Пак за брекетите и след това. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Пак за брекетите и след това.
преди: 11 години, 8 дни, прочетена 2617 пъти
Нямам кой знае колко криви зъби, но са криви, особено долния ред. Кучешките ми са по-напред, имам и един счупен зъб, който ме тормози, но не може да се запълни, преди да ми се изправят самите зъби. Другия проблем е, че челюстта ми е напред - и горната, и долната. Смисъл, не е някак отблъскващо и натрапващо. дори мисля, че ми е чар, но като си отворя устата и сравня с други челюсти - моята действително е много напред... И съм чувала, че след като тази челюст се прибере и зъбите се изправят- лицето ставало по-продълговата, вярно ли е??? Защото моето и без това е продълговато... ако стане още по-дълго, направо не знам... И другия проблем е, че имам малко гингивална усмивка. Чела съм, че при този дефект, венеца се изрязва с лазер... добре, но в случай, че искам да си направя тази корекция - лицето ми ще стане ли по-дълго, след евентуално носене на брекети?

П. С - Тези от вас, които носят брекети, ако може споделете цени и колко време е траело лечението, и дали лицето ви е станало по-дълго от преди!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 дни
hash: bfb66f1f57
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз имах дълбока захапка и носих 2-3 г. (15 г. -18 г. ) шини - 2 г. всеки ден, последната година само вечер. Днес имам перфектна захапка и много прави зъби. На 29 г. съм и навремето сама отидох на ортодонт и понеже нямаха нашите пари избрах безплатните шини. Днес те струват към 300 лв., но пак казвам - имах дълбока захапка МНОГО криви зъби, но не знам при теб как точно стоят нещата. Не мисля, че имаш дълбока захапка. Нека ортодонт да ти каже, какъв ти е проблемът....и между времето лицето ми не стана продълговато като си оправих захапката и зъбите. Що за глупост е това?

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: b825bf8e0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами аз съм момиче и нося брекети от около две години. Имах страшно криви зъби. Крива захапка имам, но още не са ми сложили на долната челюст брекети. При всеки е различно. На някои слагат и на двете челюсти на веднъж. На други през един месец. Различно. Аз съм от Шумен и тук стриват по 400 лв. едната челюст. Знам обаче че в другите градове (Варна например) са по 500-600 лв. Не съм сигурна, но така казват. Ако ти се наложи да носиш нощен апарат излиза по-скъпо, защото и за него даваш пари. Той струва 200 лв. тук, в Шумен. Всеки месец се ходи на зъболекар, за проверка и смяна на ластички. Те ще ти обяснят за какво става дума.
Като цяло, ако поддържаш добра хигиена, миеш си зъбите два-три пъти дневно и ходиш редовно на зъболекар, няма да имаш проблем с почистването. Брекетите помагат почти веднага. Добър ефект имат и не омирисват устата. Както и не фъфлиш, докато с шините повечето хора фъфлят.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 3e37cbfdda
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Момиче на 14 съм. Носих ги 2 години приблизително. Тези глупости за лицето направо ги забрави. Като си видиш зъбите след това направо няма да се познаеш, колкото и да си забравила как са изглеждали преди :D

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker