Мъже с огромно самочувствие без покритие? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Мъже с огромно самочувствие без покритие?
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 2404 пъти
Има ли такива? Мисля, че има.
В темата ще говорим само за този тип мъже, не за други мъже и рсьбира се - не за жени.
Изтъкващи добродетелите си, рекламиращи се анонимно и критикуващи темата - не са нужни!

И така! Сигурно има и други жени, които са се сблъсквали с подобни индивиди от мъжки пол, които нямат нито: добра култура, нито възпитание, нито имат таланти, нито са красиви, нито богати, но с претенции за жените около тях, за това, какви да са: визията им, работата им, характерът им и т.н.
Тази специфична група мъже, прави коментари от типа на:
”Тази няма никакъв шанс с мен”; ”Тази живее във фейсбук” (самият той, обаче й зяпа профила); ”Тази е дебела и грозна” (и ти, и ти); ”Тази е несамостоятелна и меркантилна”; ” Тази ме използва и заблуждава”; ” Тази е луда”; ” Тази нищо не може” и т.н., може да допълните с реплики, но общото е, че този тип мъже - никога не виждат себе си, нямат вина, те са ”жертви”, а жената е изцяло заклеймена.

Нещо, което съм си мислила е, че са много комплексирани и с ниско самочувствие, което замаскират с надменно отношение. Някои от тях са по-прикрити и не са откровено надути, особено ако са насочили чувството си за малоценност към градене на кариера или т. н. работохолизъм, поради което, нямат време и енергия да избиват комплекси в личните си взаимоотношения, защото, най-често - нямат такива.

Друго отнасящо се за тях са - изневерите. Странно, но са присъщи на точно този тип мъже - високо самочувствие, без особено покритие. Обяснявам си го с това, че са добри в подмазването, защото нямат много качества и са свикнали да са лицемерни, за да успяват, така успяват и с жените.

Какви са вашите впечатления? Има ли такивв мъже? Ако сте общували с такива - какво мислите за тях - какво им е присъщо? Как разбирате, че насреща си имате такъв мъж?
Бихте ли имали взаимоотношения с такъв мъж?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: 8a240308d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Единствената комплексирана си ти, очевидно не можеш да приемеш факта че жените не сте перфектни. Ама като съдя по темата която си написала, явно си се скарала с мъжа си обаче не можеш да направиш нищо съществено и затова пишеш такива теми в сайтовете. Има такива мъже, има и такива жени, няма смисъл да пишеш такава тема за да получиш отговор на тъпия си въпрос, очевидно е...

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: d2c58c3833
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Стига пишете клишете и обобщения,надутите мъже,ами жени няма ли надути?Даже наскоро имаше тема,че много готино било да си надут,защото така си странял от хората и беше написано от жена.Според мен всеки с малко акъл веднага ще разбере,ако някой се надува без никакво покритие,а като цяло смятам,че даже и супер покритие да имаш е супер тъпо да си надут,човек може да е милиардер и олимпийски шампион,но е супер тъпо да си подминава приятелите от детството например.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 6b2f58c0aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Имах нещастието да се влюбя в такъв. Той ми обясняваше как искал всичко да става по неговия начин. Съгласих се. Той не очакваше да приема абсурдните му условия и като не знаеше какъв недостатък да ми намери, ме обвини, че се преструвам, за да го "хвана", но той не бил вчерашен. А го обичах и наистина бях готова на всичко за него...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 821e4846d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   "Обяснявам си го с това, че са добри в подмазването, защото нямат много качества и са свикнали да са лицемерни, за да успяват, така успяват и с жените." - ха-ха, аз да те боцна, пък не ме мисли по-нататък какви са ми качествата! :)

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 3659a54559
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Хаха, браво авторке, започна много весело. Като мъж мога да ти кажа, че такива се разбират в непринудена комуникация и някакво време, за да изплуват тези качества и способност за преценка на характера. В колектив от мъже е лесно да се усетят, но пред жени сигурно ще са по-сдържани и докато ги усетите може да е станала белята. :)

 
  ...


...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 614b4c027b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Един колега на приятелят ми е такова същество.
Признавам си най-искрено, че го ненавиждам. Не ми е приятно да общувам с него и изобщо да е около мен. Изключително високомерен, има добра обща култура, но до там. Преписва си някакви невероятни преживявания с жени. Не е хубав, на възраст около 30г., занимава се с уменички или до 20г. За мен е комплексар. Пише на жени, които определено са над нивото му ( не ме нападайте, но наистина има кръгове-нива и при двата пола) и после се хвали, че те го занимават. Не знам какъв професионалист е. Поне пред мен не блества, както и не съм чула похвали по негов адрес.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: e1eea3c1b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Все едно чета за бившия си приятел.
Всъщност зад тази фасада от "високо" самочувствие се крие ужасно ниска самооценка.
Чиста комплексарщина.
В началото ми беше симпатично, че си знае стойността, но след няколко "Ти трябва да си много щастлива, че си с мен, знаеш ли? ", "Много неща мога да направя за теб, но не усещам, че си струваш. " и др. просто ми светна, че този тип хора са нещо, което никога няма да мога да харесам.
Докато бяхме заедно се държеше едва ли не като рок звезда, постоянно заглеждаше жените по улиците (а аз самата хич не съм за изпускане, само да вметна) и се оказа, че паралелно с мен е въртял афери и с още две жени.
Сега, след като прекратих отношения с него, аз съм най-гадната жена на света за пред всичките му познати и за пред настоящата му приятелка, била съм супер грозна и откачена, била съм к***а и т. н.
Сигурно би ми скочил и на бой, ако ме види някъде, ей така, от чиста комплексарщина.
Надушите ли такива хора, надалече, това е моят съвет.
Независимо дали става дума за жена или мъж.
Просто газ и дим да ви няма!
Аз искрено съжалявам, че отделих време от живота си за този човек.
Мнооооооооооооооооооого.
Сега си нося последствията.
Къде ми е бил умът, просто не знам...

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: d80f68b1a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Да, срещала съм такива мъже, но не контактувам с тях. Много такива ще срещнете и в този сайт, само дето те се пенят виртуално, защото женско внимание не могат да привлекат и ги е яд. Повечето от тях са самотни и нещастни. При среща с реални жени си мълчат, защото нямат подход и ги е страх от отхвърляне.

Обичайните обвинения:
- жените са меркантилни
- жените не си знаят мястото
- жените са по-долу от мъжете
- жените не ни уважават
- жените са неподдържани
- жените за зле в секса

и т. н.

Да спориш с подобни индивиди е загуба на време. Игнорирането е най-правилната тактика.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 28eaba27d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не, разбира се, че не бих излязла с такъв. Как ги разпознавам ли -ами иска се съвсеем малко проницателност или просто лека словесна провокация, чрез която автоматично показват себс си 'в пълен блясък':) А относно коментарите, които правят за и на разни жени -целта е да се почувстват самите те значими, също и да успеят да потиснат психически някоя и друга по-наивна, заблудена женица да им върже на акъла.
Истината е, че тези мъже самочувствие реално нямат, а просто умеят да го симулират сравнително добре. Е, поне на първо четене.. Биха се справили като треторазредни актьорчета :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 299d8234cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

11.   Авторката, към недоволните мъже като номер 1
Темата е смислена :) Също, колкото и темата за българката с нереална самооценка, която някой мъж е пуснал. Защо да няма тема антипод? Макар, че моята е далеч по-градивно написана и без обиди, и обобщения.
Та така, колкото и да ви е гадно, темата си е реална тема, ще се коментира, ще четете, ще се дразните или гледате реалистично и градивно - въпрос на вашите възприятия, и до колко са развити :)))

 
  ...

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: c31ec452a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   "Сигурно има и други жени, които са се сблъсквали с подобни индивиди от мъжки пол, които нямат нито: добра култура, нито възпитание, нито имат таланти, нито са красиви, нито богати, но с претенции за жените около тях, за това, какви да са: визията им, работата им, характерът им и т. н. "

Авторке, права си. Много от вас, жените, се сблъскват с подобни долнопробни мъже. Въпросът е: Защо самите вие избирате да се сблъсквате именно с тези самоизтъкващи се, груби и изневеряващи мъже, а не с нормалните, грижовни и възпитани господа? :) Отговори, без да сипеш отрова.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 6a35a9d9b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Честно казано в първата на глава на всяка книга за сваляне на жени (защото вече около тая тематика е изградена цяла индустрия) се описва, че жените си падат по самочувствито, независимо дали то е с покритие или не. Казаваш че тия мъже са склонни към изневяра, ама те сами о себе си не могат да изневерят - трябва някоя пепперудка да клъвне на това фалшиво самочувствие, а такива не липсват.
Аз лично ще прехвърля топката в полето на жените, защото те избират с кой да правят секс, а мъжете пробат навсчкъде и която дате - тази.
Замисли се само: Ако живеехме в общество в което нрмата е всяка жена да изисква 1 месец връзка, преди да си даде сливката, тия индивиди, които описваш ще бъдата отсяти, ами.... за 1 месец.
Що се отнася до работохолизма - не е начин за избивване на комплекси, просто е нещо което се среща повече при мъжете отколкото при жените.
А, и като цяло съм напълно съгласен с номер 1.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: d6382edb22
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Жените и мъжете, колкото и да не се вярва на някои от вас, са еднакви. Това, че не го виждате, си е ваша работа и най-вероятно вече е крайно време да си сложите цайсите.
Колкото до въпросите ти: класът ми, градът, в който живея, родната ми държава, континетът ни и целият ни свят е пълен с такива жалки комплексарчета и хора от този тип се разпознават изключително лесно, особено, когато са още в ранната си ръзраст [12-15]. Някои от самоопределилите се за "разумни", разбира се, си остават слепи за истината и винаги се връзват на такива персони, и аз понякога изпитвам епматия към потърпевшите от такива взаимоотношения, но пък това си е тяхна работа вече.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 1a90179e95
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Не съм перфектна, ама 13 години търпях един търтей, който на 30 години реши, че не му се работи и мама ще го издържа. Аз се бъхтя от 20 годишна, нощни смени, пътуване, ставане по нощите. Направих някаква кариера, а онзи постоянно се самоизтъкваше колко е умен, как умее всичко по-добре от мен. Дори и в леглото не ставаше. Е, зарязах го. Пожелавам му да си намери някоя да го търпи, но той на всички жени кусури намира...

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 299d8234cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   Към номер 12 от авторката.
Аз не ги намирам, те се бутат на всяка. Всъщност, аз съм лесбийка и не съм имала сексуална или романтична връзки с мъж, не харесвам мъжете сексуално, но имам познати мъже, и най-добрият ми приятел е мъж на моите години - 28г. Разбира се, на челото ми не пише - лесбийка, така чече се сблъсквам с мъже, които искат сексуални взаимоотношения и в любов са ми се обяснявали, макар да знаят, че съм лесбийка, което го споделям доста бързо, за да няма заблудени.
Но, въпросът ти е добър, обаче питай някоя хетеро-жена, която НАРОЧНО си е избрала неподходящ мъж, силно се съмнявам, че избирайки го, го е мислила за неподходящ, по-скоро, този тип мъже са големи лицемери.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 52a557d0d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   В тона на коментар 13.
За мен, като жена съм си поставила правила относно сексуални контакти. Никога. не спя с мъж преди изминаване на поне календарен месец от запознанството на живо и естествено желание от моя страна. Според мен, ако повечето жени го правят, като казва коментар 13, плявата ще бъде отсята.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 97bac0df28
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   15, едва ли си го търпяла само тия 13г.? !? Като почнете с тъпите си изисквания, а мисленето хич не ви се отдава. Ми щом може мама да го издържа, защо да бачка? Нормално в природата нещата следват определени закономерности - в случая, по най ниското съпротивление. Някаква пък пуснала по горе тема, че не била сигурна в приятеля си че е способен да се грижи за семейство, щото издържал майка си. Ами да върви при такъв, който си е зарязал родителите че да е сигурна... желязна ви е логиката. Тъпи парчета сте и се чудите защо ви мотаят мъжете. Защото могат!

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 9e377c6b69
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

20.   Мъж съм, мога да кажа, че 99% от шефовете (независимо дали управляват баничарница с една продавачка или огромна фирма) са такива. И жените разбира се им се умилкват, защото виждат в надменното им поведение знак за власт и пари, независимо, че очевидно надменността е несъразмерна с реалните власт и пари, които имат. Това не бърка жените, защото жените се движат от повърхностни впечатления, емоции и инстинкти, и никак не обичат да приемат реалността или да анализират.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 299d8234cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Авторката към номер 20.

Има много сериозни жени, особено тези минали 20-те, които са попадали на такива мъже и вече ги разпознават, и нямат уважение към тях като към личности, съответно не ги харесват, не им се връзват на акъла, и знаеш ли тия мъже какво казват за тези жени? Изброила съм репликите им в темата си. И това са точно стойностните жени-хора, а нестойностните, които са на акъла, който ти описваш, използват точно тоя тип мъже, за които пиша, и после, точно тези мъже - пишат гадни теми, в този сайт, за ВСИЧКИ жени.
Не съм глупава, мога да разпозная - истински наранен мъж, от просто озлобен такъв.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 5db6858897
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Авторке, моето мнение за мъжете е относимо само към мен, аз не съм всички, те не са всички. Има нормални мъже, има хлапета от тази им възраст до 70 пак са хлапета, има земни мъже и разхайтени, хаха как го измислих това понятие " разхайтени" - точно онези, които имат големи критерии към жените, че чак ги мразят, защото търсят идеалната, която не мрънка и е невинна и секси и така нататък и скачат от цвете на цвете, като пчеличка. Остави ги настрана тези мъже. Затова търсим и подбираме, за да намерим, човек, с когото ние сме истински и неприкрити и с когото да споделим много неща в живота. А дано има повече мъже, които наистина да си заслужават и да имат самочувствието, което да заслужават. Тези, които много се хвалят се вижда колко могат. От описанието на антиподната тема и нейния автор, мисля че съм го срещала в една невинна възраст и го подминах, защото точно такъв тип момчета не обещават много, освен че искат много жени, а не единствена. Този тип момчета се обиждат на откази, защото са уверени и си мислят, че една жена би била щастливка, ако мине през леглото им. Аз пък съм жена за един мъж. Затова аз си намерих такъв човек , а онзи още се чуди какво търси.
Ж 27

 
  ...

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 862d7b0008
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Тема пусната от лесбийка която критикува мъже заради самочувствието им. Майко мила, какво падение...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 28e20e9652
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   "И така! Сигурно има и други жени, които са се сблъсквали с подобни индивиди от мъжки пол, които нямат нито: добра култура, нито възпитание, нито имат таланти, нито са красиви, нито богати, но с претенции за жените около тях, за това, какви да са: визията им, работата им, характерът им и т. н. "

Грешка! Няма мъж, който да няма критерии към жените, с които би се занимавал и това за ваша жалост е съвсем естествено право на всеки. Нарича се вкус и няма нищо общо с самочувствието. Не съм чул някой да казва "Твърде велик съм, за да спя с проститутки" например. Човекът просто не иска да спи с проститутки. Е, вероятно проститутките ще са бесни, но какво ни бърка нас това?

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 9e377c6b69
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

25.   От номер 20 до авторката - ти май не прочете, че говоря за мъже-шефове, работодатели.

В контекста на работното място, поне моите лични впечатления са, че българската жена гледа и най-комплексирания, най-надутия без покритие шеф, като ангел небесен, с пламък в очите и пред останалите колеги повтаря всичките му тъпотии, все едно е казал нещо велико. С извинение, да се изпърди в лицето й, тя ще помисли, че е казал нещо велико.

Говоря за неща 100% видени и лично изпитани на живо. Натокани мацки, дето ще си кажеш, че са егати важните, претенциозни мадами, така се снишаваха пред един Путьо (с главно П, да подчертая), че идея си нямаш. И същия филм после съм го гледал в други фирми и други градове, като цяло извадката ми е разнородна.

Същото поведение се наблюдава и сред мъжете подчинени, но те поне съзнателно-лицемерно пригласят на шефа без покритие и като цяло по-ограничено, докато жените почти религиозно го боготворят.

Но да се върна на главното, по темата ти - твърдя, че най-много мъже със свръх-самочувствие, без почти никакво покритие са работодателите. Конкурират ги единствено назначените от тях гъзолизци-мениджъри на средно ниво, които имат да избиват дваж повече комплекси, понеже хем имат подчинени, хем те самите са подчинени на баш-шефа.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 8a240308d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

26.   Ехее авторке, ти се изкара най-разбиращата от всички... 1во Сериозни жени над 20 няма, над 30-35 са сериозните, няма какво да се лъжем. 2ро на какъв акъл да ни се връзвате? Вие се хващате с кретени, явно щото сте жалки и нямате шанс със останалите, после се оплаквате че всички били тъпи и ограничени... И накрая се оправдаваш че ние мъжете критикуваме вас ''много наранените'' жени в сайта... Така че вземи се успокой щото и без това няма да промениш нещо, само ще си докараш инфаркт от нерви и ще умреш на 60...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: d80f68b1a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

29.   26 - ти откъде знаеш авторката на колко години е? Може и тя да е над 30 т. е. от сериозните.

Мъжете в този сайт масово критикувате жените, но когато вас почнат да ви критикуват хич не ви понася.

Авторката е пуснала темата като контрапункт на десетките теми, които се пускат напоследък против женската половина.

 
  ...

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: ac1ca446bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   1/26, и как прецени, че няма сериозни жени между 20 и 30? Всичките ли ги познаваш, че да го заяиш? Какви парцали знам над 30- 35, не е истина. Годините не са никакъв фактор в това отношение, защото или ставаш или не, само някои хора правят изключение и се променят. Но явно и ти си като почти всички мъже - отразяваш само леките жени, пък после ревеш от тях.
По темата - срещала съм такива момчета/мъже и за нищо на света не бих имала каквито и да е било взаимоотношения с тях. Дразнещи са с надменността си и си мислят, че светът се върти около тях, мислят че хората са им длъжни с нещо. Ако не те харесват, се държат с теб като с подчовек, не търпят критика или мнение, различно от тяхното.


Black Sabbath

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker