Една трагична участ... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Една трагична участ...
преди: 13 години, 6 месеца, прочетена 2975 пъти
Здравейте... Пиша тук за да споделя моята история. И така... Аз съм момиче на 13 години без никакво самочувствие и обсебено от книгите. Обичам семейството си и нямам проблеми с тях. Но с приятелите имам. Познавам най-добрите си приятелки от години, а те точно сега, когато имам най-голяма нужда от тях се превърнаха в чудовища... Всяка от тях мисли само за външния си вид или как да се добере до най-сладурското момче или дори да качи възможно най-изфуканата си снимка в някой сайт. Наскоро загубих много близък човек и се скарах с друг, а тях ги няма просто, защото са се превърнали в надменни кифлички и дори не го осъзнават... Аз определено съм различна от другите си връстници. За мен книгите и измеренията, в които те ме вкарват са целият ми свят. Относно самочувствието ми... което нямам. Не искам да казвам,че не харесвам вида си. Проблема е там, че съм ужасно срамежлива... Преди няколко дена в училище ми предложиха да бъда водеща на наш коледен концерт. Е аз наистина исках, но казах, че ме е много срам пред публика и докато се усетя една от фалшивите ми приятелки ме беше заместила... Сега се налага да гледам как тя се хвали на всички, че са ибрали първо нея и т.н и т.н. Имам проблеми със срама дори когато си чета есетата пред госпожата ми по литература. Понякога си мисля, че не съм добре с главата поради всичките лоши неща през които съм минала. Искам също да споделя и това, че ми се е случвало да бъда в дълбините на ада... Преживях много и не знам колко още ще понесе сърцето ми...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 6 месеца
hash: 003c92e2e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти си правата, не те. Те ще станат като теб (може би след много години, или след много животи) - ти няма да станеш като тях, защото вече си била такава (някога), но след това си се осъзнала.

Не се срамувай и не се притеснявай - приеми живота като електронна игра: колкото пъти и да те убият и да се прецакаш, никой, освен компютъра ти, няма да разбере за това.

Кураж и продължавай да наблягаш на книгите и на другите (духовните) измерения!

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: d226830a76
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Фалшиви приятели в живота има много. Малко са истинските и който има истински приятел го смята за даденост. Пожелавам ти да не се превърнеш в нещо като тях. Защото това е нещо ужасно. Те може би не го осъзнават, но поведението им и меко казано курвенско. По - добре да се развиваш духовно и да продължаваш да четеш! А относно самочувствието ти има книги специално за това. Разрови се в интернет и ще откриеш материали за справяне със срама, както и книги за самочуствието. Не се оставай да те мачкат и тъпчат, само трябва да повярвав в себе си и да мислиш по - егоистично. Аз също съм различна, но това е хубаво повярвай ми на света има 6 млрд. човека, ако си като всички няма да живееш пълноценно, а ще следваш стереотипи и просто ще съществуваш. Моят съвет е да се отпуснеш, да живееш за себе си така, както ти искаш, не да се прпевръщаш в нещо, което не искаш!
И твоята участ не е тежка, живота е пред теб, живей го както ти е добре, за да оставиш своите следи на тоззи свят! Има да ти се случат още толкова хубави неща, не се отчайвай. Усмихвай се и си повтаряй, че идват хубави дни. Всяко зло за добро, нали така казват...

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 1ac7ade69b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   ако нямаш нищо против пиши ми на xakera.v.deistvie да си поговорим , бих те подкрепил защото знам какво е да живееш в ад понеже целият ми живот е меко казано - ужасен .. така че мисла че ще се подкрепяме взаимно :))))

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: d1c65c62f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Благодаря ви искренно. Наистина ми помагате със съветите си. Нямам думи да ви опиша колко съм ви благодарна...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker