Нелепа ситуация. Какво да правя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нелепа ситуация. Какво да правя?
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 2874 пъти
Здравейте, пише ви една объркана млада жена, която в момента се намира в много нелепа и луда ситуация. Всичко започна преди около две седмици. С мъжа ми се преместихме в нов квартал, който аз никак не харесвам, но разполагахме с ограничен бюджет и това беше добре дошло. Купихме си жилище преди половин година и вече дойде време да се нанасяме. Когато се настанихме, още втория ден, по коридора се разминах с едно момче, което изглеждаше на възрастта на мен и мъжа ми. И тук идва и проблема. Не знам какво се случи с мен, но сякаш дъха ми спря, не знаех за момент къде се намирам и всичко ми се стори като на забавен кадър. Коленете ми омекнаха и сърцето ми щеше да изскочи. Всичко се случи за секунди и бях наистина изплашена и шокирана, че почувствах това, когато погледите ни с младежа се срещнаха. Казах си, че може и да си въобразявам и да ми се струпало прекалено много и да не ми е добре.

След няколко дни обаче, когато се засякохме пак отново се случи същото и сякаш се стреснах като го видях. Поздравихме се и той някак се втренчи в мен.

Последния път, в който го видях, той ми отвори входната врата, понеже видя, че нося няколко тежки торби. Идвах от малко по далече и докато се приближавах към вратата и той стоеше подпрян имах усещането, че ще припадна от притеснение а момчето не спираше да ме гледа странно.

Благодарих му и се качих по стъпалата бързо като се опитвах да си поема въздух. На всичкото отгоре преди две вечери го сънувах. Не знам на какво се дължат тези реакции и усещания, но ме е страх. Никога преди не съм изпитвала подобно нещо виждайки някого за първи път и се чувствам като побъркана. С мъжа ми много се обичаме и никога не са ми шарели очите, нито пък съм мислела за друг. И двамата сме си верни и отдадени на взаимната си любов...но това, което ме връхлетя много ме притеснява. За съжаление, не мога да избягвам този човек, защото живеем в един блок и ще се налага да го виждам всеки ден. Въпроса ми е как все пак да се опитвам да го игнорирам? Добрата новина е, че сме само на "Здравей-здрасти" и надали ще започнем да комуникираме а и не е редно. Как да се справя със ситуацията?

Осъзнавах,че започнах да се сещам за него и да се питам как ли живее, с какви хора излиза, каква музика слуша и се обвинявам много за това, сякаш съм предала мъжа си.

Ако не беше това ненормално чувство, можеше да се сприятелим заедно с мъжа ми с него и ако той има приятелка дори да започнем да си общуваме като компания...но предвид всичко, което усещам няма шанс за това.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: 34b24aaeb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм в много подобна на твоята ситуация. Според мен си е чисто влюбване.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: d7a5f8559a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Когато душите се разпознаят...

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: d28635e103
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ами, харесала си го/влюбила си се в него от пръв поглед. Това не значи, че кой знае какво се е случило. Имаме очи и уши и можем да харесаме някой човек, без да смятаме, че ще се женим за него. Много се влюбват в известни личности. Това, че мислиш за него, също не е някаъв феномен, нали имаш мозък за тази цел.
Дръж се естествено и всичко ще отмине, след като не искаш да си разваляш връзката.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: cb44622a17
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравейте,
Първо звучи доста шантаво, но все едно имате нещо кармично с този човек. Уж непознат, но не съвсем!
Пазете се или може да прехвърчат искри и един ден да изневерите.
Нещо старо и недовършено Ви преследва и чака своята развръзка.
Дежавю!
Познавате го по-добре от себе си, повече от съпруга си сигурно. Може да Ви е бил син, съпруг или брат в някое неотдавнашно минало.
Дишайте дълбоко, по-добре пазете дистанция за да не объркате сегашното си съществуване. Живота поднася своите изненади винаги!

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 5235070d4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Харесала си го. Усетила си привличане. Надявай се да мине. Ако не мине - лошо за теб.
Аз сега харесвам един мъж и се чувствам горе-долу като теб. Слава Богу не съм обвързана.

 
  ...


...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: c47fabdb88
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Аз съм така от поне година и от опит ти казвам, не минава току-така. А в един момент става направо агония. Лягаш, ставаш, мислиш само за него, дори мъжа си запопваш да не желаеш понякога. Чувството, че толкова много го искаш, а никога не можеш да го имаш, просто те убива.

Ако е карма, може би една регресия ще помогне, ако е влюбване, просто изчакай годи а-две да ти мине. Ако не ти мине, значи нямаш бъдеще в брака. На мен след година и половина започна леко по лека да минава.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: c3cbdfdea5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Всичко е в главата ти. Осъзнай какво имаш до себе си и го цени. Какво като ще виждаш това момче? И по улицата можеш да срещаш момчета, които да те карат да се чувстваш по същия начин. Замисли се, че ти вече имаш човек до себе си и въобще няма място в главата ти за мисли за други. Не те засяга въпросният как живее, с какви хора излиза, каква музика слуша и т.н. Той е просто човек, който живее във вашия блок. Ще го виждаш често, приеми го. Ако всичко с брака ти е наред, няма причина да ти се разтуптява сърцето и да ти спира дъхът, защото момчета си е обикновен човек, както всички останали. След като не го познаваш, редно е да се отърсиш от тези мисли и състояния, в които попадаш, когато го срещнеш. Сама осъзнаваш, че е нелепо. Ако има проблем в брака ти, опитай се да го разрешиш. Фокусирай се върху това, което имаш и върху собственото си щастие, а не върху нещо моментно, което провокира дадено състояние у теб. Дано съм успяла да помогна.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: ff4fb939eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Не е нелепа ситуация. Влюбена си
Важното е да не се поддадеш, рискуваш да провалиш връзката с мъжа си и да останеш сама на пътя.
Историята помни доста такива "остави питомното да гони дивото"
Но има и много успешни попадения, когато една жена е нещастна и недооценена.
Ако беше напълно влюбена и щастлива, мозъкът ти щеше да е заключил папката"флирт" и щеше да видиш в него обикновен мъж и нищо нямаше да ти трепне.
За нощо на света не му показвай че имаш чувства, защото повечето мъже са безскрупулни и със или без приятелка би се възползвал без да се замисля и без да влага чувства.
Умната!

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 34b24aaeb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Аз се влюбих в него по абсолютно същият начин - още щом погледите ни се срещнаха за първи път. Същата вечер го сънувах, че ме намира и ми казва, че ме обича и ме целуна!!! Най-хубавият ми сън евър.
Бях убедена, че той ще е мой, че ще се оженим и ще му раждам деца(въпреки че отношенията ни си останаха на здравей-здрасти) не знам защо така съм си мислила, но силно вярвах в това.
Всеки път като го виждах ми беше лошо, прехвърчаха искри и токове поне от моя страна. Започнах да го избягвам, защото не можех да понасям повече да съм близо до него.... прекалено беше силно привличането и напрежението. Той също започна да ме избягва...и изведнъж изчезна от мен. Това ми показа, че той нищо не е изпитал към мен и няма смисъл да се надявам на нещо. Година по-късно продължава да ме боли по същият начин и да си го обичам.... макар и да знам, че никога няма да бъдем заедно.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: b7f650fbfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От авторката: Наистина се надявам да мине и да не е чак влюбване, просто не вярвам в любовта от пръв поглед а и определено държа на брака си. Аз още дори не знам името на този човек, нито кой знае какво за него, но няма и да се интересувам. Възможно е и да е нещо кармично и да сме се срещали някога преди, но определено нямам спомен за това.

Странното е, че и той ме гледа продължително, но не влюбено, а по-скоро сякаш съм му позната или пък странна. Всъщност преди около 3 години имах леко подобно чувство с едно момче от квартала, в който израснах, но там определено имах усещането, че сме се срещали някъде и не изпитвах такива силни емоции, а по-скоро ми беше много интересен а и тогава не бях обвързана.

По-късно си говорехме на тема съдби и минал живот и дори бяхме приятели за малко, но пътищата ни се разделиха и той ми даде няколко мъдри съвета... тоест може би се е появил за кратко с някаква мисия. Но тук определено е различно-нямам намерение да опознавам това момче, нито ме е грабнал заради визия или нещо външно... просто не мога да си го обясня и малко ме е страх. Ще го избягвам колкото е възможно.

 
  ...

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: ae0ba023e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Минали животи и кармични срещи са теми табу. Може би вярват тези, които са го усетили по някакъв начин и са опознали човек от "здравей", без много приказки. Имах подобен случай в живота си, но не смея да казвам толкова силни думи. Авторке, за мен подобно чувство е необяснимо, но аз все се опитвам да намеря някакъв смисъл в събитията и чувствата, а това е меко казано глупаво. Да приемем, че се чувстваш привлечена поради неясна причина. Това не означава, че ще залитнеш в нея посока и ще разрушиш всичко, което си градила до този момент с мъжа ти. Опитай се да мислиш по-земно и да не се захласваш толкова в размисли по непознатия. В пубертета със сигурност си имала поне една ученическа любов, някой си, за който си мислила много, мечтала си си, фантазирала си и си била привлечена. Знаеш, че тези неща минават с времето, човек трябва да се абстрахира малко и да намери нещо по-интересно и по-важно за момента. Не се опитвай да го опознаеш, няма лошо да се поздравявате и да си знаете имената, но нека нещата приключат до там. Концентрирай се върху връзката, която имаш, може да планираш малка почивка за уикенд или да се захванеш с основно почистване, преподреждане и разглеждане на новия дом. Целта е да си заета с някаква задача, към чието изпълнение да се стремиш. Може би сте се познавали преди, може би по някакъв начин ти допада, но не е нужно да е голямата ти любов, мисля, че си съгласна. Опитай този метод за няколко месеца, ако не стане, проведи един обикновен разговор в асансьора, за да се убедиш, че това момче е като всички други непознати и разговорът ви е най-обикновен, дори леко скучен, че нито си пасвате, нито се разбирате без думи. Но нека разговорите се отложат максимално във времето, на този етап ще се подхлъзнеш и ще паднеш. Понякога се случва някой да те привлече силно, но после да поговорите съвсем малко и да загубиш интерес към него.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 267833827b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Все едно чета за моята история, само че аз съм от другата страна - тази на твоя съсед.
Преди 4-5 години с мен се случи същото. Издържахме около година преди да се награбим. В един момент стана невъзможно да се съпротивлявам, а явно и при нея е било така. Прегърнах я веднъж в асансьора. Явно отдавна го беше чакал и се целунахме. След няколко дни ме покани у тях, мъжът ѝ беше заминал някъде. Такъв секс и такава сладост не съм изпитвал никога през живота си! Около 2 години бяхме отдадени изцяло на любовта си. И слава Богу, че не ни хванаха. След това започна да ни отпуска. Сега пак се срещаме и го правим понякога - станахме си много близки. Но изобщо вече не е чудото, което беше преди. Говорили сме си дори да се разделим с половинките си и да се съберем, но от една страна има деца, а от друга като гледаме как се развиват нещата, изглежда няма нужда да се превръщаме в поредната двойка отегчени съпрузи и то на толкова висока цена. Вече не мисля постоянно за нея, не я ревнувам, но винаги ми е много драго да я вида, а останем ли насаме, о.. понякога успяваме да върнем старото вълшебство.
Да ти кажа, не съжалявам за нищо! Никога преди не съм си представял живота така, нито съм си мислел да направя нещо подобно. Но към настоящия момент се радвам, че имам и такова преживяване в живота си, и подобен тип отдушник, а и такава жена до себе си. Как да ти кажа - някои неща са отвъд разумното и логичното, може да е грешно, може да е всякакво, но за мен това е едно много положително нещо.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: a3fcdc458f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Номер 12, показваш, че е имало само страст, сексуално привличане нищо възвишено, пък и ако жена ти го одобрява?! Дори не си гузен, нищо нередно е си направил. Благодаря ти, от името на авторката, може да се получи от твоята история. С този мъж има само влечение или нещо кармични и нищо разумно или умно да прави нещо с него. Семейство се гради от хора със сходни допълващи се характери и тогава вече се дава воля на страстта. Хубавото е, че засега авторката проявява здрав разум, дано продължи така.

П.П. Все пак на мен не ми се е случвало, дори не знам дали съм срещал голямата любов. Може да е жена ми (голямата любов), засега не дава пълни надежди. Ама все пак сме от няма 20 години заедно, времето е пред нас да разберам.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: c0864f4330
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

15.   Седни си на задника и не се занимавай с глупости. Гледай си съпруга и семейството. Номер 12 е прав, че някои неща са извън границите на логичното и разумното, но той е мъж и за него животът е лесен. Ако съпруга на любовницата му я беше изхвърлил с децата тогава вълшебството щеше да свърши.
Пише ти жена, която е преживяла подобно нещо, но с фатален край. Сега съм сама с две деца и се чудя на кой свят се намирам. А, невероятнатна ми тръпка, след като съпруга ми ме изгони и после разведох, избяга с 200 и нито пише, нито се обажда. Същото направи и бившия ми съпруг. Превежда на месец 220 лв. издръжка, но нито вижда децата, нито се обажда.
И повярвай, ако тръгнеш да изневеряваш никой няма да ти влезе в положение.
Бога ми, опомни си, та ти дори не познаваш този човек!

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 64236ea658
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Кармично било, не знам си какво си било, всякакви оправдания ще си намерите.

Говори с мъжа си за това. Защо криете неща от човека, на когото сте се врекли? Ако не му хареса, поне си била честна. Помислете за ново преместване!

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 8d061fcbb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Авторката: Говорих с мъжа ми и му признах за тези чувства и реакции. Той го прие като някаква шега и реши, че си измислям за да видя дали ще ревнува. Той е хората, които винаги мислят, че света се върти около тях, че са най-харесвани, най-коментирани, и най-невероятни. Човек като него не би допуснал да имам симпатия към който и да е, защото винаги ще смята, че едва ли не всичко е заради него и в дъното на всяка ситуация е той. Малко е тип нарцис на моменти, но аз го обичам и приемам какъвто е. Не прие на сериозно ситуацията а и никога не ме е ревнувал, защото е убеден, че ще сме заедно завинаги и няма да погледна друг. Аз също не желая да си разваляме брака и ще се опитам да избягвам онзи младеж (макар, че разбрах, че е по-голям от нас с мъжа ми няколко години) колкото мога. Имам голямо желание да намеря нови хора и приятели тук, и може би за това съм си въобразила тази симпатия или харесване, защото до този момент той е единствения млад човек, който виждам почти всеки ден. За преместване не може да мислим тъй като си купихме жилището и поне на този етап ще живеем в него.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: a38fce0c1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Авторке, в главата ти се въртят вече бръмбарите, след някое време ще започнат да пърхат и пеперудите в стомаха, това са първите стъпки към романтични приключения, а ти иначе си обичай съпруга. Явно нещо ти липсва в семейния живот.. Не пишеш за деца, ако нямате си родете едно детенце, вече имате дом, така ще си уплътниш времето и няма да мислиш за глупости.
И се радвай, че мъжът ти е реагирал така. Много са малко мъжете, които биха били равнодушни, ако жена им и обяснява, че има симпатия към чужд мъж, съответно сексуално привличане. Хайде ти се постави в обратната ситуация. Съпругът ти да ти каже как много харесва съседката и никак не му е безразлична. Ще му ръкопляскаш ли?
Ж42

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 7539081c12
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   15 е много права, но не вярвам да я послушаш - просто хората сме така устроени, че си мислим, че на нас точно това няма да ни се случи. Не ти пожелавам да натрупаш собствен опит в тази посока, но така както описваш съпруга си е много вероятно да потърсиш някой ненарцис, ако не в този комшия, то в друг случаен екземпляр.
Не знам защо 15 е сама, аз търся точно такава жена и предполагам не съм изключение. Изключение са по-скоро жени като нея, които могат да нарекат нещата с истинските им имена, жени, които са изяли шамара, направили са си правилните изводи и са си седнали на Д-то, жени, които никога повече няма да си помислят да пуснат питомното и да тръгнат да гонят дивото, а ти точно това правиш в момента авторке.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 3d1b035587
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   От Авторката- това момче не ме привлича сексуално, а имах силно духовно усещане. Не бих искала да се случва нищо такова с него. Нямам намерение да се впускам в някакви авантюри не съм такава (сигурно и той не е изглежда много особен тип-аустайдер и самотник). Ще се фокусирам върху всичко останало, може би се чувствам така защото ми липсват приятели но с времето вярвам,че в този квартал ще се сприятеля поне с няколко човека. Пеперудите в стомаха и нещо много силно се появи, (но не както при друго влюбване),още като го видях още за първи път, но все пак сякаш беше на духовна и платонична основа, а не на физическа. Мъжа ми смята,че имам тази симпатия, защото съм си помислила,че момчето е с мои интереси и си приличаме като хора... ( и аз съм малко аутсайдер, а за въпросния младеж чух от съседи да го коментират,че почти не се движел с никой и често се разхождал в квартала съвсем сам и се изолирал от другите.) Както и да е, благодаря много за съветите на всички! Няма да пристъпя границата, аз дори се срамувам да говоря с него и само го поздравявам, но чакам той да го направи първи, иначе си мълча.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker