Извод след спирането на мастурбацията - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Извод след спирането на мастурбацията
преди: 8 години, 10 месеца, прочетена 10240 пъти
Здравейте, четох доста теми по въпроса, една част казват, лъскай, друга не, трета не знаят дали ще има разлика, но уви аз вече от 8 месеца не мастурбирам и нито секс съм правил, и нищо ми няма, разликите са, единствено че, започнах да се закачам с жените и те ми връзват и нещата стават все по добре, чувствам се по концентриран и спокоен и някак си започнах да правя неща които преди не смеех, станах по уверен, може би за всички това звучи тъпо и странно, но станах на 29 години и вече реших да се променя. Извода е, че тези който викат лъскай и да не ти пука, те са пристрастени към порнографията и не го виждат, може би една част тях правят секс и лъскат, но тази част е малка.

Живи и здрави от мен

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 10 месеца
hash: 19b92509ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

1.   Рядко пиша тук, но сега не мога да не се включа. Първо заслужаваш ПОЗДРАВЛЕНИЯ. Мъж съм на 27 и също опитвам да я спра.
Много мога да пиша по темата, но като цяло знай това:
Навикът да се мастурбира е силен колкото хероиновата зависимост.
От този навик има САМО отрицателни последствия и никакви положителни. Има едно нещо, което се нарича биохимия
Или казано по друг начин при мастурбиране мъжът със изхвърлянето на спермата губи много ценни вещества, които влияят много мощно на социалния му живот. Някои от тези вещества отговарят за волята смелостта желанието да сваляш жени и тнт.
Симптомите на мастурбиращите мъже са: вялост, липса на желание да се занимаваш с каквото и да е, депресия, постоянно ти се спи, нисък тонус нежелание да търсиш контакти с жени щото живееш в твой измислен, но лъжовен свят, слаба памет, плашливост и още куп други, които накрая водят съвсем естествено до тотално съсипване на социалния живот на мъжа.
Успееш ли да се пребориш с навика чувстваш, че: енергията ти се увеличава в пъти, паметта се подобрява, волята също, ставаш инициативен и нахъсан да постигаш разни неща, и да сваляш мацки,
(някой неща вече ти описваш сам, че ти се случват на теб в момнта
;-)) и това ИЗОБЩО НЕ е случайно, ти вече сам пишеш, че ставаш магнетичен за жените и ги привличаш.
При жените мастурбирането е нещо друго те не губят ценни елементи.
Всичко което пиша не си го измислям, а съм чел защото темата ме вълнува много, а и ти сам виждаш разликата преди и след...
Искам да те помоля теб и всички който са се справили да напишат как са го постигнали.
Още веднъж поздравления!

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 531fdbb02a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Да, обаче това е строго индивидаулано. Аз се опитах, но освен че станах по-изнервен, нищо не стана. Дори имаше моменти, в които избухвах от най-малкото нещо. И определено не станах по-уверен. До човек е.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 7134511e17
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

4.   Точно така! Порнографията и "лъскането" са едни от огромните капани на съвремието. Това е невероятно количество ПРОПИЛЯНА сексуална, а на практика и жизнена енергия. Това, което те подбутва отвътре и те кара да си жив, да се закачаш и да градиш отношения с другия пол, да твориш за да привлечеш вниманието и симпатиите му - на практика бива "на късо" излято в канала. Затова и хората са самотни, затова и на никой за никого не му пука. Приятелството, любовта, доброто отношение, свалките, творчеството - всичко това се заменя с "бързото и лесното", аналогът на фаст/джънк-фууда - порното и чекиите.
Ето за това са вредни тези неща, а не защото някой така е решил в безкрайните и малоумни полемики дали това е нормално и морално... Да, нормално е, морално е, НО до определена граница. Граница, която всеки забравя и пренебрегва, и която се изразява в стотици милиони неосъществени връзки, милиарди пъти не дадена и неполучена нежност, безброй самотни и безнадеждни въздишки.
Защо така катастрофално намалява раждаемостта в т. нар. "развити общества"? Защо се множат като зайци неуките, необразованите, недохранените, които нямат достъп до Интернет, компютър, видео, порно? И тяхно е бъдещето, колкото и да не ни се вярва!

Това е БИЧ, и осъзнатият човек трябва категорично да го отхвърли, както все повече хора съзнателно отхвърлят фаст/джънк-фууда, ваксините, цигарите, кафетата, претопленото на микровълнова фурна и редица други "удоволствия" и "удобства" на цивилизацията. Всичко има място в живота ни, НО С МЯРКА. А на някой неща разумната им мярка е много малка, почти пренебрежима. Да не забравяме и че всяко нещо си има и ЦЕНА (и тук нямам предвид финикийските знаци - те са лесни и добре дефинирани и предвидими... ), която щеш-не щеш трябва да платиш за употребата му.

Браво на автора за смелия експеримент със себе си и с отличните резултати! Дай Боже повече млади хора да последват примера му.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: b3faa9f644
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Правилно си се усетил - като не лъскаш повече време, желанеито се усилва и по-естествено ти идва да общуваш с жените. Балансират се и химикалите в мозъка и наистина ставаш по-фокусиран. Иначе порнографията е много зле, аз от година лъскам само на фантазии с реални жени, доста по-добре ми е отколкото с порно. И аз бях направил пауза 3 месеца, но някъде след 1-вия месец спрях да забелязвам предимствата.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 42248ed697
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

9.   Усещал съм тази промяна когато му дам почивка за повече от месец

 
  ...


...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: fdda886d81
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Много си прав. Аз от 240 дни вече съм "чист". Този сайт много ми е помогнал но в отношение с това много ми е навредил защото всеки път когато се колебаех и търсех причина пал да започна винаги се явяваха група простаци тук които ми казваха точно това което ти казваше - да лъскам и да ми не пука. На 18 съм и се чувствам перфектно, също като теб живота ми се промени за добро, имам много по високо самочувствие и отношението ми с момичетата драстично се подобри. Продължавай и не се предавай. Физически нищо няма да ни стане. Тия глупости че застоялата сперма е развъдник на бактерии са пристрастените да се успокояват че правят правилното нещо. Мастурбацията психически те затваря в теб и си прецакваш живота. Съветвам всеки от тук още повече подрастващ да спре защото се пропилява живота. Ще е супер трудно вярвайте ми но наградата е безценна.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 912f9fa358
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Няма лошо да мастурбираш, лошо е да гледаш порно. Порното е адски коварно нещо. Разрови се из нета и ще видиш стотици мъже и жени, които спират да гледат порно, защото им съсипва сексуалния живот. Човек наистина се извращава и започва да губи интерес към нормалния секс. Много хора започват да се кефят на bukkake, rough, изнасилвания и какво ли още не. Иначе, зависимостта към порното е като всяка друга зависимост. В САЩ например, на т. нар. "rehab" срещи, ходят хора, пристрастени към алкохол, наркотици, залагания, мастурбиране и т. н, причината е, че явно независимо към какво е пристрастен човек, зависимостта трябва да се третира по един и същи начин. Иначе, аз съм голям привърженик на No fap. За мен обаче е малко крайно и не съм сигурен до колко е полезно напълно да се спре мастурбирането. Аз в момента го правя 1 или 2 пъти седмично, при условие, че преди време съм стигал до 4-5 пъти на ден. Издържал съм и около месец и мисля, че бих могъл да се откажа, но според мен 1-2 пъти седмично е полезно. Иначе и аз откакто спрях да гледам порно, започнах да заговарям все повече жени. Просто порното убива всякакво желание и интерес. Така че мога да потвърдя, че колкото по-малко мастурбира човек, толкова по-голямо желание за секс има и съответно интереса му към другия пол се повишава. :)

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 804370b6d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   Искам да кажа, че аз съм жена и от мастурбация тотално съм изгубила интерес към свалки и мъже. Постянно ми предлагат и аз ги режа, защото не ми се занимава. Като съм сама винаги свършвам и много бързо. Мастурбирам няколко пъти на ден и порно гледам почти всеки ден. Гледам всякакво порно и много извратено. Чак се отвращавам от секса понякога, жената е като абсолютен боклук и парцал. Вкарват и го в ушите едва ли не. Когато някой иска секс, едва ли не реагирам все едно иска да ме коли. Много пъти си казвам, че ще спра и рекордът ми е 1 ден без мастурбация! Не мога да спра! Искам да спра, за да мога да си бъда пак отворена към живота, социалните контакти, мъжете и свалките. Аз от години съм си самодостатъчна и саможивник.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 945d74668d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Като се спре порното се търси жени за секс, докато когато се гледа порно задоволяваме желанието си за секс и не сме много активни в търсенето на жени

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 6c3d22a5ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Авторе а ти девствен ли си щото същото се случва и с мен сега.
Поздрави и от мен за волята

 
  ...

...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: b4a6f0edb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Абе хора, може ли такива глупости да пишете?? !! Аз съм на 62 и си играя с моя от както се помня - преди детската градина още, та и до ден днешен и нищо ми няма. Редовно оправям и съпругата си, и съседките, и не спирам да го изпразвам и ръчно, що за глупости приказвате!?? Всичко си е до човека. Дано да ви дава Господ да ме достигнете и по чикии и по жени, ама като гледам какви глупости пишете - друг явно ви е проблемът. Що се отнася до порното, никога не съм бил по него, пък и навремето къде ти порно. Това наистина е загубена работа, друго е да си видиш голото тяло на жената и да си влезе на топло.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: d87df238dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

19.   Всичко е строго индивидуално, няма доказана зависимост към него, това е просто едно едностранчиво тълкуване. Порното е нужно и полезно за една част от хората, то е спасение за много самотни мъже. Освен това, проблемите не идват от липсата на умения в контактуването с жени, по-скоро от липсата на финансови възможности, ама това е по друга тема. Представете си следната ситуация - Един мъж е девствен на 30 години, не е виждал гола жена и на картинка дори! Kакво ще му препоръчате? Такива мъже са обречени, рядко успяват да си намерят жена, това е всеизвестен факт. При проститутка ли ще ги пратим? Точно липсата на порно е коварно зло, защото така се допуска възможност да се проявят престъпни желания при част от мъжете, да зачестят изнасилванията. Когато спрем да мастурбираме за известно време, желанието за секс се усилва повече и това започва да си личи, само не ми казвайте, че жените се привличат от някой нагончия, смешно е. :) Ще ги отрежат още на първите минути.
Мастурбация и гледането на порно = Нормално и ползезно! И да, сексът в тези филми е напълно автентичен. Да не си мислите, че сексът се прави в мисионерска поза и се състои от множество прегръдки и целувки? Писнало ми е от тесногръди хора! Позите били болезнени и неудобни, френската любов била унижение за жената...
Само глупости дрънкате. Темата е чиста провокация! Тя и част от мненията са написани от една или повече жени.
Ако индустрията за възрастни се легализира у нас, може и да се разрешат проблемите с проституцията и к*****е. Вместо жените да ходят при Чичко Паричко, ще снимат няколко сцени и ще си уредят бъдещето. Така и много мъже ще имат възможност да правят секс. На някакви недоброжелателни боклуци не им изнася. Унгария и Чехия са разрешили този проблем. И най-смотаните могат да си намерят жени по тези места.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 30f8d3adb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   От Автора

Здравейте, благодаря ви за позитивните мисли, не съм девствен, аз преди години имах връзка, но се скапа и се отдадох на мастурбацията, най лошото нещо, в мастурбацията първите 14 ДНИ са най тежки, издържите ли ги, вече е лесно.
ЖИВИ И ЗДРАВИ!

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 533b124f74
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

22.   Аз също съм "зависим" и се боря с това. Засега постигам малки победи, но за кратко. После пак видя нещо по-така и отново съм в капана. Мастурбирането вреди КОЛОСАЛНО на психиката. Буквално те прави друг човек. Особено ако е прекомерно, тоест по повече от 1-2 пъти на ден. Не веднъж ми е идвало да си отрежа па*ката или топките, но това няма да реши проблема, тъй като той е в главата. Който казва, че не вреди, че е нормално, че всички го правят... НЕ ГО СЛУШАЙТЕ! То много неща са нормални и всички ги правят, ама ти скапват живота.
Успех на всички в тая битка.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: e049f7df50
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   Опозицията на порнографията се гради основно върху основата на кухото морализаторстване. Виждате нещо и то ви се струва гнусно, шокиращо и неприятно. Не го харесвате и сбърчвате нос. Е, точно същите аргументи се използват и от противниците на правата на хомосексуалните хора.
Жените нямат против хомосексуализма. Дайте им да развиват антимъжки тероии тука.
Отворете очите и разсъждавайте.
1. Няма никаква женска експлоатация в порно филмите!
2. Не ги снимат против волята им!
3. Самите жени го правят за пари.
4. Заради 3-то има толкова загорели и отблъсквани мъже.
Не изкривявайте представите за секс, придавате им романтичен вид и това е доста нагло. Защо има толкова нормални момчета, а нямат полов живот? Вредно било да се лъска и гледа порно, а какво е полезно? Да те режат цял живот и да ти казват " не си вървежен" или " Няма жена която да не пуска, а има мъже които не знаят как да си поискат" Това е връх на лицемерието.

До 16, "Като се спре порното се търси жени за секс, докато когато се гледа порно задоволяваме желанието си за секс и не сме много активни в търсенето на жени" Добре, това го кажи на няколко от познатите ми, които гонят средата на 20-те и не ги поглеждат. Когато жени си нарочат определена група мъже, няма да им пуснат никога! Мислят се за уникални творения на природата, разберете го. Дайте да забраним на мъжете и да дишат, а?

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: bbd1504574
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Не е хубаво да се влиза в крайност. Порното е вредно, мастурбацията не е и няма как да бъде. Ако ти не се облекчиш, след 2-3 седмици ще имаш полюции, тоест самият организъм изхвърля еякулата през нощта докато спиш(и то най-вероятно в еротичен сън).
Порното създава желания - иска ти се всеки ден, през ден, през два, няколко пъти в седмицата. Когато се спрат този вид филми желанието намалява, не може да го няма, такъв филм не съществува, но ставаш по-осъзнат и можеш да се контролираш. Когато спреш всички видове голи снимки, филми и всякакви подобни нещата стават много по на рядко. 1,2 пъти в седмицата или 1 път на 10 дни.
Дали ще мастурбираш или организмът ти ще изхвърли еякулата сам е едно и също, крайната цел е една и съща, процесът на осъществяване е различен. Аз обичам себе си и съответно като млад и здрав мъж понякога мастурбирам, но отдавна не гледам порно.
Сами трябва да усещате кое е правилно и вредно за тялото ви, не да четете писанки на различни хора и системи, да четете кое е морално и кое не е. Тези неща се усещат и всеки трябва да преценява сам за себе си.
Ако пък не можете следвайте сляпо системи и това, което ви казват, но не натяквайте на другите кой е най-правилният избор.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 04abe841b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   До номер 12.
До някъде съм съгласна с това което си написал, но в други части не.
Спермата наистина е доста ефективен развъдник на бактерии. Ти си стой така, рано или късно като ти дойдат проблемите ще го разбереш ;)
То и моя беше на такива теории, ама като му отвориха интимната част заради възпаление друго дрънкаше устата му.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 8ab1f062a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   А бе 23, кой ти забранява да мастурбираш? Темата тук е за влиянието на въздържанието. Аман от фанатици, които се смятат за общовалидно прави.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: e6a82be32d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

28.   Аз също да се включа, повечето тук пишат пълни глупости. Жизнена енергия отивала едно друго, пълни изм ишльотини. Практиката постига съвършенство, това, че мастурбирам знаеш ли скъпи авторе какво ми донесе, след първия ми път който продължи 2 часа мога да контролирам инструмента си и да задоволявам приятелката си без да се притеснявам, че ще свърша след 5мин. Във мастурбацията няма нищо лошо, това, че си концентриран е на база мозък, иначе казано поискал си да си съсредоточен и ставаш такъв. Няма нищо общо с изразходваната енергия по време на мастурбация. Все едно да кажеш, че спортистите изразходват напразно енергия в тренировки, вместо всеки ден да са на състезания където да се доказват. Пълни глупости. Мастурбирайте си на воля и не се притеснявайте, освен да имате повече енергия с жените друго няма да ви сполети. И за информация драги колеги, мен след секс не ми се доспива, а огладнявам и за храна и за още секс. Сами си правете изводите господа.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 30f8d3adb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Благодаря ви за мненията, виждам с каква завист пишете, но ако наистина опитате ще видите разликата, нито ще се възпалят органите, нито ще свършвате за 2 минути, това са приказки на масутрабатори който си хапят дрехите от яд, но това е нормално, както пише в Библията!!! , вчера осъществих полов акт с една много симпатична дама, да първият път свърших за около 15-20 минути, но след това направих още 5 свършвания, госпожицата остана доволна, няма нещо по красиво от това да не лъскаш, и да имаш дяволско желание за секс, което се поражда от времето в което не си правил нищо!!!!
Имам приятели който също са на мнение че мастурбацията не е вредна, но защо тогава една приятелка която ходи с един мой познат се оплаква че той свърша само 1 път с нея и през другото време гледал порнография, а той ми спори че порнографията била полезна, айде моля ви се. :)

 
  ...

...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: bbd1504574
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

30.   Извинявай авторе (номер 29), но както пише в Библията!!!! сексът преди брака е забранен :). Просто така го вмятам, понеже вероятно я четеш. :)
24

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: e9882b3e2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   30, Какво като чете Библията? Нещо лошо ли намираш в това? Имало е хора - гений които ако видиш как тълкуват Библията ще ти стане лошо! Мисля, че много ню -ейдж тиинейджъри и хора смятат тази книга за нещо напълно отживяло, някакъв фейк... ( да има и изопачени и мн. скрити неща) А същевременно самата книга е описала и предрекла цялата тая визия на живота която имат в момента масово хората, още преди 2к год. Парадокс е как модерното общество- финно заблудено си мисли, че е изпреварило всичко! И все пак Библията си остава една посока за развитие в ръцете на правилните хора, както и много източни - и какви ли не учения! И за портокола понеже не съм я чел много малко... секс преди брак-- не беше ли забранен в ислямската религия?

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 42767f2daa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Искам да питам един въпрос, и да споделя мнение, което се създаде от скорошна случка.

Мниението е, че просто започнах да мастурбирам по-редко от 5-7 дни и усетих как хода по-наперено, но натурално не се надувам, така ми идва отвътре. Сериозно! Другия ефект беше, че ако мастурбирам много често не се задоволявам добре така както ако изчакам малко повече време да ми се прииска, и това нещо ми влияеше на увереността всякаш си мислех, че нямам либидо или че не изпитвам такъв кеф от свършване. Някакси, аз знаех, че е така понеже го правя прекалено често, но то достига до теб всякаш те кара да не мислиш така завишено за себе си щото не цъкам по на далеч, не изпитвам огромна възбуда, надървям се бързо като млад мъж, но ако почина малко като видя гола мацка дори през интернет и видя как ми се изправи щеката за 1 секунда е друго. А като мастурбирам прекомерно по-трудно ми става от просто гледане и всякаш си втълпявам, че голите жени не ме влечат толкова вече! Случи ми се! Мисли ми минаха, че ако си легна с някое момиче, което съм видял някъде, маце, сексапилно, си мисля, че няма да ми стане патката щото съм задоволен. Но това го разбрах като разредих мастурбациите.

Така се случи, че попаднах сега на темата, от 5-7дни не мастурбирам толкова често колкото последните месеци години дори, казвам какво аз съм забелязал, хода наперено, заглеждах се с момичета и преди, но сега както те ме виждат по друг начин така и те усещат, че ги гледам по друг начин, по приятен и за мен и за тях! Също като свърша и цъкна яко, не просто да ми покапе спермата от патката е супер яко и ме надухва, и това остава като мнетие за тебе си и се превръща в увереност!
Относно въздържането, не знам дали ще правя такова нещо, но със сигурност ще разредя мастурбирането ми! Мисля, че има общо с това да ти идва от вътре да гониш момичетата, ако си постоянно изпразнен нямаш желание, всякаш ти е се тая.

Онова от горе беше това, което исках да споделя. Имам и въпрос, знам, че спермата е богата на някакви вещества, знам специално за витамини добри за кожата и много от витамините, които биха се усвоили от кожата ни, ние ги изхвърляме с мастурбация и искам да питам. Ако правя секс толкова често колкото усещах, че е прекалено често да мастурбирам, няма ли пак да се случи нещо такова. Или аз получавам обратна връзка ако мога така да кажа от жена си, което е плюс-а, а иначе от мастурбирането не получавам нищо. Така ли да го разбирам? Защо мастурбацията освен нещата, които казах и гонене на момичета да е вредна, а секс със същите времеви моменти да е полезен? Това го поставям като въпрос в темата.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 2b0a2aa19c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   До 23! Ей браво!!! Аз пък и лъскам и търся и чукам яко като намеря. Правя любов де, само чуках преди 25год. А сега обръщам много по голямо внимание на жената с която правя секс. Но съм съгласен, че младите момчета-мъже трябва да си търсят мацки и да правят секс, а не да зяпат порно само. Все пак света е оцелял защото се е ебал! Айде със здраве.

М 47

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker