Дами, как се предпазвате от преследвачи - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Дами, как се предпазвате от преследвачи
преди: 7 години, 4 месеца, прочетена 1465 пъти
Здравейте, дами. Как се справяте с неканени и нежелани преследвачи? В моят случай преследвачът е психично болен и положението е тежко. Страх ме е, че ще влезе във входа и ще ме причака зад вратата да изляза. Страх ме е, че ще нарани моите близки. Към кого да се обърна? Полицията не ми съдейства.. А и с какво/как да се защитавам? Всеки съвет е добре дошъл

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 3 месеца
hash: 94b26f2fe0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Винкел , шегувам се , но честно казано решение почти няма . Просто не може да се прати човек в затвор или лудница така лесно , само защото те наблюдава . А ограничителната заповед , също не върши работа , няма кой да следи дали той се доближава до теб , а и му е достатъчен един път да се доближи за да те пречука . Така че най доброто е да се преместиш , естествено няма гаранция че на новото ти място няма да има друг изкукал като него , в днешно време във всеки квартал има по някой откачалник

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 3a847457f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   При такъв случай не разчитай на властите да те предпазят, трябва да се предпазиш сама. Такива хора много рядко посягат физически на някого, не бива да се плашиш толкова, но имай едно наум, за всеки случай носи лютив спрей, електрошок ...

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 1b7b817d26
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Малко не прекаляваш ли? Психично болен бил. Щял не знам си какво да направи.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 11e1f735db
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Потърси частен детектив, те имат връзки с подходящите хора и ще се намери решение, но ще струва пари. Потърси из нета агенция с добри отзиви.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 7c0eae7496
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Докато не ти направи нещо този преследвач от закона се приема че ти си въобразяваш че той ще ти стори нещо. Като чета страховете ти че щял да се скрие зад вратата ми звучиш като човек който има нужда от психологична помощ, не е нормално човек да живее с такива страхове.
Какво ти е направил този човек че да имаш такива съмнения за него? Заплашва ли те? Посягал ли ти е? защо въобще си мислиш че той някога ще постъпи по такъв начин с теб?

 
  ...


...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 08d851e173
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Аз имах един такъв в курса. Беше ме побъркал! Решил, че е влюбен в мен и ме проследил до нас. После нямаше оттърване. Следеше ме където и да ида! Накрая ми писна и в прав текст му заявих, че имам приятел и искам да ме остави на мира. Даже се наложи да бъда малко груба, но схвана посланието... и се лепна за друга колежка! Пълен неудачник! Обаче не беше луд. Само много досаден. Та ако трябва си купи спрей и му покажи нагледно какво мислиш. Тези най-често са страхливи и като им реагираш, спират да те тормозят.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 5a3688a7a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   4 - Докато не те погне такъв, не знаеш какво е. Малката сестра на приятелката ми имаше такъв проблем. Седеше индивида пред тях и се появяваше навсякъде с нея. Все се въртеше около училището й, и някак си се озоваваше в същия магазин, ресторант или кафе, когато момичето бе с приятели. Оказа се, че онзи следи фейсбуците на всичките и приятели и приятелки.
И аз си мислех, че бе параноя, но като ми показа снимки, как всеки ден паркира колата, от половин година пред тях и стои с часове, и 1700 съобщения, в които се пита "Ще излезеш ли с мен", а се отговаряше с "Остави ме на мира, не те харесвам", стана ясно, че нещо не е наред.
Та как се оправихме... Ами викнахме го на гости в момичето един ден, за да му каже, че не го харесва и няма смисъл да си губи времето с нея. Той се ядоса, но аз бях там с още един приятел, в случай, че стане агресивен (човек оставиш 1700 съобщения си е определено маниак). Но след като се успокой, вече нямаше проблеми. Просто спря и никой не го е чувал от тогава.

Така че, викни помощ, поговорете си. Не се дръж с него, като с луд, а подходи с уважение и би трябвало, да те остави намира. Ако не помогне, един бой винаги решава нещата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker