Играта - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Играта
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 871 пъти
Добър вечер! Казвам се Иван приятгно ми е да се запозная с всеки един читател, но нека първо да ракажа историята си!
Тъй! Всичко започна през 2008-2009г, бях на 14-15 години и ме запознаха с една видео игра ''World of Warcraft'', решиих да си я закупя. Започнах да я игра много редовно, майка ми заможна жена нов компютър всяка година ми подаряваше, плащаше ми играта и т. н. (може би, защото нямам баща и искала да се чувствам добре), но през годините започвам да ставам все по дистанциран от хората и все повече и все повече..
Викали са ме на кафета, навън, мач и т. н аз главно отказвах, защото играех по-цял ден дори не спях по 2 дена, за да играя повече и повече, през годините бях в ''Гилд'' (гейм-общество в играта, играем заедно). Аз бях най-малкият в този гилд, имаше хора на по 25-30-40-50 и т. н. , но много добре се разбирахме, говорихме си и т. н. на 18 години дори ходих в Германия на визитация на един мъж от гилда (на 35 играе заено с жена си и т. н. ) прекарах 2 седмици в дома им беше супер и т. н.

Обаче 2 години по-късно гилда ни се раздели, бях на 20, а всеки ден бях с тези хора сигурно 5-6 години, ревях като дете когато всичко си отидоха.. Смисъл с тези хора съм бил всеки ден през всичките тези години (абсолютно всеки божи ден), но дойде краят..
Следователно аз продължих да играя и т. н. , но контактите с хората ми се влушиха, не искам да виждам хора, не искам да ме заговарят, нарочно навеждам главата като видя хора, дори отбягвях и отбягвам момичета които искат да ме заговорят и т. н..
Следователно се записах в Университет, но не ми се получи, стоях сам, не ми беше интересно, не ме интересуваха момичета, секс и т. н. , дори ми става отвратително като се сетя за секс и прочие и съответно разбрах, че сега вече съм на 24 и в момента дори играя, но разбрах, че трябва да се преструвам, че са ми интересни хората!
Искам съвет: Как мога да се държа и трябва, за да мога по-лесно да се внедря в хората? Как да говоря с тях? Как да действам? Искам да успея в професионален план, защото реших пак да уча, но искам да се преструвам, че ми е забавно около хора и т. н. , следователно като се прибера ще си играя и ще се наслаждавам на това което най-добре познавам в този живот!
Не искам да спирам играта, търся съвет как да успея да говоря с хората да се правя, че ми е приятно и да не ме мислят за аут ( не че ме интересува мнението на хората ), но не искам майка ми да ме издържа повече, защото ме дразни и ми говори прекалено много (Аз обичам тишина, спокойствие, самотата общо взето ), но ако успея в професионален план няма да ми говори на главата и ще мога да си живея сам и всичко да е както аз искам и да не съм зависим от тази жена. Благодаря ви! Лека вечер и хубав ден!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: ad0d4b93ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Добре де, сам осъзнаваш в какво се превръщаш! Само помисли, колко неща и пускаш. Един ден ще осъзнаеш, че нямаш спомени, нямаш нищо и си живял за една игра, която ти е взела токова много и те е превърнала в зомби. Ти и ако станеш на 60, пак можеш да играеш, но загубените ти години, няма да се върнат. И ако мислиш да си, като онези мъже, които създават семейство, а после само изтъкват дивана от седене и игра на игри, по - добре не се вписвай никъде и продължи с познатият безсмислен живот. А, да, трябва да заобичаш живота и всичко, което може да ти предложи, почивки, , забележителности, които да посетиш, музиката, трябва да си отвориш очите и да изпиташ емоции, като истинско човешко същество и това ще те отвори към хората. Ако ти нф го искаш съзнателно, няма как да се в пишеш и да се получи нещо.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 77804a31ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Извинявай за въпроса, но да не би да си аутист? Правил ли си изследвания за това нещо?
И аз играя играта, и аз съм в гилд и хората, с които общувам там са ми по-големи приятели от приятелите ми от училище, но нямам проблем да общувам с хора от "реалния свят". Дори напротив, контактите в играта ме отвориха повече. Преди бях супер срамежлива и трудно се отварях пред хората.
При мен обаче е малко по-различно. Аз започнах да играя, когато станах на 18.
Играта не ми е пречела на живота. Завърших висше, омъжих се (за гилд мастъра :D) и си имаме дете.
Та в този ред на мисли, не мисля, че в играта е проблема.

Съвет как да успееш - започни да учиш нещо, което ще ти е интересно, например, тъй като си геймър - програмиране. С него в бъдеще ще можеш да работиш нещо в областта на игрите. Или ще ги създаваш, или ще тестваш, или нещо трето. И в такава специалност лесно ще си намериш още хора, които играят игри и ще има за какво да си говориш с тях и да ти е интересно да си около тях.
Намери си хора от играта, които са от България и излизай с тях да се "упражняваш" как да общуваш.

Ако и след това не се получи, значи наистина имаш по-голям проблем.

Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: b181864cc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   "Да се внедря в хората", ти ме уби. Звучиш като пълен социопат.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker