Имам силно его и сега съм във вътрешен конфликт - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121296)
 Любов и изневяра (29732)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18554)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Имам силно его и сега съм във вътрешен конфликт
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 2719 пъти
Днес се случи следното, влизам с колата в улица със забранено влизане и пред мен върви мъж с питбул. Дадох му сигнал не за да ми направи път, а да не вземе да се удари в мен, защото знам че очаква коли само пред него да идват. Той се дръпна и го подминах и го чух как почна да псува и да тича след колата. Удари много силно задното стъкло и почна да ме заплашва, а аз се стъписах и само му казах че съм му дал сигнал че идва кола а не да ми прави път. Приятелката ми беше до мен и видя всичко, а аз не реагирах по мъжки, сякаш се стреснах от агресията му. По принцип съм тренирал дълго бойни изкуства, но получих травма в гърба и доста време се възстановявам и съм изгубил борбения дух и агресията. Лошото е че сега се чувствам като страхливец и не знам приятелката ми какво си е помислила. Може би най логичното беше да изляза и да го псувам и аз, но той беше много агресивно настроен сякаш да смаже някой. Имам силно его и сега съм във вътрешен конфликт, много на които разказах казаха да не ми пука, но вътрешния ми глас ми казва че съм постъпил като страхливец не отвръщайки на удара. Как бихте реагирали вие на такава ситуация? Много ме човърка случката

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 621610b885
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма нищо срамно и необичайно, човек понякога да изпадне в такава ситуация. Искам да кажа, че такива неловки ситуации са се случвали на всички, независимо колко са отворени. Просто не си очаквал такова поведение от негова страна, нормално. Той е реагирал като пълен нещастник, и от къде на къде ще удря по колата? ! Както и да е. Почувствал си се тъпо, че точно пред приятелката ти не си могъл да реагираш както би ти се искало, и какво от това? Да не мислиш, че тя не е изпадала в такива ситуации... въпроса е, че ти не си бил свидетел на тях.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: c9abc004d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   караш в забранена улица, някой ти крещи, ти:
1) крещиш и ти => си много нагъл, щото все пак ти си в нарушение
2) мълчиш си => си страхливец
Сори, друг път не карай в забранени улици, брат! Няма идеален вариант.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: d700130ba7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Забрави го. Колкото повече го мислиш, толкова по-кофти ще се чувстваш.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 4b7ccc4731
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   ти си много нахален, законите са за да се спазват. Знаеш ли колко е дразнещо за пешеходеца най-накрая да намери улица, в която е забранено влизането на коли и някъв нахалитет с кола да се натрапи и отгоре на това да ти бибитка независимо за какво. И аз бих ти теглила майните. А иначе за притеснението ти, постъпил си правилно, че не си излязъл да се правиш на голям мъж. Щеше да пострадаш единствено ти, всяко действие води последствие. Представи си се бяхте ступали и се стигне до полиции щеше да отнесеш една хубава глоба и ак бях на мястото на приятелката ти бих те зарязала, ако излезеш да се заяждаш

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 3e134b1229
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Мисля, че си реагирал като умен човек. Псуваниците и деманстрацията на мускули са присъщи на простаците.

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: f2d6c996bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не изпадам в подобни ситуаций защото спазвам пътните правила!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 61adc0c1fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Брат, не винаги проблемите се решават с бой или псувни - това запомни. А относно ситуацията - на всеки му се случва да изпада в такива .. но по думите ти си личи, че си чувствителен и ти е кофти от станалото - не го мисли ;))

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: acd907c40c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Аз съм треньор по бойни изкуства и избягвам да се сбивам в каквито и да е ситуации. Точно като треньор ти казвам, че точно така е трябвало да постъпиш и да отстъпиш. В случая не си страхливец, а боец, точно защото осъзнаваш какво точно може да произлезе от една свада и се въздържаш от излишни проблеми. Създателят на Киокушин Карате е позволил на група младежи да го пребият жестоко и след това е обяснил на учениците си, че не е имало никакъв смисъл да задълбочава и усложнява ситуацията. Лесно ти е да си представиш какво би могъл да им причини човек с такива невероятни бойни умения, стига да поиска. Той страхливец ли е бил във случая?

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 66c08609e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Да не ти пука, рицарските времена отдавна са отминали, преценил си, и си излязъл от ситуацията, глупаци по пътя много, а и да не ти пука от приятелката ти.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: c7ce1b276b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 8 ми звучи като типичният страхливец-комплексар, който се самонавива, че трябвало да си трае, щото е по-добър и даже да остави да го набият, хахаха! Не мога!

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: acd907c40c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Много ми е интересно номер 10 дали скача на всеки, който го е погледнал лошо или само се прави на интересен? Направо да вземем да се върнем в каменната ера и само с бухалки и камъни да се млатим при всеки повод, а? А пича съветвам ако толкова се притеснява просто следващия път като стане така да слезе да се сбие и после да се надува пред приятелката си (която е силно вероятно да остане ужасена) ;)

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: c6b463ad34
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Сам си си виновен. Колко смешно си извъртял нещата - направил му знак, че минава, а не да му направи път. Е нали трябва да ти направи път за да минеш, след като е бил на средата на улицата. Плюс това ти не си правия, защото ви влязъл в забранена улица. Разбирам го човека, защо толкова се е изнервил, въпреки че агресията е била в повече. Много добре ви знам такива самодоволни шофьори дето си мислят, че като са се качили в кола всички трябва да им се кланят. И аз се изнервям, че като вървя по някоя тясна квартална уличка и гледам да съм максимално настрани от пътя, защото няма тротоар, такива самодоволни типове карат като луди и даже завиват към теб, сякаш още малко ще те блъснат. Виждат отдалеч, че върви човек, и още повече натискат газта. Е такива всеки път ми идва да взема един камък и да им го метна по задното стъкло. Даже съм на косъм да го направя, ако още един ми спретне този номер. А в твоя случай, повече те е яд че си излязъл страхливец пред приятелката си, а не че си нарушил правилата и с право си ядосал човека. Като не си бил прав, не е било редно да се разправяш.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 3a2ab5a88d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Браво на теб. Ти си силен човек. Само глупак може да отвърне агресивно на простащината. Сигурно така си защитил и приятелката си.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: e62de08b20
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Покажи среден пръст на вътрешния си глас :) Аз го правя.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 91d5067131
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Ако аз съм ти гадже и ти отвърнеш на псувните или дори се сбиеш, първо ще умра от срам и след това ще гледам на теб по друг начин и вече няма да си ми никак симпатичен. Егото не е да си мериш псувните или мускулите с някой, защото е ясно, че всеки може да бъде набит, дори най големия мъж. А да правиш жена свидетел на насилие, не е никак мъжко.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 472ba85c7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Според мен е важно мъжът да знае как да оцени ситуацията и да постъпи според нея. Естествено, че си постъпил правилно. Първо повечето жени мразят да гледат побоища. Второ и тя знае, че имаш травма и през цялото време ще я е страх да не ти се случи нещо. Трето питбулите не са от най-добронамерените животни. Като цяло човек трябва да знае и кога да замълчи и как да се владее.
Аз лично съм против такъв тип "просташка" агресия. Определено би ме било срам мъжът с питбула да ми е гаджа. Хубаво ядосал се, напсувал - нормална реакция - ама да ходи след кола, да я удря и т. н... ми е прилича на човек, която не може да владее агресията и поведението си. И аз се дразня като някой десет пъти ме предредят в магазина, може да се изнервя, ама тея дет налитат на бой за най-малкото са ми странни.
Ана

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker