Търся си Нимфоманка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121340)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Търся си Нимфоманка
преди: 9 години, 6 месеца, прочетена 5082 пъти
На 19 години съм от град Пловдив но имам голям проблем с връзките поради следната причина. Момичетата с които съм бил не са толкова сексуално активни колкото ми се иска да са на тази възраст. Не бих казал, че съм лош приятел или лоша личност но във връзките ми досега отворим ли и сексуалната връзка всичко си отива поради непрестанното ми желание за секс което кара приятелките ми да не издържат на натоварването и да се разделяме не поради друга причина а поради ОГРОМНОТО ми желание за секс. Не го приемам като проблем но със сигурност не бих отказал да намеря момиче със подобен сексуален апетит. Бих бил благодарен ако някой ми каже сайт за запознанства но не като Gepime който е пълен с би-сексуални и гейове :D не, че съм против. Мисля, че тук има хора които имат подобен проблем и биха ми дали компетентно мнение!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 6 месеца
hash: 2db0d15478
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Продължавай да ровиш по-активно в сайтовете за запознанства, пък дано ти излезе късмета. :))

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 885a342d77
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аааааааз.... Ама си ми далече :( И моя не смогва...

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: aba466389b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   .... ще е срещу заплащане май... късмета, за който говори н. 1
Кажи иначе от колко секс имаш нужда на ден?
Имал ли си сериозна връзка и колко често си го правил, не си ли се окротил след да кажем 1 месец интензивен и редовен секс?
Аз мисля, че доста ти се е насъбрало и не смятам, че си ненормален, а просто си нямал редовен секс и те боли и сърби. Общо взето като при всеки мъж от 12 до 102 г. Честито!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: e8ac2690fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   По едно време ще пропищиш, ако си намериш нимфоманка. Тя няма да е само с теб, защото ти ще се умориш, а тя-не! И накрая ще те остави, защото ще си издъхнал откъм сексуално желание :D Ти буквално си търсиш психично болна!

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 9d3666cffd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Най-дългата ми връзка беше 1 година но и тя се разпадна след една нова година :( Мадамата беше пийнала повече и реши да видим колко можела да носи и след бая труд и занимавка реши, че просто съм бил прекалено активен а тя искала само по 1/2 седмично и към края на януари се разделихме :) Не бих казал, че ми е проблем да си намеря гадже изглеждам добре социален съм дори работих като спасител това лято! Но уви все удрям на камък а за секс да си платя никакъв шанс! Не мисля, че ми е времето да давам пари за секс имайки предвид външния ми вид

 
  ...


...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: aba466389b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Авторе, ще те разочаровам, но външния вид не е толкова важен за повечето жени, най-вече сериозните. Огледай се малко - с най-хубавите и успяли жени не са красавци, а успяли и стабилни мъже. И все пак - колко пъти на седмица биха ОК за теб, защото имам съмнението, че не ти трябва Нимфоманка, а нормална жена, която няма да те изнудва заради секса.
Има и друга възможност - просто да не си много добър в леглото или жените да имат някакви нереалистични и изкривени представи? С какви жени изобщо излизаш??? За мен лично е що-годе нормално 5-7 пъти седмично, но мисля, че при всички е различно. Трябва да търсиш връзка с жена, която има сходни на твоите нужди, но не и нимфоманка, защото това е вид нервно заболяване и тези жени в крайна сметка са болни.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 9d3666cffd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   От АВТОРА<3
За успял не бих казал но съм 12 класна владея перфектно 2 езика и в момента подавам документи за университети в АНГЛИЯ/ДАНИЯ имам и доста постижения в спорта.За опита ми в леглото, не мога да си дам оценка ,но съм отворен към почти всичко и съм правил 3-ка ! Не съм гнуслив дори една от приятелките ми си падаше по BDSM така че няма от какво да се изненадам ! Но ако имам възможност бих казал че по 7/8 пъти на ден спокойно мога да изкарам не знам за повече поради факта ,че имам и доста проекти и задачи понеже уча Ландшафтна архитектура в ПГАСГ ! Но съм сигурен ,че мога и повече.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: a2b60e7be5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Пич... евреите са казали: "Внимавай какво си пожелаваш, че може и да ти се случи! ". Тогава със сигурност друга песен ще запееш.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: aba466389b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   7-8 пъти НА ДЕН в продължение на 1 година и се чудиш, че те е зарязала?
Ти имаш някакво заболяване, съжалявам. Толкова често е ОК, но за 1 седмица най-много, а за повече ти трябва болна жена, тук си прав.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 8e69f827bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Подкрепям коментари номер 4 и 9. Имал съм дълга връзка с нимфоманка, и с течение на времето става УЖАСНО! Тя иска секс минимум 1 път на ден, абсолютно всеки ден, дори когато е в цикъл. Даже тогава е още по-разгонена и си го иска по 2-3 пъти дневно. И ако по някакъв начин опиташ да откажеш следва неописуем скандал и сърдене.
Голям проблем е и това, че тя като е нимфоманка иска секс кажи-речи 24 часа на ден, и най-редовно се случва например ако излезе някъде с приятелки, а ти си легнал да спиш да се прибира в 5 сутринта и да те буди за секс, а на теб ти се спи, че две не виждаш. Освен това, това което при мен поне редовно ставаше - аз искам да спя, за да съм отпочинал за работа, а тя ме буди посред нощ, защото й се правело секс...
Да, хубаво е жената до теб да не ти отказва никога секс, това наистина е вярно. Но това си има своята цена, която поне според мен е прекалено висока, и определено не си струва да се плати. На твоите години може би е оферта, но започнеш ли да работиш, и да имаш ограничено свободно време ще стигнеш до извода, че да си с жена-нимфоманка е голяма набутвация.

 
  ...

...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 9d3666cffd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Автора
Мисълта ми е, че искам да намеря поне за момента или състоянието в което се намирам сега ДАМА с която да мога да задоволявам сексуалния си апетит който за жалост ми е прекалено голям и ми проваля всяка започната връзка!

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 808529e3fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   #11, най-добре ще ти е жената никога да не отказва секс, когато поискаш, ама и никога да не настоява, когато не искаш, нали? :D Ако може направо да си я програмираш даже... Някои мъже ме изумявят просто.

#6, не съм съгласна. Не мога да изпитвам чувства към някой, който не ме възбужда физически. Разбира се възбуждат ме и езикът на тялото, жестовете, тембърът на гласа и интонацията, погледът, начинът на изразяване...
Но първото, което ми прави впечатление са физическите характеристики.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 8e69f827bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Номер 14, аз съм номер 11 и не виждам защо се опитваш да се заяждаш с мен? Аз изказвам личен, и то ГОРЧИВ опит от връзка с нимфоманка. Хубаво е жената до теб да не ти отказва секс, но е ОТВРАТИТЕЛНО, когато го иска 24 часа на ден.
И определено не смятам, че най-удачното време за секс е когато аз съм дълбоко заспал, а тя се прибира сутрин рано и е разгонена. Както и не смятам за нормално да бъда буден посред нощ, защото видиш ли й се приискало ПАК да прави секс (понеже вече през деня сме го правили, но очевидно не е било достатъчно), а аз на другия ден трябва да ставам рано за работа. И което е още по-парадоксалното - когато сме правили секс в такива случаи пък се сърди, че не съм напълно пълноценен, и не мога да се развам на 100%. Еми, как да стане номера, като съм се събудил преди няма и 5 минути, и ми се спи, че две не виждам? И пълния шок - след среднощен секс ми се сърдеше, че съм заспивал веднага, вместо да й отделя поне половин час да сме си говорили и гушкали.
Да се случваше 1 път в месеца нямаше да е проблем, ама то това ставаше по 2-3 пъти в седмицата, и определено не се издържаше. А и има разлика между нимфоманка, и момиче обичащо секса. Аз все си мисля, че няма лошо момичето до теб да обича секса, но връзка с нимфоманка е истински кошмар.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: b4fa4b0814
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   7-8 пъти на ден всеки ден - да, да, върви ги разправяй на някой друг тея... Опитвал ли си действително по толкова много пъти? Или само ти се върти в главата като идея. Според мен не ти трябва нимфоманка, а ти трябва реалистично мислене и зрялост, тъй като ти липсват... Пък ти ако щеш и 5 езика говори и т. н.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 2c3f2fd909
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   аз пък мога да правя секс веднъж на ден, но да е качествено и с часове. Ти 7-8 пъти без лоши чувства, но ако го правиш по 5 минути на тек, то е ясно, че никоя жена няма да й е приятно тъкмо почнете и ти вече си свършил, иначе няма как да го правиш 7-8 пъти, това е егоизъм и търсиш само своя кеф, свършваш и до там и така до кога? Лично аз имам приятелка нимфоманка, която почти винаги е била инициатора за секса в нашата връзка, не ми е изневерявала, но е побъркана по мен и вероятно е заради качествения секс, който аз не обичам да е често, а рядко и качествено, 2-3 пъти в седмица, но по няколко часа без свършване и какво? Нищо друго полезно нямам почти в тази връзка, която вече мина и година... и аз станах такъв, какъвто преди не бях сексуално и като цяло се подобрих в тази гледна точка, но какво от това? Какво постигнах, като се скараме и скъсаме и после като се видим да се събираме със секс и да се лъжем, че това е най-важното, при положение, че не е, да мислим с половите си органи и да ни събира хубавият секс, до кога така. Момичетата не са секс играчки, като ти се прави секс и при положение, че си намерил честно, откровено и добро момиче, удари си една и си лягай, в интерес на истината в тази моя връзка сега може би аз станах по-големия нимфоман, то с какъвто се събереш такъв ставаш, но все пак момичето има и добри качества, не лъже, не изневерява и не ме използва, но повечето луди по секса, ако не им смогваш, ще намерят друг, а пък тези, които не си падат по секса си падат по парите и скъпите подаръци и го правят на сила, общо взето угодия няма.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 55b249f179
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Когато се запознахме със сегашната ми половинка го правехме по 7-8 пъти на ден, но за съжаление в дълга връзка на него меракът му намаля и мен това ме дразни.
На мен ми стигат и 3-4 пъти на ден.
С 3-4 пъти дневно можеш да водиш нормален живот, да работиш, учиш или каквото там правиш.
С 8 пъти, които траеха по 40 минути средно ти отива целия ден.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker