Матиращ фон дьо тен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121292)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Матиращ фон дьо тен
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 20374 пъти
Здравейте,
сигурно много от Вас имат същия проблем като моя и поради това искам до ви помоля за съвет. Използвала съм най-различни фон дьо тени от 5 до 25 лв, но резултата след 30 мин. винаги е един и същ. Имам много мазна кожа, поради което след кратко време цялото ми лице лъсва. Много от Вас ще кажат:" слагай пудра! ", да слагом и има краткотраен ефект, но се получава едно огромно наслагване и ефекта "маска". Моля Ви препоръчайте ми някой фон дьо тен или пудра наистина изпитан ефект или някакъв Ваш трик за справяне с проблема.


Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: f5960a27a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Днес си взех една на Balea - 5. 49 и е пълен боклук. Уж е за мазна кожа и е най-светлия цвят а на лицето изглежда УЖАСНО. Не ти я препоръчвам.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: d0a80df0bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Някакъв трик ти препоръчвам веднага:
Взимаш си евтина светла пудра, слагаш с четка в мазните участъци, разнасяш хубаво. После вземаш фон дьо тен - избери си, който те кефи теб. Аз използвам импала - разнася се много добре Намазваш тънък слой, не клепай много, за да не получиш ефекта на маската, после хващаш твоята си пудра, която си използваш и нанасяш пак с четка, така поразмазваш още и фон дьо тена, след това хващаш перлите си, бронзиращата пудра или там, каквото и си правиш светлосенките, необходими за естествен вид. Слагаш четката в слепоочието и със движения сякаш изписваш запетаи нанасяш под скулата, малко на брадичката, в триъгълник към шията (това е за ружа) бронза се нанася след чертата на руша, да се размият границите. Не слагай бронз по брадата, челото и носа.

И? През два дни започваш маски на лицето си.
1)1 супена лъжица пшеничени трици се попарват с вряща вода.
Получената каша се нанася на лицето топла и се оставя да действа 15 минути.
След отстраняването и лицето се измива с хладка вода.
2)1 чаена лъжичка лимонов сок
1 чаена лъжичка мед
1 супена лъжица хума

Смесете съставките докато получите гъста каша.
Нанесете на лицето и измийте след 20 минути с хладка вода.

Примерно във вторник правиш едната, в събота другата и така ги редуваш поне по 4 пъти да минат.

После - мазната кожа трябва да се мие всеки ден. Избери си някой лек сапун - да не е силно ароматизиран, но да не е медицински. примерно бебешки с мед - деален ти е. Сапунисваш лицето много добре и го отмиваш с топла вода, след това го плискаш с хладка, а накрая със студена. това трябва да го правиш всяка сутрин или по два пъти - сутрин и вечер. Особено ако ще се гримираш вечер е задължително. Можеш да прибавиш малко сода бикарбонат към водата или като си сапунисаш ръцете хубаво, просто половин лъжичка слагаш и заедно със сапуна триеш кожата. Мазната кожа задържа много мърсотия, така че содата ще ти помогне да се пребориш с доста бактерии.
Подсушаваш винаги с нежни потупваши движения с мека хавлиена кърпа.

Успех!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: f4981d7f50
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Афинитон.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: d36cba35c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На Ревлон пробвала ли си? Не помня кой точно беше, но и за PhotoReady и за ColorStay съм чувала все хубави мнения от познати и приятелки.
Ако не друго пробвай... Отиди в аптеката (че там са по-хубавите козметики по принцип) и питай за матираща основа за грим или матиращ крем без ефекта "кир" (това е като слагаш фон-дьо-тена, след това да не става на гранули, точно като кир). Дано попаднеш на някоя добра фармацевт-ка.
Късмет!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 1cb95bfddf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз съм доволна от един фон дьо тен на Орифлейм, абсорбиращ мазнината, но и там ефекта не е кой знае колко дълготраен. Примерно като си сложа сутрин в 8, в 11-12 вече виждам, че кожата ми почва да лъщи :( По-добре е да ползваш разни кремове, лосиони, маски за мазна кожа, за да предотвратиш омазняването, но е много трудно.

 
  ...


...
преди: 12 години, 17 часа
hash: 40588efe80
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Аз правя следното: когато забележа, че съм лъснала, попивам много внимателно с притискащи движения /в никакъв случай търкане!!/ кожата с хартиена кърпичка, или тоалетна хартия. После мъничко пудра, слагам я с четка, като едва докосвам четката до пудрата, за да не се получи ефекта "маска" за който говориш.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 15 часа
hash: e00c58bd56
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Лятото фон дьо тен не е добра идея-разтича се и лъсва дори и най-скъпия! Ползвай матиращи кремчета-Гарние, Мейбълин. Пудрата си остава най-добра за този сезон-пробвай пудрите на Импала-добро качество за малко пари!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: aa97d67669
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Здравейте! От доста време чета разни коментари относно мазната кожа, но все още се колебая. Преди ползвах антибактериалната матираща пудра на Manhattan, но не останах доволна. Слагам си сутринта и след 1-2 часа кожата ми вече лъщи. Сега започнах да ползвам козметика на Oriflame, която съдържа почистващ ексфолиант, тоник против черни точки и крем, който контролира омазняването. Доста съм доволна. Но определено се нуждая от нещо матиращо. Спряла съм се на Mat Magique на L' Oreal, но не намерих никакви мнения относно него. Ще може ли да ми препоръчате някаква пудра или фон дьо тен, който има покривно, матиращо и дълготрайно действие? Ще съм много благодарна, ако ми препоръчате нещо! (:

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: b9043fc142
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Бъди естествена.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: c8f908fdff
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Препоръчвам ти да си вземеш фон дьo тен на Манхатан - Powder matt в черна тубичка. Има както за най-светлата, така и за най-тъмната кожа. Ефектът е невероятен (ще ти дам пример с дискотеките, нали знаеш, че в късните часове повечето лица лъсват, мойто никога не е лъщяло независимо дали ми е студено, топло и т. н) Пробвай го, не е скъп - 13/14 лв :)

 
  ...

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: e07eb70c45
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Аз имам супер мазна кожа, лъщи ужасно след 20 мин.

Взех си "soft touch mousse" на "essence", има го навсякъде около 8 лева беше, страхотен резултат, приятелките ми ме питат как кожата ми се е изчистила толкова, и как изглежда толкова добре като не нося фон-дьо тен.

А аз нося, просто покрива страхотно и стои перфектно на моята кожа.

Това се води мус всъщност - пробвай, може и на друга марка, мисля, че няма да съжаляваш. Пудрата не ми харесва как стои, каквито и марки да съм пробвала.

Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 28881e84be
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Афинитон Мат, матиращ и добре покриващ фон дьо тен. Успех! :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: cc1a7d01a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   И аз ползвм пудрата на Импала , но образува пъпки по лицето и не съм доволна от нея, кожата също лъщи след известно време и колкото повече наслояваш от пудрата толкова повече заприличваш на колун. Проблема с мазната кожа се отстранява трудно. Препоръчвам матиращ крем на Loreal или Bioderma. Фон дьо тен на Clаrins е много добър, от Clinique също съм доволна. Успех ;)

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 7ad35ec5c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Преди да почнеш гримирането ЗАДЪЛЖИТЕЛНО си почистваш лицето с подходящ препарат за мазна кожа, това ще го поизсуши леко, пък и порите ти няма да се запушват и няма да имаш черни точки, и гримът ще е по-дълготраен. Иначе това с пудрата не е лоша идея, но явно кожата ти е наистина много мазна и се нуждае от допълнително изсушаване. А и нали знае гршм се слага САМО на чиста кожа! Иначе можеш да си докараш черни точки, че и гнойни пъпки, а това е гадно. И изобщо ползвай специална козметика за мазна кожа, всички големи марки имат такива серии. Няма значение цената, а дали продуктът е добър за твоята кожа или не. Въпрос на опит е да откриеш най-добрея продукт за теб, защото кожите на хората са различни и имат различни нужди.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: c59b3cf403
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   Пробвай с кремовете на биодерма, sebium mat или sebium pore refiner.След хормонални проблеми кожата ми се омазни и порите станаха по-видими.Първо си взех крема биодерма sebium pore refiner, който матира много дълго време, а сега го смених с биодерма sebium mat . И двата крема са много добри, имат и оцветен флуид, sebium mat tiented, но не можах да го намеря засега.Той може да се ползва и вместо фон дьо тен.Жена съм на 37 години.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 4b781c42a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Имаше един фдт на Римел Stay matte. Матира за дълъг период от време, но консистенцията му е малко тежка. Има и бб крем от същата серия, но него не съм го пробвала. :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker