Влюбен в омъжена жена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбен в омъжена жена
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 3771 пъти
Здравейте!
Аз съм момче на 21 години, студент съм.
Преди около 2-3 месеца се запознах с една жена в нашата любима социална мрежа Фейсбук.
Съответно започна и нашия виртуален контакт.
Писахме си с нея дълго време, докато в един момент не осъзнах, че я обичам.
Не знам, не мога да дам обяснение как се е случило, но я обичам.
Имало е и моменти, в които съм се питал дали не се заблуждавам, но.. НЕ! ОБИЧАМ Я!
Реших да й споделя чувствата си в едно дъъълго съобщение, при което отговорът също беше толкова дъъълъг и се оказа, че и тя изпитва същото.
Ето го и проблема: въпросната жена е ОМЪЖЕНА!
Постоянно й повтарям как искам да съм с нея, да сме заедно, да не мислим за нищо друго...
Тя също иска, но факта, че е омъжена, има и син я спира да бъде с мен.
Донякъде я разбирам, съвестно й е за мъжа й, но и тя трябва да ме разбере.
Не искам всичките ни мечти да рухнат само заради това, че е омъжена - искам да се сбъднат, да се сбъдне всичко, за което сме си мечтали.
Казва ми, че времето е пред нас, че един ден ще бъдем заедно, но аз не й вярвам, празни обещания са това...

Моля Ви за съвет - как да постъпя, какво да правя, за да я накарам да излезе с мен и да не бъдем само "момчето от чата" и "жената от чата", защото боли такава любов...

Моля за съвет. Благодаря Ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: e4f15aec40
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не причинявай на другите това, което не искаш да ти причиняват на теб! Запомни това и прави каквото искаш.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 665271178e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Приятелю, това е безнедежден случай! Бъди съвестен и спри да си даваш празни надежди. Въпросната жена е била много некоректна и безчувствена, за да се подиграе така с теб и да ти дава празни обещания. Помисли за съпруга й, детето й, а и тя трябва да помисли малко! Постави се на мястото на детето и разбери какъв взрив ще внесеш в семейството на интернет-авантюрата ти.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: b048a6bca2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Тежко е, знам, но приеми, че никога няма да излезе нищо от цялата работа. Може да се обичате много, но една жена не се решава толкова лесно да зареже семейството си. А има и син, т.е. шансът да се остави сърцето и да я води, а не разумът е нищожен. За това, ако ти харесва да общувате, правете го, даже ако искате се виждайте от време на време, обаче не си прави илюзии, че още утре тя ще подаде молба за развод, а догодина вече ще сте женени. Няма да стане! Знам как звучи, но просто искам да те предпазя, защото сега си влюбен и не виждаш реалността, а именно, че тази връзка няма бъдеще.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 6f19c5e444
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Има коментар от подобна тема, която се казва: "Любов ли е това"? Виж коментар номер 2. Мисля, че за теб се отнася същото. Във всеки случай, с жена дето изневерява нормален мъж не се занимава. Някои просто чукат подобни, но никой нормален не задълбочава отношения с такава курва.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 16a14f02e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Ако оставите нещата да се случат във времето от мен да го знаеш нищо няма да се получи. На жените мераците им минават доста бързо, а и като ги знаем какви са вятърничави сещай се. Другото което ме притеснява дори повече и как да вярваш на такава жена, ами нали се сещаш, че щом по собствено желание се е омъжила и залита по друг, какво може да очакваш след време, ако е с теб?... И най-вече как ще приемеш чуждото дете и да речем, че ти го направим, ами твоята рода?
Общо взето аз на твое място не бих се занимавал с нея, пък и как ще живееш с мисълта, че си развалил едно семейство? Ами ако утре някой дойде и развали твоето?
Не че нещо, но си млад и ако изчакаш още някоя и друга година мисля, че ще ти дойде по-добър акъл.
Успех!

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 912bf76c91
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Пич, сори, ама доста си се филмирал. Възможно е да си допадате, ама чак да имате общи мечти, без да сте се виждали на живо е малко несериозно. Пък и каква е тая жена, която след няколко написани реда в нета, решава че вече не иска да бъде с мъжа си. Не, че няма такива, но това са развей прах жени, с които, повярвай, не би искал да имаш сериозни отношения.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 1c175c9c91
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Защо се занимаваш с глупости??? Аз съм на 24 и имах връзка с разведена жена на 39. Загубих си няколко месеца от живота с нея. Да, говорихме си, правихме много секс, но какво бъдеще има в тази връзка. Връстниците ми ще се смеят, а момичетата ще ме отбягват, родителите ми ще са твърдо против и т.н. Ако става на въпрос за единия секс - супер няма проблем, но да се обвързваш с такава жена..... Смешно е.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: a0c4d6d707
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Пич, прави каквото те съветва сърцето ти, но гледай да ви се развият час по-скоро отношенията. Случи ли се така, че тя умишлено да бави и протака, значи като нищо само те върти, и реално няма никакво желание да напуска съпруга си. Детето й в случая също е голяма пречка, понеже мъжът й може много лесно да я шантажира чрез него. Така или иначе чакай известно време, и ако няма положително развитие приеми, че интернет влюбването ти се е провалило, и или търси друго такова, или пък започни да търсиш реалното, а не виртуално влюбване, което е несравнимо по-силно, по-чисто, по-искрено, по-истинско, по-приятно и т.н.
Аз изобщо не те разбирам как си окей с факта, че тя ти говори някакви мили думички във Фейсбук (от написаното от теб излезе, че не сте се виждали никога на живо, което много се надявам да не е вярно, защото тогава става още по-сложно), а в следващия момент дава цялата си РЕАЛНА нежност, отдава се РЕАЛНО на мъжа си, и заспива РЕАЛНО до него...

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 7a5ed792b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Благодаря Ви! Мисля, че сте прави - наистина като стане въпрос за това, кога ще се видим на живо очи в очи - тя казва времето е пред нас, сега гледай да учиш, концентрирай се там... един вид отбягва темата, протаква нещата, както Вие ми казахте и от цялата ситуация ще изляза доста наранен...
И ако с мъжа си вече не правят секс и търси само това, аз не съм за единия секс - много използван ще се почувствам
Освен да не й пиша вече, тя естествено ще пита какво става, защо спря да ми пише и т.н. и аз ще й обясня - мисля, че това е най-правилното решение

Благодаря Ви още веднъж за съветите :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 699977e93f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Няма да излезе, ако случайно ти налети на секс не изпускай момента.

Имах 2 месеца флирт със зъболекарка на 42, а аз на 27 по това време. Имаше мъж и голям син. Натискаше ме с гърдите й върху мен докато ме "работи" и имахме наши закачки. Беше пощуряла, пратих и два двусмислени смс-а, изглеждаха официално, но ние си знаехме. Тъкмо се навих(малко като в порно филм с МИЛФ ми беше, жената си изглеждаше страхотно за тази възраст бтв) и тя се усети че е минала границата.

Отряза ме най-умерено и хладнокръвно. Спря играта с гърдите, също и отношението й стана делово и студено-любезно. Т.е. тя с мен преживя флирт, но в крайна сметка не реши да изневери на мъжа си. Почувствах се употребен и захвърлен като играчка. Яд ме беше няколко месеца, но ми размина.

Не разчитай особено на тези приказки за любов, накрая оставаш прецакан почти сигурно. Жената си разиграва фантазии в главата и до там. Като и омръзне те изключва от схемата на момента. По-добре търси нещо като за теб, необвързано. Успех

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 7b6228e5eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Абе вие не правите ли студентски купони по общежитията през учебната година, не излизате ли на реални срещи не мога да разбера. Ами вие като не сте се виждали откъде знаеш, че тя ще ти хареса? Снимките са едно, виждането на живо съвсем друго. Още повече не всички хора са си физически съвместими. Не ми се сърди, обаче си още млад и зелен и с тия разсъждения много още ще те очуква живота. Ето с какво се занимават някои жени докато мъжете им блъскат на работа, за да си издържат семействата. То ако човека ти я отстъпи само за един месец много бързо ще се освестиш.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 9adbe7fa90
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   7, загубил си си няколко месеца от живота с нея?! Брех, леле милият! Идиотчета като тебе заслужават да останат за цял живот сами. Да си го загубят целия, един вид.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 7144a9e9b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Майкоо...не мога да повярвам,че омъжена жена ще се занимава с някой 21 годишен пикльо. Смятай колко е деградирало обществото. Да си зарежеш семейството и стабилния мъж заради някой, който има още жълто около устата? Това се казва малоумна постъпка. Въпросната сигурно може да ти бъде и майка...понеже не си написал годините й, пък и дори да е по-млада, няма никакво значение. Това,че има дете допълнително усложнява нещата, както добре знаеш, така че не сте само Ти и Тя на тоя свят...има го и детето, което винаги ще се противопоставя на вашите отношения, в случай че продължите да се срещате. Пък ако синът й е по-голям , може и бой да ядеш.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: ba9f1aca23
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Има дете, не бъдити причина за разбитото му детство, остави нагона на една стпана и помисли трезво

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 74927de99b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   12 ти пък какво нападна 7. Загуба навреме си е разбирасе. Особено за млад, необвързан мъж.Ти каквоискаш, с трепет и умиление да разказва как се е радвал на чуждото дете,как е променял плановетеси и се е съобразявал с прищевки. Търпял е лигавщини и се е маймунил пред някое сополиво дете,което си е сменяло настроенията през секунди. И за тва и идиот го наричаш. Айде много молим никой на никой не е длъжен и това, че не желае да се обвързва с чужди деца и проблеми не го прави идиот.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 77cb453cdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Aко имам жена и някой се опитва така да ми я открадне, ще го открия и ще го изнасиля и ако ще да го излежда после, ще е с кеф .. къде се бутате между шамарите и разваляте връзките на хората не мога да разбера. Ако тя ти пише и се оправдава, най-вероятно просто търси внимание, което мъжът й не й дава, а ти съответно й го даваш, като и казваш колко е хубава, секси и т.н. но я е страх на следваща крачка, а пък някой жени обичат просто така да си играят морално да изневеряват и никога няма да прекрачат границата, но ако я прекрачи, рано или късно дали с теб, дали с някой друг ще изневери пак и мъжът й ще я спипа, ако е луд като мен, ще те изнасили и ще те пребие до смърт, ако не е ще я изостави и ще остави едно дете без двама родители, които да са до него, махай се от нея. Аз ако си защитавам жената отивам с всички бойни снаражения без въобще да мисля за последствията, ако пък е мой познат е мъртав, но ако жена ми си търси тия контакти ще си отмъщавам на нея, а не на хората, че ако не са те, други ще са

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 1c175c9c91
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   12, да загубих си времето. Можех да си намеря момиче на моите години, а не да водя в нас дъртата чанта и съседите да ми се смеят.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker