Мнение за Зеленото кафе - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121355)
 Любов и изневяра (29748)
 Секс и интимност (14382)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6481)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18569)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Мнение за Зеленото кафе
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 1503 пъти
Здравейте искам да ви попитам какво мислите за Зеленото кафе. На 20 години съм и след 3 погребения във семейството ми напълнях драстично висока съм 1. 55 и тежа 75 кг. Опитвам се да отслабна имам воля но отслабвам по 3-4 кг. Работата ми е свързана със непрекъснато движение постоянно сутрин и вечер ходя пеша до работа пия вода и хапвам по малко. Ще се радвам ако някой ми помогне на път съм да си го поръчам но първо искам да разбера и съвета на други които са го пробвали. Лек ден.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: 587b01e67e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами аз бях си го купила след като изчетох всичко, което намерих за него в нета. Хареса ми че го има в аптеката, аз от там си го взех. Аха да до почна и забременях. Но аз мисля, че е полезно даже-засилвало метаболизма. Не знам до сега (Януари го взех) какво са писали хората в нета, но аз отрицателни коментари не бях прочела.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 226fd48bc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Явно и ти си като мен, пълнеем от стрес, а не от прекаляване с храната. И аз съм чела доста положителни мнения и мисля да пробвам. Даже и да не сваля много, все пак на мен ми трябва да сваля само 7-8 килограма, поне няма да ми навреди на здравето, пък дано подейства. Успех и пиши как се справяш.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 1246d25f5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Да, номер 2 - пълнеете от стрес - калориите падат от въздуха и се лепят по задниците ви без всякаква излишна храна :)
Ти поне в час по физика/химия/биология не си ли учила как става обмяната на веществата и, че не може материя (вашата телесна маса) да се създава от „стрес“ (вакуума).
Може човек да похапва повече заради стреса, но ВИНАГИ се пълнее заради повече калории от изразходваното или се задържат течности заради болест, бременност или медикаменти. (вода)
Мнението ми по темата иначе е, че зеленото кафе е чиста проба плацебо и няма да ви навреди, но и няма да ви помогне, освен с психологическия ефект да вярвате, че отслабвате. Със същия успех можете да пиете и нормално кафе, ако си вярвате, че отслабвате от това!

Колкото до метаболизма - дори метаболизмът на професионалните спортисти (като футболистите и тем подобни) изразходва не повече от 3-5% калории от вас. Метаболизмът е надценена категория. Най-много калории изразходваме чрез самото си съществуване на първо време. Телата ни са направени същност да не изразходват много калории, за да можем да оцелеем по време на глад и т.н. Затова и със спорт същност се изразходват сравнително малко калории, докато съвременната калорична храна ...се трупа по задниците ни. Това е положението...наричайте го както искате стрес-мес....
На номер 1 препоръчвам да не яде/пие никакви подобни тъпотии по време на бременността си, а да се ограничава в храненето до 2000-2300 калории МАКСИМУМ дневно, ако си жена над 170 см. и 60 кг.. Имай предвид, че бременността изисква само 300 в повече дневно, а в последните 2 месеца към 500 калории и изобщо не значи, че трябвало да ядеш едва ли не двойно и за двама! Внимавай! Не се стреми сега да отслабваш, а да не напълняваш повече от 10-15 кг., МИНИМУМ обаче 8 кг.
Успех

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker