Как да продължа - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121328)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6478)
 Здраве (9607)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18563)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Как да продължа
преди: 9 месеца, 23 дни, прочетена 420 пъти
Здравейте, след година с много усилия полагани в рисуване и математика, за да сбъдна мечтата си и да кандидатствам архитектура или интериорен дизайн не ме приеха. Не кандидатствах в ТУ, защото разбрах твърде късно и изпитите бяха минали за дизайн, имах надежди за Уасаг на второ, но уви не стана. Сега съм приета в НСА, а аз не съм тренирала сериозно в живота си. Никой няма да ме приеме там и няма да уча нещо което искам, но нямам избор. Всеки ще учи някъде, а аз ще трябва да стоя и да тъгувам, защото не мога да уча да се срещам с хора и да имам средата която един университет дава. Какво да правя, нямам връзки за неформалните класирания когато някой се откаже и трябва да се запълни място някъде, а и шанса е много малък, нямам желание да уча, защото не е това което винаги съм си представяла и искала. Не мога да се подготвям още една година, защото тази беше достатъчна тежест психически на всички около мен, математиката ме сриваше психически и давах всичко от себе си, в рисуването знаех, че пред мен винаги ще има хора с връзки колкото и добре да се справях. Не знам на къде да поема. Аз нямам никого зад себе си който ме подкрепя, заедно с това разочаровение загубих и останалите важни неща в живота ми, дори не съм сигурна че трябва да мисля за това защото физически изчезвам и това не и най голямата трагедия която ми се случи, но ако бях сбъднала мечтата си щях да съм един ход напред сред хора с мойте интереси и щях да се изправя за да постигна това което искам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 месеца, 22 дни
hash: 3d19fd97b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   След като имаш толкова силно желание, кандидатствай следващата година. Ще се успокоиш и ще се подготвиш по-добре. Успех!

 
  ...
преди: 9 месеца, 21 дни
hash: c696566b93
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   За твое успокоение, ще ти кажа нещо хората които успяват, имат успешна среда, намери такава, един да ти казва правилните неща, значи ще си добре в живота. Образованието няма съществено значение, много труд еи така.

 
  ...
преди: 9 месеца, 21 дни
hash: 35690abc9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   До 1, от автор:
Не си струва, над 50% от приетите са с връзки и изкуствено качени оценки, в този университет това е от години, нямам желание отново да дам толкова много, самите учители казваха едва ли не който няма архитекти в семейството фирми да се откажат. Моето желание всъщност беше да уча интериорен или моден дизайн а дори след време да имам и двете завършени, да но в България няма това, не сме такава страна и моята мечта не може да се сбъдне, архитектурата беше опит да намеря алтернатива на това което искам по добре че не се случи, в изпитите не говорим за изкуство а за чертеж, което не изисква да имаш някаква дарба да рисуваш толкова добре.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker