Училище - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Училище
преди: 5 години, 10 месеца, прочетена 1540 пъти
Здравейте отново съм аз. Преди 2дена публикувах история за един друг проблем но сега пяк имам и имам нужда от съвети. Днес излязоха къде са приети учениците след 7клас. Аз на 20-ти написах 10училища за да ме приемат в старото училище. Днед видях че са ме приели само в него и ме е срам да кажа на най-добрата ми приятелка че са ме приели там защото нея я приеха в едно училище в центъра което е хубаво. Излъгах я че не знам къде ми е листа с входящия номер и кода за да изчакам момента в който да събера смелост да и кажа че са ме приели там. Тя искаше да сме в едно училище и аз исках ама тя иска в училище с висок бал и я приеха а и аз го писах ама не ме преха. Тя иска за да се запознае с нови хора. Аз не искам защото навсякъде ме мразят без причина и ме тормозят и там ще ме тормозят, защото съм срамежлива, грозна и дебела. То и в новото училище ще ме тормозят ама учителите както каза най-добрата ми приятелка която учеше там са добри. Там където иска съм чувала че от първия срок се оплакват и се местят след година защото много изискват. Там където искам ще се падна В клас защото има само една паралелка а там всички са надути и ще ме тормозят. Аз хем се радвам че са ме приели хем тъжна защото не знам как да обесня на най-добрата ми приятелка че искам там. Как да и обедня? Моля редакторите да одобрят тази история защото е по-спешно от предната история. Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 месеца
hash: 9e86565b13
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ще ти кажа едно нещо - няма значение в какво училище учиш. Когато става въпрос по-късно за висше образование никой никъде не изисква диплома от "езикова гимназия" или диплома от "икономически техникум", а диплома на което и да е училище и колкото по-просто е училището толкова по-голям е шанса да имаш по-висока диплома, защото ще ти е по-лесно. За това просто учи, за да имаш хубави оценки, а ако не ти хареса по-късно училището можеш да се преместиш ако си поддържала добър успех. Аз в момента кандидатствам в университет, така че знам за какво става на въпрос. Най-добрата ти приятелка ако и пука наистина за теб, няма да и дреме че не сте влезли заедно, а и няма нищо лошо в това че иска да те запознае с нови хора, така ще си намериш нови приятели. Ще си намериш и други приятели от старото ти училище. След време просто няма да ти пука за тези работи. Споко! :)

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 55a6491acc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От авторката към 1: Права си. Даже най-добрата ми приятелка осъзна че там ще ми е хубаво защото ще съм на училище за 5 минути ще ставам в 7 няма да има униформи. Но тоя клас в който ще съм много ще ме тормозят защото преди много ме тормозеха а сега и във фейсбук ама ще са малко защото тези които ме дразнят повечето даже почти всички се махнаха което е хубаво.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 9e86565b13
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Спокойно. Училището си е просто една среда, ти отиваш там за да учиш. Аз никога не съм имала приятели в училище, всичките ми приятели бяха от различни училища. Фокусирай се върху себе си и това няма да ти пречи.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker