Безчувствен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Проза, литература

Безчувствен
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 3296 пъти
Останах пак сама, да тъна в празнота
подигра ми се, нарани ме до болка,
сякаш за миг изтръгна сърцето ми,
но силна съм и ще се съвзема.
Недей! , само не ме съжалявай,
това боли повече от всичко,
по-добре е да ме мразиш,
да ме проклинаш дори,
но не и да ми подаваш
на лъжливата си обич
изсъхналите трохи!
Как пак да обичам? ,
само предатели и отново се сривам,
нима туй в гърдите ми е сърце?
Нима от кутийката празна в мен,
мога пак да обичам истински някой ден?
Но на теб желая щастие голямо,
нека мен ме боли само!
Нали друго не заслужих? ,
лъжкиня съм била, луда.. всякаква,
но не и това, което трябваше.
Кажи ми честно за всичкото това време,
осъзна ли поне малко,
че за теб искрено ми дреме?

Ангелчето

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: b7e57ed249
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Допада ми, то в момента и аз съм много наранена от любовта..

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: f42a112c8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Как няма да си, мъжете са станали някакви как да кажа.. мен знаеш ли защо ме заболя най-много, щото толкова много време съм отделяла за него, за да си пишем и опознаваме и ни беше приятно, но после когато взех да отлагам да се видим той тотално се промени и озлоби. Щяхме скоро да се виждаме, не знам си какво и защо? , той продължи с тъпите си обиди, продължи да ме наранява, може би си мислеше, че по-тоя елементарно-нагъл начин ще ме накара да се''променя''. Исках от него само да ме подкрепя, да ми дава някакъв макар и с думи стимул, да ме кара да се чувствам добре(за времето прекарано ни заедно, макар и в чата), но накрая той направи така, че да ме срине заедно със земята, е да ама не! И аз съм човешко същество и аз имам сърце и мога да обичам, нещо което той явно не умее. Та, написах го хем, за да се успокоя поне малко, хем ако влезе и го прочете да знае, може би и аз имам вина и не се оправдавам, но да търпя подобно нещо просто не ми е присъщо, тъй че съжалявам. (А можеше наистина да се получи нещо хубаво и истинско, е карай, все пак живота продължава, може би не е било писано. )

Ангелчето

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: bf2564ea3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ангелчето, в емоционален колап си. Но кажи, по-лесно ли ти е да го съдиш за неговата безчувственост? От къде си сигурна че е безчувствен? Ще ви кажа какво аз наблюдавам. Жените търсите покровителство, стабилност, утеха. Проблемът е че нямате желание, или не чувствате от вътре че и вие трябва да се стремите да давате тези неща, а не само да се надявате да ги получвате безвръзвратно. Огледайте се, времената са трудни. Хората са обезверени, нима мислиш Ангелче, че мъжете не са също обезверени и претръпнали от несправедливостите, несигурността и лъжите на всяка крачка? Мъжът също се нуждае от някаква утеха от жената.

Какъв тип е твоето момче не знам. Но ако е интелигентен, то ще е и свестен. За всяко действие си има причина. Помислила ли си какви са неговите причини да се държи така? С нещо си го провокирала че е бил в трудно положение което вероятно изобщо не ти е споделял. Ако искаш да разбереш някой, спри да мислиш само за себе си и твоята гледна точка. Това което казваш, че не искаш да те променят, а дали пък в ти с нещо не си се опитала да го промениш? Любопитно е че отношенията между жената и мъжа са се изопачили. Сега жената се опитва да промени мъжа, на место да го приеме какъв е. В последствие много мъже се подразват на това насилствено желания на жената да ги промени и естествено отрегират крайно. Увереявам те едно сигурно нещо, той не е искал да те промени с грубо държание, за него е било вид на протест срещу нещото с което си го провокирала. Всичко това ни най-малко не значи че няма чувства.

Вие хората умеете само да си усложнявате отношенията. Направо сте забравили какво е нормално общуване. Внасяте все проблеми, интриги, глупост. Ами забравете глупостите и говорете помежду си направо и откровено, или си останате сами и неразбрани завинаги. Изборът си е ваш. Но който има желание и сърце, не се предава туко така.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 81fbe4815a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Номер 4, ито съм в колап, нито в пристъп, нищо подобно, никакво покровителство не съм търсела, нито съм се опитвала да го променям, той се опитваше мен да промени, но не с нежност и разбиране, а с грубост и обидни реплики. Той е интелигентен, да, спор няма в това, но някак си се опитваше всячески да се налага, и как може един голям и разумен човек да говори неща за теб и семейството ви, без дори да ви познава? Ето с това не можах да се примиря и, мисля че с право, който и да беше друг щеше отдавна да му писне но аз наистина го харесвах и уважавах като интелигентен и добър човек, до момента в който той всячески се озлоби и стана краен към мен. За съжаление, не ме разбра и опозна но това е.

Ангелчето

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: af189f44f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Много вярно казано Ангелче, никой себеуважаваст се човек няма да търпи това. Още по-малко от човек, който твърди, че те обича, а се държи грубо с теб!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker