ОТСЛАБВАНЕ - VITASLIM LINE - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121347)
 Любов и изневяра (29748)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18565)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

ОТСЛАБВАНЕ - VITASLIM LINE
преди: 10 години, 1 месец, прочетена 2903 пъти
Здравейте, искам да споделя моя така наречен проблем. Преди 2 месеца започнах да пия Витаслим, започнах да спортувам умерено и две седмици взимах онези дъвки към него, въпросът ми е защо нищо не става? Четох в различни форуми, че Витаслим лайн помогнал на много хора и затова не знам защо и на мен не помага. Моля ви, всеки който е пробвал този продукт или някакъв подобен да пише ТУК и сподели, той как е постигнал идеалното тяло!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 1 месец
hash: 3265c34c37
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Смятай, че 99% от хората са като тебе!...

Изобщо недей да четеш по форуми, защото всичката информация в Интернет е маниполируема. Мога да се пиша и като Пенка, и като Гошо, и като Айше и да превъзнасям някакъв Продукт, а ти да прочетеш коментарите на "всички тях" и да си купиш въпросната хлупост, която в добрия случай е прах от евтини водорасли или листа.

При единия процент от хората, при които е имало някакъв ефект, той е бил от това, че са наблегнали повече на спортуването и на разумното хранене, след като са решили "да отслабват чрез VitaSlim".

Въобще, винаги когато човек избере "лесния" начин за постигане на нещо (хапченце, препаратченце...), това е почти 100%-ова набутвация и пчти изцяло гарантиран нулев резултат... Иначе, ако това не беше така, знаете - има богати нации, където всички щяха да бъдат фиданки от подобно средство, а откривателят му - хипермилиардер. Обаче.. достатъчно е да се разходите само по една улица в някой град на съответните богати нации, за да разберете, че това изобщо не е така... Не чакай някой друг да ти свърши работота - всеки ден 20-ина минути кросче, 2-3 пъти седмично - фитнес с консултации при опитен инструктор, събота и неделя - разходка в планината или някой парк, храненето - умерено и здравословно, без ГМО-та, хормони, пестициди, оцветители, консерванти, овкусители, полуфабрикати и т.н.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 6f6309cc26
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Изобщо не очаквай от някакви си хапчета и дъвки да отслабнеш. Отслабва се със спорт хранителен режим, не диети. Разрови се в интернет и ще намериш инфо за хранл режим и какво КАРДИО да правиш, не упражнения, те са за стягане (казвам за инфо, ако случайно не си запозната.)

Хайде, УСПЕХ!

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 847947e8af
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Напълно съм съгласен с коментар 2, като единствено искам да кажа, че в България за жалост е невъзможно човек да се храни напълно здравословно, колкото и да има желание и да опитва. Храна без абсолютно никакви "ГМО-та, хормони, пестициди, оцветители, консерванти, овкусители, полуфабрикати и т. н. " в магазините НЯМА. Единствено ако си на село и си гледаш всичко самичък, би могла да се счете донякъде за здравословна храната ти... Като дори и тогава си има фактори като замърсени валежи и въздух и др., които не зависят от нас и отново биха могли да повлияят върху това, което ядем.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 3d4e3fd534
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Какви ли не глупости съм пила за отслабване и резултат никакъв и аз се чудих защо нищо не става. В крайна сметка отслабнах в периода в който бях много нещастна и за да се справя с мъката се вкопчих в работата, а тя е свързана с физически труд и движение и отслабнах. Но да ти кажа не се промених отвътре, пак самочувствието ми е 0. Съвет мога да ти дам единствено да се движиш много, аз вървя по 45 мин. ходене на едната ми работа и после 15-20 мин. връщане от другата ми работа, която ми е по-близо до дома ми и така се поддържам

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 493a9e793a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Пих го месец и нищоо ама нищичко не свалих!

 
  ...


...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 3265c34c37
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Преди година-две рекламното пространство беше наводнено с "хитра машинка смъква тока!". Продаваше се за 65 лв. на прИмоция :) Познат, разбиращ от електротехника си купи и отвори едно такова. Намери вътре един КОНДЕНЗАТОР за 35 стотинки (е, май и светодиод имаше и някаква схемичка за захранването му). Беше позеленял от яд! Ама така е - ум умува, ум робува, ум патки пасе...

Ето тук прочетете хубавичко за няколко подобни "продукта":
http://www.evtinimarkovistoki.com/shop/shark-fuel-save.html
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=707280.0
http://borislav.ideabg.com/podr.html?id=365

Четете и коментарите отдолу.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker