Телерик Академи мнения - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121365)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21905)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4705)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18571)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Телерик Академи мнения
преди: 5 месеца, 9 дни, прочетена 876 пъти
Здравейте,

Насочил съм се към телерик с джава курсът им, наскоро изкарах курс QA във Advance Academy и доста ми хареса и искам да се ориентирам вече и към програмен език. Разгледах също и СофтУни, но продължителността на програмата им е около година и половина, а на Телерик 6 месеца и аз искам да се ориентирам да започна работа възможно най скоро. Има ли някой които е завършил Телерик и дали може да сподели какво ви е мнението за тях?

Благодаря Ви предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 месеца, 9 дни
hash: 9018da97a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Дразни ме много, че всичко в сайта им е на английски!

Това за мен не са българи!

(дори да са такива по произход)

Мислех да се запиша при тях - но като видях сайта им - се отказах!

Аз с българо-ингилизи не работя!

 
  ...
преди: 5 месеца, 8 дни
hash: 769fb60fb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

2.   Мани ги тия IT глупости, прекалено много станаха маймуните на клона. Научи някакъв занаят - шлосер, заварчик, стругар, автомонтьор, строител... гладен и безработен няма да останеш никога. Иначе за Java и другите подобни софтуерни безсмислици не е нужно да ходиш на курс или училище/университет. Взимаш една дебела книга за Java и работиш по нея, от-до. Като приключиш с първата книга, почваш книгата за напреднали, ако не си се пукнал от скука естествено.

 
  ...
преди: 5 месеца, 8 дни
hash: bbdb1a74d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Имам приятел който завърши там и си намери работа веднага след това, но той учи почти две години, предполагам, че си е до човека не до академията. Колко е дълъг QA курса? След няколко месеца се прибирам от чужбина и аз си мисля да запиша такъв курс, но аз мисля за Софт Уни.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 8 дни
hash: a972a496ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Не взимай съвет от човек, който ти казва да учиш програмен език от книга..

 
  ...
преди: 5 месеца, 8 дни
hash: 8d833f5b3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Не слушай глупостите на 1 и 2.

Човек, за който е проблем, че академията му била само на английски при условие, че уж ще учи специалности, които на 90% са си чист английски не трябва да се взима насериозно.

До 2... Ти що не станеш шлосер, стругар или овчар??? IT глупостите ако ги нямаше сега нямаше да можеш да си изказваш мнение по неща, от които си нямаш никаква представа. Кадрите не са прекалено много, даже напротив, липсват и точно затова се взимат "маймуни" дето с по 1-2 курсчета си мислят, че стават за нещо. В моята фирма търсим трима висококвалифицирани от вече половин година и няма бате, само лапета дето с едно курсче искат 5 бона... Демек желаещи маймуни на клона много - кадърни кадри малко. Точно затова и сменят фирмите през два месеца. Тва за университети/курсове доста мога да споря с теб, понеже съм убеден на 99%, че един тепърва започващ ще се забатачи от самото начало, понеже няма да знае какво, кога, как да учи. Това е все едно от човек, дето сега учи колко е 2 2 да искаш да ти решава диференциални уравнения.

 
  ...


...
преди: 5 месеца, 8 дни
hash: 7a875385cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Само ще си дадеш парите. 1% само си намират работа. Не става бързо с един курс. Нужни са години, още от малък ако си се занимавал. Тези са едни бизнесмени, които са намерили бърз начин за печелене на пари от наивниците.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 8 дни
hash: cb2d656ef3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   До 1. Това е най-тъпото нещо, което съм чувал. Ами като работиш на английски после, много ясно, че ще пише на английски. Ти може да работиш вбъдеще и извън България. Там на български ли ще говорите?

 
  ...
преди: 5 месеца, 8 дни
hash: 769fb60fb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   До 2 - тия професии, дето осмиваш, особено строителите, изкарват в пъти повече от разни IT-та с кашкавалени пръстчета, дето и една филия хляб не могат да нарежат като хората. Един фаянсаджия за 1 квадрат плоча взима най-малко 50 лв. Можеш да си направиш сметка колко пари ще изкара на ден, ако работи бързо. И съм много добре запознат с този "бранш" - бях паралелка "информатика" в гимназията и комп. инженерство в университета. IT-та са като общаците в строежа. Почти всеки хванат от улицата може да го работи това, само да има желанието да изяде 1-2 дебели книги. Нито образование трябва, нито нищо. И не ми обяснявай как съм нямал да изказвам мнение без разни IT недоразумения като теб. Бг не е силиконовата долина. Такива като теб или разработват никому ненужен офис софтуер, за който има хиляди безплатни алтернативи, или работят по незначителни проекти, които са аутсорснати от чужбина или правят калпави сайтчета като тоя. Аз самият преспокойно мога да напиша код, макар никога да не съм го работил т'ва, ако изобщо може да се нарече работа. Ако няма шлосери, стругари, заварчици, такива неможещи, нищо с ръце идиотчета като теб ще се чудят на кого да дадат цялата си заплата за най-елементарната услуга.

 
  ...
преди: 5 месеца, 8 дни
hash: 9018da97a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   от човекът с коментар 1

До 5: цитирам те:
"Човек, за който е проблем, че академията му била само на английски при условие, че уж ще учи специалности, които на 90% са си чист английски не трябва да се взима насериозно. "

Така ли мислиш! Именно затова българите не сме добре - защото винаги величаем чужденците - преди сме се гърчеели, турчеели, сега вече се кланяме на ингилизите и амеровците!

Аз се подразних, защото съм патриот и родолюбец! И за мен щом е българска фирма - е длъжна сайтът им да бъде на български език! Може да има бутон за превключване на езика, за който иска да е на английски!

Иначе аз владея перфектно компютърен английски! Владея много добре и руски език, който също ми върши добра работа в програмирането! И чудесно ще се оправя и без тези българо-игилизи теле - рик!

до 7

Прочети това, което съм написал до 5 - важи и за теб!

Няма значение, че пишеш код на английски, разговорът между българи - винаги трябва да бъде на български език!
Извън България с българи - винаги говоря на български, с руснаци на руски, с други националности - на английски!

До автора

Да допълня:
По добре се насочи към СофтУни.

Но само с академия няма да стане. Самообучавай се допълнително по всички начини: книги, видеоуроци, сайтове с уроци. Започни да работиш по свой проект, който по-късно ще ползваш и за свое представяне!

Успех!

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 7 дни
hash: c7b7c5aa0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   "Това за мен не са българи!

(дори да са такива по произход)" - Това някакв акритика ли, че не разбрах... Десетки милиарди са хлрата, които са живяли преди, както и тези, които не са българи... Стегни се!

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 7 дни
hash: 5ef44c27bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

11.   Все повече се убеждавам, че повечето станаха идиоти. Човека пита нормален въпрос, единия тръгнал да го прави шлосер, сякаш всеки е длъжен да е такъв, другия пък бил родолюбец, та имал някакви претенции към академията. Потрес.

 
  ...
преди: 5 месеца, 7 дни
hash: 8d833f5b3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

12.   До 8 - Яко ти личи злобата и те тресат комплексите, очевидно е. Сигурно е кофти вместо да впрегнеш цялото това време, енергия, нерви и хъс да научиш и ти нещо от смотаната ИТ индустрия и да взимаш 4-5 бона само да пишеш глупости и да хейтиш. Не знам кое е безполезно, моя код или твоите занаяти, ако не си ти ще е следващия, кеш имам тъй че ми е все тая дали ти ще ми налепиш плочките или някой твой колега..

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 58 мин.
hash: 2a93ca8fd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   До 11: Чувал си поговорката, че ако питаш нещо в западен форум, ти отговарят. Ако питаш в български, започват да ти обясняват колко си тъп. Българинът е злобен комплексар и използва където може да избива комплекси. Естествено, анонимно в интернет, където няма как да изяде някой шамар, е най-удобно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker