Ужасна коса - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121389)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18577)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Ужасна коса
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 6340 пъти
Здравейте : ) На 15 години съм, живея в малък град. Забелязала съм, че е голяма тенденция момичетата да са с опънати коси и топирани с голям обем. Та и аз почнах да си правя косата, ама след всяко изправяне все по-изгоряла и нацъфтяла.;.

Фризьорката ми препоръча кристали, започнах да ги ползвам и спрей за топлинна защита и домашна маска с яйце и оцет. И косата ми пак цъфти и пак гори и пак е ужасна :х

Всички ми казват, че имам хубава коса, но аз не я харесвам. Нормално гъста е, но е чуплива леко и това ме дразни, също е много мазна.
Не я боядисвам и съм спряла да я правя с преса (само по поводи, но пак избягвам повече с ролки или с пияна), а как ми се иска да имам като на другите косите ;х

Незнам какво правят имат страхотни коса и ги изправят. Питала съм някой момичета и те ми отговарят 'Еми кристали". Моля ви дай те ми съвет искам да съм като другите с хубава прическа

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: 7bb964650c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Само че не става само с кристали. Преди и моята коса беше такава и постоянно се чудих какво да я правя, докато не ме огря прозрение:
Когато я миеш слагай балсам (но не и по корените), след банята слагаш кристали и се получава работата. Вече колко месеци си я изправям и не цъфти, не се изтощава, стои си мека.
Разбира се, не може винаги да я изправяш наистина е много вредно, затова предпочитам пяна за коса и други такива трикове.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 7ca6b62f86
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защо се опитваш да бъдеш като другите?
За бога, бъди себе си! Няма нищо по-хубаво от индивидуалността на човека, било то външно или вътрешно!

GG

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: d426315369
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   Един съвет от момче по-голямо от теб - Недей да си правиш така косата, момичетата си мислят, че на нас ни харесва, но далече не е така!!!!

NoBody!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 760c13ec96
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Купи си хубава маска за коса, термозащитен спрей и хубава преса.

xperia

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 6f21e6bc40
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Първо, наистина не си прави така косата.
А за изправянето - няколко неща. Моята коса е доста слаба и цъфтеше, беше като перушинеста кичара, но с търпение и грижи я оправих.
Спрях да слагам пяни и лакове и въобще всичко, което съдържа алкохол, защото изсушава и изтощава. Гледам да се храня по -добре, не ми се получава постоянно, но когато се получи виждам как косата ми става някакси по - жива. Голямо значение има и пресата, както и кристалите. Ако имаш алуминиева преса или някаква за 20 лева да я махаш, защото като нищо ше ти изгори косата. Наистина, ако искаш хубава коса, по - добре да не е на всяка цена, вложи пари в добра щадяща преса и тя ще се отплати. Друго, ако кристалите не включват термозащита се слагат след изправяне, преди това ти трябва термозащитен спрей. След измиването - балсам в краищата, и маска слагам веднъж на седмица, най - накрая се радвам на хубава, дълга и здрава коса. Но - най важното гледай да намалиш до минумим продукти и обработка, защото това изтощава, ако не ти харесва как ти седи естествената се ограничи само до пресата, но не ползвай такива продукти за коса, повечето от тях са неефективни и вредят, освен ако не са наистина скъпи, които ние българите трудно си позволяваме. И надявам се да знаеш, не изправяй косата ако си сложила, продукт на чиято опаковка пише 'запалимо' или 'дръж далече от огън', защото те си горят барабар с косата ти, и скапват покритието на пресата /това са всякакви пяни и темподобни/-След доста време грижи сега единственото, което правя е да измия, нанеса маска/балсам, суша със сешоар, пръскам с някакъв спрей за защита ако имам въобще, че напоследък нещо нямам, изправям в краищата, слагам кристали и сичко е на 6, косата ми е 10см над кръста, като беше къса беше чуплива сега е повече към права. А да, и по - добре не се боядисвай, аз съм сменила 5 6 бои, и още не мога да се отърва от гадните и изтощени 10тина см коса :) а дори бяха уж безамонячни
Дано съм била полезна, успех по пътя с постигането на желаната прическа :P

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: f4649bdf21
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Не си гори напразно косата, защото след време ще съжаляваш. Бъди себе си такава каквато си, остави ги тези моди, много мои приятелки сега след като си съсипаха косите не ги правят нищо.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 08775c1031
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей, аз съм на 22години, преди имах същия проблем като твоя, косата ми беше цъфнала, не растеше бързо и беше начупена-постоянно гледах другите момичета с какви хубави коси са, а моята беше ужасна. Преди година изкарах фризьорски курс и вече знам основните неща които са необходими за да бъде косата хубава. Първо тя трябва да е чиста, но да не я миеш всеки ден и редовното използване на вафли и преса само ще ти навредят. Аз например спрях да опъвам моята коса с преса и след месеци тя се възстанови, реших да сложа едно удължение и вместо да я изправям я начупвам с разни спрейове, така не й вредя с пресата, а обема го постигам като я натупирам ж корените и така няколко дни имам обем без да слагам вафли всеки ден. Повярвай сега всички мн харесват косата ми.
Но не забравяй едно естественото винаги е на мода, въпреки че имам удължение ти го казвам :Д така че най-добре бъди каквато си!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker