Незадоволена съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Незадоволена съм
преди: 8 години, 8 месеца, прочетена 9308 пъти
Здравейте, нямам никакъв проблем в секса, което е проблем, защото, всички мъже с които съм спала свършват много бързо. А и се възбуждат много лесно. Аз обаче не мога така лесно да свърша и ми трябват поне 2 часа което считам за нормално. Но последния ми партньор избяга от мен защото го изтощавам а на мен тъкмо ми беше станало хубаво с него.. казвали са ми че съм нимфоманка, не мога да спра... почивчица за една цигара и.. пак стигала съм до 7 8 часа и не ми омръзва.. и затова той се уплаши... Не знам какво да правя. Харесвана съми съм желана но задълбочат ли се нещата сякаш съм чудовище

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 8 месеца
hash: 18b5e2958d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Определено 7-8 часа за секс не са нормални. Хвани обаче и си вземи един хубав вибратор и действай. Можеш да интегрираш разни разнообразни играчки в секса си с мъжете, но нормален мъж не може да ти издържи. Всяка жена по принцип има нужда от повече време от мъжа, но 1-2 часа са много. 30-45 мин. макс и то не само пенетрация. Средната пенетрация, която достигат мъжете е 9-11 минути. Ти с тези часове не можеш да успееш с един мъж, а и вибратор вземи по-сериозен, не от китайските, а някой немски да кажем, за да ти свърши работа
Потърси услугите на психолог, защото зад подобни проблеми обикновено се крие психически проблем

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: be60775fa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Здравей! Ей затова много ме е яд на живота! Аз съм на 25г. момченце:))) и на мен секса не ми стига. Свършвам 4-5 поредни пъти с материал и след това на час по веднъж без сперма, така докато дойде време да тръгвам на работа. Яд ме е защото тя неиздържа!!! Аз също съм симпатичен и желан, но хора като теб и мен рядко се намират. Напълно нормални сме, просто не сме като масовите хора, това е! Аз съм на морето. Ако пиша нещо по-конкретно вероятно няма да го побликуват. Ако ти имаш желание да се видим, пиши, пък все ще измислим начин!!

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: f61dfa9f38
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   7-8 часа... Наистина няма мъж, който да издържи на тези обороти...
Но пък можете да се компенсира и по други начини. Както е написал номер 1 - вибратора също е вариант. Бившата ми беше горе долу като теб, но след, като вече се "изчерпваше" ресурса ми, продължавах с орални ласки. Има си техники и тънкости, които, ако се овладеят от партньора ти, ще те качва в небесата и ще те държи там доста дълго (ако му харесва да лиже де). Аз съм продължавал с лизане и "необходимите добавки" над 4 часа, но тук трябва да кажа, че страшнно много ми харесва да лижа, а не при всички мъже е така.
Мисля, че ще няма нищо неестествено при теб. Просто си свръхсексуална. И както се казва - "за всеки влак си има пътници" :) Със сигурност ще намериш и своя :-)
М35

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 15ebc5b04b
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Оплаквате се масово, че постоянно и всички сме искали сеексс... сега пък се оплаквате, че не ви стигнал :)? Вие някакво адекватно решение ще вземете ли?

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: a1829a81bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   2 часа не са нормални. Нито секс маратони по 7-8 часа. Разбира се има изключения, имал съм по 4-5 часа няколко пъти в живота но след това една седмица съм с прежулена пишка и не ми е до секс изобщо. Нормалният акт е средно 20 минути.

 
  ...


...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: abc737fb37
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти ми трябваш значи :) Само ако и хубави свирки правиш, цена няма да имаш.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 2a44a93db1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Уникален секс кога страстен, кога по-нежен има за 10-15 минути за жена, излудява. Може 2-3-4 пъти ако сме разгорещени емоционално. Наистина си нимфоманка. Права е Н1, проблемът е в психологически - имаш ли проблем с баща си, жестоко разочарование или изнасилване? Нещо от детството, за което си връщаш/отмъщаваш?
Гледаш мъжете като обекти за свое задоволяване, а не хора, личности. Грешка.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 8019cc3516
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Какви са тези часове бе, ти наред ли си? ! Средният полов акт е 15-20 минути и то не непрекъсната пенетрация. Би могъл да се удължи примерно до час с разни лигавеници, но за това човек трябва да има отделено специално време и настроение.
То ако беше така - по 7-8 часа, човечеството да се е затрило досега. Когато хората са били примати някой див звяр отдавна да е изял подобна с часове лашкаща се двойка. Тогава е било още по-бързо - по 2-3 минути и айде чао!

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 79b1ffedf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами да, всичко започва в главата, явно по бавно се отпускаш, 1-2 часа е много, а играта преди това, предразполагането има ли го, пробвала ли си да свършваш ако ти правят само орален или само със стимулация....

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 15d02e0223
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   100% нимфомания, отивай на психолог/психиятър и дано да може да ти помогнат, за да се оправиш и да станеш нормален човек.

Това състояние в медицината се води заболяване, психологичен проблем и с този проблем една жена няма как да може да води нормален живот и да е щастлива.

 
  ...

...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 6813bc9d87
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Дай някакви координати - аз съм това което търсиш. Като свърша и след 5 мин пак ми се прави секс (М25). Като малък съм мастурбирал до 11, 12 пъти на ден. Сега също имам постоянно желание за секс и също като теб - мисля, че плаша жените с това, че само за секс мисля!

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 3eae4f9d8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

13.   Авторке, жена съм.
Аз също съм незадоволена, но не защото свършвам за 2 часа - на мен и половин час или 45 минути ми стигат - а защото просто обичам секса и ако може поне 2-3 пъти на ден поне е най-добре.
Ма не може, защото мъжете са масово асексуални и дори веднъж на ден им се вижда много.
Та така, ако не си намериш някой като теб се приготви за цял живот мъки и незадоволеност.
Купи си вибратори, както са те посъветвали по-горе. Аз също имам няколко, но знай, че нищо не може да замени докосването на човешко същество, което те желае толкова, колкото и ти него.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 35deb3496d
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

14.   Отиди си изледвай подробно всички хормони - това е чисто физически проблем - не вярвам да има нещо общо с психиката.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: a493254fcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   Виждащия е аутсайдера при слепците.

Това че масово сексуалния живот на хората е куц - нищо не значи за теб.

Нимфоманка си ако не можеш да се въздаржиш и налиташ на секс на други хора извън партньора си. Ако все пак си лоялна и не се чустваш луда - всичко ти е наред.

Аз като жена правила секс 10 часа с един мъж, без медикаменти ще кажа това:

Какъв партньор си избрала е разликата между 1 оргазъм на 3 месеца и 7 оргазма за 2 часа.

Ако не можеш да свършиш дълго - имаш проблем и не ти трябва доктор а трябва да седнеш два дена сериозно да си помислиш за мислите и чуствата които имаш и как да работиш стях.

Ако свършваш и свършваш и не искаш да спираш - е лакомство.

За проблема мога да ти помогна (само с приказки)
За лакомството няма лек - трябва да РЕШИШ как да действаш с него, че да не се уливаш иначе води само до проблеми.

Пък и разглеждай го от добрата страна, като не ти е стигнало се дразниш - следващия път ще си дори по възбудена. Ако искаш да е още по предизвикателно - следващия път го прави дори на малки бавни хапки, мозъка ти ще полудее от еуфория, че му даваш това което иска ама не баш както е очаквал.

!? Секс с един мъж 10 часа!?

Мъжа с който правя секс не може да свърши повече от 3-4 пъти, в рамките на 30 минути до 3 часа. Може да свърши и за 10 секунди ако иска. (поне първия път за деня)

Материала първия път е нормален, после разреден, накрая оскъден и в редките случаи в които има четвърти път е почти напълно прозрачен.

Когато го питах защо тогава си прави труда другите 7 часа без да свършва ми отговори "И да нямах никакво чуство под кръста пак щях да се радвам да правя каквото и да е с теб". Кажи речи си гарантира позицията за цял живот и без да можеше да издържа толкова. И не защото измисли нещо добро да каже, а защото реално си вярваше когато го каза.

Ерекция може да получава почти когато си поиска, дори да не може да свърши след това. Ако го разсея точно за 2 минути с друго си губи ерекцията, защото вниманието му не е там. Но после ако иска пак го вдига.

Когато го питах как така - обяснението му беше че му е писнало да е поредния лумпен с големи претенции и малки възможности и е решил да се постарае по въпроса. Отнело му е над година, когато е стигнал до момемта в които краката и ръцете му се изтощават по бързо от члена е решил да спре. И реално посмъртно няма как да издържи без да се сменяме отгоре отдолу. Предполагам че ако и аз не капвах от умора можеше да издържи и 12 часа ама айде ще прежяла любопитството си да не стана лакома и аз.

Обичам арогантната му физеономиика когато гледа други хора които си говорят глупости за секса. Даже му се чудя как не се включва ама кой да му повярва... Ако каже че е правил толкова секс за един ден че члена му се е протъркал и е прокървял - ще го гледат като извънземен. За това познатите ни като излизаме обикновено ги удостоява с поглед "Де да знаехте деца как изглежда живота след първи клас, ще пожиивеете ще видите"... Ако питаш познатите му всичките не биха предположили че е нещо повече от поредния полу-задоволен полу-девственик. Направо не знам как не прави опити да се фукляви на ден днешен дето дечурлигата само зърното на гърдата да ми видят случайно и ще има 50 нови известия по 10 социални мрежи.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: e2fe3818e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Хей, аз съм мъж на 30 години и имам същият проблем. Искам да правя секс всеки ден по няколко пъти на ден и не ми стига. Хайде да се съберем и да си решим проблема заедно? Какво ще кажете?

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 88389b6841
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   15-20 минути среден полов акт ама друг път! Вие в ред ли сте бе хора? Аз на това му викам маратон. За къде сте се разбързали? Секс ли правите или състезание? При нас с мъжа ми само оралната ни е по 15-20 мин...

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 15d02e0223
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

18.   Напълни се темата с чекиджии, които я са правили някога секс с реална жена я не. А жената търси съвет, а не някви чекиджии, които за да почнат да се предлагат по форумите, означава. че са доста зле в реалният живот и не могат да си намерят партньорка.

Определено това не е нормално състояние и по принцип нимфоманията е свързана и с безконтролният секс със най-различни партньори, както и други психологически симптоми.

Не зависимо дали ще попадне този случаи в графата нимфомания, пак не е нормално и както се вижда е проблем и със партньорите и запазването на връзката, а дори и да се намери мъж със същата хипер сексуалност и да се плющите по няколко час на ден това ще е проблем за воденето на един нормален живот, освен ако и двамата не ходите на работа и се чудите как да си запълвате свободното време.

Има един много основен въпрос, ако можеш да получаваш по лесно оргазъм и за един час да получиш няколко дали това ще промени нещата и да нямаш нужда от такива секс маратони от които да ви се протрият шундрите.

Ако оргазмите могат да променят нещата ти трябва да намериш начин да ги достигаш по лесно. При мъжете трудното свършване се лекува от медицината и това се води проблем, някой мъже дори имат по сериозен проблем и не могат да свършват въобще.

При жените е малко по различно когато говорим за свършване, има доста фактори които са определящи, психологични, физиологични и действията на мъжа. Но щом ти все пак успяваш да свършиш след по дълго клатене, значи може да се изключат някои причини.

Оргазмите както всички знаете се случват в мозъка и най-показателно е това, че оргазъма може се случи и на сън без никаква физическа стимулация. Това означава, че ти може да се научиш да свършваш много по бързо и за да го постигнеш това най-лесният начин е да ползваш вибратор и да може да се научиш да контролира усещанията и да свършваш много по бързо.

Също така може да има и други фактори, като хормоните които да оказват влияние и за оргазмите. При мъжете нивата на допамин са от много голямо значение за бързото или по бавното свършване.

Запомни това което ще ти кажа -- Решението на твоя проблем не е в това да си намериш някой мъж секс машина и да се чукате по 5-6 часа на ден. Ще разбереш какво е удовлетворяващ секс когато може да постигнеш няколко оргазма за един час, естествено и уменията на мъжа са много голям фактор.

Трябва добре да си изясниш на себе си, а и на нас също дали само заради оргазмите, които са ти по трудни искаш да правиш толкова дълго секс

Ако мъжа прави всичко както трябва не е нормално да свършваш чак след два часа!

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: eb3d6cf6c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Но нали през уикенда може и повече от 8 часа?
Ти само един мъж ли искаш?
Да, и аз бих искал само една жена.
Уви, такава няма.
Всичко започва със: Караш ме постоянно да те желая....
И завършва със: Ти само за секс мислиш, чао.
Май и двамата сме за психиатър.
Дали психиатърът би ни запознал?
За да се лекуваме взаимно:)

Тук май нито ти, нито аз ще намерим разбиране и съчувствие.
И все пак, аз съм точно като теб.
Когато си харесам някоя жена и искам да съм само с нея....
тя задължително ме напуска, заради многото секс.
Искам да обичам, а няма кого.
И вместо това само чукам,
хвалят ме и си отиват.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: a2384278d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Не си единственна и аз съм така, а съм мъж. Свършам бавно, така че те разбирам. Трудно се намира подходящ сексуален партньор.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: a493254fcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   Отнема известно време на много хора - да почнат да се съобразяват със идеята, че хубоста не значи нищо (основния критерий по който си избираме партньори. Втори след - хора които ни се връзват на акъла)

Еи ама виж кукла/сладур, направо за снимка - чудо голямо.

И течния ми сапун е много готин, един светло зелен прозрачен цвят, има мирис на мед и чай. Не бих препоръчала на някой да го изпие обаче - даже и аналогията се получава добре, използваш го на бързо при нужда и айде чао.

А, че онова дето ебеш че има две ръце два крака(обикновено) и повечето други сходни характеристики човешки - никога не гарантира че при консумация няма да ти излезе на пожар през всички отверстия.

Така и не разбирам защо толкова много хора си тъпчат тигана с крастици и се чудят защо от тях омлета не става като от яйца.

Ама какво да правим, коткаме си култура на масово малоумие, все трябва от някъде да избива. Ако всички мислехме преди да действаме - ехее...

 
  ...

...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 7c3bb3447c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   до номер 13, бих искал да имам жена като теб, ако се видим, може да се харесаме и да се оженим

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 7c3bb3447c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

27.   до номер 13, бих искал да имам жена като теб, ако се видим, може да се харесаме и да се оженим

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 67ed8fb9df
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   Гледай какво става, човече! Една жена каза, че е може би нимфоманка и чекиджийте - пубери я напалатиха като мухи на мед. Тоз можел 10 пъти, другия можел по 10 часа. Ей, тука сте само някакви сексуални атлети. Пхахахахахахах. Авторке, 2 часа не е нормално, мила. Или мъжете, с които си била не знаят какво правят, или ти имаш някакъв проблем с отпускането или със секса въобще. Според мен нормалния полов акт е половин-един час. Другото омръзва. Аз съм бил с жени като теб. Рекорда ми е 7 пъти за около 16 часа. Само дето това е много изморяващо и след това не трябва да ме бараш поне ден-два. Номер 13, теб повече те разбирам. Повечето мъже станаха асексуални, 'щото повечето мъже на наше време НЕ СА МЪЖЕ. Някакви зализани, избръснати лигльовци. Има и мъже като мен. С главно М. Аз обичам секса в умерени граници. Смятам, че веднъж-два пъти дневно е напълно нормално да се отдадеш на креватна гимнастика. Ама това всеки ден. Освен това, когато малкия приятел се умори, винаги може да се продължи по друг начин. Така, че скъпи дами всичко си е до човека според мен. Авторката и номер 13 просто трябва да намерят правилния човек за тях.
АКАТИМ

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: a58bb7ec46
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Я пробвай с някой от противоположният пол сигурно от там ти идва проблема с задпволяването.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: ee2f04ed43
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Мдам и така момчета това е червената шапчица която спокойно може да о смърти всеки вълк. Като гледам коментарите значи млади момченца определено сте гола вода и нямате въображение.

поздрав от батко ви Оберот
Пожелавам много оргазми на тази червена шапчица.

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: c0c11bbbdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   М38, В момента съм сам и ми трябва нещо за ебане. Не би ми омръзнала стиа да имаш готино тяло.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker