Не харесвам женските полови органи - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не харесвам женските полови органи
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 3400 пъти
Здравейте! Имам проблем. Жена съм и не харесвам женските полови органи като цяло. Имам някакъв комплекс, който не знам как да преодолея, нито откъде се е породил. В женските полови органи ми се струва, че има нещо перверзно, грозно, срамно, обидно. Знам, че не е нормално това, което мисля и не знам какво да правя. Дори бебе като видя с женски органи и отново в главата ми изскачат тези мисли и се притеснявам, че ако някой ден родя момиче, не знам какво ще си мисля и дали ще си го обичам :(. Не знам какви са тези мои мисли и не знам как да се справя с това. Моля ви, Помогнете!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: 69646fd755
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторке, отиди на психолог, бързо ще се пребориш с проблема, защото е много често срещан и има добри методи.
Чети книгата „Женската сексуалност“ на Франсоаз Долто, има я в Читанката, има я и тук http://star05.net/infusions/booklib/book.php?book_id=640
Можеш и да си я поръчаш в голяма книжарница.

Обясненията за твоя проблем идват от ранното детство, което си забравила - на 5 г. се търка цялата ни памет до тогава, точно за да не се получат такива неща като при теб, но при теб не е проработило. Подсъзнанието е голяма работа и не си мисли, че каквото ти се е случило преди 4-5тата година не си го спомняш, просто е заключено за съзнанието ти и само с психоаналитик можеш да отключиш тази врата и да се освободиш.
Може би идваш от проблемно семейство - баща ти е починал или ви е оставил, била си болна като дете от нещо, гледали са те баби или майка, която е страдала от родилна депресия, но най-вероятно идваш от съвсем „нормално“ семейство, а един от родителите ти или и двамата са желали момче.
Не е задължително обаче.
Възможно е да си видяла мъжки полов член (момче, което пишка например) и като не си намерила този крайник при себе си да се е отключил страх от кастрация, най-силният страх след страха от смъртта.
Възможно е да са те хванали да се докосваш интимно или да мастурбираш и да са те били.
Възможно е да са ти се карали като си била бебе, защото си се напишквала или нааквала.
Възможно е да си видяла женски полов орган и да си помислила, че е рана някаква, може и полов акт да си видяла като малка и да не си знаела за какво става дума...

Много възможности има - от паталогично семейство, до случайно виждане на момче, което пишка, но в момента се водиш нервно болна, а не е наложително да оставаш такава, проблемът ти е елементарен.

Колкото до дете-момиче - не се притеснявай, лекувай се преди това.
Много често обаче се случва хората да не желаят дете от пола, който им се е родил.
В такъв случай се казва на детето истината „Виж, исках да имам момче, с което да ходя на риба, но се роди ти и се влюбих в теб. Беше най-сладкото бебе на планетата...“
Не се притеснявай, хормоните така ще те залеят, че ще се влюбиш в детето си дори да има две глави :), но дете не се лъже
Също е важно да му се обясни дори на най-ранна възраст (около 2 г.) откъде идват бебетата и каква е ролята на таткото. Има специални книги за такива деца, защото ако не им обясните, те си мислят, че децата се раждат от ануса, че вагина, анус и пикочни канали са един отвор, че момиченцата са кастрирани лоши момченца и тем подобни, а някои не знаят баща им каква роля има в цялата тази „работа“ - жените раждат през корема или през ануса, ама бащата за какво ти е не знаят.
Фройд се е сблъсквал ежедневно с такива проблеми. Първите му пациенти са били жени, защото се е вярвало, че само те могат да страдат от психични заболявания (истерия), а по-късно и ветерани, страдащи от постравмичен синдром.
При жените е лекувал вагинизъм, проблеми като при Авторката и тем подобни - класика в жанра и е глупаво да не се лекува човек

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 1861f2e38a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   МИ харесвай мъжки тогава. И без това си жена.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: f6e92da365
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Тук няма кой да ти помогне, само психиатър ще може. А може и пластичен хирург, направи си мъжки полов орган, щом той ти харесва. Ако мъж беше писал това, по щях да го приема за нормално, но жена да не се приема, това наистина е ненормално. А какво красиво намираш в мъжките органи. Едно висящо махало, използвано най вече за пикочопровод, за да не си мокрят гащите. Господ си знае работата, приемаш нещата такива, каквито са, нищо не зависи от нас.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: e9e080e181
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Здравей! Аз съм студентка по психология и преди няколко дни учихме за подобен случай на твоя. Това което ти описваш страшно много прилича на един от защитните механизми на Аз-образа, които човек подсъзнателно изполва, за да се предпази от болка, а именно изтласкване на някакво твое желание чрез изграждане на негативна ответна реакция, т. е. според Фройд е възможно да изпитваш всъщност влечение към женски полови органи и дори да те възбуждат, но понеже за теб е неприемливо, реагираш с отвращение при вида им. Обикновено тези неща се коренят доста дълбоко в човешкото съзнание и подсъзнание, именно затова той е прилагал хипноза като метод, с който да ги накара да споделят най-скритите надълбоко желания и страхове. Не твърдя в никакъв случай, че си скрита лесбийка или нещо такова, но е добре да се консултираш с някой вещ психолог по въпроса. Не е срамно човек да ходи на психоаналитик и стига да е наистина добър, една терапия може да бъде много, много успешна! Желая ти късмет и сила, за да разчупиш рамките, които си си поставила! :)

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: f4b336fddd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Кое не им харесваш. Формата, окосмяване, секрети, аромати... и аз не харесвам всякакви и ми се искат малки, розови мидички. Попаднеш ли на разработени и къдрави, , сливи, , , , тарлъци, , или, , на мечка челото, , то фактът, че вече ги гледаш отблизо, обикновено говори че вече е късно за претенции. Със сигурност не харесвам мъжки. Само моят си го харесвам.

 
  ...


...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: afe9bccb60
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти по тая логика и секс няма как да правиш, може би не си и мастурбирала, как ще изучиш своето тяло и ще се насладиш на секса с бъдещият ти партньор?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: ded887437f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   От Авторката:
Благодаря ви ! Номер 5, би ли оставила някакъв временен имейл за връзка- ако може да си направиш някакъв нов временен не истинския ти,за да те попитам нещо там?

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 8d6d457e22
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Твърдението на номер 5 е опасно. 80% от мъжете изпитват отвращение към гейове, това значи ли, че са подсъзнателни гейове?

Като почнете да цитирате Фройд, цитирайте и противниците му. Защо не цитирате Юнг (който според мен е светлинни години пред Фройд)?

Авторке, не се връзвай на такива идеи. Проблемът при Фройд е, че неговото не е наука, а политическа партия...

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: c81ff7a3a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   От номер 5:

Номер 10, както съм написала, това е едно възможно тълкувание, никъде не съм написала, че е 100% валидно и в никакъв случай не бих определила твърдението като опасно. Харесва ти или не 70% от психологията се базира точно на откритията и твърденията на Фройд. Проблемът е там, че това не е математика, за да кажеш 2 2= 4 и едно нещо проявление може да има най-различни тълкувания и първопричини.
Това, че Фройд е било партия и т. н., ами изказваш се супер неподготвен. Самият Фрой е писал трудове под форма на книги, но Кларк Хъл например проверява и обосновава много голям процент от неговите твърдения емпирично (т. е. посредством експерименти, изчисления и прочие). Добре е човек малко да попрочете първо преди да се изказва и да обяснява как нещата били партия, мафия, манипулация. :)
П. С. Авторке съжалявам, но модераторите не са ми позволили да си оставя адреса на ел. поща :(

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 165d157d4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Зависи-красиви са прилепналите една до друга устни, между които НЕ се подават други устни, кожляци и други любопитни органи и органчета.
Красива е симетрията, изпъкналото хълмче.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker