Другата година съм 7-ми клас и много се притеснявам! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Другата година съм 7-ми клас и много се притеснявам!
преди: 10 години, 11 месеца, прочетена 19496 пъти
Здравейте, другата година съм 7-ми клас и както знаете ми предстои външно оценяване! Много се притеснявам!!! Аз съм добра ученичка тази година завърших с 5, 90... Но просто не знам как ще изкарам учебната година... дали да ходя на уроци както знаете те са скъпи... Дали ще успея да се справя със уроците по Български и Математика сама или ще се наложи да ходя на уроци... Аз искам да вляза в Английската гимназия в Бургас или някоя друга езикова... Много ще се радвам ако някой който тази година е бил 7-ми клас или някой родител който е имал дете което е било 7-ми клас тази година да помогне на мен и на родителите ми на къде да се насочим!!! Благодаря предварително!!! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 56

преди: 10 години, 11 месеца
hash: 98bf18459d
гласове:
1 2 3 4 5
  (67 гласа)

1.   И защо се притесняваш? Нима по-голямата част от човечеството не преживява 7-и клас?!

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: ad21964d89
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Спокойно, малко детенце!
Поздрави от една стара кака на 16

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: ca0a8ea39a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Няма какво да се притесняваш, аз тази година завърших 7 клас. И аз много се притеснявах, особено на изпита, цялата треперех, но го изкарах с добри оценки. Спокойно, щом знаеш нещата ще направиш всичко както трябва. А и всяка година тестовете стават все по-лесни, тая година преразказа беше много лесен.. Прави много примерни тестове, за да можеш да свикнеш за външното. Ако имате пробни, не пропускай. Ако учиш редовно няма да имаш проблеми. :) Спокойно, няма какво да се паникьосваш, всеки е минал през това. Каквото стане.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: d82bf3966f
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

4.   Аз тази година бях 7ми клас, повярвай ми, огромно напрежение е! Но не се плаши, учи си и всичко ще е наред. И ти препоръчвам да ходиш на уроци по български и математика, щом си за езикова гимназия, там има най-голям наплив от желаещи да влязат и всички са с високи оценки. За по-висок бал по български и математика трябва за годината да имаш 6. Аз ходих на уроци и по български, и по математика. По български учителката беше ужасно строга, но знаеш ли колко изкарах на изпита? 5, 94 и имах 98, 5 точки от 100! Вече съм 100% сигурна, че са си заслужавали уроците по български и цялото мрънкане, което измрънках през учебната година заради тези уроци :D Но не повтаряй моята грешка - аз бях ужасно мързелива! Даже замалко да ми оставят 5 по математика, а на мен ми трябва висок бал, защото също съм за езиковата (тя е само една, английска, в моя град) и още не са ме приели, утре излизат резултатите ;. Почини си хубаво лятото и септември се стягай, ако искаш да учиш в езикова гимназия. Знаеш ли какво е предимството на езиковите пред останалите гимназии? Учиш ДВА езика и научаваш първия като роден език за тези 5 години, които учиш там. А след като завършиш имаш възможност за кандидатстване в чужбина с първия език, например ако си влязла с английски първи език и някой друг втори език можеш да отидеш да учиш във Великобритания, а ако си влязла с първи език немски, а втори - някой друг, можеш да кандидатвсташ в германски университет :) Това е предимството. А и че не трябва още от сега да си избираш професия, както правиш, ако влезеш в търговската например, там те учат 5 години за например банково дело, ако си влязла в тази паралелка, а в езиковата отлагаш избора си с 5 години и така можеш да разбереш какво ти харесва и какво не като за професия. Не се притеснявай, ходи на уроци за по-сигурно, скъпо е наистина, но си заслужава! И не забравяй да учиш здраво, не се оставяй на хормоните да те разтресат, както стана с мен, не прави същата грешка! Казвам ти го като приятелка.

Поздрави от едно момиче, което сега ще е 8ми клас :)

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 2c99dddc66
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   Споко! Без да уча през целия 6-ти и 7-ми клас изкарах и по БЕЛ и по мат. 4

 
  ...


...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 9ac99d63a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Ох ами и аз тази година ще съм 7ми клас и на мен ми е много притеснено. Все пак една голяма част от бъдещето ми зависи от тази година ... и аз като теб незнам какво да правя, завърших с 6, но българския ми куца ( госпожата пише на всички 6ци ) .. но все пак, разчитам на това, че ще намеря добри уроци по БЕЛ и ще съм по фокусирана в часовете, пък каквото си знам така или иначе няма да се изпари повреме на матурата. :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: e187d219c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   ахуах ;д миналата година бях 7 клас. Да, беше ме страх, но ни бяха наплашили много. Самият изпит не е толкова сложен, трябва да се постараеш с преразказа малко повече. По математика също не беше нещо чак толкова сложно. На нашия набор ни беше гадно, защото точно преди изпита по математика, както знаеш имаше земетресение. Аз съм от Перник, в епицентъра, и притеснението ми идваше от трусовете. Ами можеш да ходиш на консултации. Ако учителите са по-добри може повече от веднъж седмично (при нас беше така). Ако имаш по-голям брат, сестра, братовчед, помоли ги и тях да ти обяснят. Има един сайт izpitai. me там има много добри тестове. Късмет догодина :)

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: f5d5d86460
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Не се притеснявайте аз сега завърших 7ми клас. Бях същата паника като теб. Е, мина всичко ;имам 5 и по двете. Ключа е просто да се пребориш със страха си и да не се притесняваш, защото аз от страх изкарах по БЕЛ 5, а иначе щях да имам 6.
Като те слушам си създавам впечатлението, че ти си се научила да учиш и това ще ти е огромно предимство. 7 клас не е толкова труден, стига да учиш системно и както някой по горе каза : не се оставяй на хормоните.
Бъди силна и не се страхувай от това, то минава рано или късно, ще видиш после като излезеш от изпита какъв кеф ще ти е :D

Успех и късмет в живота.
Вярвам в теб.

Miss KapriZzzZ

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 33fe8dd1be
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм момиче от Бургас.... Тази година бях в 7 клас. Ходих на уроци, но цяла година бях много мързелива. Въпреки това по български език имам 5, 690, а по математика 5, 370. Аз също исках английска, но се отказах. Ще кандидатствам в пмг. Не е толкова трудна годината.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 3457acbd84
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Аз тази учебна година 2012/2013 година бях 7-ми клас. Не е чак толкова ужасно, колкото си го представяш. Аз по математика попринцип съм си изключително зле и ходих 2, 5 години на частни уроци, но си мислех, че ще имам двойка на матурата и бях почнала даже да си търся 8-ми обикновен, но ето, че изкарах четворка! По български абсолютно никога не съм ходила на частни уроци, нито на консултациите в училище и изкарах 6 на матурата. Класната (която е по БЕЛ) пита родителите ми дали ходя на частни уроци и се очудила, когато разбрала, че не съм никога и въпреки това съм изкарала 6, защото в нашия клас, освен моята има още 2 шестици, но от деца, които са ходили на частни уроци.
Та така, зависи по какво ти върви и по какво - не. Ако се справяш, няма смисъл от уроци.
Пак казвам - не е толкова страшно, даскалите също ще преувеличават малко, но ти си учи уроците и бъди спокойна. :)))

 
  ...

...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 4d2207ee84
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз тази година бях 7ми клас. Цялата година толкова се притеснявах. Не ходих на уроци, защото още в пети клас ме приеха в Математическа гимназия и имах по десет часа математика и български дневно. Ходех на кръжоците и курсовете в училище. Преди изпита се притеснявах най-много, но когато ни раздадоха тестовете, се успокоих. По български изпита беше сравнително по-лесен. Но едно е вярно - всички прекалено драматизират и ни плашат за това външно оценяване! На нас ни казваха "Тази година ще е много трудно. Това ще е най-трудната година! " Не беше! Не казвам, че е било лесно, но не беше трудно, колкото казваха, че ще е. Аз съм изключително доволна от резултатите си. Имам над 5, 50 и по двете и съм приета там, където искам. А на теб ти пожелавам успех! Не се притеснявай! Но решавай много тестове. Аз реших повече от десет книжки с тестове по двата предмета общо. Всичко става с учене! Още веднъж успех!

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 6b0f0d1211
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Всичко ще дойде по реда си. Не се притеснявай и ходи на частни уроци задължително и на консултации в у-ще! Аз например имах 5/6 часа седмично по мат и бел на частни уроци, но това изобщо на теб да не ти е оправдание да не учиш и в къщи по тези предмети! Когато наближиха изпитите, имах двойни часове всеки ден и ми беше доста натоварено. Най-важно е на изпитите да си спокойна и съсредоточена. Когато си готова с теста, го провери отново и ако имаш време още веднъж. Не подсказвай!!! /грешка, която аз направих/И още нещо - на вторите модули внимавай много и не бързай имаш 90 минути. Впечетления за другите предмети - ХООС /химия/ ми беше доста трудна и чак в края на годината я разбрах, оказа се по лесна от математиката ; ФА /физика/ - частта с чертежите е най-неприятна ; Английски език - с минимално внимание в часовете имам 6-ца на изпита ; по биология, история и география просто си учи уроците редовно и всичко ще е наред :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 55485a68de
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Ей, ей, спокойно.
И аз съм бургазлийка и на първо място писах английска. В момента ми е адски нервно, защото след няколко часа ще разбера дали съм приета. Надявам се всичко да мине добре и да си ми зайче следващата година :Д
Та, както разбра, бях 7-ми клас тази година и като цяло това ми беше най-лошата година. Не искам да те плаша, де. Просто майка ми много ме натискаше да уча, последните два месеца решавах задачи до около два часа сутринта, ставах в седем, закуска, тоалетна, вечеря и пак така до два часа. Имах няколко нервни сривове.
Но в училище си бях супер, всъщност. Всичкото това учене си струваше - общият ми успех е 5. 50, а балът - 32. 012. Да ти кажа, ние доста си писахме по литература и математика, но зависи от учителя. На мен математиката и химията ми бяха голяма мъка, много се радвам, че писах само езикови, а все ще ме приемат в някоя - така една година няма да уча химия :Д
Като цяло не е много трудно, но все пак ще трябва да поучиш здравата, за да си доволна от резултатите си.
Един мъничък съвет: почивай си това лято, защото ще е последното детско и безгрижно такова :Д не, сериозно, почивай си, учи по малко, колкото да не забравиш материала, а септември вече се хващай сериозно.
Къъсмет, дано да се справиш добре, но не се панирай, не е болка за умиране, ако не влезеш.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 113466a2c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Много ви благодаря за съветите!!! :*

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 340171da6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Слушаи сега, и аз бях така - страх от матурите, страх че няма да завърша, и на края кво? - взех си изпитите с хубави оценки(поне за мен са хубави)... Няма какво да се притесняваш, и щом си завършила 6-ти клас с 5, 90 то значи си доста умно, ЩЕ СЕ СПРАВИШ БЪДИ СИГУРНА.. аз дето съм тъп многу че ги взех, а ти ли няма да ги вземеш, а и за " уроците " - няма смисъл - всичко което ще ти кажат там, можеш да го научиш от учебника... просто няма смисъл да даваш по 10-20 лв на урок " ИМАШЛИ ЖЕЛАНИЕ = ИМА И НАЧИН"

ЩЕ СЕ СПРАВИш, УСПЕХ

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 53dd533335
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Запиши се на уроци по БЕЛ и математика и учи много. Това бих те посъветвала аз, макар че, на такива изпити, е нужен и късмет. Един мой съученик цяла година се трепа като вол, но на изпита се паднаха неща, които беше забравил (от 5-и клас) и изкара петици и на двете (над 5. 00, но все пак). Той влезе в 164та- Испанската. Друг мой съученик не се отличаваше с особен ум, но пък изкара шестици и на двата изпита, после му писаха толкова и за годината и най-спокойно си влезе в 91НЕГ.
И аз нямах късмет по математика, първият модул имах 6. 00, но какво от това- на втория модул имаше задачи за обем на паралелепипеди (поне това си спомням) и в резутат крайната ми оценка по МАТ беше точно 5. 524. По български пък имах 5. 835. В училище ми писаха и по двата предмета шестици, но така и не успях да се добера и аз до 91НЕГ. Влезнах на второ желание- във Френската.
Та, това, което искам да кажа е, че може и да си отличник, но пак да се олееш. На изпитите нищо не се знае.
Пожелавам ти приятна и лека учебна година. И, както се казваше в една книга, "Нека късметът винаги бъде на ваша (твоя) страна! "

И. А., 14 години, гр. София

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 1949fba1d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Аз съм на 14 и слава Богу ми приключи тази дилема с 7-8 клас и съм приета в много хубаво училище :)... Но мисля, че е почти задължително да ходиш на уроци, защото конкуренцията е огромна и без уроци трудно ще я пребориш... Моя приятелка, която влезе във 2 английска ходеше на уроци събота, а по време на пролетната ваканция беше цяла седмица... Друга приятелка влезе в търговско-банковата също с много уроци... Аз също влязох в мечтаното училище, но пак с уроци... Важното е да си учиш и накрая на изпитите да не се притесниш, защото мен притеснението ми изигра лоша шега при положение, че можех и повече. Трябва и добре да си разпределиш времето, защото аз примерно едва смогнах. Важното е мноого да учиш и да не се притесняваш на изпита! Пожелавам ти много късмет и да влезеш в мечтаната си гимназия :)!

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 1949fba1d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Моя приятелка и връстничка беше приета чак на 4 желание с БАЛ 35 и нещо тази година! Така че има голяма конкуренция..

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: cfa15d69c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   Виждам, че си добра ученичка. Ако имаш възможност ходи на уроци по Български и математика. Не се притеснявай за нищо. Все пак това е същия клас, ако не си в ново училище. Бъди внимателна в часовете.

Успех, Джоунс.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 67aed60bb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Не се притеснявай бе момиче аз съм за 8 клас и аз се притеснявах но госпожитее помагат спокойноо, дори са много лесни.. за мен поне дее пък завърших с почти 4 ;дд

 
  ...

...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 3ad5d4ea98
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   И аз бях такава една уплашена, но като дойдоха матурите въобще не беше толкова трудно.. Ние даже успявахме да си подсказваме.. Аз имах успех 5, 60 в шести клас и седми клас го завърших с една единствена петица.. Всичко друго 6. След матурите имах и на двете 5, но успях да вляза в едно от най-добрите училища в града..
Вярвай и мисли положително..

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 3ad5d4ea98
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   И плюс това не съм стъпила на уроци..

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 3ad5d4ea98
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

24.   Както гледам и ти си от Бургас.. Аз също си мислех Английска, но ме взеха на първо желание в Търговска.. Матурите не са нищо особено, дори ние също успяхме да си подсказваме.. С пълно отличие и единствена петица влязох там.. За Английска ще те вземат, но гледай и да ти е на удобно място, защото 4-5 години ще си там.. Всяка сутрин ставаш и тръгваш.. Не трябва да ти е много далече, а търговската е точно на гарата.. Аз записах оперативно счетоводство и английски там..

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 4d88a47fff
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Здравей, аз съм ученик вече завършил 7 клас. И аз, като всички останали, тази година имах външно оценяване. Искам само да ти кажа, че няма за какво да се притесняваш, ако си наистина добра ученичка на изпита по БЕЛ няма да се затрудниш много, той е лесен, ама трябва да си слушала добре в часовете и да умееш да преразказваш, това е. По математика ти трябва наистина добра подготовка и да решаваш задачи дори и през свободното ти време, защото 2 модул е наистина доста сложен, но 1 модул не е чак толкова труден, в него задачите са по-лесни отколкото в 2 модул, но и за него ще трябва също да имаш добра подготовка. Относно курсовете, ако смяташ, че си достатъчно отговорна, и че преподавателите ти в училище са достатъчно добри, за да ти помогнат да имаш нужната подготовка, тогава курсовете не са толкова задължителни. Аз и на двата изпита изкарах малко над 5, 100. По математика съм доволен от резултата ми и то много, защото математиката ми е малко сложна. По български обаче не съм много доволен, защото можех да получа над 5, 50, знаех почти всички отговори, но точно заради това притеснение се обърках, така че не се притеснявай, защото това само ще ти навреди. Пожелавам ти успех и не се отпускай и за момент тази учебна година! Успех и дано успееш да влезнеш където искаш. :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 6265f69476
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Аз също съм МАЛКО притеснена. Знам, че по математика няма да имам проблеми, защото ходя на състезания, а вторият модул от последното външно оценяване ми беше елементарен, но тук идва гадната подробност, че съм цар на глупавите грешки и съм абсолютно сигурна, че това ще ме провали. По български също съм добра, но англ. и география съм трагедия. И по двата предмета тази година завърших с 6, но по география това се дължеше на момчето, което седеше до мен, а това по англ. най-вероятно е с цел поощрение. Ходя на курсове по състезателна математика, а вече и по български, погледнах едно от миналите външни оценявания по англ. и прецених, че бих могла да се справя, но география и химия... Притеснявам се доста, а и освен това тази година отново ще ходя на нещо като клуб и на спорт 3 пъти седмично. С подобна програма и преди ми беше малко трудно, но сега... а и тази година много исках да ходя и на актьорско майсторство, но май няма да мога да се справя и с това и затова ми е малко кофти. :(

 
  ...

...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 6265f69476
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Здравейте, аз след месец ще бъда 7-ми клас, а още не съм решила къде искам да вляза. А и не съм запозната с процедурата по записване и така нататък. Не знам с какво искам да се занимавам и ми се отдават доста неща, но те са противоречиви едно с друго. Бях си набелязала НПМГ (национална природо-математическа гимназия), но това беше отдавна. Вече нямам същия потенциал за тази гимназия. Това, с което наистина искам да се занимавам, е да пиша. Но не искам това, което пиша да се чете. Просто то си е като част от теб, която не можеш да дадеш за общо ползване. Твърде лично е. А и не винаги имам вдъхновение. Въобще с моя характер не знам докъде ще стигна. Дайте ми поне съвет за гимназии в София. Не проявявам особен интерес към езиковите, но ако са наистина хубави, може да се пробвам и в някоя такава. Знам, че мога да вляза където искам, но къде искам?

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 6265f69476
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Здравейте, аз след месец ще бъда 7-ми клас, а още не съм решила къде искам да вляза. А и не съм запозната с процедурата по записване и така нататък. Не знам с какво искам да се занимавам и ми се отдават доста неща, но те са противоречиви едно с друго. Бях си набелязала НПМГ (национална природо-математическа гимназия), но това беше отдавна. Вече нямам същия потенциал за тази гимназия. Това, с което наистина искам да се занимавам, е да пиша. Но не искам това, което пиша да се чете. Просто то си е като част от теб, която не можеш да дадеш за общо ползване. Твърде лично е. А и не винаги имам вдъхновение. Въобще с моя характер не знам докъде ще стигна. Дайте ми поне съвет за гимназии в София. Не проявявам особен интерес към езиковите, но ако са наистина хубави, може да се пробвам и в някоя такава. Знам, че мога да вляза където искам, но къде искам?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: f83c0dcc8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Привет и от мен! Аз ще бъда в осми клас този септември - записах се в немската, в ***. Моят съвет е да се отнесеш отговорно към ученето в седми клас. Годината е важна, защото каквото направиш през тази година - това ще е и за следващите 5. Моята препоръка е за уроците. Все пак в училище сме доста в клас и не с всичко успяваме в час. Запиши се на курсове, по-евтино е от частните уроци, а научаваш доста и се правят пробни изпити, решават се много тестове като на изпита. Аз бях в учебен център "6 от 6". Госпожите бяха изключителни, взискателни, всеки път проверяваха домашните, но резултатите ми бяха отлични.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 04f0e7d316
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Привет и от мен!
И аз много се притеснявах, когато бях седми клас, но изкарах добри резултати на изпитите (можех и още по-добре да се справя, само да не беше това мое притеснение... ). Сега съм осми клас и влязох в езикова гимназия, където с удоволствие уча френски език.
Щом си отличничка, нямаш проблеми. Учи си, не се страхувай.
Успех! :)

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: f054384696
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Здравей, аз също съм 7-ми клас и аз се притеснявам, но мисля да не се напрягам толкова каквото е писано това ще става. Виждам, че си доста умна щом си минала със 5, 90 ще се справиш отлично. Също така тази година не съм отваряла учебниците по География, История и Български език, а тези предмети ми са най- трудни, но си искарвам добри оценки. Нас ни заплашват много с това Външно оценяване и е доста притеснително, но мисля че ще се справя бъди доста активна в часовете и слушай даскалите желая ти УСПЕХ

Н. А - гр. Кърджали

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 80422aecfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Не разжирам цялата олелия. Не си мисли, че като завършиш гимназия с профил еди какво си, ще стане нещо по-интересно. Всичко зависи от висшето образование. Чужда език се учи, без значение дали си в паралелка или не. Аз имам успях да науча английски на високо ниво за 3 години, като 2 от тях посещавах уроци. И бях все още 6 клас, но беше истина, че бях единственото дете което четеше от Wikipedia на английски и взимаше книги на английски от библиотеката. Езиковите паралелки има по високи изисквание, което води до по-трудно взимане на висока диплома, което затруднява кандидатстването ти в университет. И помни, че в живот има много пътища и трябва да намериш правелния. Родителите ми исках да уча право, но аз не исках (имам много ниско мнение за правистите). Затова започнах да се занимавам с компютри. Сега изкарвам колкото 2ма адвокати, мои приятели, които са с 4-5 години по големи от мен.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 0f3196294d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

34.   Няма от какво да се притесняваш, сега съм 7-ми клас и в другиден ми предстои първият изпит. Справих се през годината само с уроци по математика, ключът е в това да си намериш добър учител. Ако си добра по български ще се справиш без уроци. Надявам се да съм била полезна.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 4f573c30e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

35.   Тази година и аз ще съм 7-ми клас и на мен много ми е притеснено. Притеснено ми е за матурата по-български език, английски език и математика... По англ. ез ми е притеснено, защото не ми е много силен предмет! :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: b3f32be556
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   Не е толкова страшно.. важно са е,ама някой учители много се вживяват :дд Аз бях седми клас и аз се стресирах,ама след това видях,че е нямало за какво.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 414f720270
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   Аз също сега съм 6 клас,миналата година по ФВС *5*,по Английски език *5,30* ,а по математика *5,40* по ост.бях 6
Най-важното е и сега да учиш здраво,за да може по-лесно да успееш другата година.Аз например съм се насочила към Природо-математическата гимназия...добра съм по природни знания,които сега включват химия,физика и природа.И по математика съм добре,за сега и по двата предмета съм 5 ,но това е началото ,гледа се края

 
  ...

...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 414f720270
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   Аз също сега съм 6 клас, миналата година по ФВС *5*, по Английски език *5, 30*, а по математика *5, 40* по ост. бях 6
Най-важното е и сега да учиш здраво, за да може по-лесно да успееш другата година. Аз например съм се насочила към Природо-математическата гимназия... добра съм по природни знания, които сега включват химия, физика и природа. И по математика съм добре, за сега и по двата предмета съм 5, но това е началото, гледа се края

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 9c76868aaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

39.   Ми и аз се чудя много.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 77acfcf054
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

40.   Не се притеснявай! Сестра ми предишната година беше седми клас и се справи чудесно с изпитите без никакви допълнителни уроци. Ако родителите ти имат време и знания по математика и литература особено, може да ти помагат малко, може и да ползвате сборници - има страшно много видове. Ще видиш как след няколко години ще се усмихваш на сегашното си аз, защото ще разбираш, че наистина нещата не са били страшни или чак толкова решаващи за живота ти - от личен опит го казвам! Сигурна съм, че ще се справиш! :)

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 2bda9a63a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

41.   Аз утре имам Класна по Бел Бьлгарски а цял ден уш щях да уча но сьм заспал :) вече сьм 7ми клас годината е трудна ако някои чете това пожелавам му кьсмет в 7ми клас :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 8b09e7abb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   Не се притеснявай влез в този сайт http://otlichnic666.url.bg. Поръчай си помагалата и участвай в състезанията. Аз не ходих на уроци упражнявах се само от това което е в сайта и на матурата по математика имам 5,95.Също се плаща но излиза по евтино от уроците.

 
  ...

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 97e2f1a673
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

43.   Интересно ми е.. как па все имате 6, а в бележниците пише друго? Я кажете, не е ли странно? Давам пример:
Имам проблем с алгебрата, а по всичко друго имам само шестици..
Искам да ми вземат нов телефон и имам по всичко само шестици и не ми взимат новия Айфон!!

Ейтакива подобни срещам постоянно из' този сайт, а реално.. как така всички имате шестици, а нито един не съм го видял с по-ниско от 5. 50..?

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 3cd3e154df
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

45.   Аз съм седми клас. Не съм много добра на пробните по математика, но въпреки това смятам, че ще се справя така че късмет и на теб

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: ad52f4fa50
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   Другата седмица ми е първият изпит по бел много се притеснявам по математика защото там нямам положителни качества не само ти се чустваш така хиляди седмокласници са така не се притеснявай ако си уверена в себеси ще минеш всички изпити

 
  ...
преди: 9 години, 27 дни
hash: 3eb6c1952e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

47.   Здравейте седмокласници!!! Аз също съм 7- ми клас и да ви кажа честно... СТРАХ МЕ Е! Не ходя на уроци, защото изкам да се справя някак сама. Първата матура е след 3 дни, но аз не съм докоснала учебник. Имам една приятелка, която не отделя поглед до учебника и постоянно зубри :( и тя нищо няма да направи от паника... Аз по математика не съм много добра :( :( :(, но мисля, че знам всичко по български и ще се справя. За да се преместя в друго училище, трябва да отида в друг град... Пожелавам Ви успех!!! :*

 
  ...
преди: 9 години, 27 дни
hash: 21b3ee38c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

48.   Здравейте и от мен! :) Аз също съм седмокласник и в сряда е външното по бел, а в петък по математика. И по двата предмета съм отличник. Аз не се напрягам чак толкова да уча, защото това може да доведе и до отрицателен край. Не казвам, че не уча и не трябва да се учи( напротив, днес учих 4 часа), а просто, че не трябва да се прекалява. През годината се притеснявах доста, но в този момент съм отпуснат и спокоен, както трябва да е на изпита. Денят преди него, тоест вторник, съветвам всички седмокласници, независимо умни или не, да, , не стоят над учебника", а да излязат на разходка с приятели и т. н., както ще направя и аз. Пожелавам на всички Ви успех и благополучено преминаване на изпита( няма да бъде толкова труден- сигурен съм)! :)

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 24 дни
hash: cde7e04e3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

49.   И аз съм седмокласничка и днес беше външното. Тази година са вдигнали критично високо нивото. Всички, които днес държахме изпити се убедихме в това. Много съм разочарована, защото много учих, а те изведнъж рязко вдигат нивото. Да го бяха вдигнали постепенно, а не така. Но вече мина и се е видяло, че повечето ще имаме по-ниски оценки. Стискам палци за математиката :р!

 
  ...
преди: 9 години, 18 дни
hash: f85c31b80d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

50.   Здравейте! Моите матури свършиха и съм много разочерована от резултата ми по география - 16/18.. това ме праща в петицата :/

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: d7f3b75567
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

51.   Аз ще бъда 7 клас и мисля, че ще е много трудно, но щом някой вярва в теби учиш здравата (което трябва за 7 клас) ще успееш, дори и аз съм за езиковата :Д

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 8bf26c52c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

52.   Здравейте! Много се притеснявам и ме е страх за матурите. Пети клас го взех със 6, 00, а шести с около 5, 70. Но сега седми ми е много натоварено и трудно. Математиката уж ми върви са където на един тест се по изложих но друга тема. По физика съм 5. По бел 6 англ 6. И по останалите с 6 и 5. Много ме е страх защото лесно се притеснявам и като гледам вторите модули по мат от минали години се ужасявам. Геометрията малко ми куца, а пък хода на уроци по мат съвети...

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: ee153a603c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

53.   Здравейте! Тази година съм 7 клас и съм много неориентирана. Първият срок завърших с повече петици. Ходя на уроци по български и математика. Притеснена съм за матурата по математика, но не това ми е въросът. Живея в град близо до Бургас, но в самото ми училище има профилирана паралелка с изучаване на английски език, така както е в ГПАЕ (английската гимназия в Бургас) Учителката, която ще ми предава в училището, в което съм сега, говори само за живота си. Отделно ако съм в Бургас всичко това пътуване и ранно ставане няма да ми се отрази добре. Мога да запиша в училището, което съм сега английки и да ходя на училище Европа в Бургас, или да кандидатствам в Бургас в ГПАЕ, Търговска или Руска. Моля ви посъветвайте ме. Повечето ми съученици ще ходят в Бургас.

 
  ...

1-50 от 56
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker