Брат ми нападна преподавател и мисли да го повтори - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Брат ми нападна преподавател и мисли да го повтори
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 2233 пъти
Здравейте! Брат ми е на 17 години (11 клас). От доста време имаше проблеми с един от учителите си, но тези дни положението ескалирало. Брат ми е лекоатлет, занимава се основно с бягане и въпросният преподавател решил да използва това му занимание. Казал му да отиде да му купи кафе от центъра щом е толкова бърз и ако закъснее и една минута ще получи двойка. Брат ми естествено отказал и автоматично му била написана двойка. На следващия ден му бил даден отново шанс да отиде и да купи кафе и този път той се съгласил, но закъснял и отново получил двойка. Тогава брат ми се заял с него, а той го изгонил от часа и следователно му написал отсъствие и двойка. След като брат ми си потърсил правата при директора на училището, той попитал дали има доказателства за това. Той казал, че има свидетели и му било отговорено, че е нормално да се застъпят за него съучениците му, тъй като са му приятели. И така потулиха случая. Наскоро обаче, имали два поредни часа с този учител. Когато класът влязъл в стаята по пода имало боклуци и учителят казал на брат ми да събере всички боклуци, на което той отговорил, че не е отишъл да му чисти стаята. Двамата се скарали още първия час, а вторият брат ми и още четири момчета били извикани на дъската, за да бъдат изпитани. Преподавателят попитал първото момче дали е учил и когато той отговорил, че не е, господинът го ударил зад врата, казал му да сяда и му написал двойка. Същото и със брат ми, но когато ударил и него той го бутнал назад, след което налетял да го бие. Другите момчета го издърпали и учителят и класната му го изпратили при училищния психолог. Когато нашите отидоха в училище той им разказал всичко това пред въпросния преподавател, а той отговорил, че брат ми си измисля. Повикали и другите момчета, които потвърдили случилото се, но учителят продължава да ги обвинява в клевета, а директорът и психологът естествено вярват на него. След случая отстраниха брат ми от училище за една седмица. Когато си тръгвали брат ми му казал, че ако го хване някъде ще го счупи от бой, а той се обърнал към директора с думите "Чуйте как ме заплашва". Няколко пъти след това повтаряше, че само да го види някъде ще го натроши и в момента много се притеснявам, че наистина ще го направи и не знам как да го спра. Нашите непрекъснато му повтарят, че така ще си създаде още проблеми, но той не се интересува.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: edfb2e83a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Говори с родители, педагогически съветник и психолог в училището, директор. Направете запис на гаврите. Спаси брат си!
Ж

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: edfb2e83a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Намесете медиите и полиция. Дори го съдете.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: caeab2de7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ми много ясно, че ще го потроши, аз съм момче 12 клас, миналата година имахме същия “учител” и постоянно посягаше на съученици, докато един ден не опита да посегне на мен и му строших ръката буквално, никой учител няма право с пръст да пипа ученик/чка! Преди да му потроша ръката е имало сигурно 10 оплаквания при директорката, и не обърна никакво внимание, докато не стана голямата беля и тогава разбра, че учителя е бил задник и ние ( класа ми ) не сме излъгали за абсолютно нищо!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: d37dbaa635
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Съобщи в полицията за брат си и толкова ... Не искаш, да бъдеш свързван с подобни психопати, повярвай ми.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: edfb2e83a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Обаче историята ми намирисва на измислена. Не вярвам психолог да реагира така.

 
  ...


...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 616d2625c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ако това наистина е така както казваш, учителя си е направо за бой!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 6efa7cd048
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Свържете се с господари на ефира, все е начало. Запишете тези работи.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 50a46923e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Брат ти е бил провокиран, по много гаден начин и го разбирам. Подкрепете го и вие семейството му, за да знае, че сте с него, а не против него. И чак тогава, му давайте съвети, да не се саморазправя повече.

Мислете за варианти, как да се докаже, за неприемливото отношение на учителя му и си търсете правата.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 05e6cae526
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Остави брат си да го потроши.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 7797ae9fec
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Няма доказателства, няма случай. Така е. Бидейки така, 4-ма души го причакват след известно време и му чупят челюстта. Иди докажи кои са ако са маскирани. А и винаги има и друго училище.

 
  ...

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 463163077e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Така става, когато пъпчивите подрастоци не изяждат необходимото количество бой/пердах/лобут от бащите си (понастоящем - джендъри) - започват да живеят с чувството, че са безсмъртни, и че всеки трябва да им се кланя.
А за това, че ако бъдат изолирани от обществото още на втория месец ще умрат от глад и оскотяване изобщо не си дават сметка! Понеже са пикльовци, свикнали всичко да им е поднесено на тепсия (от хляба, през обучението, до развлеченията), и те вече могат да се правят на мъже и да раздават шамари, понеже вече са физически годни за това.

Кажи на брат си, че ако го срещна някъде АЗ ЛИЧНО ще му потроша кокалите (мъж на 47 години, 90 кг. само мускули), за да наваксам това, което баща ви е пропуснал да направи, когато му е било времето. И че докато е още пикльо, и не е свършил обществено-полезна работа за 5 лв. през живота си, има право само да мълчи и да слуша какво му казват големите, независимо кой крив - кой прав. Когато започне да допринася с нещо за обществото и живота на хората, тогава ще има право да съди, гласува, определя и т. н.

Моля модераторите да публикуват коментара ми, въпреки по-острия му тон. Вярвам, че това е гледната точка и на учителя, и на повечето мъже в България, доколкото сме останали. Вярвам също така, че възпитанието на младите трябва да започва от семейството, и от първите седем години, а не да се прехвърля върху училището, полицията, държавата, Господ и т. н.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 72fb530c91
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   По принцип съм на страната на учителите, но в случая брат ти и другите момчета са абсолютно прави! Какво значи "Иди за кафе и ако закъснееш 1 мин. ще ти пиша 2! " Първо не е работа на брат ти или на кой да е друг ученик да се прави на доставчик на кафета и второ, ако преподавателя чак толкова иска кафе, би следвало да помоли учтиво и след това да благодари, защото брат ти на практика му прави услуга. Когато бях в гимназията и мен учител ме е пращал за кафе или да донеса нещо от учителската стая, но никога по такъв начин, винаги е било учтиво и всичко си е било точно.
Така, че напълно подкрепям брат с изключение на едно нещо. Боят не оправя нещата! Напротив, ако наистина удари учител ще си докара страхотни неприятности! Много по-разумно е заедно с родителите ти да подаде жалба в инспекцията по образованието. Те ще направят проверка и ако намерят нещо нередно, почти е сигурно, че ще намерят, и учителят и директорът ще си понесат наказанията и могат дори да бъдат уволнени. Така, че поговори с брат си и го убеди да не прави нищо необмислено, което след това ще му създаде големи проблеми. Хубаво е, че родителите ви го подкрепят, така че има си цивилизовани начина за справяне със ситуацията.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: d37dbaa635
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   10 - Поради тази причина, имам законно притежавано оръжие и при вида на маскиран човек в тъмното, видя и се целя в главата...

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 8767cdba40
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Съмнявам се човекът да се е настроил отведнъж срещу него без причина особено като знам колко невъзпитани и нагли могат да бъдат днешните подрастващи! Вече не един и два случая на агресия и неуважение към учителите даваха по медиите. Със сигурност брат ти и приятелите му са го провокирали с нещо.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 8767cdba40
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Никой човек не се настройва без причина срещу други хора. Със сигурност скъпото ти братче и приятелчетата му преди това системно са ядосвали човека и са му пречили в час иначе нямаше да се стига до там да ги праща за кафе до центъра само и само да не се налага да им гледа физиономиите. Напълно подкрепям номер 12 с тия права до небето днешните деца станаха толкова безобразни че няма накъде!

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 3daeeec44f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Типични българо-просташки отговори. Заради такива хора като вас няма никаква правна система в държавата. За постъпката на учителя в други държави това се наказва с уволнение и съд, защото това е експлоатация и и превишаване на правата му, като учител. Моят съвет е да запишете всичко на видеозапис или в самото училище има охранителни камери, поискайте ги да бъдат разгледани.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 8767cdba40
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Номер 18 мини покрай някое училище виж как се държат учениците и тогава пак пише тук ! И представа си нямаш колко нагли могат да бъдат учениците в днешно време .

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: d70dff9e11
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Всяко действие или бездействие си имат последици.
Едно момче при подобен случай/планиран побой/ ,уби и сега е доживот в затвора, преди живота му на самостоятелен човек да е започнал.
Така,че внимавайте како ви минава в главата. Мисълта трябва да е 10 секунди преди действието.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: b74b7b599a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Аз бях тиха в училище и съм попадала на учители, които ме злепоставяха, обиждаха, едвам-едвам не ме наричаха проститутка, питаха ме лични неща в час, а съучениците ми им лизаха гъзовете колкото се може по-хубавичко за да имат по-добри оценки.. да не говорим и за учителите, които не знаеха нищо по предмета си.
Много лесно може да се забележат лошите ученици, но за да забележиш гнилите учители трябва да си в училище.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: cf00ddd71c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Номер 19, много добре знам как се държат учениците. Но не всички са еднакви, престани да слагаш всички под общ знаменател - тогава Ти почни да пишеш където и да е.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker