Приятелят ми свършва бързо - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Приятелят ми свършва бързо
преди: 8 години, 11 месеца, прочетена 7690 пъти
Здравейте, искам да ви помоля за съвет. С приятеля ми сме от година и половина заедно, правим секс постоянно, дори когато съм неразположена. Той е на 27, а аз на 19. Нека годините ми да не ви подвеждат, защото съм много еродирана и обиграна. Проблемът ми е, че приятелят ми свършва прекалено бързо, а аз оставам незадоволена. Винаги гледам той да е доволен и се старая да разнообразявам секса ни с нови пози, импровизирам и се допитвам постоянно до него за начина, по който иска да правим секс. Старая се да задоволя всяко едно негово сексуално желание. Той също се старае да получа оргазъм, но уви доста често ми се налага да симулирам, че получавам. Рядко свършвам с него, просто защото той не издържа много. Искаше да взима хапчета, но аз съм твърдо против тези неща и отказах категорично. Казва, че проблема му е, че го възбуждам прекалено много, склонна да вярвам в това. Той постоянно има желани да правим секс, навсякъде, по няколко пъти. Старая се да не го засегна като мъж и винаги се усмихвам и казвам, че секса с него е хубав. Всъщност това не е лъжа, защото макар да не свършвам, ми е хубаво да съм с него физически. Не бих го зарязала заради секса, а и той наистина е много надарен, но ме е страх, че след време бързото му свършване може да се окаже голям проблем за нас. Аз искам да градя бъдеще с този човек, имам нужда от съвет.

П. С. Била съм с по - големи на възраст мъже от него и с по - малки и съм установила, че и те свършват бързо с мен. Явно наистина твърде много ги възбуждам. Аз ли трябва да променя нещо?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 11 месеца
hash: e51c8e40b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не мисля, че мъжете свършват бързо, а че ти имаш нереалистични представи за половия акт заради порното.
Бързото свършване също няма нищо общо с това колко бил възбуден някой :) може действително заради силна възбуда да се случи с нова партньорка или заради дълго сексуално въздържание, но в секса с редовната партньорка такива неща няма и не свършва мъжа, защото еди коя си жена била супер възбуждаща.
Ти не пишеш колко дълго трае пенетрацията, но имай в предвид, че средно 8-11 мин. е средната продължителност, а всичко над 5 мин. е нормално. Тайно дори можеш да засечеш. Аз съм убедена, че всички мъже, с които си била са свършвали в този диапазон, а твоят човек дори над 11 мин, ако имате редовен секс.

Ти от порното може би си си въобразила, че мъжът ТРЯБВА да ч... а 30 мин и нагоре, но това не е така. И още - от мъжа зависи дали ще останеш задоволена, но от теб зависи много повече. Всичко е в главата ти!
И друго да знаеш - женскта сексуалност се развива с времето. На 19 г. е нормално да не можеш да свършиш само при пенетрация, а и по принцип си е нормално. Женската вагина не е богата на нервни оконачния, за да свършиш само от това. Все пак това е детеродно отверстие и ако беше много чувствително щеше да се умира от болката при раждане.
Затова и женският орган на удоволствието е изведен извън вагината и я обхваща вътрешно - това е КЛИТОРЪТ
Това е единственият орган в чивешкото тяло само за удоволствие. Той продължава и вътрешно и бива стимулиран при пенетрация, виждаме много малка част от него. И така докато ти броиш минутките на момчетата, то най-вероятно просто се оставяш да пренебрегнат клитора ти и губиш!

Ако все пак имаш нужда от дълги пенетрации, ти препоръчвам да направиш една добра свирка на момчето и после да повторите. Тогава той ще издържи доста повече, но това не ти е гаранция...
Освен това стига гони оргазмите - не сме на Олимпиада. Просто се наслади на секса с партньора и се освободи от всички глупости, набити от порното. Абстрахирай се от това, просто прави секс с момчето.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: cf45307968
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Минути за самореклама.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 0ef2ae31ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Здравей, "еродирана и обиграна" госпожице1
случайно да си чувала, че има и спомагателни начини да изравните времето си за свършване? Напр. да получаваш орални ласки, при които повечето жени свършват още преди пенитрацията?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: c1d7409e45
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Мацка, ползвайте презервативи с лидокаин! Дурекс има такива. Лидокаина обезчувствява леко! С такъв презерватив съм издържал около 1 час. Впрочем, не знам за теб колко е нормален сексуален акт, но средностатичстическия секс трае около 10 минути? И не знам ква е драмата при положение, че гаджето ти повтаря и потретва?

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: e51c8e40b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Номер 4 - ще ме разсмееш! Не всички Дюрекс „са такива“, а само Дюрекс Перформърс. Аз по погрешка бях взела такива и после смях - мъжът ми вика, че му е лошо и му е изтръпнало... след това при свирка ти изтръпва и устата.
Тези кондоми иначе са действително уникални - може и час да държат. Аз съм си си запазила за „специални“ случаи. Като ме издразни нещо мъжът ми или не си дава много зор - хайде, следващият път е на „перформърс“ за „награда“
На Запад тези кондоми са известни при зъбобол. Там се чака много за зъболекар и хората смучат такива кондоми при силен зъбобол - представяте си, като упойка е. Може ако ви е страх от зъболекар да пробвате и ще си спестите 15 лв. за упойката
И все пак си заслужава Авторката да се пробва - горкото момче! Но не казвай, че нарочно си взела тези кондоми, защото е нещо ужасно (по описание на мъжът ми).

 
  ...


...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: a93f12da16
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От авторката: Номер 1 - Порно съм гледала много малко пъти, защото имам достатъчно богата фантазия, за да се възбудя и докарам до свършване сама. Порното изобщо не е фактор в моя живот. Ако си прочел внимателно написаното от мен би трябвало да си разбрал, че аз се наслаждавам на секса с него въпреки, че не свършвам. Интересуваше ме дали няма начин да забавим свършването му и дали аз не съм проблема за това, че не издържа много с мен. Благодаря ти за коментара.

Номер 2 - Мислиш ли, че анонимно ще си правя реклама? Би ли ми казал/а какво рекламирам? Анонимността си?

Номер 3 - Питах за съвет, не съм молила за злобеене.

Номер 4 - Не харесвам презервативите, именно заради това, че не усещам партньора си. Ако не го вади от време на време половият ни акт може да приключи и на 3мин. Благодаря за съвета все пак.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 3cf1ebf4e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Аз ще ти дам един съвет, има един трик при мъжете, носене на главичката на члена постоянно оголена, така чувствителността и леко намалява и и се увеличава при полов акт, кофти е през първите три четири седмици, тъй като има дразнене от търкането на главичката в бельото, но след това то изчезва, кожата на главичката загрубява и проблема с бързото свършване изчезва. Ако успееш да накараш приятелят ти да изпробва този метод със сигурност проблемът ви ще изчезне. Успех ви пожелавам!

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 731caabc08
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мило момиче, дано да греша, но от опит ти казвам, че мъж на 27, който свършва бързо ще свършва така цял живот. Ако беше започващ сексуалният си живот тийнейджър на 18-19г, може и да има шанс да се променят нещата, но 27.... При мен вече 21г. нещата са същите, той си свършва бързо за 2-3 минути. Не е егоист, прави всичко възможно да свърша и аз, не съм лишена от ласки, френска, старае се, но винаги самия секс е 2 минути. Опитали сме всички съвети, на лекар сме ходили, но... нищо. Не му изневерявам, имам цял арсенал играчки и така минава живота ми досега. Понякога ужасно ми се иска да си припомня какво беше това хубав здрав секс, но човек не може да има всичко. Преди брака си съм имала други връзки и знам какво е продължителен и задоволяващ секс и затова. ако не искаш живот като моя, не хаби чувства и сили в такава връзка. /ако можеш да го направиш разбира се. / И аз го обичах и се опитвах заедно да оправим нещата, но сега вече доста охладнях и сме като съквартиранти. Не се развеждам и се примирих със секса, който получавам, но не ти пожелавам такъв живот.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: e51c8e40b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Номер 10 - пробали ли сте с кондомите на Дюрекс с часовника (Перформанс се казват)?
Отделно пробвай със свирка и повтаряне на акта.
Проблемът на мъжът ти е на психологическо ниво, а най-вероятно също от дълга мастурбация на „младини“.
Можеш да го тренираш като (без майтап) го завържеш много добре към леглото и го обслужваш с ръка и уста като непосредствено преди да свърши спираш и изчакваш. Ако нещо вика дори напусни помещението докато се успокои. После се връщаш и пак го обработваш. Това го правите многократно докато РАЗБЕРЕ, че е в състояние на дълъг полов акт.
Моят съпруг много добре се контролира, но през седмицата след уморителен работен ден и той гледа да свърши за 5 мин., но ако мине да кажем 15 минути после трудно свършва и кара до 45 мин, което е неприятно. Доста чета за секса, има много литература на пазара. Аз преди на английски четях такива интесни книги - има си техники за всичко. Важното е мъжът да има ерекция - от тук нататък можете да се занимавате и да прилагате много неща, но няма ли ерекция - тук каузата е загубена.
Първият ми приятел имаше проблеми с ерекцията и покрай него изчетох тон литература -нищо не помогна, защото той имал възпаление на тестисите, а не искаше да се лекува.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 704ee591e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз също съм била с партньор, който свършваше буквално за 5 минути всеки път. Но пък секса беше невероятен ако го правите по 2-3 пъти 1 след друг той ще свършва по-бавно. Ако ли не има трик (не съм го пробвала) между тестесите и ануса на мъжа има място и като се натисне би трябвало да забави свършването. :)

 
  ...

...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 18d1898607
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Според мен причинaтa е в товa, че вaгинaтa ти е прекaлено тяснa. Един мъж свършвa много по бързо нa тяснa вaгинa. Имaл съм връзкa с женa с широкa и женa с тяснa вaгинa. Сексa с широкaтa беше много по продaлжителен. Тя можеше дa вкaрa нaд 3 пръстa в вaгинaтa си. A тяснaтa неможеше повече от 2 и сексa преключвaше бързо.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: a93f12da16
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   От авторката: Номер 10 - Благодаря за искреността ти и за това, че сподели с мен своята история. Дано наистина да грешиш, защото не мисля да се отказвам от моя партньор само заради секса.

Номер 12 - Този трик едва ли ще го изпробвам, но благодаря все пак.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: cf45307968
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   На сеанс при Кобилкина. Веднага!

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 4446f9da2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   №13, какви глупости пишеш? Всяка жена може да вкара не три пръста, всяка може юмрук да вкара, тя така си е устроена. От там минава дете с глава по толяма от юмрук, той ми говори за пръсти!? Не вагините са виновни за това, а главите на мъжа и то и двете. Най вече горната, там е биокомпютъра който управлява долната. Само съчувствена жена може да помогне на такъв мъж, но в България такива са рядкост. Ако жената успее да му вдъхне спокойствие и не го изрита, а стане настоятелна и продължат с игрите, такъв мъж има шанс, но ако попада на неподходящи жени, мъжът се затваря и обикновенно положението му се влошава. Авторката има желание да му помогне, затова да не търси тук съвети, а да продължи да си го обича и откровенно да му каже, че иска да бъдат заедно и взаимно да търсят начини да се задоволяват сексуално. Има още много други начини, стига мъжа да не е някое дърво!?

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 8f6e1de5fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   С уговорката, че съм мъж - след всяко свършване чуствителността намалява. Помоли го да пробва да си набие една чекия преди секса и после при самия акт ще е по-издръжлив. Ако пак не може да задържи след чекия го свърши и ти още веднъж с ръка или орално и чак тогава пристъпете към същинската част. Както казаха по-горе важното е да може да може да го вдига, другото е поправимо.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 18d1898607
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   До 16 некaзвaм кaкво може дa влезе и излезе през вaгинaтa. Кaзвaм колко тяснa може дa бъде по време нa секс. Очевидно сте женa и ще ви кaжa кaто мъж, жените сa рaзлични от долу. Някой сa по стегнaти a други по широки. Попитaйте всеки един мъж с по богaт сексуaлен опит кaкво е дa е стяснa женa и кaкво е дa прониквa в по широкa. Рaзмерa кaкто нa влaгaлиштето тaкa и нa пенисa е вaжно зa възбудaтa и продaлжителностa нa aктa.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: dd136e4ea2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Бързо свършване е 5-10 минути. Аз също свършвам толкова бързо, когато го правя за първи път през деня и не съм го правил от няколко дни. След това обаче няма проблем. Опитайте с пози с по-малко триене, алкохола също помага за бавното свършване. Но и той трябва да се постарае. Говори с него, а не споделяй тук. Ние не живеем живота ти.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 1bce299d6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Н 16,..дa, излизa бебе от тaм, вярно е,..и след товa се възстaновявa. С две рaждaния, три пръстa свободно не могa дa вкaрaм, освен aко не е с много лубрикaнт. Не съди по " своятa " си, тaм и корaб дa влезе, не знaчи, че всички сме тaкa.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 842fbb45ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   до 16, От личен опит ти казвам, както точно е споменал 18, жените отдолу са различни- някои са по стегнати, а други по широки. Когато е по стегната, триенето е по голямо и съответно се свършва по бързо. Тъй като момичето е доста младо, една от причините може да е това.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: bb2a1600f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Досега не ми се е случвало да съм с партньор, който първият път при всеки акт да не свършва за по-малко от 5-6 мин. И сега с мъжът ми (от 10год. сме заедно вече) е същото. Просто първият път го свършвам по някакъв друг начин преди самия акт. На вторият път също е доста бърз (около 10-15мин. ). Но не се отказва и обикновено 3тият път не успявам да издържа да свърши и се предавам, защото става твърде дълго и вече всичко е изтръпнало. Та мисълта ми е следната: наблюдавай и себе си, не само него. Възможно е да ти трябва повече време да се отпуснеш (не че ти е неприятно до пълното отпускане, даже напротив, но си по тясна до тогава. Поне при мен е така. ) Ако искаш опитайте да свършите предварително и двамата преди да се започне със същината. И вижте след това как ще е. :)

 
  ...

...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 85af599d38
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Здравей. Мъж съм на 32 години и имам подобен проблем. По твоите думи мисля че не ти трябват повече от 10-15 мин. а просто той не трябва да спира, защото аз ако не спирам мога да свърша за и за30 секунди, а акосе спирам мога да продължа цял ден, но спиранията са проблем. Как се справих с него? Ами първо, ако съм решил че ще правя секс около обяд го правя сам, а вечерта точно по време на любовната игра се пръскам с лидокаин-спрей, около 4-5 впръсквания и за около 2 минути докато попие и засъхне не правя нищо само "целувки" и така мога да не спирам и да не променям темпото, било то бързо или бавно, доста време, поне 10 минути. Иначе с лидокаина трябва да се посвикне и да не се прекалява, аз го ползвам около 10 пъти в месеца. Първите пъти ще пари и то доста, но няма нищо страшно. И така Свети Лидокаин помага доста, иначе тези спрейчета дето ги продават в магазините за големи са със много малко лидокаин в тях и не вършат почти никаква работа.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 87b7521ec1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Кажи му да пие една-две бири, това действа анти-психологично.
Други варианти лидокаин спрей или спрейове за задържане- не ти ги препоръчвам , кофти усет(от мъж със същия проблем).
Между ануса и тестисите се натиска за да не се празниш , но пак си изпитваш оргазъм казва се Дао техника.
Всичко е на психическа основа.И хаповете са временни променят човека. Накарай го да хакне 2 бири и после ми благодари.Аз това ми реши проблема , иначе ми се е случвало от любовна игра дори преди да почнем да си свърша.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker