Отблъскваме с поведението си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123609)
 Любов и изневяра (30404)
 Секс и интимност (14590)
 Тинейджърски (22028)
 Семейство (6683)
 Здраве (9738)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3311)
 Образование (7404)
 В чужбина (1695)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1766)
 Други (19147)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Отблъскваме с поведението си
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 2561 пъти
Здравейте живея в малък град казвам се Петя и съм на 18 години имам приятел с който сме вече 3 години заедно проблема е там че разликата ни е 17 години той е на 35. Сега може би ще кажете че за любовта граници няма, но според мен не е така. Вечер когато той се прибере от работа аз го чакам да дойде да ме вземе и да излезем, но вместо това да се случи той ми казва колко много е изморен и не му се ходело никъде каза ми че ми дава право да си намеря някой с когото да излизам, а с него само да се виждаме, но аз не съм съгласна. Искам да сме заедно, да се обичаме както в началото, но той с това си поведение ме отблъсква а нямам сили да го оставя не знам свикване ли е или е друго но не знам как да постъпя във социалната мрежа ми пишат постоянно момчета колко съм била красива и че съм добро момиче и не трябва да съм с него, но аз до скоро не обръщах внимание. Сега вече след като си дадох малко сметка разбрах че до някъде са прави но пак не мога да го оставя, а не искам вече да съм с него той е много агресивен и не веднъж съм спирала моите приятели и роднини да го утрепят само и само да не става за смях пред съгражданите ни. Не искам да се говори лошо за мен не искам да ми вадят дума но не искам и цял живот да живея по този начин. Искам да се чувствам обичана и желана искам да дам цялото си внимание на човек който заслужава вече нямам приятели нямам уважение към себе си само заради него нямам и самоувереност за най-малкото се разплаквам или си казвам колко съм грозна че дори и той не ме иска вече. Не знам какво да правя с живота си. Приемам и критики, но се опитайте да ми съчувствате поне малко ако може.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: 6b47b46e35
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Аз съм ти съпричастна тъй като и аз преди време имах връзка с по голям мъж тои беше на 30 а аз на 17. Аз бях много влюбена в него тои ми беше първото по сериозно гадже, но наща връзка не продължи много поради тези причини които си казала по горе. Тои се прибираше от работа аз от училище, винаги беше изморен и не искаше да излизаме, по едно време имах чуството че го е срам го мене, почти никога не излизахме стояхме само у тях. Вече се чуствах като пенсионерка и тои не ми правише проблеми постояно ме караше да си излизам с приятелите ми, но аз исках да излизам с него. Стана така че тои замина по работа за Гърция върна се след един месец видяхме се но аз вече не исках да съм с него. Аз просто исках да излизаме а не по цял ден да стоим у тях. Ако много се обичате не се разделяите. Знам че ти е трудно защото се пак ти си млада и сега ти е времето да излизаш но нещатата няма да се оправят даже на по зле ще вървят, когато ти си на 23 години тои ще е на 40 все едно да накараш майкати и бащати да излизат всяка вечер след разбота няма как да стане.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: e8e70f436f
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Това не е любов, момиче! В младостта си всеки се увлича, но кажи ми, що щеш, младо и хубаво девойче, с този зрял и улегнал мъж, уморен вече от живота???? Ясно е, че искаш да върнеш първите няколко седмици, романтиката, но си твърде млада, за да знаеш, че тя винаги отминава. Ако не се вразумиш, чакат те хиляди еднакви отегчителни дни, когато на теб ще ти се излиза, ще ти се събира с хора, ще се влюбиш (да, да), а той ще е все уморен, ще те ревнува и ще те спира, защото ще го е яд, че не може да се мери с младите тела на връстниците ти, с техните възможности в живота. Опичай си ума, докато е време! Или носи последствията от неразумния си избор и цял живот после проклинай детинския си акъл.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: b688ebae23
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Нормално е да стане така. Първо сте заедно от 3 години, второ- той се сигурно се съсипва от бачкане, а ти си цял ден в къщи, имате разлика, както в годините, така и в " енергийните запаси" И, извини ме, но това не ми хареса " спирала съм родните си да не го утрепят" По-кротко ако обичаш. Незряло расъждаваш. Разделете се като хората и всеки по пътя си. Много си малка- всичко ти предстои. Дай и на него шанс да продължи. Успех.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: bf5810b688
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Точно това е ключовата фраза в цялата история - "той е агресивен и съм спирала роднините си да не го утрепят".
Само това е повече от достатъчно да се сетиш, че нямаш работа с такъв! - остави годините, излизането, остави всичко друго.

Едва ли без причина са искали да го утрепят роднините.
Тук не ти ли светна червената лампичка, авторке, та още се чудиш какво да правиш?

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 5c6f90369f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Извинявай, но мога ли попитам от кой град си?

А по темата.. наистина разликата ви е голяма по каквото и отношение да го гледаш. Ти можеш ли да си го представиш как след 12 години когато ти ще си на 30, той ще е на 47 < почти 50 години. Ти ще си в разцвета на силите си, а той ще се заеме с документите за пенсиониране :D!

Има толкова много момчета който са подходящи за теб (когато чета описанието ти). Няма от какво да се тревожиш. Живота е пред теб :)).

И честно казано ми се струваш позната.. дали е възможно да ми кажеш от кой град си? Ако сме от 1 град може да се видим. Наистина доста ми допадаш като личност, а мисля, че просто си при грешният човек :).

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 527898fe5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Аз пък ти предлагам и ти да започнеш работа, за да видиш какво е да си в неговото положение. Да те видим тогава колко енергия и желание за излизане ще имаш. Добре дошла в света на възрастните. Тук има отговорности и задължения, а не само чатове във фейсбук и моткане по кафетата. Ако наистина го обичаш и държиш на него, ще се опиташ да проявиш разбиране, а не да мърмориш като разглезена малка госпожичка.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 5e6d72dcc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мила девойко, мисля че разликата ви в годините е твърде голяма и разно или късно ще окаже влияние. Било то че той ще поиска деца от теб, а ти не се знае дали ще си готова или като се замислиш когато ти си на 40 той на 57. Ще съжаляваш че през цялото време не си била с някой, който да сте на една вълна и да изживявате нещата заедно. Помисли на какви жертви си готова и докога. Вземи решението си и не поглеждай назад(каквото и да е). Желая успех, защото знам че няма да ти е лесно. Ще се чудиш, дали ще намериш някой когото да обичаш отново толкова много. Знам го защото в монета съм в подобно положение. Трябва да сложа край на една връзка, защото знам че не мога да продължавам така, защото приятелката ми иска да е с мен и ми го казва, но поддържа връзка с друг по-голям от нея с деца мъж. Тя знае че няма смисъл там но продължава, не знам защо. Съветът ми е да се огедаш -да намериш някой друг и да действаш. Имам приятели който са били заедно с хора с голяма разлика-в повечето случай не се е получило нищо може ти да си изключение:( Желая успех

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 4dcbd576f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Номер 7 - не бързай с обобщенията. Аз съм на 38, а мъжът ми е на 58 и сме от 20 г. на една и съща вълна, а тази година дори имаме абитурентка, докато моите приятелки се изпоразведоха с мъжете, които си бяха на тяхната личност, а едната дори тръгна с приятел на мъжа ми, който е реално 25 г. по-възрастен от нея. Кой на каква вълна ще е зависи от характера и личността на хората, не от възрастта им!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 115de9c36e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Такива връзки се случват само при помакините.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: ceba4f081c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   А да ви е идвало на ум че момичето да речем е грозно и млад не би и обърнал внимание?

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 473a601970
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   От авторката: благодаря на всички коментирали дадохте ми много добри съвети вече сме говорили с момчето и сме на еднаква мисъл да се разделим решението е и на двама ни. Искам само да подчертая, че аз съм скромен човек не излизам почти никъде повечето ми приятелки идват у дома да ме видят просто се държа възможно най-скромно не че искам да ви изглеждам зубрачка но се отдавам вече на училището и догодина живот и здраве ще кандидатсвам а любовта ще дойде когато и е времето много от вас са прави само на коментар #6 ще отговоря че аз работя от 15 годишна само и само да имам джобни и да не тежа на никой тъй като родителите ми са разведени и до скоро не знаех какво е фейсбук скайп и т. нат. така че можеше да си спестиш укоряването, но както и да е все пак не ме познавате лично :) отново ви благодаря живи и здрави да сте хиляди целувки от мен!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker