Накъде отива този свят? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Накъде отива този свят?
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 1756 пъти
Споделям видяна случка вчера, използвайки този сайт за споделяне за да ви попитам наистина накъде отива тоя свят и колко по-зле може да стане?
Работя в еротичен магазин, най-обикновенна работа като продавач, нищо особенно и възбуждащо. Рядко има някакви особенни продажби, но вчера беше доста... особенно.
По обед, докато подреждах стоките в склада зад щандовете, бях оставила вратата притворена, за да чуя ако случайно в магазина влезе клиент, за да помогна на колежката ми, която няма опит в консултациите. В един момент в магазина влезе момче, високо и слабо, много симпатично момче. Попитах го дали има нужда от помощ, но той ми отговори че само разглежда и аз се върнах в склада. Докато разопаковах, видях през вратата че момчето разглежда просто щанда с еротичното бельо, и продължих да си върша работата. Докато приключвах със задачите, и бях максимално близо до вратата, без да искам подочух разговора, който проведе момчето по телефона, залепено до щанда. То явно не ме виждаше, може би заради притворената врата, и се обади на някакъв номер, след което каза:''Коте, в секс шопа съм, харесах си тука едни неща, после ще дойдем да ми ги вземеш'' след което явно излезе. Останах без думи, буквално! Все пак допусках, че може би нещо съм недочула, и може би е станало объркване от моя страна. И все пак ми стана изключително любопитно.
Няколко часа по-късно момчето се върна в магазина, накупи си неща за немалка сума - униформи, бельо, бодита и прочие неща, и си излезе. Не се здържах и отидох до вратата и видях как момчето се качва с черен джип, каран от гадна мутра с бръсната глава. И ми стана гадно. Замислих се за момент за родителите на момчето, и че те най-вероятно не знаят. Замислих се колко вече сме обградени от все повече и повече развратно общество, незачитащо нищо истинско и ценностно. Отказвам да приема подобен тип хора и затова исках да споделя видяното вчера.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: a44bd297a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен ти не си за тази работа, а и хората заради лелки като теб все по-често поръчват онлайн.
Не съди, за да не бъдеш съден!
Освен това ти откъде-накъде реши, че другият мъж е бил мутра? Може да е бил просто плешив и пълен. Мутрите отдавна се самоунищожиха, а и надали се разкарват открито с любовниците си-мъже.
Мисля, че ти просто не си за тази работа, а трябва да продаваш банички някъде и не си мисли, че обратните или мутрите не ядат банички.
Хора като хора. Ако момчето е било над 18 г., тогава какво ти пука пък на теб, а ако е било под 18 г., защо продаваш на непълнолетни?
Слава на Бога, живеем в свободна държава. Има си закони и ако нито един от двамата мъже не е бил малолетен или изнасилен, ти няма какво да сипеш пепел и жупел. Хомосексуалността, но и връзката между богати мъж е млади момчета или момичета ги е имало от античността. Ако светът е отивал към някъде защото тези двамката се... , отдавна да го няма този свят. Докато баба ти е дояла овцете на село, в древна Гърция и Рим са правили не само такива неща, а още много по-извратени, за които днес се лежи в затвора до живот!

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 49d2044253
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не рaзбрaх теб кaкво точно ти влизa/ излизa нaчинът нa живот нa въпроснот момче?
Нaистинa, нa къде отивa този свят, в който продaвaчкaтa очевидно без личен живот, си вре носa в този нa другите?
Кaкво в същност по- точно те издрaзни?
Че очевидно имa добър и интересен сексуaлен живот?
Че е с друг мъж, a ти сaмa и един вид се губи "мaт`риaл"?
Че половинкaтa му е явно е богaтaш, който го глези?
Виж, тези които вечно зяпaт в чуждaтa пaничкa, винaги остaвaт глaдни. Нaпрaви нещо зa твоят си живот, че точно зaрaди тaкивa кaто тебе повечето се чудим нaкъде отивa този свят, в който едвa ли не трябвa дa плaщaш дaнък обществено мнение нa хорa, зa които единственото удоволствие е дa се врaт в чуждият живот тъй- кaто свой нямaт.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: e395c35a05
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Нали много искате да сте европейци? Гордеете се, че живеем в Европейския съюз? Тогава свиквайте, това са новите европейски ценности.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: c7d8586892
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   До автора: живей си.... животец и не се тормози излишно за другите

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 81993690ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   "незачитащо нищо истинско и ценностно"

Не съм съгласен с това обобщаване. Първо, всичко което се случва в живота е истинско - и лошото и доброто. Второ, хората имат различна ценностна система. Нека си го кажем направо - не ти харесва, че симпатичното момче го чука някаква мутра. Еми, и на мен не ми харесва красиви жени да се чукат с мутри, даже сега като се замислих, не ми харесва никой да прави секс, освен аз. Искам да живея в едно чисто и непорочно общество, в което единственият покварен елемент съм аз. :D А ако погледнем от историческа гледна точка, светът си е покварен от памтивека, и красивите и симпатичните жени и мъже са ги чукали при подходящи условия. само дето тогава не е имало сексшопове и черни джипове (не че е имало и бели, де). :)

 
  ...


...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 1034f3261d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Голяма моралистка ще се извъдиш за продавачка в секс шоп! Все едно, така или иначе това ми прилича на измислица.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: a4b70e2964
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Искаш да кажеш, че съществуват хомосексуалисти? УЖАС! Звънни на Путин и му кажи да пуска ядрените ракети. Светът е безвъзратно загубен.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 01b203a933
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Авторке, очевидно въпроса ти е риторичен, но това/както виждаш/ не се разбира и приема от живеещите ден за ден днешни хубавци, които не плащат никакви данъци-не само обществено мнение.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 03c876e125
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей авторке поздравявам те, че си запазила нравствените си качества в един морално деградиращ западен свят. Естествено това което си видяла и чула е отвратително и нещо на което на човек с християнски ценности му призлява. За съжаление установявам, че тукашните хора като цяло нямат силна имунна система за да се противопоставят на покварата идваща от запад, може би защото са такива чуждопоклоници. Виждам и чета, че много хора са морално загнили и деградирали поради факта, че веднага приемат за чиста монета и даденост най-големите извращения видени от порното или от други медийни източници и започват да извършват на дело тези гнусотии. Авторке никога не позволявай някой от тези извратеняци да те убеждава, че не било твоя работа и ти не трябвало да ги съдиш. Напротив, винаги изобличавай гнусотиите им, показвай неодобрението и отвращението си от тях и не ги търпи около себе си, това е правилната позиция ако ги толерираме им ставаме безгласни съучастници на покварата и извращенията. Гордея се с такива българки като теб които са запазили нравствената си чистота и не могат да приемат гнусните извращения за нещо нормално, напоследък се бях отвратил от моралната дегенерация и сексуалните извращения за които се пише в този форум, но ето че има и нравствени хора. На въпроса ти накъде върви този свят, ще ти отговоря на много зле. По-отношение на близкото бъдеще слугите на дявола са решени освен вече обичайните извращения като блудството, хомосексуализма, сексуалните извращения, травестията да върнат в обществото отдавна умрели грехове и страшни извращения от древния свят преди християнството като инцеста, педофилията а по-нататък некрофилията и съвукуплението с животни - бестиалията. Това го правят защото са слуги на дявола а това са делата на дявола. В по-далечно бъдеще нещата вървят още по на зле с формирането на диктатура на "нов световен ред" в който правата и свободите на хората ще са драстично орязани в "името на сигурността" разбира се а моралната и сексуална деградация правеща човека недостоен за живот ще става все по-повсеместна като по-този начин недоволството на масите ще се тушира чрез разпалването на гнусни страсти и вършенето на извращения, още повече морални и социални дегенерати няма как да се бунтуват или проявяват недоволство, защото самите те са нечестиви. Накрая цялото това нещо ще кулминира с идването на световен лидер - антихриста, ще има големи преследвания на християни и тогава ще дойде Второто Пришествие на Господа Иисуса Христа. Ще има знаци, личби и знамения на небето и земята предхождащи това - дим, кръв и огън, слънцето ще стане черно като струнено вретище а луната като кръв и силите небесни ще се разклатят. И тогава ще дойде краят, антихриста и земните армии ще отидат да воюват срещу идващия Син Божий - Господа Иисуса Христа и небесните ангелски войнства, но ще бъдат унищожени а антихриста хвърлен жив в огненото езеро както и лъжепророка а сатаната ще бъде вързан и запечатан в бездната за 1000 години докато трае царуването на Христос и светиите на земята. След това ще бъде пуснат и ще събере народите за да воюват срещу Христос и светиите, но ще падне огън небесен от Бога и ще ги погълне а дявола ще бъде хвърлен в огненото езеро при антихриста и лъжепророка където да бъдат изтезавани денем и нощем завинаги. После сам Всевишния ще дойде за да съди мъртвите, смъртта и ада ще бъдат хвърлени в огненото езеро и всеки който е вършил делата на дявола и не се е покаял да се обърне към Бога и Христа и не е записан в книгата на живота ще бъде хвърлен в огненото езеро. Старата земя и небе и моретата ще изчезнат и Бог ще сътвори всичко наново за избраниците си и сам ще дойде да живее с тях в светия град. Тогава няма да има вече ни плач, ни скръб, ни жалейка защото предишното ще се е минало. Ето натам отиват нещата и такъв ще е краят.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: e75842a745
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   А защо реши, че връзката им не може да е истинска и стойностна? Като цяло сеета не те пита дали приемаш такъв тип хора или не. Живей си живота и си намери друга работа, ако тази толкова те натоварва.

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: e75842a745
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   А защо реши, че връзката им не може да е истинска и стойностна? Като цяло сеета не те пита дали приемаш такъв тип хора или не. Живей си живота и си намери друга работа, ако тази толкова те натоварва.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 791858303c
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

13.   Браво на авторката! Кажи им го, пък нека направят парад в сайта, ако искат! А най-смешното беше как тя се оказа виновна, че случайно е дочула разговора и е проявила любопитство. Е, това едва ли се дължи на факта, че не се възхищава на гейовете. Само да ви светна, че сега американците са решили да изкарат нормално и да имаш сексуални отношения с родителите си, затова не губете времето си със стари "моди"! Скоро ще ви се обяснява, че и това е особено нормално, а аз ще се смея на физиономиите ви, когато ви го обясняват.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 9de2dcdb34
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   Този свят ще отиде към много по-добро ако изчезнат хора като "авторката",които слухтят и си врат носа в чужди животи,че чак и да ги разнасят по сайтовете!ГЛЕДАЙТЕ СЕБЕ СИ,а какво правят хората си е тяхно право да го правят,аман от клюкарки и псевдоморалисти!

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 49e675560a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   А ти защо реши, че "котето" е бръснатата мутра в джипа? Защо да не е някоя знойна бизнес-дама към 40-те, която да си е взела момчето за жиголо, а мутрата да му е просто шофьор, бодигард и придружител, който е пратила да го закара до секс-шопа?

Ама си и ти...

Имаше един разказ за един работник в обществена пералня. Той приемал дрехите за пране на, според него, млад студент, като по петната и белезите по тях беше съчинил цяла история как студентът се е влюбил, зарязали са го и се е самоубил, а накрая истината се оказа съвсем друга - че всъщност авторът е бил клиентът на пералнята, а петната по дрехите са били съвсем тривиални...
Така че не се поддавай на въображението си - то почти винаги ще те подведе...

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: e359447e21
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   Еми авторке, ако беше почнала работа като детска учителка примерно - нямаше да ставаш свидетел на такива неща.

В секс шоп е съвсем нормално повечето клиенти да са малко или много извратени.

Яки извращения е имало още от много отдавна - я си помислиси за мъжката любов по време на Римската империя например...

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 6d8a9e5b6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Тва твоя работа ли е, че са занимаваш? Аз съм на 14 години. Искат да връщат казармата, не че ако го направят ще лапам мухите вкъщи и ще чакам да дойдат да ме вземат, но това ми дава истинска причина да се занимавам. А ти гледаш другите хора. После накъде отива този свят.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker