Изправяне на косата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Изправяне на косата
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 14117 пъти
Значии, моята коса по принцип е много чуплива, дебела и трудно я изправям. Но няма как, защото иначе не се харесвам, сега през зимата и в влажното време само като излезна навън и ми се начупва доста и ми е много кофти у нас я горя по два часа с преса излезна и стана на г*з.. и с лак да я напръскам пак ми се накъдря..

Какво мога да използвам, за да не се получава това, като сам у нас е идеална и като види малко влага става... ужаас... знам че има някакви шампоани за изправяне на косата, и разни други стилизиращи продукти но проблема е че не знам към кой да се насоча и да пробвам.. знаете ли някакви лакове, вакси, кремове и т. н. за поддържане на права коса в влага и по принцип.. Моля, посъветвайте ме ако сте използвали или знаете някой с ефективно действие ще сам ви много благодарна. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: 05d0351d29
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

1.   Моята беше такава, след няколко години се изправи и сега е супер дори когато вали. Но не зная как стана, май от самосебе си

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 3ff2f4e8aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Недей да си тровиш косата. Недей да я гориш и си я търпи каквато е! . Знам че е голям ужас. Една приятелка има бухнала коса по принцип и я ненавижда- наричат я овца. Едвам едвам се сресва и веднъж се опитах да я среша. Бухна като... оф не знам като какво. Няма как, ще я търпиш цял живот, ако не искаш да я повреждаш. Бъди естествена.
Noood

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 458ba4bf9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Моята коса е също чуплива, даже къдрева, гъста с дебел косъм. Решавам проблемът с изправяне. Ужасно много глезя косата си. Първо, от изправянето ти косата се изтощава, а да не забравяме, че сухите и чупливи коси са винаги изтощени. За това е хубаво да полагаш много грижа за нея. От време на време й правя мяска със зехтин. Слагам малко в кафена чаша, затоплям го на микровълновата и след това намазвам косата, стоя около 30 минути с него ( може и повече), след това измивам косата. Използвам също и кристали - повечето си ги пазарувам от Англия, тъй като често пътувам до там. Но и от тук си вземам, изпробвам най-различни. От Англия пазарувам и много продукти, които са свързани именно с предпазване на косата от изправяне, които са много ефикасни, но тук не съм ги срещала по пазарите. Използвам от време на време и маслата на Икаров ( действат прекрасно на косата). От маските, които се предлагат на българския пазар съм най-доволна от гарниер с екстрат олио от авокадо, мирише прекрасно и косата става много мека. Имаше един балсам за коса без измиване, който май вече не се предлага, но пък беше невероятен от аптеката на баба или нещо подобно се казваше. Също от време на време й правя маска с кисело мляко, яйце и мед и едни витамини, които не си спомням сега. Ходя на фризьор поне един път на 2 месеца. Но трябва да внимаваш и да не прекаляваш с употребата на продуктите. Кристалите можеш да ги слагаш всеки ден, особено при изправяне, но другите неща ги спестявай на косата си. Та смея да твърдя, че косата ми е ужасно здрава, лъскава и подхранена, все едно не я тормозя с пресата :) така я поддържам

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 4084807f77
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   1. Купи си хубава преса.. скъпи са, но ще постигаш хубав резултат за по-кратко време.

2. Използвай термозащитен спрей за да защитава поне малко косата ти от топлината.

3. Не излизай навън веднага след като си е изправила. Изчакай косата ти да изстине поне за 30-40 минути преди да излезеш.

4. Пробвай спрея за изправяне и защита HOT GLOSS или Denise Style Line - флуид за изправяне на косата Perfect straight

xperia

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 0cb3df3deb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   не си гори косата напразно, защото един прекрасен ден няма да я имаш..
Мери

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 4da5a0d121
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   има нещо ново Бразилско изправяне на косата мисля, че не е мн евтино, но е с дълготряен ефект от няколко месеца. Потърси информация в интернет

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: bdc5cf346c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Няма начин. Каквото и да ползваш пак ще ти се начупва. Преди години и аз бях така. Наистина правата коса е много красива, но поне зимата я остави да си почине малко. Някой ден ще ти стане като слама, ще се накъса и ще съжаляваш.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 6fe105bdbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Също като номер 4 ще те посъветвам да си купиш хубава перса. Моята е на Белисима и струва 120лв. но пак резултата е супер. Даже когато вали не ми се начупва. Заслужава си :)

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 10db0ef88b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   моята коса е същата аз вчера ходих при една мочта причтелка която работи в козметика и изревах, че се нуждая от маска за коса, но искам да е хубава и на прилична цена. Така тя ми препоръча маска с плацента и костен мозък струва 8, 20 лв. и е от разфасовка 0. 500 гр. Да кажа само, че съставките са придобити по химичен път (т. е. не са животински) каза, че е много силна и се страхува дали няма да ми навреди на косата, защото е наистина за доста увредена коса. Не си спомнчм как се казва но май е единстшена по рода си опаковката и е червена а консистенцията и е розова. За сега е рано да кажа как действа, но ако искаш пробвай. Дано ти помогне... защото знам какво ти е :) Габи 18, год.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 4084807f77
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Маската за която номер 10 говори е Miosotis.

xperia

 
  ...

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 6bc33f57ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Имах същия проблем! Косата ми беше много ама много къдрава. И като я изправях тя отново се къдреше. След една година косата ми се изправи и сега много искам да си върна предишните къдрици.. :(! Така че недей я гори! После ще ти липсват къдриците! ;)

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: eaf66bfd92
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   И аз като номер 10 сам исползвала тази маска искам да ви кажа че действа страхотно преди да я исползвам косата ми беше истоштена, тънка и ужаснаа... , но сега след като я есползвах косата ми стана гъста и заздравена тази маска е страхотна и мирише прекрасно. А за исправянето аз го имам същия проблем преди 2 год. косата ми беше много права, но сега ми е ужасно къдрава пробвам с преса, но ми държи 2 часа и се накъдря и аз нз. какво да правя...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 36a4acad2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Има много лесен начин за изправяне на косата ти, ако е чуплива или къдрав. Аз имах същия проблем. Използвам един крема на Pantene - изглаждащ крем за непокорна коса за сатенена гладкост. Поставя се малко количество в краищата върху влажна коса и е без отмиване. Струва около 10 лева, зелена опаковка. Същата работа върши и на марката Victoria beauty ( сега са плъзнали много продукти на тази марка на пазара) - това е флуид за изправяне на косата. цената е по-ниска - около 6, 7 лева, бяла опаковка. И при двата варианта дори не ми се налага да ползвам преса за коса, а с кръгла четка я издухвам и изправям. Става супер! Ако искам да поправя нещо използвам пресата само за краищата на косата, за да не гори и е перфектен резултатът. :)

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: f101fa1097
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Ако имаш стотина лева, може да си направиш трайно изправяне с кератинова терапия / по-старият вариант е с къдрин, но е агресивен/. Ефектът при мен е за 3-4 месеца. За по-силен ефект терапията се повтаря след 2-3 дни.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: c8fc18d913
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Здравейте! Косата ми е тънка и увредена, на каква цена е тази маска Miosotis? От къде мога да си я набавя, понеже съм от малък град.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 365ce1e827
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   И моята коса е къдрава, след като изляза от банята я суша със сешоар и на сутринта я изправям. Стоя 20-30 мин. вкъщи и след като изляза се навиват върховете. Не слагам лак, защото пък после става ужасно. Слагам маска за коса, повече на върховете кристали на мокра коса, но върховете ми се накъдрят отново. Сега мисля да си взема преса. Едната ми реса е само за изправена коса на Domo, а другата ми е с 4 приставки. Мисля да си взимам Rowenta. Какво ще кажете?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker