Трудна изпразване по време на секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Трудна изпразване по време на секс
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 2831 пъти
Моят проблем е следния. Обичам секса и да доставям удоволствие на партньорките си, но много трудно стигам до финала колкото и на високи обороти да го правя и често се стига до следното-мацката е напълно задоволена навсякъде където може, получила е най-малко 5 оргазма и не може да си поеме въздух или е напълно без сили. На мен също ми е изцедена цялата енергия но физическата, не сексуалната и често всичко приключва с чикия която аз си бия понеже са нужни мн. Високи обороти в продължение на 5 до 10 минути които тя не може да възпроизведе или поддържа толкова време дори с 2 ръце :д. От свирка също не мога да свърша а и не усещам кой знае колко много освен лек гъдел, затова в повечето случаи не държа и да ми правят.
Обикновенно половият акт продължава доста дълго докато и на 2 мата не ни доскучае (стигал съм до 5 часа без тек), а ерекцията ми е на ниво през цялото време. Мисля че проблема е че от 12 годишен си бия всеки ден минимум по 3 чекии което са над 12 000 като ги сметна досега...
Често се замислям един ден ако се наложи да правя деца как ще свърша и нз...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: b972250191
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да ти имам проблема, макар, че се чудя дали е истина това. Отиди в порноиндустрията при опитните момичета , тъкмо и пари ще изкарваш. Аз свършвам най- често за 5-10 мин но понякога и за 30 мин и според мен при мен специално всичко е до психиката ми и моментното настроение.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 0ec74ee957
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Моят приятел беше така в началото на връзката ни. Пробвай да го правиш само с една партньорка. Може би ще ти помогне. На него доста му помогна...

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: eed61676d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Еми намали чекиите и всичко ще се оправи, какво толкова?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 778fbf34e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Жените се чудят как да накарат мъжете си да могат да свършват по-бавно, за да може да имат едно уникално удоволствие, което никога няма да забравят, а неговите партньорки не издържали... : DDD

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: a14b25e469
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Имал съм същия проблем. Отговора е прост. Намали ръчната работа, или даже я спри за известно време. Свикнал си на по-силна стимулация, и обикновения секс с партньор слабо те стимулира. Спри за няколко дни и се пробвай пак с жена. Ако пак го имаш проблема още изчакай, няма начин да не се получи по някое време. Трябва да се пренастроиш малко. Оправя се. Като свикнеш на нормалния секс може и да възобновиш ръкоделието, но винаги с мярка, на няколко дни веднъж. Забележи въздържанието колко енергия и здраве ще ти донесе. Света е друг, когато не се празниш всеки ден. Ако оцениш това, се решил проблема завинаги. Не си крава за всекидневно доене.

 
  ...


...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 2d8827b633
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Според мен го правиш без чувство механично само като ръгане. Насочи вниманието си върху самия допир на половите ви органи, почувствай мига, отърси се от очакванията кога и как ще свършиш. Все едно не съществува нищо друго освен настоящия миг. Забрави какво е било преди и за колко време си свършвал. Това винаги помага. Все едно правиш секс за пръв път, осъзнавай самото правене. Аз откакто го правя с жена ми така осъзнато, е нещо уникално. Ако някой си мисли, че е изпитвал удоволствие от секса, нека се научи да го прави осъзнато, все едно тялото му го води, без той да вкарва мисъл в цялата работа и да види какво е истинско удоволствие. И като физическо и като душевно общуване между мъжа и жената, просто настръхвам, като си помисля.

При теб може и да не се получи веднага, защото аз все пак имам опит и в медитацията и това го правя като динамична медитация. НО с малко практика и ти ще успееш. И тогава не ще свършваш, ами и песен ще пееш.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 8eef22c259
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Благодаря за съветите, определено мисля че е време за почивка с маструбациите но тук идва въпроса дали съм способен и колко време мога да издържа, тъй като ми е станало като навик и зависимост а понякога го правя дори от скука. Примерно в сесия съм(даже в момента съм). Чета си интересния учебник по макроикономика и по едно време ми се иска да разтоваря ама ей така в леглото без да поемам някакъв ангажимент и допълнителна загуба на време (да се рестартна за малко) и да се разсея, а и често като чатя в някой сайт за запознанства често мацките флиртуват и се закачат с мен и стане ли ми затварям чата и отварям порното... Без секс съм установил че мога но без чикии.... :( Но с правилна и достатъчно силна мотивация всичко се постига.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 772b639f3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Точно там ти е проблема, спри самозадоволяването, израсходва се излишна енергия, ставаш ленив, спи ти се, губиш увереност, няма файда от това, ще видиш че освен че няма да имаш проблем с свършването ще придобиеш повече хъс в любовната игра, проблем е първата семица, издържиш ли една седмица без да си посягаш, после вече няма да ти се иска да го правиш. Пробвай и ще видиш резултата е положителен.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 1104978abc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Еми ти си мъж мъчта,моя свършва за 30 секунди,ако се клати в такт!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 1aa17e14e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Имала съм такъв партньор - точно както автора е описал. Нищо не помагаше освен собствената му ръка!

Чувството е ужасно - мъжа до теб не свършва и се питаш каква жена съм аз?? Не го възбуждам, не ме харесва, за какво ме има???

Оказа се, че премного се е самозадоволявал, ..

В началото се измъкваше с разни оправдания, но на 3-я път не издържа, самозадоволи се пред мен и ми разкри истината..

Секса с него приключи бързо!

Към Номер 10: сменете НЕЗАБАВНО Г-н "30 секунди! "!
Не заслужавате това наказание!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker