Бихте ли се доверили на сайтове за запознанства ?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Бихте ли се доверили на сайтове за запознанства ?!
преди: 9 години, 8 месеца, прочетена 5765 пъти
Здравейте! Искам да знам как мислят хората по този въпрос. За хубаво или за лошо сайтовете за запознанства съществуват и в тях хората търсят както сериозни, така и неангажиращи връзки, някои търсят да изневерят на половинката си, дори има семейства, които търсят други семейства за групови забавления, тоест за всеки има по нещо!
Но дали тези обяви са достоверни, дали качените снимки са актуални и реални или пък са свалени от интернет и качени уж като лични снимки? ! Напр. в сайта на SWING - BG. COM, регистрацията е съвсем безплатна и елементарна само с един ник, можеш да разглеждаш безплатно профилите, но аз лично мисля, че поне 90 % от обявите и качените снимки са съмнителни! Има и други сайтове, те пък предлагат безплатна регистрация, но за разглеждане на профилите трябва да станеш ВИП потребител, да плащаш! Но и да платиш пак няма гаранция, че профилите са реални! Вие бихте ли се доверили на обяви в такива сайтове? !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 8 месеца
hash: ece2fedcc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   По-големият проблем не е дали регистрациите са реални, а дали хората там понякога не лъжат с всяка своя дума и единствено снимката е истинска. Да, фалшивите регистрации автоматично ги обявяваме за изцяло лъжливи, щом разберем това по снимката, но понякога проблемът е в други неща: "живея на квартира" значи "плащам на майка си, за да ползвам мазето ни". "Търси приятели" значи "очаква някоя лековерна душица за секс и предлага освен самия акт пари за такси на сутринта". "Висок/а 180" може да значи "ако измерим сянката ми съм висок/а поне толкова". "Необвързан/а" пък може да е заместител на "за 1 седмица жена ми/мъжа ми не е наоколо", "щом сваля венчалната халка, вече съм свободен човек... а аз я свалям преди всяка среща с хора от сайта" или "аз съм модерен - живея без подпис! Значи съм необвързан човек според законите на страната!" Та и двете са проблем, но второто е по-лошо, защото няма как да отсееш лъжите от истината, ако става дума за реален човек, но понякога с изцяло фалшиви данни освен снимката. Докато другите лъхат на фалш по начало и са по-лесни за отсяване, ако не си лапнишаран номер едно в страната и напълно лишен от интуиция.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 62f9f61764
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Последният, който използвах беше impulse, но откакто го закриха не съм се регистрирал никъде!

През далечната 2007-ма, когато изгряваха повечето сайтове за запознанства беше дори модерно да излезеш с някои от Интернет, дори и много секс авантюри се завързваха. Аз лично не, но на мой приятели им се случваше. Но за себе си смея да кажа, че също излизах с десетки момичета, с които съм се запознал съвсем наскоро във въпросният сайт.

Нещата бяха следните... първо си пишете целувки на профилите, давате си плюсчета, после някои от двамата иска скайпа на другия и след няколко дни се стига и до срещата. Дори си спомням за няколко гадженца, който забих по този начин :D. Звучи смешно, но нещата стояха точно по този начин.

Но... сега нещата стоят по съвсем различен начин. Доста педофили и хора с друго намерение стоят зад стотици профили. И сега, макар че съм момче, ако ме намери момиче и започне да ме занимава и се опитва да флиртува с мен ще я отрежа. Преди около 2,3 седмици имах такъв случай с момиче, което ми писа и ме занимаваше и имаше само една снимка в профила и. Директно след първият чат я махнах!

Призовавам момичетата да не се подвеждат на каквито и да било хора по Интернет, защото не се знае кой стои зад другият компютър :).

Поздрави, Узунов

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: d62302c10c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Аз съм в тези сайтове от 6-7 год. Мога да споделя впечатлението си, а то е следното:
Преди 5-6 год. можеше да се намери по лесно човек в подобни сайтове, да се запознаеш, да имаш секс , но с времето тези сайтове станаха платени, напълниха се с най голямата измет, жените поизбягаха, останаха мъже които се представят за жени.С 2 думи стана ужас вече. Имам регистрация в Гепиме- ами то за да пиша искат 5 лв примерно...като почна да пиша на профили се оказват или мъже или не пишат грам- т.е. ефекта на парите ми които съм дал е 0.
Моето мнение е че вече мното трудно може да си намериш жена примерноот такъв сайт за секс- малко жени има регистрирани вече, несериозни са т.е. само за чат и дотам, и т.н.
Едно време като навлизаха подобни сайтове явно бе ХИТ и сумати жени се регистрираха и можеше да се запознаеш по лесно с някоя и да имаш интимности.Правил съм аз лично секс с няколко жени от сайтове преди години обаче- вече е невъзможно!
Влизам в даден сайт пиша на жена - и тя ми отвръща "Аз съм само за чат, тук" "Губя си времето само" "Може да сме само приятели" - и това се отговаря преди да ме е видяла на снимка, преди да сме се запознали наживо...Възмутен съм.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 0c0d5b53d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Моят личен опит - от четири запознанства в рамките на един месец - единият беше тотално изперкал, личеше си по начина на писане, другият - снимка отпреди 10 години, другите двама бяха в час. Всичките търсеха нещо за чукане. Единият си беше много готин човек, но естествено женен. Иначе се водеше интелигентна кореспонденция. След тази едномесечна история, повече не съм припарвала до такива сайтове. Сайтовете не бяха от откровените с цел секс, така че не бях объркала мястото. В общи линии задължително трябва да имаш снимка, мъжете, които ги посещават са в преобладаващата си част настроени за неангажиран секс. Сериозни отношения съм чувала, че се случват, но като процент са много малко. Няма как да се увериш, че профилът е реален докато не се видиш на живо с обекта, стоящ зад профила. Което пък си носи и известна доза риск. Приятелките ми, които са регистрирани в такива сайтове, са там да се забавляват, а не де се връзват като мен. Понякога наистина има добри попадения, но зависи какво търсиш. Не забравяй, че виртуалният контакт няма нищо общо с реалния и лъвът зад клавиатурата много често е домашно котенце на живо. Като цяло не съм фен на подобни сайтове, не са моето нещо!

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: ef7cb998c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Аз лично със сегашният ми приятел се запознах в интернет, точно в такъв сайт. честно казано и аз в началото бях малко резервирана, но реших да опитам и вече 2 години сме заедно. Така че всичко е относително. чувала съм, че някои хора имат много лош опит с такива онлайн платформи. Е, аз не съм една от тях, така че мога да ти дам само позитивно мнение. :)

 
  ...


...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: b00ce1810c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Ами на мен ми изглежда малко съмнително и ще ти кажа защо. Преди години бях си направила опит, бях на 27, а си създадох профил като 14 годишна с цел да видя какво ще стане. Е, разбира се привлякох цял куп педофили, ама това е друга история. Та идеята ми е, че като знам колко е лесно да излъжеш в нета...сигурно всички го правят. Е, вярно, едва ли лъжат толкова много, но сигурно всеки доокрасява нещата. Примерно, едно момче разправяше, че е на отговорен пост в голяма верига пицарии, е, да наистина работеше в пицария...като разносвач на пица. И подобни дребни подробности, които целят да те направят по-привлекателен. Пред години пък когато чатех с различни хора просто за забавление, редовно се изкарвах доста по-висока, е ако става дума за просто не ангажиращ разговор не е проблем да пишеш, че си висока 170, при положение, че истинският ми ръст е 160, обаче ако ще търсиш сериозна връзка и малко подло. Не, че ако някой се влюби истински ще му пука точно колко ми е ръста, ама все пак си е лъжа. Та предполагам хората го правят. Слагат снимки от преди 10 години, когато са били с 15 кг по-малко или пък си пооправят снимките на фотошоп (е който знае как)... такива неща и всичкото това само и само да изглеждат по-привлекателни и интересни. Обаче не вярвам някой да лъже драстично, защото е ясно, че при първата среща на живо нещата ще лъснат. Няма как да си сложиш снимка от преди 30 години, да лъжеш, че си на 20 и накрая да се окаже, че си на 55, т.е. може де, ама автоматично си саботираш всички възможности за сериозно връзка. Та, за това мисля, че всеки се стреми да се покаже в най-добрата си светлина, но тези, които наистина търсят сериозно връзка едва ли лъжат безобразно, а само лекооо украсяват нещата.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 3db973486b
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

7.   Никой не е длъжен да вярва, че някой профил е истински! Има всякакви профили, научи се да ги разпознаваш и проучваш. Може да се получи много информация за човека отсреща преди да се стигне до реална среща. Ако изключим късмета, обикновено основна роля в такива сайтове играят снимките - атрактивните привличат повече внимание, а останалите трябва да вложат повече ум и време, за да намерят нещо.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 2820d7bf0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   А каква ти е другата алтернатива? Да тръгнеш от врата на врата и да питаш: "Абе, вие суингъри ли сте?"?

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: b268c1bbb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 3, загубил си форма :)
Никога някоя жена не ми е писала в Нета: Тук съм, за да се чукам с някого. И все пак много са го направили :)

Номер 4, нямаш никакъв опит :)
Аз съм ходил на срещи с мадами 15 години по-дърти отколкото на снимката или 30 кила в повече.

А веднъж мъж и жена, семейство се омайваха в Нета, без снимки, всеки тайничко от другия. Накрая отидоха на среща. И аз бях там, да им гледам сеира :)

Y D

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 54bdb5b8e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Ползвала съм аха. Уж бях там, за да убивам работно време, преди коло 3 години и нещо.
Не съм имала намерение да си избирам половинка от сайт, просто така се случи.
Има много женени, а също и необвързани мъже за неангажиращ секс.
Има определено количества откачалки и агресивни типове.
Има и разни патологични лъжци.
Дори бях попаднала на един явен копрофаг.
Най-общо казано хората там се опитват да се покажат в най-добрата си светлина. Кажи речи всички преувеличават или крият по някое килце или друг дефект. Масово мъжете там се стремят към жени, които в реалния живот не биха им обърнали внимание. Този род жени и в сайта не им обръщат внимание, а мъжете започват да се оплакват как в тези сайтове няма жени.
За мен беше удоволствие да се подвизавам в този род сайтове. Идеални са за изучаване на човешкия характер. Множество хора са склонни да споделят лични неща, защото са сравнително анонимни. Става и за статистики. Само трябва да питаш правилно. Понякога да наблюдаваш какво точно ще те излъжат носи също толкова информация, колкото и отговориш съдържащи истина.
Случайно попаднах и на сегашната ми половинка.
На снимките беше излъгал с около 10-15 килограма (той е двуметров мъж, буквално). Аз бях излъгала с 2 кг.
Още преди да се видим бях сигурна за тези няколко килограма, които си има в повече.
Срещата за всеки случай си я уредих през деня на място с много хора.
И тогава битуваха много негативни мнения за тези сайтове, но при мен свършиха работа.
Ако обаче си лапнишаран, наивна или страдаш от убеждението., че щом ти си добра, то и другите са добри - ами нямаш място в теИ сайтове.
Иначе женени мъже искащи да чукнат нещо странично и в реалния живот изобилстват. Агресорите също. Просто в реалния живот са по-сдържани, с после се прибират вкъщи, напсуват жената и пред компа да свалят мадами, които не биха ги и погледнали.

 
  ...

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 82097423a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

12.   До коментар 6 . Ти си била на 27 г. , но мозъкът ти въобще не е функционирал нормално ! Педофилите са виновни само когато те самите се се представят за 14 или 15 годишни за да излъжат девойчета на тази възраст ! А при твоят случай тези които са се вързали не са виновни ,понеже всеки ще си помисли следното - на девойчето му се прави секс ,но явно не може да си намери свои връстници и се е регистрирало в сайт за пълнолетни ,където си търси батковци или чичковци ! Дори и на 14 г. да е една девойка ,щом й идва мензиса редовно значи е физически зряла и може да прави секс ,а щом се е регистрирала в сайт за пълнолетни значи напълно е наясно какво иска и търси ! И аз да съм и аз бих те чукал за да ти доставя удоволствието ,което търсиш ! Дори на тази възраст момичетата ,ако искат да правят секс само за удоволствие ,а не за влюбване и сериозна връзка , по-добре да се чукат със зрели мъже ,които знаят как да ги опазят от нежелана бременност ! А младеж на 15 или 16 г. ,най-вероятно ще причини нежелана бременност ! Но пусти закони , човек на 25 или 30 г. няма право да прави секс за удоволствие с човек на 15 г. ,дори 15 годишният сам да провокира и желае секс със пълнолетния човек !

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: eaf6a9a199
гласове:
1 2 3 4 5
  (42 гласа)

13.   Аз лично съм се доверявал няколко пъти на подобни сайтове и не съм оставал разочарован нито веднъж, но имам познати, които са си патили. Всичко е до човека, който ще срещнеш. Няма значение дали си го срещнал на живо или в сайт за запознанства. На всякъде има гнили субекти, както и качествени хора.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: b268c1bbb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

14.   Оу, Колежката 11 :)
Ти значи и Шаран си си намерила в Нета :)
Да, права си, там можем да се докопаме до жени,
който в реалния живот няма и да ни погледнат.
Но като я омая У чата, после изобщо не ме гледа, направо си лягаме :)

Едно от добрите ми постижения беше... една Съдийка, семейна жена:)
Идваше да се чукаме у нас, сутрин. И после отиваше направо на заседание в съда, с тогата, облечена на голо :) :)

Y D

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 74965ed902
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Тези сайтове умират. Има много малко реални хора в тях. А много малко от реалните са нормални. Админите ежедневно регистрират и пишат от нови "кухи" профили или от изоставени такива. Измама и фалш! Идеята е да те залъжат и да ти вземат някоя лев за някоя екстра към сайта.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 54bdb5b8e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

17.   Номер 14, много лошо впечатление прави, че във всяка тема се стремиш да се изфукаш какъв си велик ебач или колко си бил заможен и т. н.
Държиш се като тинейджър, който си мисли, че е изобретил секса...
Постижение всички си имаме, а с тях парадират най-много тези, които нямат почти никакви...
Детска радост - шарени бонбонки.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 4693899c77
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Пълно губене на време. Има само жени с огромни претенции и изисквания.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 82097423a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   В тези сайтове жени почти не се регистрират, освен ако е доста грозна, не може да си намери мъж и решава да пробва чрез сайт за запознанства! Почти 100 % тези сайтове са пълни със семейни мъже търсещи някаква жена за да изневерят понеже не са кадърни да свалят комшийката или колежката и си пробват късмета чрез сайтовете, също има и самотни мъже чикиджии, които също не могат да си намерят нещо за чукане по нормалния начин и прибягват до сайтове за запознанства, някои не крият, че са сами мъже, а други лъжат, че са двойка или семейство търсещо друга жена за тройка! Има и доста педерасти, от които 99 % се представят за семейство / мъж и жена /, което уж търсило друг мъж за тройка! А като отидеш на срещата няма никаква жена, а е дошъл само педала! Много малко педали признават, че са педали и че си търсят мъж, повечето както писах се представят за семейство с бисексуален пасивен съпруг, за да съблазнят други мъже. И когато един чикиджия попадне на такава обява, веднага си мисли - ох колко готино, ще чукам и него и жена му! Е да, ама не! Фалшива обява! Това са сайтовете за запознанства, пълни с фалшили обяви и фалшиви личности!

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: b10384a139
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Много е вярно, че някои от нас смятат, че като са добри, в най- универсалния случай на това определение, всички са добри, почтени, честни, открити. Би било лесно и хубаво за всички. Та това е човещината, нима да си наивен, добронамерен, готов на всяка цена да видиш доброто, което дреме във всеки от нас, е грях? ! Боже!? Тогава сме наистина за изтребление, не сме човеци, а някакви подобия. Вкоравяваме душите си, за да не страдаме, а от това не ставаме щастливи, а само оцеляващи и даже се гордеем с това, че не сме прецакани. Горчилка се натрупва, но се самозалъгваме, че сме СИЛНИ. Нека да сме слаби, но да обичаме, истински обекта, ако заслужава. Иначе не си струва усилията, по- добре самотен, но с достойнство. Себеуважението е важно, иначе се самоунищожаваш.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: b268c1bbb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   Номер 17, ами кажи и ти някое твое постижение :)
Или поне кажи мнение по темата.

Y D

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 54bdb5b8e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   25, доста съм съгласна с теб. Да обичаш и да се раздаваш е дейност, която намирам за особено приятна, но на правилния човек.

 
  ...

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: f46482447d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

32.   Аз съм бил с 3 жени от други градове, с които още си подържаме връзка. Само с едната съм имал възможност да се видя повторно понеже живее на морето. И с 3-те беше хубаво!!!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker