Въпрос към мъжете от една жена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Въпрос към мъжете от една жена
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 2643 пъти
Здравейте мъже, търся мнението ви.
Колко често и какво плащате на жената до вас? Например когато излизате на вечеря, кино, театър, кафе делите ли сметката? Купувате ли хубави подаръци без повод? Давате ли пари на жената до вас за нейни нужди - козметичка, прическа, дрехи, обувки? Ако тя ви поиска пари за нещо как го приемате и давате ли и?
Ако жената се държи добре, изглежда добре, грижи се за себе си, дава всичко в леглото това променя ли отговора на горните върпоси? Благодаря.
Ж25

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: 66a6107db6
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

1.   А вие жени, колко често плащате на мъжете си ? И не говоря по отношение на парите. Говоря в чисто емоционален план. Колко често наистина давате от себе си това, което получавате. Казвате ли на мъжа, че го обичате или че се радвате да сте с него. Показвате ли му, че го цените и цените това което е и това, което прави.
Нещо напоследък ми се струва, че връзките са се превърнали в един договор.
Колко често мъжът плащал на и без поводо нещата на една жена.
Ти ако само стоиш и изискваш и пет пари привидно не даваш как се чувства той и какво прави за теб и един лев не би трябвало да получиш, още повече пък да стоите заедно.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 1b9dbfbbe6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Излизанията ги плащам аз винаги. Колкото до подаръците правя такива само по повод. Ако обаче говорим за любовница тип тя красавица и търси чичко паричко, а аз секс с хубава жена, което е по-различно, тогава плащам според това колко е хубава и колко я желая. В началото докато ми е нова и интересна, плащам, за да я задържа. После като ми поомръзне, спирам да плащам и тя сама се изнизва по някое време. Ако е по любов е по-различно.

Не че съм имал любовница, говоря принципно. Нямам такива намерения.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 6a0145cc8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Аз съм жена. Предпочитам да си деля сметката винаги, но напоследък разбрах че някои мъже се обиждат ако не платят ако те са поканили и ги оставям. Но винаги вадя портмонето като дойде сметката! Скъпи подаръци, екскурзии и прочее не искам. Не съм държанка и все пак работя за да си узвоювам някакво самочувствие и независимост, нали? Случвало ми се е да издържам понякога двама от бившите си, когато са били без работа. Не ми е било обидно.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 8b6d55bc9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Аз съм жена и харча много пари за себе си. Мъжете обичат жени облечени с маркови дрехи, с прическа, маникюр. За едно излизане аз харча много повече пари от колкото харчи мъжа за вечеря. Така, че остава и сметката да си деля, което ще е дъното вече. А мъжа да се възползва от приятна комоания и красива жена. Аз ако ще деля сметка направо ще я платя цялата. За какво ми е такъв мъж?

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: c1963563f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Без това " Ако жената се държи добре, изглежда добре, грижи се за себе си, дава всичко в леглото това променя ли отговора на горните върпоси? ", няма смисъл да си със жената. За получи всичко което пожелае, жената трябва да изпълни предните условия. А ако сте заедно само за секс, да, трябва всичко да се дели, защото удоволствието е за двамата. Но ако жената се държи добре в обществото и не излага мъжа, заслужава бонуси, споменати в темата. Има много мъдра мисъл, жената трябва да се държи като светица в обществото и като курва в леглото с любимият си мъж, всичко друго е обикновено чифтосване!

 
  ...


...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: ba136551cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

6.   В кой век живеете хора? И двамата работим и никой не дава пари на другия. Всеки си има заплата и си разполага с част от нея (една част всеки от нас дава за общите разходи като сметки, грижи за колата и екстри като екскурзии, излизания вечер и т.н.). Нито аз го питам колко дава за хобито си, нито него го интересува колко пари съм дала в козметичния салон. Живеем заедно и сметките ги плащаме от общите пари, когато излезем на заведение плащаме пак от общите пари. Не живеем в 19 век, че да чакам някой да ме издържа и да ми дава пари за шопинг и фризьор. Като имам пари ходя на шопинг, като нямам-не ходя и това е. Подаръците са друго нещо-разбира се, ако той е решил да ме изненада и да ми купи нещо, ще приема и то с радост, но да му хленча за пари, защото трябва да ида на маникюр-просто няма как да стане.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 32a0e59756
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Киното е вече отживелица, сега има интернет, интерактивна телевизия, филмите могат да се гледат както у дома, така и в движение, което е удобство, ако се окаже, че филма не ми хареса, излиза, че съм си дал парите на вятъра! А иначе са ми казали да не вземам "ламя", която ще иска и апартамента ми да вземе, а после мен кучета ме яли! Ще си търся домошарка като мен, не съм Рокфелер!

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 4109c3f9ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Хе, то зависи и какви са ви отношенията. Подаръци и глезотии са си нормално нещо, ако мъжа има възможности, но ако са гаджета или просто я чука редовно. Някои искат без пари да „чукат, такива пък които имат възможност им е все тая дали ще плащат. Има и паралии, но скръндзи. Аз когато съм плащал е, не за да си купувам секс, а за да ни е хубаво. Имало е разбира се случаи, когато мацката предлага да плати цялата сметка. Обаче ако аз съм инициатора, е доста нагло да я карам да плаща. Водиш я някъде на по-скъпо място, ядете, пиете и накрая тя да плати. Аз лично това не го приемам, поне за първа среща. Ако обаче движим заедно, няма проблем.
И да, отношението на жената към мъжа има голямо значение. Има един лаф: "свирките купуват апартаменти и Поршета" . Не знам другите мъже как са, но ако съм доволен, ще и угаждам, защото го заслужава и ми е хубаво с нея. Нека и на нея ѝ е хубаво с мен.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 1b9dbfbbe6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   4, "А мъжа да се възползва от приятна комоания и красива жена"

Мислех, че компанията е взаимна, но явно съм грешал. Нямам нищо против да плащам излизанията, но щом го представяш като компания срещу пари, ми се повдигна лекичко.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 6a0145cc8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз секс с един мъж правя за удоволствие. Излизам с него също за удоволствие. Не съм компаньонка та да ми плащат "в натура" за изразяването на личната ми воля да бъда с този мъж. Единственото, което очаквам е подобно отношение. А парцали, козметика и т.н. аз си нося и аз си купувам. Работя все пак.. Сметките или се делят, или първо плаща единият, после другия. Имах само едни неприятни спомени с един комарджия, но там самата небрежност да излезеш буквално без пукната стотинка, защото си си проиграл за два часа заплатата (изкарваше повече от мен), ме вбесяваше, не парите които давах..

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 10e776912b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Добре, че го има този сайт, че да се ориентирам докъде са стигнали беднотията и деградацията на хората в тази страна. Самият въпрос "Колко плащате на жената? ", който отваря темата, е потресаващ! Купувате ли й обувки? Ама как ще ми купуват гащите и обувките и откъде-накъде някой ще ми дава пари да си боядисам косата! Честно казано, ако мъж прояви толкова лош вкус, че да ми предложи пари за фризьор, сериозно ще се обидя - ще го приема като намек, че прическата ми не е наред. Аз съм омъжена и пак не разбирам защо някой трябва "да ми плаща". А пък ако бях свободна и съм толкова тъпа, че да не мога да изкарам 5 лева за чорапогащник, то по-добре да изляза на магистралата и честно и почтено да му наравя една свирка на тираджията срещу парите му, отколкото да му ги искам за "приятна компания и красива жена". И с какво е приятна тази компания? С това, че от обикаляне по козметици чучулигата една книга не е прочела и не може две думи накръст да върже! Тази тема е последната от една дълга поредица абсолютно същите - следя форума от години. Това много ме тревожи.
С мъжа ми имаме общ бюджет - така беше и в семейството на родителите ми, а и в семейството на неговите родители. Всеки има достъп до дебитната карта на другия за удобство. Искала съм му пари, защото вечно забравям да изтегля кеш. Това е постоянен майтап между нас: дай, скъпи, 10 лева, а той: аааа, ама ще ми направиш салата! Но това е шега. Подаръци получавам за рождения си ден и за Коледа. Облеклото и за двамата купувам винаги аз, защото той не разбира от дрехи. Техниката пък е негова грижа, аз там съм пълна скръб.
На 25 години, авторке, умът ти е хубаво да е в работата, а не в джоба на някой льольо. В момента си в най-творческата си възраст, използвай комбинацията от младост и качества, инвестирай в образование и контакти. На твоята възраст една жена трябва вече да е започнала да дава смислен продукт като професионалист. Което не пречи да "... се държи добре, изглежда добре, грижи се за себе си, дава всичко в леглото".

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: ce40b0f32f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз съм с мъжът ми от 6 години. Докато не беше сериозна връзката ни винаги се разбирахме дали ще си разделим сметката, той или аз ще я платя. И двамата гледахме да се реваншираме един към друг. Ако той плати пицата аз ще купя и запеса нещо да си сготвим в тях следващия път. Първите срещи ми подаряваше винаги по една роза, но аз го помолих да не го прави, защото не искам за ги гледам как капят във ваза. Подаръци също не обичам, родителите ми никога не са ми подарявали, като има повод са ме водили да си избера нещо, а като по-голяма ми даваха пари директно и не се занимаваха.
Сега като живеем заедно мъжът ми плаща наема, аз купувам почти цялата храна. Най-големия пазар в събота го плаща той. Козметика си купувам сама, както процедури, застраховка, карта за фитнес, дрехи...
Случва се да излезем да видя нещо и да каже, не това ми е скъпо, тогава предлага той да ми гу купи, а аз се замислям дали наистина ми трябва. Повечето рестуранти ги плаща той, ако плащам аз понякога глаща той, а аз му давам парите. Обратното правим с плащанията по интернет там плащам аз, а той ми дава на 100% процента парите.
Мебелите за квартирата ги купи той, аз само дивана.
Но във връзката ни аз изкарах една магистратура редовно по това време той пое всички разходи по дома, дори получавах и джобни,
за да не харча това което съм отделила за училище.

Не смятам, че мъжът трябва да плаща всичко, за да имаш претенции трябва да участваш и финансово в семейния живот. И мога да те уверя, че съм страшно добре поддържана и изглеждаща жена при това раждала.

Ж, 32

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: e978d3605b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Виждал съм връзки, в които мъжът се опитва да си купи вниманието на жената с подаръци, вечери почивки. Жалка картинка. И аз съм го правил едно време. Но подобен род отношения убиват всякакво привличане. Жената се чувства купена, мъжът се чувства недостоен за любов и компенсира с пари. Дори да бъдат заедно, връзката се превръща в мъчение - незадоволеност, изневери, самота. Няма ли истинска любов и привличане, с пари не става.

На въпроса на авторката - за сметките, обикновено аз предлагам да платя, но ако видя, че жената се чувства неудобно и иска да си ги разделим или да се редуваме, съм ОК. Честно казано, приемам сметките за дреболия и ми е все тая кой ще плаща. Все пак, прави ми добро впечатление, ако поне понякога жената също плаща сметката, дори да е в едно на пет излизания.

Не харесвам меркантилни жени и се чувствам зле, ако усетя, че ме гледат като портфейл. Ако усетя, че нямам силно привличане с една жена, значи просто не си пасваме. Ако ще давам пари за секс, по-добре да ги дам на проститутка.

Като цяло, макар че печеля прилично, скромният начин на живот ме прави по-щастлив. Не си падам по излишния лукс и показното харчене. За мен телефон за 2000 лв. е абсурд и не бих подарил нещо толкова скъпо на жена. На бившата си приятелка подарявах книги, билети за семинари за личностно развитие, за концерти.
Ако ми поиска пари за фризьор или дрехи, не бих дал (освен ако не сме вече семейство с общо пари, но това е друго). Редно е човек сам да си покрива тези разходи.

Относно почивки и пътувания - не бих водил една жена по почивки, за да я впечатля, жалко ми се вижда. Но не бих и пътувал да си правя кефа, без половинката си. По-скоро ако ми се ходи някъде, но преценя, че нямам възможност да платя и за нея, няма да отида. Ще изчакам година примерно, ще събера пари да идем заедно и тогава. Ако жената до мен иска да си плати нейната част или да ме заведе тя някъде, нямам против. Ако изкарва малко пари и не може, съм ОК и аз да поема разходите. Но само когато преценя, че мога да отделя тези пари.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 0f13f2e51d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Напълно споделям мнението на номер 10, това е най-правилният начин според мен
Ж, 21

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 2bc700ba2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   А защо мъжете трябва да плащат на жените, нали претендирате да сте равни, равноправни във всичко с мъжете. Щом работите и печелите добре такъв въпрос е излишно да се задава. Щом сте равни с мъжете ще сте равни и в плащането, иначе изглежда, че мъжете си плащат за секс като при проститутки. За да не ме разбереш погрешно, че съм голям скръндза ще ти дам един пример с една моя бивша приятелка. Тя беше разведена жена с едно дете-момче на 9 години. Жената си работеше, печелеше добре, но трябваше да се премести в свой нов апартамент. Без тя да ми иска нещо аз реших да ѝ купя една хубава кухненска маса комплект с четири стола. Тя се изненада много и ми благодари от сърце няколко пъти. На същата тази маса сме имали много приятни вечери в нейния апартамент. Връзката ни продължи над три години и още продължаваме да имаме добри отношения след прекратяването на тази връзка. А ти както задаваш въпроса звучи като продаване на секс. Много меркантилна ми звучиш.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: cb9e41805a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Истинският мъж ги прави тези неща. Мухльовците и стипците не го правят, само хленчат от жените, и ги наричат курви и меркантилни, но иначе искат свирки и незнам що си. И не разбирам какво означава това - дава му всичко в леглото? Тя да не е проститутка, че да му дава всичко? Отде-накъде? Той дава ли и в леглото? Или какво викаш - тя да му дава, той да й купува, отношения конкубина - богат любовник??? Не, не става така! И защо, само жената, която се грижи за себе си ли, заслужава любов? Не забравяй, че не всички сме плейметки и мутри, а има и връзки, където всеки работи, купува и плаща за себе си. Но на една жена винаги ще й е приятно да получава такива жестове, дори да се прави на много еманципирана и да не си признава.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: cb9e41805a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Гей съм, слава богу, и нито разбирам, нито ме интересува. При нас нещата са по-чисти и нормални. Не разбирам вашите хетеросексуални отношения, и да си призная, те ме отвращават. Отвращават ме както хетеро мъжете, така и жените. Не че и при нас няма такива, но са рядкост. Имам приятелки жени, разбира се, както и мъже, но те разсъждават различно от повечето хетеро. Излизам с тях, и като мъж, разбира се, им плащам сметките - защото на един гей не му пречи да е мъж, и може да е много повече такъв от един хетеро, пък и ми е приятно. Но не осъждам никого, всеки живее както си иска, никой няма право да осъжда.
Авторке, разкажи малко повече за своите взаимоотношения, как се държиш ти с мъжете, очакваш ли това от тях, харесва ли ти, и прочие.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 1029408be4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   От авторката
Здравей, номер 18. За да отговоря на въпроса ти: Имала съм няколко сериозни връзки като най-дългата 3 години. Не живеехме заедно, защото тогава бях още на 19 години. И с него и с другите мъже е било винаги едно и също. Аз си имам свои пари и кола, справях се с всичко сама и сама си плащах всички сметки независимо дали става въпрос за храна, почивка (дори хотела), път (деляхме и горивото) и всички женски неща.
Грижа се добре за мъжа до мен и се старая да му помагам с всичко. Обичам секса и никога не съм лишавала човека до мен от това. Обичам жестовете и изненадите, работата ми в свързана с пътуване веднъж на всеки 2 месеца и винаги нося малко подаръче, понякога просто виждам нещо на витрина и знам че ще го зарадвам или ще му е от полза, ще му стои добре. Винаги слушам внимателно и ако той ми е говорил за нещо го запомням до най-малкият детайл и видя ли го винаги ако имам възможност купувам. За всеки повод имам подарък, опакован от мен с хартия и надписана картичка. Пред хора, приятели и в семействата ни никога не се държа неуважително или невъзпитано. Случвало се е да се разболее - гледам го, нося лекарства и т.н
По последната част от въпроса: До сега към мен никой не е се е държал така, каквито и отношения да сме имали. Очаквам мъжа да има отношение към мен и това да си личи.

Темата е с цел да събера мнения, защото смених офиса и обкръжението. Всички жени сме на 20-30г. Постоянно слушам как мъжете им се грижат за всичко, дават пари за дома, колата, дрехи. Подаряват нови телефони, почивки за двама, скъпа козметика. Колежките ми не изглеждат зле, но не са и такива жени да хващат окото. Замислих се, че с нищо не ме превъзхождат тези жени, дори напротив, а имат мъже които им осигуряват всичко.
Благодаря за мненията.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: e978d3605b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   До авторката от 13 - както си го описала, не колежките ти превъзхождат теб, а ти тях. Реално не е толкова трудно да си хванеш мъж, който да те захранва финансово. Малко ще се понаправиш, ще усвоиш женски хитрини. Но ще бъдеш ли щастлива с това? Мъж, който е ОК да бъде третиран като касичка, обикновено е с ниско самочувствие. А това много вероятно убива всякакво привличане. Би ли искала да бъдеш с комплексар, който не те привлича? Би ли била ОК да се чувстваш като стока? И ако утре нещата се променят и мъжът вече няма пари, връзката приключва.
Ти си решаваш кое работи най-добре за теб. Аз например бих бил с жена като теб, ако се харесаме. Но не бих търпял някоя като колежките ти, макар че разполагам с доход над средния.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: b089109227
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   До номер 18. И аз имам приятел гей, който винаги ми е плащал сметките, колкото и да настоявам да си платя сама. Жена съм и сме само приятели. А някои големи мъжкари уж с които съм излизала са ми брояли хапките едва ли не. Един даже ме беше черпил 2 кафета и после се ядосваше, че нищо не станало между нас а сме били "яли и пили". Лично аз нямам проблем да си плащам нещата, но ми е омръзнало от скръндзи, дето разправят жените колко меркантилни били и само те гледат под лупа какво си купуваш или поръчваш. Досадна история. Разбирам че на доста хора материалното положение не е цветущо, ама стига вече тънки сметкаджийски истории. Дори когато съм нямала пари, пак не съм си правила такива тънки сметчици, както доста мъже.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker