Нямам смелост за промяна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Нямам смелост за промяна
преди: 8 години, 1 месец, прочетена 2634 пъти
И аз реших да пиша, тъй като не искам да споделям с никого-най много да ми се присмеят.
Момиче съм на 24, до сега никога не съм експериментирала с косата си, защо и аз не знам.
От малка съм винаги с дълга коса -под кръста.
На няколко пъти съм била с по къса, но факт не се харесвам с къса коса.
До сега никога не съм се къдрила или навивала-само на бала бях къдрава. И още преди година майка ми казваше да си направя кичури но аз бях с друг акъл.. и не исках.
Е съжалявам може би ако бях на кичури, в момента щях и да съм с друг цвят.
А при мен е еднообразие, да си призная.
Сама мога да си отговоря, защо не се правя никак-Може би заради това, че не знам как ще ме приемат близки, колеги, и момчето ми.
Но вече ми се иска малко промяна и ще гледам от сега нататък да се правя всякак-трябва да си наваксам.
Питането ми е -с тъмно кестенява коса съм. Според вас какви кичури биха ми отивали.
Мисля нещо е шоколадово (по тъмно). Да ще кажете фриз=ката ще прецени кой цвят ще ти отива.
Но аз имам малко съмнение, дали ще ме направи като хората.
Вие как мислите какви кичури ще отиват на моята коса и съм с кафяви очи.. Лицето ми е светло но не и светло бяло :Д
И другото което е искам да попитам -тъй като не искам да занимавам приятеля ми с подобни женски работи.
Според вас промяна в цвета на косата на едно момиче приема ли се положително от мъжа. Как бихте реагирали ако на срещата вашето момиче бъда с по различна визия?
Моята коса е или пусната или вързана по скоро вързана -малко почва да ми омръзва едно и също, и мисля да започна да се къдря, но пак си казвам приятеля ми дали би искал да ме види къдрава? И дали няма да реши, че се променям за друг (както казах не съм се правила никак)а с моето момче сме заедно 7 мес.?
Не ми излизат подобни глупости от главата.
Моля споделете при подобна промяна как реагират вашите половинки? Защо нямам смелост за подобно нещо-това е най нормалното нещо за жената.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 1 месец
hash: 53c384069e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   От 18 годишна все съм си правила експерименти, първо бях на кичури после руса от оранжево до бяло русо. След това кафява, после светло кафява, после зелена(сериозно говоря) кафяво червена, накрая я направих черна. Този цвят добре че е труден за махане иначе кой знае какво пак щях да се направя, освен това сега здравословно не съм много предразположена за боядисване. Ако имаш желание да се направиш най добре отиди при фризьор няма да съжаляваш защото твоята е"девствена" и бързо може да се получи желаният цвят, събери повечко пари и отивай. От две години косата ми е тъмна, а сега е тъмно кафява(като твоята) но изглежда по стилно някак, всички казват че ми отива повече. Ако те се харесваш, ами не го прави какво ти пука за другите хора, ти тях не ги гледай и те си имат недостатъци но ги прикриват. Приятелят ти какво разбира от коси, ако е като моят израснал във семейство на фризьори тогава вярно имаш проблем. Моят приятел трепери повече от мен за коса ми, той много харесва жените със дълги коси, но реша ли да я одрежа или боядисам ще се наложи да се примири :Д аз също не харесвам неговата ама той не се подстригва. Моята е вече доста дълга, но е такава защото не я увреждам, единствено със сушенето или някой друг по щадяш метод когато се наложи. Беше чуплива но се поизправи някак от само себе си, не се тревожи може би като минеш късният пубертет и твоята ще се промени. Ако ти е права във интеренет има клипчета как можеш да си направиш прически, да се къдриш без да си увреждаш косата, ако знаеш английски, пишеш във youtube и това е!

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: e41820401b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз също не бях правила експерименти с косата си. Намерих ди една прическа, с която лесно постигам обем (моята коса е тънка, много жива и лесно губи форма и обем) и така бях дълги години.
Преди година - две се престраших и си направих кичури и въобще не съжалявам. Моята коса е тъмно кестенява и с най-светлата боя първият път постигнах един-два тона по-светъл цвят (не съм използвала обезцветители). Малко е трудно да се познае какъв цвят ще се получи реално, така че те съветвам да опиташ с по-светла боя. Ако не се харесаш е по-лесно да ги потъмнят.
Относно как се възприема от мъжете - реакцията на моя приятел винаги е била положителна.
Има място за експерименти, само недей да обезцветяваш косата си, защото е много вредно за косата. (След 5-6 боядисвания косата става почти руса, защото боята се наслагва. )

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: c178bc3678
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   На половинките не им пука ако ще и да се острижеш като овца... По принцип мъжете предпочитат дълги коси, но не са чак толкова придирчиви. Питай го, нищо не губиш.
Иначе, ако си харесваш косата няма смисъл да я променяш. А
з съм с една и съща прическа цял живот - така се приемам и ми харесва. Има разни програми - слагаш си снимката и сменяш различни прически. Пробвай.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 6d51a1b879
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти не си нормална, направи си косата такава каквато искаш, защо трябва другите да те харесват за да се харесваш и ти. Аз искаш и жалта си я направи, важното е на тебе да ти харесва и да се чувстваш комфортно в кожата си. Аз лично от пубертета започнах с всякакъв експеримент с външния си вид, не косата ми и зелена примерно. С нормален цвят е в момента, но аз лично така се изразявам, със своя стил на обличане и прочие, така ми идва от вътре и ако не се направа така се чувствам зле примерно. Не мога за разбера как нямаш смелост в промяна по външния ти вид. Нали се пак няма да си слагаш рога, значи ще изглежда добре. Това дали им харесва на другите, на теб не трябва да ти е болка за умиране. При мен наште също не одобряваха експериментите с косата ми, защото преди 1- 2 години бях със шарени омбрета и кичури, ама кой ги слуша. Се пак промяната, не признак непристоен вид. :D

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 6d51a1b879
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ти не си нормална, направи си косата такава каквато искаш, защо трябва другите да те харесват за да се харесваш и ти. Аз искаш и жалта си я направи, важното е на тебе да ти харесва и да се чувстваш комфортно в кожата си. Аз лично от пубертета започнах с всякакъв експеримент с външния си вид, не косата ми и зелена примерно. С нормален цвят е в момента, но аз лично така се изразявам, със своя стил на обличане и прочие, така ми идва от вътре и ако не се направа така се чувствам зле примерно. Не мога за разбера как нямаш смелост в промяна по външния ти вид. Нали се пак няма да си слагаш рога, значи ще изглежда добре. Това дали им харесва на другите, на теб не трябва да ти е болка за умиране. При мен наште също не одобряваха експериментите с косата ми, защото преди 1- 2 години бях със шарени омбрета и кичури, ама кой ги слуша. Се пак промяната, не признак непристоен вид. :D

 
  ...


...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 42f572e246
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Направи си светли кичури, медени например, няколко нюанса. Мисля, че ще изглеждаш страхотно, много момичета си мечтаят за дълга коса, но не се справят с поддръжката. Може да експериментираш с рязлични прически - плутки, опашки, кок и т. н и т. н. Избор голям, пък и ако бе ти хареса, просто се къпеш и косата ще върне предишната си форма. Важно е обаче да не прекаляваш с термо процедурите, ограничавай пресата, има различни техники, например изправяне и къдрене с чорап, които са безопасни, а крайния резултат е страхотен. Проучи различните стилизанти и подбери най-подходящите за типа си коса.
Колкото какво ще кажат другите - ще се изненадаш, но хората си имат собствен живот и надали им пука какво си си правила с косата. Единствено близките ти ще дадат по-обстойна обратна връзка, тъй като те познават добре, но съм сигурен, че ще те харесат и ще се радват за теб, защото си млада и красива.
Приятелят ти също ще го оцени.
Успех.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: d178d742c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Еми аз съм известния Петко от Камено. На мен ми е все тая. Стига ракията да е студена и салатата да е на масата. Па ако ще и жената с гола глава да е. Аз съм малко мургав и съм малко циганин

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: f091442a0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   По-добре си направи омбре, а не кичури. Като започне да ти израства косата, кичурите изглеждат зле, а омбрето слиза преливащо и равномерно надолу. Ако не се харесаш, винаги може да го отрежеш. Може да освежиш косата, като накараш фризьора ти да те направи на етажи. Така ще има повече обем и ще изглежда по-жива. С омбрето има много красиви прически, за всеки цвят коса, порови се в нета и виж! Ще можеш да я навиваш малко, да се начупи, така ще изглежда още по-добре.
Иначе, не разбирам защо се притесняваш толкова, че приятелят ти или близките ти няма да те възприемат? ! Какъв е проблемът? Ти няма да си обръснеш главата, а ще промениш малко прическата си, това е. Толкова хора експериментират с външния си вид, правят какви ли не откачени неща и грам не им пука. Ако се получи както трябва, не виждам причина да не те харесат, а и косата не прави човека, нали се сещаш. Ако се водиш от хорското мнение, никога няма да промениш нещо в себе си, така че да си доволна.

 
  ...
преди: 8 години, 29 дни
hash: fb91f32bac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Мисля, че е по- добре вместо кичури, да пробваш с балеаж-това е преливане от един цвят в друг, с изсветляване на крайщата. При фризьорите има много списания, които можеш да разгледаш и да си харесаш нещо. Не прави нещо, което не може бързо да се поправи, в случай,че не се харесаш. Хайде успешно разкрасяване!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 29 дни
hash: 45c5314289
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Прекалено много го мислиш и напразно се притесняваш от мнението на околните.
Косата ти е доста издържлива, щом я поддържаш до под кръста, така че не се притеснявай да експериментираш. Почти всичко, което можеш да си причиниш е поправимо ;) Само не си слагай къна, защото после няма да може да сложиш никаква боя, докато тази част с къната не порастне достатъчно за да бъде отрязана.

Аз също съм тъмно кестенява, със светло лице. Много ми харесва да съм боядисана в черно. Отначало приятелят ми ме разубеждаваше, смяташе, че няма да ми отива, но когато се боядисах, всички ме харесаха.
Мечтая да се боядисам в синьо, но с тази тъмна коса, няма как да ме хване боята, трябва да я изсветлявам. Бях пробвала кичури в черно със син отблясък. Изсветлиха ми няколко кичура. Боядисаха ги. Станаха черни. След две седмици станаха зелени. След още две руси. Но после косата ми порастна и в момента пак е едноцветна.

На твоята коса не знам дали шоколадово изобщо би си личало, но ако това искаш, пробвай, няма лошо. Експериментирай, косата си е твоя, можеш да правиш с нея каквото си искаш, да я боядисваш както на теб ти харесва и не дължиш обяснение на никой.
Какво значи приятелят ти да си помисли, че го правиш за друг? Правиш го за себе си. А на работа могат да ти направят проблем само ако изискват някакъв определен външен вид. Имам впредвид - да трябва да изглеждаш сериозна бизнес дама, а ти да се боядисаш в розово.

Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker