Скайп приятелство и след това ... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Скайп приятелство и след това ...
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 2864 пъти
Преди 5години се запознах по скайп с едно момче и той живее в чужбина. През тези години си пишехме и ни беше хубаво. Тази година се видяхме за първи път, когато си дойде в родния си град.
Искаше да излезем и нещо повече, но аз се уплаших, че може да е само за секс и после да ме зареже и трябваше да уча, затова не му дадох да спим заедно..
Като беше в България ми казваше че ме обича, макар и да не му дадох нищо повече от приятелство, а 1 ден след като си замина отново за чужбина, той ми каза, че не сме били вече един за друг

... Как може да му се е изпарила любовта за 1ден?? Аз не му вярвах, ако ме обичаше, щеше и при него да ме вземе... Сигурно е търсил просто еднодневна връзка за престоя си в България, вие как мислите?? Страдам за него, 5-те години с него по скайп бяха пълни с емоции и обич, а сега изчезна и от скайп и отвсякъде.. Уж ме е харесал в България, а като си замина вече скъса с мен... Помогнете ми с мнение
Тъжно ми е, уж беше много сериозен през изминалото време, но най-много да си е намерил друга...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 0fdbd0cab4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Човекът се е почувствал измамен и излъган. 5 г. си го въртяла по скайпове, много добре си знаела, че живее в чужбина - за какво мислиш, че идва?
Какво го е засегнало още - той е бил път да те види, а ти не си искала дори да излезнете. Какво се чудиш, че не му се занимава с глупости?
И да, разбира се, че през тези 5 г. си е имал и има приятелка, ти какво очакваш.
И да, разбира се, че е искал секс, но това не значи, че е искал САМО секс. Май си на 15 г. или нещо такова и не ти е още ясно, че сексът е разликата между приятелството и любовната връзка.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 26e9b98c4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен е несериозно да очакваш сериозни неща от интернет, от опит казвам

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 4c455a46b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   5 години ти се е връзвал? Какъв глупак! Ти си някоя 13 годишна с duck face на фейсчето и си го омаяла тоя...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: e6e51dcf72
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Автора:Хора, вече съм на 24, и се обичахме през това време, през тези 5 години.. Но се съмнявам, че някоя друга е тръгнала с него за чужбина, и както си знаех, не е сериозен и ме заряза... Каза ми че усетил, че не сме един за друг... , и го каза деня след като си отиде в чужбина, а на предния ден когато не беше заминал, още ме търсеше... Как му се смениха чувствата за 1ден не зная... И сега цял месец не ми говори, скъса много гадно... с мен, а аз се надявах на сериозна връзка..

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: e6e51dcf72
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Автора:И също всеки ден му пиша, не иска да отговори, казвам му дори приятели да останем, уж се съгласи, а какъв приятел ми е като не ми отговаря?? Объркана съм.

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: e6e51dcf72
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   автора:писа ми, че се е оженил.. Ужас... хубаво че не бях с него, колко е бил фалшив този човек!!! Помогнете ми да го забравя, напишете ми мнението си, моля.. че се чувствам зле..

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 14c0ce7e5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   В една песен се пееше:, , как да останем с теб приятели, щом тлеят въглени в сърцата ни'' или нещо подобно... Може би затова не е искал да оставате приятели или не е могъл да остане приятел с тебе - защото е имал по-различни чувства... За срещата ви.. Може би не я е приемал точно като първа среща, защото сте се познавали пет години преди това. Може вече да си му била близка и да е било въпрос на време да пренесе чувствата си в реалността.. Може и да не е искал само секс, след като цели пет години е поддържал контакт с тебе и дори да е имал приятелка или приятелки, не се е отказал от среща с тебе. И как толкова бързо се е оженил? Това просто не го разбирам...

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: e6e51dcf72
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Автора:Ах, колко много го обичам... СЕга живеел с друга, заряза ме 1месец преди да завърша.. Вече ми е все тази дори и да завърша. Аз си предадох любовта, той не ме изчака.. Нито приятел иска да бъде вече с мен, нито нищо.. Новата му жена сигурно го контролира... Колко е жесток живота, 5г го чаках и колко виновна съм аз...
Но трябва да продължа напред. Много ми е тежко..

Всеки коментар ми е полезен, защото е мнението ви, а аз няма с кой да споделя колко ми е тъжно и колко се обвинявам..

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 3e8e34d61e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Отново съм аз - номер 7. В предишния си коментар изразих мнение защо според мен не е изгарял от желание да останете само приятели.
Всичко губи смисъл, когато не е споделено с любимия човек. Затова и ти е все едно вече...
Предлагам да направиш нещо. Нещо, което може би ще ти е трудно. Но то не е чак толкова сложно. Намери смелост и... Просто му кажи всичко, което ти тежи. Признай му какво чувстваш. Нищо не губиш. Нещата или ще останат на същото положение, или ще се подобрят. Искреността се усеща, дори да не общуваш с човека наживо. Думите, които идват до сърцето, достигат до него. Така че и той би трябвало да усети, че си откровена. Кажи му, че съжаляваш, че държиш на него, че е специален за теб (щом си го чакала) и изобщо всичко, което чувстваш. Аз не съм в главата ти, за да знам какво точно е то. Както казах - нищо не губиш... Проведете един разговор, макар и задочен. Освен всичко и ще ти олекне... И пиши как се развиват отношенията ви! Успех!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: e6e51dcf72
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Автора:Благодаря на номер 7.
Няма как да се свържа с него, защото ме е забранил във фейсбук, не ми вдига телефона и говорих с негова приятелка, видях че е завел някаква с него в чужбина, тя е по-слаба, обаче ако става за въпрос няма класа, и се преструва на добра, да му се подмазва, а не е, само за да остане там при него...
А той е заблуден в момента в нея, а не мен не ми вярва изобщо.. Мисли че съм го лъгала и че ме е чакал той 5г, и после не съм отишла при него, а тази отишла веднага, а аз също го чаках 5г, но не разбира и не разбира.. Сам ще се увери кой го е чакал и е бил добър с него... надявам се..

Много е упорит, направо.... вече се чудя какво да направя, хем не разбира че го обичам, хем пък бърза, и знае че не съм момиче, което е несериозно, всеки го казва...

Не мога да го разбера.

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 3e8e34d61e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Пак съм аз - добрият стар номер 7. :D Тогава ще ти предложа една друга хитринка или по-скоро номерче, нека ме упрекват после, че съм интригантка. Няма никаква интрига в това, което ще ти предложа да направиш. Щом като те е изтрил от фейсбук, направи си втори профил. За профилна снимка можеш да сложиш някаква картинка. Но в никакъв случай не слагай снимка на друг човек! Прати му покана или направо му напиши... Като, , увод'' може да напишеш:, , Знам, че си ме изтрил, но аз държа да ти напиша това, което ще прочетеш''. извини му се, че нахалстваш едва ли не по тоя начин и му обясни, че ако не желае, няма да го търсиш повече. но държиш да чуе (прочете) каквото имаш да му казваш. и си изливаш душата. от опит ти казвам, хората усещат искреността. ако не отговори веднага, не бързай да падаш духом. може би му трябва време да поутихнат емоциите, които бушуват в него. помоли го за втори шанс, ако трябва. или ще си останете на сегашното положение, или ще се подобрят отношенията ви. според това, което се е получило между вас, е едно голямо недоразумение и то просто трябва да бъде изгладено. независимо дали си последвала моя съвет, или си предприела нещо друго, пиши какво се случва! успех отново!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: e6e51dcf72
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Автора:Благодаря... за съвета, номер 7:
Аз си мисля друго-че тази която е отишла при него го заблуждава, че е добра, кланя му се, зная това, научих от 1човек, като не пряко ми го каза, ами чрез мои лични изводи стигнах до това, но тя-новата- използва това, че аз бях добрата и на това се е хванала, играе игра, че е добра.. Но се моля на бог просто да разбере той, че тази се преструва...
Просто съм сто процента сигурна, че спи с него и иска по този начин да го отдръпне от мен.. Аз не съм такава, да спя с някой ей така.. Той е заблуден, а тя го манипулира, за да остане да живее вчужбина.
НА мен ми е все тази в чужбина или не ще живея, скромен човек съм, и не ме интересува това, но той не ми вярва вече, защото според него той е чакащия 5г, а не аз.. Изобщо много труден характер има, мисли че той е все правия и сега прави абсолютни глупости.. като я е взел.
Щеше мен да вземе, но трябваше да седя за изпити тук..

На всичкото отгоре не ми вярва, защото много пъти съм му затваряла телефон, фейсбук, скайп, не му се показвах на камери, само пишехме с часове, ръцете го боляха, и ми го връща сега, просто не ми вярва, а съм сериозна... Сериозен човек съм, даже мисля че може да си мисли че ще съм на по-високо ниво в обществото, а тя няма да бъде и е по-лесна да го слуша..

Аз му писах към 30 писма в пощата и не отговаря... Направо.. много луда работа... ако изобщо я е отворил тази поща..
Не ми вярва че съм сериозна, че ще си загърбя образованието да тръгна с него, а аз му говорих и продължаване на обучение, изобщо тотално сглупих.. Много много... лоша история.. Помислил си е, че и другата година ще съм тук и ще уча... И като отидох при него, се дърпах, смисъл не се показах като дружелюбен човек.. Просто ме беше страх да не ме зареже за 1ден, после ме търсеше той, аз не му вдигах телефона, и не бях сигурна в чувствата му...

И накрая страховете ми се сбъднаха, няква се нагласи и тръгна с него... а до последно искаше да тръгне с мен...

Езикът на влюбените е объркващ...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: e6e51dcf72
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   автора:мисля, че тази новата, новия й ход е да има бебе от него, честно ви казвам, ако не е станало нещо такова.. Сигурна съм че има чувства към мен, до последно ме търсеше, но замина ли с нея, нещо е станало, ако не е забременяла.. Има нещо, усещам го, може и да греша, но ми се струва че е попаднал в капан... и накрая и на мен ми се отрази..

Беше ми казал-аз съм виновен.. в последното писмо....

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: b2597c09bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Пак съм аз - 7 :D И аз си мисля, че спи с нея. Все пак, нормален мъж с жена... Но пък не бива сексът да му е основен критерий. Да, важен е за една връзка, но при желание винаги може да се подобри, а една личност да се промени... трудно. Искам да кажа, че личността е по-важна.
Той ако не поглежда имейл, може би фейсбук ще погледне... Знам ли, то сега е модерно...
Не мисля, че си сглупила, като си му казала, че си готова да си загърбиш образованието тук и да продължиш там... Това значи, че мислиш трезво за вашето бъдеще заедно. Защото да си го кажем честно - връзките от разстояние са обречени. За известен период от време са напълно допустими, но не могат да продължат вечно и рано или късно трябва да се вземе някакво решение - прекратяват се взаимоотношенията или единият се мести при другия.
Това достатъчно ясно показва, че си сериозен човек, тъй като мислиш за сериозни взаимоотношения.
Може би е останал много разочарован от случилото се между вас. А и явно не разбира, че трябва да се говори...
Може би му трябва време... Трябва да му спечелиш отново доверието, което ще е трудно, но не и невъзможно... Опитай се да не бъдеш дръпната или студена. Нищо не ни застрахова от разочарования, но поне да не мислим за тях... И аз съм в подобно на твоето положение, между другото. Затова отлично те разбирам.
А и не на последно място - според мен трябва да се бориш за нещо или някой, ако той ти носи щастие. И докато не опиташ всички възможни начини, да не се отказваш... Казвай как се развиват нещата да ги разнищим и да намерим правилния подход. А намерим ли го, вече е лесно. все пак, колкото и труден характер да е, той не е от камък. все нещо ще му въздейства...

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: e6e51dcf72
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Автор:Ще го оставя да прави с нея ккаквото иска, сигурна съм че тази ще се разкрие по някакъв начин-бог винаги помага и разкрива истината.. В момента той не я вижда-истината, а онази го манипулира срещу мен..
Зная, пратих му много писма, говорих с човек, който я е видял, видях я и аз, чувствам, че не е това което се представя на добрата.. Рано или късно ще я разбере, а тогава ще ме потърси.. До тогава ще правя други неща. Достатъчно му се молих на пощата..
ТОй мисли, че тя е по-сигурна и ще го слуша повече, нещо в което е заблуден, по-скоро тя го командва, и то много ловко без той да се усети..
Няма как един ден да не осъзнае нещата... Молих му се, но като не ми вярва, един ден ще осъзнае, кой беше доброто момиче...
Не проумява и не проумява... а онази допълнително го настройва и заблуждава... Преструва се на това, което съм аз, а той е сляп направо...

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: e6e51dcf72
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Автор:Сетих се къде е проблема-Той беше несигурен в мен, и мислеше че ще следвам наново образование, а и ми беше намекнал че не ставам за труден живот, а тази е отишла да му помага и той се е заблудил че тя става... щом ще му помага..
Значи реално погледнато, не иска да останем приятели, защото ми е казвал, че като ме обича не можем да остане приятел с мен... Обаче тази жена му е сигурната, тя му се кланя, прави се с тревата равна, ето къде е истината...
Много е твърдоглав, да повярва, че съм глезена, като всичко с труд съм постигнала. Просто тя го е заблудила, много ловко е играла ролята на послушната жена, а не ми изглежда на човек, който се кланя.. Дано не греша, може любовта да ме е заслепила, но по принцип мисля че съм права..

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: b2597c09bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Той сам ще те потърси.

Номер 7

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: e6e51dcf72
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Автор:Най-лошото е, че аз съм влюбена в него. Уж го упреквам за всичко, и викам-не, той ме предаде, но отново искам него, макар и да не сме имали истински любовен контакт, само 1 прегръдка...
Проблемът е че той не ми вярва... НЕ осъзнава истинската ми същност, гледа външното, а аз му показах не истинска страна от характера ми при първата ни среща-безразличие и студенина, дръпнатост и притеснение, аз обаче не съм такава в живота, просто не му повярвах, защото имах предразсъдъци за него...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: e6e51dcf72
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Автор:Надявам се бог да оправи нещата... НАдявам се да разбере той каква е истината....
Сигурно ще мине време, защото поведението на онази жена, която е с цел там, тя няма да се изложи, ще се представя, но понякога играта се разкрива в най-непринудени ситуации...
Той е сляп за истината!!!
Няма да го търся повече.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 73bc41dcc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Разбирам как се чувстваш... Може би не е трябвало да се държиш студено и безразлично към него. Той не е в ума ти, за да знае какво изпитваш към него... Не е гаранция, че и ако си се държала по-свободно, е нямало да се получи пак някаква неприятна ситуация като тази... Дано Бог чуе молитвите ти и да, , прогледне''... Написах, че той ще те потърси, защото си мисля, че ще осъзнае какво е имал и какво е загубил... Успех!

номер 7

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker