Искам да постъпя правилно! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от В чужбина

Искам да постъпя правилно!
преди: 12 години, 23 дни, прочетена 2572 пъти
Във Франция съм вече 7 месеца. Дойдох тук, за да съм с приятелят ми. Той дойде при сестра си като постоянно се меняха причините заради който е дошъл - учене, работа и т.н. Неговото заминаване беше шок за мен. Говорихме че когато се устроят нещата ще дойда и аз. Чак когато дойдох тук - ми каза че е тук временно докато сестра му има нужда, че нищо не му харесва тук и т. н. Аз бях толкова глупава че останах в София без работа и квартира, и имам два заема за да дойда тук. Оказа се, че и сама си търся работа и се справям със ситуията.

Не говоря много френски и нямам документи. Чувствам се зле от цялата тази ситуация - чувствам се излъгана и непълноценна от това че не работя! Образован човек съм, и все повече и повече ми се иска да работя това за което съм учила, а да не се примирявам с това че не ме искат и за чистачка защото нямам стаж в чистенето! Все повече искам да се върна в България, но като се сетя колко много исках да дойда тук - да сме заедно... но не се получават нещата!

Изцяло е отдаден на проблемите му със семейството му и аз допълнително го натоварвам като вижда че не съм щастлива и когато се караме. Той сам казва че го поставям "Между чука и наковалнята" защото на всичкото отгоре се скарах със сестра му, защото се бърка в отношенията ни. Много го обичам, но не съм щастлива тук! Искам да постъпя правилно! Но, кое е правилното? Да се върна ли в България, и да започна пак отначало или да остана тук, при следващо скарване със сестра му да си замълча и да наведа глава, и да чакам живота на другите да се нареди за да може нащият живот с него да потръгне на някъде?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 23 дни
hash: 16f4927b4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Скъпа авторке,
разбирам, че го обичаш и че той сега е най-важното за теб.
Но ако погледнеш в перспектива трябва да следваш собствените си мечти за нормален и достоен живот-а именно такъв, в който работиш и се чувстваш пълноценна. Двама души трябва да гледат в една посока. Вашите погледи са се разделили в момента, в който той е заминал за Франция, навярно без да помисли за последствията за връзката ви. После ти си направила компромис, но сега нещата не се получават. Моят съвет е да се върнеш в България и първо да подредиш собствения си живот, а тогава нещата в емоционален план също ще се наредят.
Желая ти успех,
Jey

 
  ...
преди: 12 години, 23 дни
hash: e777063834
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хората са казали "далече от роднини " и ще се окажат прави.. не се отказвай ти си отделна личност.. бори се.. ще си намериш работа, ще научиш езика, ще си изплатиш дълговете.. а той ако иска да си заминава и да си взима и сестрата даже.. не стига че си направила такава жертва за него ами и не се държи както трябва..

 
  ...
преди: 12 години, 17 дни
hash: 19a3bdccc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здравейте,
Наистина не ви е лесно в тази ситуация, но за да предприемете действие трябва да сте наясно имате ли един общ път с вашия приятел. Разговаряйте с него - ще продължавате ли заедно живота си или има пречки. Преодолими ли са тези пречки СЪВМЕСТНО или не? Ако в плановете и на двама ви няма съвместимост (за общото ви благо) най- добрия начин е всеки да си върви по пътя. Сигурно имате и роднини в България - мислете и за тях, може би те имат нужда повече от вас отколкото вашия приятел. Имате и заеми, които рано или късно трябва да върнете, така че разсъждавайте по тези въпроси и решете най-правилното за себе си. Бог да ви закриля и не се страхувайте и да го зарежете този ваш "приятел", ако няма място за вас в семейството му. Сигурно не искате да му бъдете само една сексуална играчка, замислете се над това.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker