предпочитам повече разбирателство, не дали съм първия отзад, дали ми е правила най-хубавите минети и дали ми повтаря след секс, че ме обича по 5 пъти, това не може да ме задържи и не знам до кога ще се връщам и ще се карам с нея, в един момент всичко ще свърши. Дайте ми съвет, моля ви

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: ccec5f2d40
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Баси, знаеш ли колко момчета искат такива приятелки.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: b6a068777d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Правете си секс и не го мисли,радвай се че имаш такава жена,всеки мъж би дал всичко да има такава жена.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 027102f6d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Много си противоречиш хем не било важно дали ти е правила най-хубавите минети , дали си и първият отзад и т.н. пък степенуваш и сравняваш и като се има предвид , че по-нагоре пишеш как си и казал как трябва да изглежда , какво си ти правили и т.н. си и набил страхотни комплекси и сега си плащаш просто затова. Сам си си виновен мой човек , момичето иска секс за да се докаже пред теб , че е по-добра от бившите ти , и да е сигурна че ще остане в съзнанието ти НАЙ-различната и всичко най , най за което се сетиш гледа да ти го прилага... . Съревнованието е голям проблем за една жена да знаеш . Може да и кажеш нещо мило , да проявиш нежност неочаквана . Понякога жените имат нужда да им се сгрее душата не само дупето . Пък като чета написаното освен порно сценарии друго не разигравате

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: edea591401
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да се смея ли, или да плача. За първи път виждам мъж да се оплаква, че приятелката му иска всеки път да правят секс, когато се видят.
Обикновено мъжете се оплакват, че не им пускат много често. Ами щом ти омръзнало от толкова секс, разговаряй с нея, но имай предвид, че тя може да си намери някой друг и да те зарежи.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: e465f97358
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Какъв ти е проблемът, не мога да разбера!
Аз съм подобна на приятелката ти и съвсем я разбирам!

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 7afd24c45d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   страшни проблеми,нали мъжете искаха това..Вика в момента я обичам..оле, оле..
Ми прецени дали искаш толкова секс или не и дали това може да е причина за разпадане на отношенията...Но поговори,всеки иска нещо,не виждам това ,че тя има желание да е проблем ,или и купи вибратор за да не те занимава.Хората какви проблеми имат,много биха се радвали на твоето място да са.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 733190e603
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Oт автора : в заключения да кажа и да допълня, че колкото по-сексуална и по-нахална е с мен, толкова повече ме отблъсква, че вече дори не я целувам първи, а тя постоянно ми се натиска и ме целува. Не мога да си контролирам ерекцията обаче, от най-малкото ми става и тя си мисли, че винаги искам секс, а не си казвам, като и казвам, че не е така, но сигурно не ми вярва не знам. Не съм вярвал, че ще се сблъсквам с подобен тип момиче. Задържа ме при нея не секса, вече не е и комуникацията, ние много често се караме, според нея сексът е нещото, което сближава и прави двойките така, че да не се карат, според мен това твърдени е ъпсурдно, но в нейния случай си е точно така. Не ме е лъгала, не ме е използвала в началото, не ми е изневерявала и прочие, както и аз самия сексуални не съм изневерявал с никоя, но не може винаги да съм толкова наивен и да търпя това отношение.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 733190e603
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   oт автора : в допълнение. Това за св*ките много грозно прозвуча, не е някаква такава, но заради мен, защото знае, че ми харесва и си мисли, че така ще изкупи вината си, иначе после ме кара да и се отблагодарявам и аз по същия начин, аз нямам нищо против и се старая да я задоволявам, даже преди месец, два може би това ми беше най-главната цел, и сега понякога пак, но когато ми се качва на главата нито мога да й кажа обичам те, даже понякога не й го казвам със седмици, а дори и месеци, а тя ми го казва ежедневно и най-вече след секс

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 6b6191acbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Гаджето ти е номфоманка.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: ab59fd135a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Хахахха.... човече ти се оплакваш като жена.... задръж малко, не е хубаво така... а що се отнася за нея.... нека си намери някоя работа и като се поомаря мало повечко.. надали ще иска толкова секс :))))) дерзай ;)

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 5cfa844977
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   да ти имам проблемите

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: fc761aaa25
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Пич, попаднал си на нимфоманка, която просто е отключила с теб същността си. Не само че няма да спре да иска секс, а ще го иска все повече и повече. Имал съм такова гадже, ако да правиш постоянно секс ти е проблем, бягай бързо колкото се може по-надалеч.
С годините нищо чудно желанието й дори още повече да се засили, и ако не я задоволяваш да ти слага рога, а ако разбереш за това сигурно най-нагло ще ти заяви, че си си ти виновен, защото тя без секс не може, а ти не я задоволяваш достатъчно (а от личен опит мога да кажа, че да задоволиш нимфоманка е изключително трудно, особено ако не сте по цял ден свободни, за да може да правите секс).
Най-накратко казано - или свикваш с положението, и осъзнаваш, че с годините дори ще става все по-ненаситна, или прекратяваш връзката ви и си търсиш момиче, което има интереси и извън кревата. ;)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 4b6757496c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Lol ,когато темите са за СЕКС виж колко хора ти писаха за 2 часа ,а когато е за друго мълчат кат риби -.-.. И към твоята тема ,странно ми е?Ами да..попринцип мъжът е този който иска повече секс,но при вас явно е обратното ;д По писането ти изглежда че не обичаш май да правиш секс ,което пак не е типично за мъж,но щом искаш свобода изкарай си го и я питай само заради секса ли те обича..:Д И пак Lol.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: fce958bf40
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Мисля, че изобщо не си добре!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 0ec9909346
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Ха-ха, тръгнал си от какво да се оплакваш! Ми моята Пена? Ако я не фанем за гъзо - никога нема се сети!

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 6cc063338e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Направи й деца.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: a1f2af3ec2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   И аз ко тряя напрая, да дода аз да я опрая ли? ! Аман от такива ******, които не могат една жена да оправят!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 98310dcfeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Ох колко познато.
Аз съм жена и имам такова свръхлибидо каквото не можеш дори да си представиш.
Винаги много са ме дразнели мъже като теб, за които било важно бла бла.
Ми то добре, важно е, но след като вече е налично дай да преминем към секса.
Мисля, че приятелката ти не е чак толкова сексуална, щом не залиташ от изтощение щом се изправиш.
Ако все пак обичаш рядко, но качествено както се изрази - отношенията ви ще се разпаднат от самосебе си.
Ако пък искаш да останете заедно - правете секс преди ти да си легнеш и я помоли да не те буди в 2.
Също така й подари 2 вибратора - един за джи точката, друг универсален. Кажи и да ги ползва вместо да те буди в 2, защото си много уморен.
Но ако си мислиш, че тя просто ще се съобрази с това, че не ти се прави секс - няма го тоя филм, то отвътре си гори, никой няма да те чака да ти дойде музата.
Установила съм, че големите разлики в либидото съсипват иначе просперипетни връзки.
Иска се много работа и разбиране, за да се запази такава връзка и си е жива мъка и за двете страни.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: fc761aaa25
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Всъщност, като чета в коментарите поясненията на автора съвсем намирам прилика между неговата приятелка, и едно мое бивше гадже, която ги говореше същите тези неща. Единствената разлика беше, че аз като започнах да излизам с нея тя вече си беше ненаситна сексуално, а не е станала такава с течение на времето. Просто приеми, че тя е такава, и или свиквай с това, или я зарязвай, а ако си ревнив бягай накъдето ти видят очите, че с годините със сигурност ще започне да ти слага рога, ако вече не е започнала.
Между другото, не разбирам изобщо сарказма на някои от коментиращите потребители, че видиш ли как можело мъж да се оплаква от това, че приятелката му иска много секс. Еми, може, повярвайте ми! Когато за по-малко от 2 денонощия го направите 8 пъти, и тя е тази, която инициира да започнете да го правите отново ще разберете за какво става въпрос. И това не са изолирани случаи, а почти всеки път, когато не се бяхме виждали 3-4 дни, и след това наваксвахме. Когато пък бяхме заедно всеки ден го правехме поне по веднъж на ден, а често и по повече, което повярвайте ми в един момент наистина започва да се превръща в проблем.
Така че аз напълно го разбирам автора, защото съм минал по неговия път, и лично при мен нещата завършиха с раздяла, макар и причината да беше съвсем различна от секса. ;)

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: e3e014e80b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Или си гей, или си идиот! Твърде много си противоречиш " не харесвах обикновеното яхане и подскачане, отделно, че не ходеше с прашки всеки път " / " не дали съм първия отзад, дали ми е правила най-хубавите минети и дали ми повтаря след секс, че ме обича " ... Не знам за момче, което да се отказва от секс. Ако момичето иска секс - дай ? секс ;) . Не очаквай всичко да ти харесва в една връзка - трябва да правите и двамата компромиси! Има 2 решения - или и даваш каквото и колкото иска, или си намира друг, който да я задоволи!

П.П.до номер 9:
Това не е нимфомания, а желание да се задоволи. Пусни си филма "Нимфоманка" или "Дневникът на една нимфоманка" и виж какво наистина представлява това състояние. Защо ако едно момиче иска секс трябва да е нимфоманка, а когато мъжът мисли само за свирки и секс е просто мъж ??????? -.-

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: c695012b0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   От автора : просто ме изнервя факта, че ме гони за секс посред нощ, когато трябва да спя и ми предстои тежък работен ден и вдигам кръвно от нерви. Относно за рогата, никога няма да имам голямо доверие към жена, но ако сексът не се получава тя ще ми го натяква, а няма да тръгне с други, може би съм наивен според някой, защото й вярвам, но за година я опознах, че не лъже и не ме използва, а и съм и прегледал всичките фейсбуци и телефони, вече и нямам интерес, колкото да я опозная и да знам, че е честна с мен.
Благодаря най-вече на коментар номер 3, според мен е доста близко до истината. Относно моята сексуалност, без да го желая и да съм изнервен и т.н. знае, че от малкото съм готов и с моята ръка си гали дупето и се почва, ако откажа се сърди... Радвам се, че правим разнообразни неща и в крайна сметка сексът е отличен, но на мен приоритет ми е общуването и разбирането и щом кажа искам да спя на работа съм, не отсреща да чуя още е рано в 1,2 часа и да ме насилва за секс. Даже понякога ме насилва и за лизане, а когато аз й кажа как харесвам и искам става с куп пазарлъци и все е по нейната гайда. Аз съм по нестандартен и искам рядко и качествено, тя иска често и по много, този сексуален глад в късните нощи ме отблъсква от нея

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: eadd1ff37c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Абе брато хвани се преглей некаде че като гледам си пълна шестица а относно приятелката ти може да ни запознаеш ;)

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 711e6fa186
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   Бате, пращай ми я когато ти досажда! И тримата ще сме много доволни!!!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 14fce54a33
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Май коментарът на 12 е най-смислен!!!!!!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: fb3fb7e21d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Според мен проблема в историята е друг. Искам да кажа, че автора МОЖЕ БИ вече няма никаква тръпка и чувства към това момиче, благодарение на нейното обсебващо поведение към него. Просто той е загубил интерес към нея и всякаква тръпка, защото тя се е вкопчила в него. Може би, ако тя се държеше по-отдръпнато и не го задушаваше и обсебваше толкова много, нещата нямаше да стигнат до тук толкова бързо. Права ли съм авторе?

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: c8bd1c1a73
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Ти, ти, ти! ТИ искаш тя да прави секс само когато на ТЕБ ти се прави, така ли? А тя че имала нужди... ама как, нали ТИ си мъжът, на теб се пада честта да определяш как и кога, това си мислиш, нали? Еее няма такъв филм. Искате разкрепостени и сексуални жени, ама ние сме си такива винаги, а не само когато на вас ви удобно и когато става въпрос за вашите фантазии. Сори, Майкъл. Като не ти харесва вземи си някоя надуваема кукла. Ако искаш отношения/сношения с човешко същество, компромиси трябват И ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ.

Между другото имам поне 3-4 приятели, които биха дали мило и драго за такова момиче, така че ако тя ти е чак такова бреме, пиши, някой от тях на ръце ще я носи и ще се отнася с нея като с принцеса.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 018714ade4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Тази история не е реална. Но ти пожелавам да попаднеш на такова момиче, защото всеки мъж мечтае за това!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: eb2cb5ff23
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   няма лошо да иска - радвай се бе човек...

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: a6000e2603
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Поздрави за 15ти замисли се ако оставиш това момиче и следващото ти се падне една задръстенячка, какво ще правиш. Ще се наспиваш спокойно за работа, но като ти се поиска хубав секс ще се сещаш за бившата.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: fc761aaa25
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

31.   Пак съм аз, авторът на коментари номер 12 и 19. Видях новото мнение на автора, и пак мога да му кажа същото, както и в предишните си коментари. Пич, или свиквай с това положение (с годините тя ще започне да иска дори още повече и по-често секс), или просто се раздели с нея. Знам на какво си подложен, знам какво изтърпяваш, знам какво е да те будят посред нощите, за да правите секс, всичко което си описал вече съм го минал, и нищо не ме изненадва, дори напротив - до болка ми е познато.
Не слушай иронизиращите те коментари, защото само човек, който не е живял години наред с нимфоманка може да си мисли, че да имаш такова нещо в къщата си трябва да е едва ли не мъжката мечта. Жена-мръсница определено е мъжка мечта, но жена-нимфоманка едва ли...

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 98310dcfeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Авторе, аз съм 18.
По колко пъти на ден го правите?
Установила съм, че за мен е умерен компромис 3 пъти на ден, понякога, когато е много уморен го оставям и на 2.
Ако и за толкова те мързи, нямате бъдеще просто.
Недоклатената жена си е бреме - мрънка, крънка, оплаква се, че не я обичаш, сърди се без повод ипо степенна те намразва.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: c44623625b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

33.   Напълно разбирам автора.Не една а всичките ми приятелки са били такива.Както казва 18 разликата в либидото е решаваща.
Не искам да се обиждате жени , но ако вие наистина си нямате друго занимание, като работа, кариера, хоби или деца си мислите само за секс.
Проблема въобще не е в автора, по думите му личи че си държи на работата, мисли за други неща в живота, като правене на пари и добро за човечеството например и едното чукане не е приоритет No1 за него.

Както можете и да видите хората от тукашните коментари, на които либидото им е явно на ниво-неговата приятелка се изразяват кратко, вулгарно и просташки.

Нормално е когато човек се занимава със сериозни неща в живота си и носи някаква отговорност да няма толкова развито либидо.

И не, приятелката ти не е нимфоманка - нимфоманките не изпитват оргазми и са фригидни.Те търсят това което никога не могат да имат.Твоята е комплексарка.Мотивирана е вече обаче, защото СИ Я НАУЧИЛ да прави хубав секс.Евала , брат. Ама сега ще си береш гайлето.

Сега я научи и тя да мисли за друго в живота и нещата ще потръгнат.

Имах една приятелка с която сме имали дни да правим секс по 18 пъти на ден.Тя свършваше вагинално - реки течаха там долу.Подлагахме си одеала и даже найлони в леглото.Малко по малко се изтощих.След 4 години стигнахме до 1 път в седмица.Един път, но по цял ден, както казваш качествено. Моята задача беше да й вдъхна самочувствие и мисля че успях.Изучи се, изгради кариера.Сега е главен програмист и чупи парата.Либидото и вече въобще не е такова обаче и тя стигна до един път в седмица със сегашния си приятел, който пък нея сега тормози...
Абе живот...кво да прайш

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 9f64a8b91b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Хора, кога ви споделих колко пъти на ден го правиме и големи съдници станахте. Относно рогата, тя не лъже и не ме използва, мога да съм сигурен в това, колкото и нелепо да звучи, защото сме хора и всички лъжем, но повярвайте ми, уверил съм се и съм видял всичко отблизо с очите си. Със сигурност и никой друг не може да й донесе това удоволствие както аз, нека звучи самохвално, но е имала и други приятели, а свършва с мен от втория месец, другия с който е имала подобен успех е имала връзка 2 години, като цяло се раздавам адски сексуално и сигурно много й харесва, нямам идея. Единственото изнервящо в случая е, че не се сеща, когато трябва, а около 2-3 през нощта, като съм на работа на другия ден. Второто е, че ние не правим секс по 10-15 минути, говорим за часове (пак не искам да се хваля с това, в началото бях трагедия, но разбрах, че мога психологически да се настройвам към секса и мога да не свърша с часове. Имало е пъти, когато нещо не ми е наред и сме го правили по 5-10 мин и после ми вика, как съм се изложил, но това беше много отдавна, напоследък винаги съм адски възбуден от нея, дори в тия часове без да искам и мисля за секс, много по-твърд отколкото първите месеци и тя се зарибява много повече и повече. Не съм и първия, не съм и втория, а не може да свършва и да се отдава с човек, който не я обича, рогата отпадат автоматично, в моя случай също не искам да изневерявам, но като цяло ми липсва визуално да си ми е като преди с дълга коса, руса, обеци и прочие, сега е с по-обикновено личице, но все пак е 170/50 кг и физически няма как да не ме привлича и от най-малкото. Относно моята особа, наричали са ме гей, защото съм отказвал на не една и две, но съм по-претенциозен от другите, не правя секс заради секса и за да си доставя удоволствие на оная работа, даже предпочитам чикия на Jessica Jane Clement, отколкото секс с някоя дебела и грозна дама, понеже съм опитвал веднъж и знам, че с такива не изпитвам привличане, отблъскват ме, нека съм гей, но с подходящата мога да се раздам и да я побъркам, това й харесвам, но не ми харесва фактът, че правим секс когато тя иска и то е предимно вечер около 1-2-3 и като се започне 1-2 часа и става 4-5 и после ми е лошо цял ден и на следващия и т. н... това ми пречи с нея. Даже сме си говорили преди месец някъде преди почивката на морето, че доста ме натоварваше, че е добре да има един вибратор под ръка. Относно изневерите, повярвайте ми на този етап и на никой друг като цяло, няма как да се случи с това момиче, първо че не е лесна, второ че не скача от мъж на мъж тя прави тези неща, когато обича и я привлича някото, тоест в момента съм аз и със сигурност съм този, с който е правила най-запомнящите се сексуални неща, стига съм се хвалил, че пак ще ме нападнете.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 9f64a8b91b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   От автора отново : Аз свършвам веднъж, но след два, три часа и повече.. не го правим по 15 пъти на ден, а адски много се раздавам в лизане пробвам всеки път нови неща, тя се кефи, че все по-хубаво и по-хубаво става, все по-различно. Някак си признавам, че аз разучавам женското тяло с нея, не съм имал с предишни жени желанието да давам от себе си до такава степен. Преглеждал съм й фейсбуци, телефони.. знам къде ходи, какво прави, не ме е излъгала и за нещо дребно дори за 1 година, с парите е много честна, не ме използва и като цяло това ме задържа при нея. Чул съм поговорката вяра на жена да нямаш, аз и никога няма да имам 100%-ва, винаги си следя нещата от някакво разстояние, знам какво-що, моята честност и вярност е до тогава, докогато и отсреща ми се отвръща така. Тя винаги е мокра отдолу, аз вианги възбуден, без да мисля за секс, самото и телосложение така ми действа, преди време и лицето й ме възбуждаше така, но си промени някой неща (както писах по-горе), и вече не е толкова силно. Пречи ми, че не се съобразява с мен, че винаги го правим когато тя иска. Знаете ли.. за 11 месеца връзка съм инициатора най-много на 3-4 сексуални контакта, тя на всички останали. Като цяло когато я докосвам и целувам и галя не съм настроен за секс, просто й правя хубавото и тя запалва от там. НЕ знам, покрай това момиче и аз се научих на много неща, но не съм толкова зарибен и не бих и пречил така, ако знам, че има задачи на другия ден, това ми пречи на мен най-вече лично

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 9f64a8b91b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   от автора : 33. Прав си доста, благодаря ти за написаното. Някой от коментарите си ги писах с телефона и за това са неясни, защото не мога да си прочета горните редове, пък и си разпилявам мислите някак си. Няма да си оставям приятелката за това, тя също няма да ме зареже, ако не правим секс, случвало се е, но е запалена по секса с мен, а аз имам нужда от добро общуване, не от добър секс. Може да ме наречете всякакъв боклук, но секс преди да тръгна с нея съм си купувал, просто защото избирах визия, знаех какво искам и харесвам и не можех с обикновените жени да кажа искам анален секс, искам чукане в устата и да си търся куклички, много рядко ми се е случвало, те искаха нещо сериозно, а аз не. А и не съм бил с много жени през живота си. Това е второто момиче, което обичам и първото, с което консумирам в леглото това нещо, първата заради която се раздавам сексуално, първата която уча на някой неща, а бих казал, че тя е правила повече секс от мен, аз дълги връзки не съм имал, че дори и сериозни. Откакто съм с нея съм сериозен и отдаден, но секс не ми е достатъчен фактор, а имам нужда от добро общуване и разбирателство. Аз съм по-претенциозен и по-различен от другите момчета, дори тя мен ме свали, не аз нея, но дойде в момент в който просто имах нужда от сериозни неща, да давам на някое момиче от себе си, но и да взимам (не говоря само за секс) и се навих, първоначално не ми пукаше за нея, ходех си по дискотеки, целувах се с други (но не спях с тях), просто в секса харесвам по-различни неща. С моята приятелка не съм поставял нито веднъж условия какво харесвам (отзад, не харесвам лизане и харесвам определен тип свирки), траех си, само споменавах какъв ми е вкуса и постепенно ми се отдаде в тези неща, като с други никога не го е правила, както и аз самия, не бях лизал момиче отдолу, трябваше да обичам, за да го направя, аз мога да заобичам всяка красива и секси дама и симпатизирам на тях, но не до такава стпеен, че да се отдам така, както го правя сега. Разберете ме моля ви. Вдигам кръвно, когато се притеснявам и знам, че няма да мога да се наспя и цял ден ще имам натоварен ден, а тя ми казва, как било още рано в 2-3 часа и ми иска секс. Съжалявам, че писах разбъркано, съжалявам че някой ме обиждате и псувате и я искате към вас, нямате шанс с това момиче, твърдоглав характер, зодия ОВЕН, огнено момиче и няма да тръгне да ме прави на глупак и да ме лъже и да е с други. В началото 3 месеца не ставаше никакъв секс, аз харесвах опредлени неща и си траех, тя искаше секс и не ставаше, правеше ми забележки, но съм й изчел всичките покани за срещи и веднъж не се нави на нещо и съм я следял зорко, без да го знае. Повярвах в нея, вече няма и едно момче във фейсбук, телефон и никъде. Но наистина, ако не бяхме направили качествен секс след 3-тия месец, положението щеше да ескалира. Аз й казах виж какво.. харесвам това и това, трябва да бъдеш така и така и нещата се получаваха постепенно.

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 144e2b9c4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Да имах твоя проблем...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 98310dcfeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

38.   33, аз съм 32.
Това със сериозните наща е само оправдание.
Аз също работя доста отговорна и стресова работа, домакинство въртя и т. н.
Но секса си е секс и без него не може. Както вече казах, 3 пъти на ден е умерен компромис и то просто защото мъжете все сте уморени и бла бла. Иначе ако може и 7 не е лошо число. И тук говорим за двойка, която е от години заедно. А в началото какво беше, ох сгрява ми се сърчицето като си спомня.
То отвътре си ти гори и не можеш да заспиш ако не правиш секс.
Затова препоръчах на автора да й купи два вибратора и ще намали натиска върху него.
Всичко е въпрос на приоритети. За мен не е приоритет да кисна по кафетата или фитнесите или къщата ми да блести от чистота.
За мен е приоритет да правя секс. И особено мразя когато ми отказват.
Когато ми откаже мрънкам, цупя се, хем не съм такава иначе. Дори понякога се караме, че ако ми беше казал в началото, че няма да ми пуска (има и такива дни понякога) въобще нямаше да се захващам с него!
Иначе мога да препоръчам на автора да вари магданоз и да го пие и да яде сьомга вместо свинско - вдига мъжкото либидо. На някои мъже им помага и пчелно млечице с жен шен. Също така някои противозачатъчни доста намаляват женското либидо, може приятелката му да пробва.
Спорта за нея е лош избор, вдига либидото допълнително.
Аз оставам повече с впечатление, че госпожицата временно я е ударил хормона - при някои жени преминава и либидото се нормализира след година две във двойка.
Но ако наистина разликата в либидото им е фрапираща - ами сещаш се какво става обикновено...

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 29d2e10bca
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   Радвай се, че имаш такова момиче до себе си! Какво повече да искаш от нея! Щом обичаш какъв е проблема...

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 6b04c0d7da
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   бъди спокоен! Това, че обича секса, съвсем не значи, че не те обича... при мен е същото.. аз съм на 20 и съм с три години.ще с момчето което обичам. имам повече желание за секса от него и не стихва, макар че го правим по минимум 3-4 пъти почти всеки ден, не съм си помисляла да ме изневеря! Той обаче също доста често мрънка, че е започнал да чувства секса ни като задължение и се притеснява да не би това да е единствената причина да съм с него...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 6aff0058b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

42.   Виждам, че някой си търси подкрепа.
Приятелката ти е едно съвсем нормално момиче. От онези, които не ги боли глава и обичат секса. Хайде да спрете да лепите етикети на такива жени.
Аз съм жена. Обичам секса и не ме боли глава. Мога да го правя всеки ден, през ден...винаги съм готова. Да, изнервям се когато мъжа ми ме остави на сухо. Ми нормално е.
Няма какво да те разбираме, кръвно, работа..дрън, дрън. Приеми, че си с по - ниско либидо. Говори с нея и спри да се криеш зад сто факта.
Ако един мъж иска секс, той прави секс.
И ако сега ти е вярна, то ще и омръзне да те чака.

 
  ...

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 7a99769820
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   Оплакваш ли се? Ако трябва да помагаме?

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: fd8af6352f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   Напълно те разбирам, авторе. Само човек, който е изживявал това може да ти влезе в положението и най-вече да те разбере. И аз преди няколко месеца имах връзка с подобна жена и точно нейната ненаситност в секса ме принуди да я оставя. При мен също мацката не ходеше на работа, но не защото не можеше да си намери, а поради двумесечен отпуск по болест, който и бяха дали докторите. Много добре знам, какво е да започнете да правите секс в 22:00 часа и да откарате до 05:00 часа, като в 08:00 часа трябва да излизаш на работа, чувстваш се изцеден като лимон и сякаш някой те е ударил с мокър парцал, през половин час пиеш кафе, но не може да те вдигне в кондиция. Имаш вид на психясал, не можеш да си събереш мислите, а от недоспиването постоянно ти е студено. Ненаситността и стигна до там, че един път дойде в склада на фирмата, в която работя и да го правим, скрити между стелажите, като нелегални емигранти в ТИР. Или пък разходка в парка, внезапна отбивка от алеята в близките хасти, разкопчава ми ципа на дънките, от там - свирка, от мен - лизане, анален, свършваме, оправяме се с мокри кърпички и обратно на алеята. Или пък на Витоша в кабинковият лифт - свирки и лизане. Какво да ти кажа, има жени и жени. Ако жената не дава - защо не дава, ако жената иска повече, отколкото сме в състояние да дадем - била нимфоманка, абе няма угодия. При нимфоманките желанието за секс не е като при нас, мъжете, те си искат нон-стоп. Много хора тайничко ти завиждат, но то е за това, защото не са имали контакт с такава жена и им се иска, но определено това, което ги очаква не е това, което си представят. Това не може да се опише и трябва да се изживее, за да ти стане ясно за какво иде реч. На всички е ясно, че за мъжа в една връзка с жена неизбежно идва момента, в който започва да се появява т. нар. насищане, мъжът все по-рядко прави секс с половинката. Това се дължи на рутината във връзката, интригата отдавна се е изпарила. И ако една жена, с която правиш секс 2-3 пъти седмично ще ти омръзне след 3 години, то жена, с която правиш секс по 3-4 пъти НА ДЕН! ще ти омръзне за месеци. Туй то.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 0dbeab2a12
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   вече имаме връзка година и 3 месеца, но сексът драстично намаля. Първо, че аз нямам кола в момента, защото ми взеха книжката, второ че в нас и в тях винаги има някой и го правим по 2 пъти в месеца, трето, че аз лично знам колко добре е всичко, но обичам да ме хвалят постоянно, а тя все намира кусури, не съм пъшкал достатъчно, не знам си какво, при положение, че се прави с часове и орална и всичко е на най-високото ниво, което въобще може да се случи, пак да ми намира кусури, понякога така нарочно я оставям на сухо, аз предварителна представа за секс нямам, при мен е на момента, облечена ли е така както харесвам аз и визията й да е подходяща, правим, ако не не правим нищо и когато имам крещяща нужда от някакви такива неща, по-добре да си изглеждам някоя тип-топ кака на клип, на снимка и т. н., ако моя мацка е в добра форма и с добра визия в конкретната ситуация правим нешата. това късахме за близо месец преди нова година и точно на нова година го направихме във вход по моя инициатива, беше доста красива и секси (в началото много се дърпа), но там нямаше хора точно в този ден и беше лудо преживяване, след това още веднъж в нас и от 15 дни нищо, защото й бях споделил, че правя упражнения за удължаване на пениса и за по-голяма твърдост, а аз не съм нито с малък, нито с голям де, но е 16 см без няколко милиметра и ми вика как била лакома, как искала още и аз се засегнах и я отбивам сексуално, вместо да се кефи при положение, че същия ден го правихме с часове и орално я побърках, първият съм и отзад и в тоя ден я накарах да се побърка и тя ми вика как била лакома все кусури да ми намира.. сега ми праща разни точки как липсата на секс водела до нередовен сън до не знам си какво. Сигурен съм, че изневяра от нейна страна не може да има (знам, че ще ме сметнете за луд), но това и е положителното качество, честността, за това ще я накарам да си мери приказките, все недоволна. Честно ви казвам, понякога съм и го изтисквал от устата да каже кой е най-добрия с който е била, защото знам, че съм аз, но понякога ми убива желанието с жаждата й за още и още. И ако имах кола щяхме до сега 5 пъти да сме го направили и какво от това? Както казах тя.. не работи до ден днешен и това ми бърка в мозъка, не може да ме използва сексуално да й угодя на нея, а аз на следващия ден да ходя рано рано на работа. Последния път бяхме в нас на 05. 01 преди 15 дни и се чувствах като проститутка, нищо че съм момче, правихме каквото правихме, изпратих я да си ходи и аз отидох да спя при нашите. Днес ми изпраща във фейсбука си снимки на клитора, аз казах, че такива неща не харесвам на снимки, а харесвам дупета, прашки и т. н. (което си е чистата истина, харесвам ги само на живо), но иска пак сексуално да ми действа и влияе, при положение, че връзката не върви, най-вече заради нейната нулева инициативност да бъде полезна с нещо, да си намери работа, да се развива и да изкарва пари. Понякога сексът не е достатъчен, сексът не ме блазни до такава степен.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker