Не изпитвам удоволствие . . . - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не изпитвам удоволствие . . .
преди: 13 години, 7 месеца, прочетена 4766 пъти
Здравейте. Момиче на 19 години съм. Имам приятел от почти 3 години и се обичаме. Само че имам проблем, не изпитвам удоволствие от секса. Имам някаква чувствителност, но никога не съм стигала до оргазъм. Не изпитвам никакво притеснение от него, харесвам тялото си, но просто нещо не се получава. Случвало ми се е дни, в които имам адски голямо желание за секс, но когато започнем да правим нещо и сякаш всичко се испарява.

Пробвала съм по време на акта да се стимулирам сама, но пак не изпитват почти нищо. Възможно ли е просто да не си пасваме като сексуални партньори ?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 7 месеца
hash: 73f0636644
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Трябва и страст! Има ли страст-оргазмите са 100%! Може и да не е твоя човек,а може и да си твърде малка още и да има какво да учиш в секса.

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 42eabd2a22
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   1. Малка си още.
2.Нужен ти е повече опит.
3.Нужен ти е друг човек.

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: a49ededdbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Номер 2, какви са тея глупости, бил нужен друг човек и повече опит, е да ама НЕ. Проблемът не е в партньора нито пък в опита.Та те са заедно 3 години, със сигурност има опит.Аз съм момиче на 20, с приятеля ми сме от година заедно, много се обичаме, но имам същия проблем като тебе.Просто някои жени не са чувствителни във вагината си.Пробвала ли си да мастурбираш, да опознаеш тялото си?Аз лично така получих първия си оргазъм. Няма жена, която да не изпитва удоволствие в зоната на клитора, за разлика от това има много жени които не изпитват нищо при половия акт.

Ти си една от тях, също така и аз. Съветвам те първо да пробваш да свършиш ти самичка чрез стимулация на клитора.Когато овладееш тактиката и успееш да свършиш сама, тогава накарай приятеля ти да те лиже или да те пипа там долу.Примерно аз само така свършвам.Той знае, че по време на секс не изпитвам кой знае какво удоволствие, макар че го прави страхотно.Наистина много ме е яд за това, но няма как. Аз свършвам по 1 начин, той по друг и това е. Много ми се иска да свърша и по време на секс, но не става. Макар и да ми стимулира клитора някакси не е същото.Но не съм се отчаяла. Все пак сексът не е всичко на света, важното е да се обичате ;) Надявам се да съм ти била от полза и успех !

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 76e29aad33
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мисля просто ,че трябва да се примириш с факта ,че си жена и на жените не им е писано да им е хубаво ,както на мъжете-какви ли не глупости не измисляме, симулираме ,пипаме се тук там ,но за съжаление сме просто едни нещастници

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 9e50f2dd6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Смятам, че твърде рано почвате да водите полов живот, тялото Ви още не е готово, независимо какво Ви е в главата. Според мен повечето жени изпитват вагинален оргазъм! аз съм на 37г и от години не се оплаквам от липсата на такъв.

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 325ea75f07
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

6.   5, не е така, на 19 години трябва отдавна да е готова за полов живот, зависи на колко години й е дошъл първия цикъл, а в днешно време младите се развиваме много по-рано отколкото поколението на нашите родители, например! Никак не е малка, просто не е узряла психически и може би се отвращава от секса или изобщо не я възбужда сексуално партньора й. Това, че го обича не означава, че той я привлича сексуално. Двете неща- обич и страст- имат голяма разлика помежду си.
А и може и партньора й да не знае как да я възбуди, може да е неопитен или просто да е некадърен в леглото, или просто те двамата да не си пасват в секса.
Последната възможност е самото момиче да е фригидно, което е много често срещано, в днешно време повечето момичета са фригидни. Това може да се дължи и на здравословни проблеми-например стерилитет у жената.
А може и да са физиологични особености- например жената да се възбужда само външно, а отвътре да не изпитва нищо, или пък отвътре да я боли. Понякога се получава даже и болка, и кървене, и в такива случаи е просто немислимо жената да продължава да се опитва да го прави-това ще навреди и на психиката й, и на здравето й.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker