Колко дълго продължава ефекта от HHC Vape? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121394)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14389)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18579)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Колко дълго продължава ефекта от HHC Vape?
преди: 8 месеца, 21 дни, прочетена 1339 пъти
Здравейте, М на 24 съм.
Преди 2 дена пробвах за първи път vape с HHC. Бях на море последен ден и един приятел ми предложи да пробвам vape с HHC в него.. Дръпнах си само 3 пъти от това нещо, като очаквах да ме държи леко 10 минути и после да мине ефекта.. Първите 10 минути даже не ме хвана, но с времето ставаше все по-силно и след около половин час не знаех вече къде се намирам, но това не ми хареса... ефекта е горе долу като от трева, която запоследно съм пушил преди над 2-3 години, но от ххц като че ли е по-гадно.. Изобщо не ми хареса и нямах търпение да ме пусне... обаче ме държа от обяда та чак до вечерта много силно.. На сутринта се събудих и едвам си стегнах багажа за връщане.. Цял ден ми беше летаргично, неадекватно и разсеяно и постоянно се чудех дали не съм забравил нещо.. Изпадах в паранои... На другия ден трябваше да съм на работа.. Прибрах се вечерта и още не ми беше минало и реших да се разходя, да раздвижа кръвта малко из тялото и да разкарам токсините.. После прочетох че ххц то не се било складирало в кръвта, а в мастните клетки в организма.. Днес бях на работа и бях полу- неадекватен... Също така тези 3 дена нямам никакъв апетит, почти нищо не съм ял и не ми се яде.. Днес след работа тичах около 1 час, без да се изморя, а попринцип не съм в отлична форма ( не прекалено лоша, но определено съм далече от атлет).. Инициятивата беше отново да се детоксикирам от тази гадория и да ме пусне ефекта най-накрая, но уви без резултат... Ефекта е намалял в сравнение с първия ден, но все още не се чувствам напълно трезвен.. Някой имал ли е подобна случка, знаете ли възможно ли е толкова време да продължи ефекта от това нещо, начин за детокс на организма от тази гадория и възможно ли е да карам някаква абстиненция в момента?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 месеца, 21 дни
hash: fb14d83918
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Не знам, ама и не знам с кой акъл ги пушите тия неща. Аз в последните години 2 3 пъти съм дърпал трева, за над 10 години, ми то няма общо с тая от едно време. Смачка ме, вместо забавно, аз като някъв наркоман се разпльоках. Няма да пипна повече. Може би ако си отгледам някога в саксия, бих за майтапа, ама да си купя или черпят, не мерси! Ще те пусне, вкарал си се в някъв филм, но просто не пипай повече.

 
  ...
преди: 8 месеца, 20 дни
hash: c89fb7660b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   За пръв път чувам за такъв наркотик, ще се информирам после от Гугъл, но може и ти да обясниш-за хората, които не са наясно какво е това.
Щом ефекта е успокояващ и ти действа летаргично, това с бягането-не го прави... , защото така изтощаваш допълнително тялото си.
Аз напоследък прекалявам с употребата на Паракофдал, заради изключително тежките мигрени, които имам. Обожавам успокояващият му ефект, пия го на гладно за по-бързо усвояване и до 20-30 минути съм крайно замаяна, имам и ниско кръвно и дефицит на Б12, което още повече допринася за бързия ефект. Наясно съм, че не бива да се пие повече от 3 последователни дни, и не трябва да е на гладно, защото уврежда стомаха, а преди време имах период от цели 5 години, в които лекувах гастрит(беше доста време, преди да разбера за Паракофдал, гастрита беше от една бактерия причинен), сега рискувам като го пия всеки път на гладно и после по 7-8 часа нищо не ям, но... Веднъж дори абстиненция изкарах-ледена треска, тресях се от студ в разгара на Лятото, облечена с 2 пуловера, дори бях включила една печка на 2 реотана-стоях пред нея навлечена с пуловери и дебели чорапи, загърната с вълнено одеяло и треперех от студ, зъбите ми тракаха... беше странно и ме връхлетя изневиделица, паралелно с това -започна някаква крайно жестока мигрена -до степен да повръщам от болката в главата, дори без нищо да съм яла... просто повръщах стомашни сокове и глътнато хапче за успокоение уж на главата... точно тогава нямах нито 1 хапче Паракофдал, а се мъчих с безполезни хапчета, като Нурофен и беналгин. Повече от 24 часа нон-стоп имах жестоки болки в главата, все едно бор-машина ми пробиваше мозъка... Странно ми беше, че изкарах абстиненция от Паракофдала... Не съм превишавала дневната доза, но вероятно съм го пила повече от 3 дни, може би тогава съм го гълтала 5-6 дни поред. По принцип разни успокоителни и опиати-малко трудно ми влияят и се изненадах, че от някакъв кодеин, който в тялото става морфин, че чак пък и абстиненция да изкарам... Но беше няколко дни след като го спрях... а и иначе си бях в отлично здраве, тоест без никаква друга причина за треската и т. н.
И до днес си го употребявам... просто, защото нищо друго не облекчава жестоките мигрени и болезнени менструации, от които болки-не можеш да дишаш и мислиш за нищо друго -освен за скапаната болка. Ти авторе, трябва да се радваш, че поне са ти спестени гадостите свързани с месечен цикъл и болезнени менструации.
Започнах да обяснявам за Паракофдала, защото той води до успокоение, замайване, забравяш понякога разни дребни неща, като временна загуба на краткосрочна памет, но аз съм си тренирала бая добре мозъка... все мели и работи ха ха, затова и се сещам за нещата, дори когато ми е като в мъгла, сещам се... просто минава известно време... ха ха, и това, което исках да кажа е, че примерно сутрин, ако ме тресе силно главоболие и гълтам Паракофдал, преди съвсем да ме е попиляла някоя мигрена, тоест стопирам навреме болката, но точно като ми повлияе, се сещам, че имам излизане до магазина, а едва гледам от умора и просто съм наясно колко е рисковано да изляза навън в това състояние и вместо да правя глупости като теб-да бягам или спортувам в това състояние, че да се освежа, просто си правя или силно чисто кафе и пускам някое детективско предаване, че да ми се събуди мозъкът или кафето го комбинирам с плодов чай на гранули, може и 1шоколад да изям и това е за да не заспя и да не припадна, ами да си напазарувам и да се прибера нормално.
Запомни, че когато тялото е изтощено и замаяно-най-добре изяж 1 цял шоколад, пий чисто кафе, активирай ума си с мислене или силна музика... отколкото да бягаш, защото тичането в случая - ти изчерпва енергийните запаси.
Ако ще се събуждаш с музика-гледай да не е сладникав Поп, ами нещо свежо..
Например-мен ме освежава гласът, погледът и музиката на Единственият, Неповторим и Незаменим -Кърт Кобейн:) и неговата група НИРВАНА. Пробвай, както си заспал да послушаш някоя негова песен... :)))
Напушва ме смях всеки път, когато се сетя за една съквартирантка... , БУКВАЛНО я побърках, всяка сутрин-алармата ми за събуждане директно почваше от припева на песента Smells like teen spirit, максимално усилен звук:))) Както е тишина и изведнъж телефона ми избухва в силен звук... ха ха ха. Аз дето съм свикнала на по-тежка музика - Гръндж, Хард Рок, Пънк Рок, метъл и т. н., че подскачах и се будех МИГНОВЕНО, а съквартирантката ми, която беше тотална чалгарка- със сигурност й се е искало да ме убие, ха ха ха.
Така, че авторе, ако си някакъв чалга-фен, пробвай с по-качествена, силна и свежа музика и няма как да не се ободриш:)

 
  ...
преди: 8 месеца, 20 дни
hash: 359a2abba8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   2 дена

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 20 дни
hash: d62e1809fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Писах един коментар преди малко.. , също-информирах се набързо от гугъл... авторе-ти луд ли си да пробваш синтетични боклуци? ! Като искаш трева-вземи си чиста марихуана, аз веднъж пробвах, не ме хвана... , но това е друга забавна история и доста дълга... , когато реших да пробвам -държах да е чиста, да е на глава, сама да си я нарежа и да си свия цигара, защото съм адски недоверчива и знам, че разни гадове нарочно топят тревата в разни боклуци, като ангелски прах и т. н. А ти- не стига, че си пушил нещо, което друг ти е предложил и не знаеш какъв му е поне официалният състав-така да се изразя, ами и пушите с приятелите си някаква синтетика....
Те хората правилно са казали-едно време-поне знаеш хероин, кокаин, трева и т. н
, а сега пазарът е залят от всякакви боклуци и помия... , ако някой предозира с тия нови синтетични боклуци, лекарите няма и да знаят каква инжекция да му бият, защото всичко е една омесена каша... често слагат отрова за мишки, разни неща, които се ползват за убиване на хлебарки, дори конско приспивателно и т. н. и т. н.
Ако на мен не вярваш или на хора, които употребяват, поне си пусни някои поредици от филми по NG.... , обикновено след полунощ излъчват епизоди по темата.
Продават разни бонбонки, хапчета в шарени опаковки, уж за забавление... , но това са тотално боклуци... пародия е, че младото поколение си внушава, че тези нови неща... са по-безопасно и леки.... Не е така, защото понякога дори и производителите не знаят какви и в какво количество и съотношение боклуци, и химикали тикат в тези нови дроги за забавление.
Пример давам-някой казва как от една или две дръпки трева, луднал бил и т. н. Ако марихуаната е чиста, расла на полето или в саксия, то няма да докара някой до лудост от едно дръпване, пък ако ще и цял ден да се скъса да пуши.
Лудостта и гадните ефекти се дължат на синтетиката.. ако е била напоена с PCP, то нормално да лудне...
Онези, които пък са на Метамфетамини-тотално си пържат мозъците, докарват си Параноидна Шизофрения и после цял живот се мъчат да си лекуват шизофренията.
Има едно правило -ако не знаеш какво е дадено нещо, НЕ го пробвай! Да имаш вяра на приятели е тотална глупост, защото няма приятели, а само-предатели!

Безусловна вяра-само на някой, който обичаш повече от себе си и знаеш, че и той така те обича!

 
  ...
преди: 8 месеца, 20 дни
hash: 417dfba9e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Момчета това на теория е хидролизирано THC, но на практика е съвсем друга молекула. Произвежда се предимно в Шенжен - Китай и е тежка химия. Имах такъв вейп докато бяха легални (вече са забранени на територията на България) и направо си имаш махмурлук на сутринта. Има доклад 300 страници на ЕК за ефектите от това и резултатите никак не са хвалебствени. Всичко което марихуаната притежава като качества не присъства в това, освен тежкия ефект върху нервната система. От марихуана никога няма да имате махмурлук. Сега, когато HHC е забранено и наказуемо от закона нямате причина да замествате марихуаната с тази нова и неизследвана химия. Ако от това отключите шизофрения никак няма да си е струвал риска.

 
  ...


...
преди: 8 месеца, 19 дни
hash: 623461db28
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Човек, това е най-гадното нещо, щото е синтетична химия! Още от преди години е произведено това, но тия години започна да се легализира, а в България и като цяло в Европа буквално от преди 2-3 години. Миналата година чух за него и тази година януари си го купих. Буквално това, което описваш ми се случи, само че нямах никакъв махмурлук. Това е странно, защото от тревата не би трябвало да имаш, смятай какъв боклук е това! Да ти обясня малко за него - това е като THC (съединение в тревата), но малко по-различно и е легално, но явно както каза номер 5, вече не е. И така и трябва да бъде! По-добре си пуши нормална трева! Мен да не казвам кво ми стана - сърцебиене, параноя, СУПЕР ПРЕСЪХНАЛА УСТА, нещо като виене на свят, БУКВАЛНО НЕ МОЖЕХ ДА СТАНА, лежах и се молих да спре ефекта... заклевам се, 5-6 часа ме държа.
Но после разбрах, че първият път винаги при всеки е така, удря те яко от малко дръпки, но после ако беше пушил на другия ден, нищо нямаше да ти стане (или поне така се предполага), тоест, ефекта отслабва и след 1 седмица няма и да те цъка, но спреш ли за малко време - после край, пак така

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 19 дни
hash: 623461db28
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   От номер 6: Сега проучих, и видях, че в Европа, тази година са забранили това в Дания, Белгия, сега и във Франция ще, а в България още април тази година е станало незаконно това вещество!

 
  ...
преди: 8 месеца, 18 дни
hash: a0cb8a7a94
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   До автора-жив ли си още? Как се чувстваш?

 
  ...
преди: 8 месеца, 17 дни
hash: b78086cd98
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От автора до номер : 8
Вече съм горе-долу по-добре, но все още не напълно.
Заспивам с 2 часа по-рано и на сутринта пак не се чувствам наспан..
Вече мисля трезво, но все още нямам никакъв апетит, причернява ми от това че не ям много и съм с високо кръвно последните 2 дни, като се има в предвид че нормално съм даже с по-ниско кръвно. Ще се оправя, предполагам вече и доста психически съм се нафилмирал и наплашил и от там също си влошавам положението, но ще мине и ще ми е за урок за цял живот... Това нещо е страшен боклук и повече никога няма да го пипна

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 8 дни
hash: 5174f64b4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   ХХЦ e 100% химически продукт. Не ми се рови от кога точно съществува, но масово се появи някъде в зората на вейповете преди десетина години. И тогава, и сега, синтезирането му си е все така нерентабилно, особено на фона на масовата легализация на марихуаната по света. Продава се из разни бананови републики като нашата. Съветът ми е да го избягваш. Никой не може да ти гарантира какво има вътре.

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 16 дни
hash: 439129e5de
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   НЕ си пушил HHC... само това ще ти кажа. Преди 1 година редовно пуших HHC, ефекта е по-слаб спрямо тревата. За това колко държи немога да кажа защото пуших основно вечер като си лягам. Със сигурност е имало нещо добавено в течността че да те "маже" така. Последните 2-3 месеца из нета са плъзнали някакви течности с неясен произход които са си направо опасни... Да не говорим, че по този начин и на херца могат да те закачат. Препоръчвам ти да си купиш Co-enzym Q10 с магнезий. Витамин Ц и може би някви мулти витамини. Първоначално може да изпиеш два ко-ензима, те са доста силен антиоксидант, още на другия ден ще почустваш ефекта. Витамин Ц - ударно 1000мг или 500, Ако си под 80кг - 500мг ще са достатъчни. След това може да си ги пиеш както е препоръчано в листовката, като хранителна добавка. А пък за напред... не пуши нещо което не си сигурен от къде идва и какво е въобще :) Истинското HHC като ефект си е супер и по-слабо от THC-то. Отпуска, леко еуфорично ти става, бързо пуска, и няма никакви такива афтър ефекти. Има и друго... може да си се филмирал при положение, че не си пушил от много време, пък вече на другия ден, плацебо ефекта се е засилил. И все пак, хранителните добавки които ти препоръчвам със сигурност няма да навредят, но се консултирай с личната лекарка все пак :)

 
  ...
преди: 5 месеца, 17 дни
hash: 006c5de99d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Това не е ХХЦ. Пробвала съм ХХЦ в училище (не ме съдете), държа ме около 2-3 часа, влизах си в часовете, бях леко в еуфория, хилех се, но със сигурност твоето не е било ХХЦ. Може да е било ТХЦ, но дори то държи по-малко от описаното.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 9 дни
hash: c0a83ca374
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   До н. 13-коя година е било това време, когато казваш пробвала си по време на училище?

 
  ...
преди: 4 месеца, 28 дни
hash: 006c5de99d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   До 14 от 13, миналата година

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker