Проблем с ерекцията и мастурбацията - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121374)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Проблем с ерекцията и мастурбацията
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 3050 пъти
Здравейте. Имам един проблем и се надявам да получа съвет тук, защото вече не знам какво да правя! На 17 години съм и имам проблем с ерекцията. Не говоря за еректилната дисфункция, а точно обратното. Прекалено често получавам ерекция. Това се случва най - често, когато видя хубаво момиче и като че ли автоматично ми изникват мръсни с*кс помисли. Не мога да се контролирам. Мастурбирам по най - малко 4-5 пъти на ден и най - много 10. Случвало ми се е да мастурбирам дори в тоалетната на едно кафе, защото не се сдържах. Всяка сутрин се събуждам надървен и още преди да стана ми е първото мастурбиране под завивките. Може би имам прекалено високи нива на тестостерон, но съм като обсевен. Получавам ерекция докато съм в метрото, автобуса, докато се разхождам или си говоря с някого. Някак си ми се натрапват мръсни помисли и не мога да ги контролирам. Това е проблем, защото не мога да се отпусна. Оставям се да ме владеят фантазии. Мастурбирам и на снимки на момичета във фейсбук както и докато си мисля за някоя, която познавам. Като че ли ежедневието ми е изпълнено със събиране на ''материал'' в съзнанието ми и ако съм събрал достатъчно, свършвам за секунди. Винаги преди да свърша някаква работа, било то да науча за училище или да отида до магазина, преди това отварям п*рно сайтовете. Накрая на деня се чувствам като парцал и нямам желание за нищо друго освен да си легна. На другия ден всичко продължава наново. Имало е и периоди, в които мастурбирам най - много по 2 пъти на ден, но това се случва рядко. Все още съм девствен.
Моля модераторите да публикуват историята ми, защото наистина се нуждая от съвет. Действията ми ми пречат да водя нормален живот и да се развивам, ами ако си докарам някакъв здравословен проблем и деца да нямам :X :( тогава наистина не знам какво ще правя...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: 7a0c332abe
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Спокойно! Просто хормоните ти бушуват. След няколко години ще се кротнеш. Просто си намери приятелка, започни да правиш секс и нещата ще се оправят. А и не се тревожи, че няма да имаш деца, разбира се, че ще имаш. На 17 почти няма момче, което да не е буквално обсебено от темата за секса.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 188dcf2dc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Спокойно, пичага! Аз съм същият, но съм на 16 години! Мастурбирам ДЕНОНОЩНО! Ерекцията ми е брутална и се надървям след 20-30 минути непрекъснато. И аз като теб се чудя какво да правя! Дори ми се случи веднъж в даскало да имам свободен час, а аз отидох в кенефа и мастурбирах! Всяка сутрин се събуждам с уникална ерекция и мастурбирам дори преди да отида на училище! През нощта се събуждам съвсем несъзнателно и мастурбирам. Вечерта си лягам да спя и отново мастурбирам. Прибирам се от училище и още не съм се нахранил, а просто свалям гащите и започвам да мастурбирам. Ужасно е, но ще мине с времето, пичага! Много момчета на 16-17, та дори и 18 години са така по света! Милиони момчета, обсебени от секса и мастурбацията! А това за децата - абсолютна глупост, никакъв шанс да ти се случи. 0 % шанс! Успех пичаха, всичко ще се нареди. ;)

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: f3e3582d5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Абе много си е 4-5 пъти на ден, но като започнеш да правиш секс ще се оправиш и аз бях горе долу като теб докато бях девствен но като започнеш да правиш секс нещата се променят. А сутрин като станеш е нормално да имаш ерекция много мъже имат това е ''сутрешна ерекция''

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 0a4dde156f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Eeeеех, чак ме върнахте в такива хубави спомени. От колко години не съм имал сутрешна ерекция :) Споко, пичове, всички сме били така, особено докато сме били девствени. И 20 пъти на ден да се пипаш, няма проблем, споко! Барай меча и да не ти пука!

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 0f339c9b65
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Добре дошъл в клуба! Почти всеки мъж може да се разпознае в теб, като е бил на възрастта ти естествено.
Сега нищо няма да ти стане, тялото ти произвежда много тестостерон. Като минеш 30-те няма да удържаш вече такава интензивност.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker