Блъснаха ме умишлено - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121388)
 Любов и изневяра (29755)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Блъснаха ме умишлено
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 1890 пъти
Днес с колата бях в едни малки улички, където не могат да се разминат две коли. Те се 3 улички, които се срещат и по средата остава малко място, но в самите улички не могат да разминат две коли, защото и от двете страни има паркирали. На това място по средата застанало едно такси и чака нещо и затапил и трите улици.

Аз тъкмо навлизам там и отстрани идва една жена с кола. За да и освободя място минах пред нея, защото иначе нямаше как да се разминем. Обаче тъкмо започнах да минавам и точно пред мен друга жена излезе внезапно пред мен, беше паркирала. Само че не можа да излезе, защото задницата и опря в отсрещната паркирала кола. И така аз спрях много близо до нея, но моята задница пък препречи първата жена. Тя обаче вместо да даде назад и да освободи пространство, се залепи още повече до мен. И така останах между две коли и не можех да дам ни назад, ни напред.

Единствения начин да се освободи място, беше задната жена да даде назад. Обаче тя вместо това се тикаше още по-близо. Аз се ядосах, защото ме подпрях и от пред и отзад, но нио не казах. Не се иска много акъл да се разбере, че задната жена трябва да даде назад, само тя имаше място и другите двама бяхме заклещени. Обаче тя вместо да даде назад, започна да свири и да ме псува. Аз въпреки всичко проявих толерантност и дадох напред една педя, толкова място имаше, за да мине. В това време и предната запона да ме псува и да свири на пожар.

Аз тотално се изнервих и просто нямаше на къде, освен да си бях сложил една перка и да излетя вертикално. И на края тази отзад ми блъсна нарочно бронята и отпраши с мръсна газ. Не съм за една броня, но ми стана болно и тъжно как може да има такива хора хем прости (не можа да се сети, че не аз по средата, а тя трябваше да освободи място), хем злобни и нагли. Значи мен ме напсуваха, при положение че ми отнеха предимството, излизайки от паркиране и затапвайки ме отсякъде. Аз въпреки всичко исках да освободя място доколкото ми е възможно и гледах да съм толерантен и като за капак ме блъснаха умишлено.

Не мога да повярвам, че може да има толкова нагли, злобни и прости хора. Просто исках да споделя тъгата, разочованието си, болката си и изумлението си, че има такива безобразни хора и с такива трябва да деля едно общество. Знам, че не ви пука за мен и моите чувства, но май такива хора започнаха да стават все повече и това не е никак добре.

Карал съм в чужбина като млад шофьор и такава простотия и злоба не бях срещал никъде. Винаги там хората гледат да са търпеливи, толерантни и позитивни. От къде тая злоба, каква е тая агресия, как може толкова простотия, не мога да си обясня. Направо съм възмутен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: d9abc683dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей,

Ами не се учудвай... тая държава не току тъй е дупка и най-бедната в ЕС. Просто сме народ-боклук.

Пълно е с егоисти, индивидуалисти, простаци... хората, които са съвестни са малко.

С години съм се занимавал с "българска пропаганда" - стремейки се да покажа най-хубавото от България и най-хубавите ни качества, но истината е, че е пълно с простаци.

Сигурно си чувал как някои обясняват как българите сме по-мили, по-работливи и по-човечни от други народи, но много българи забравиха, че тези качества не са даденост или нещо с което се раждаш, а се градят и се възпитават... а то май не останаха много хора, които да ги имат за да ги градят или възпитават...

Споко, и тая простакеса ще си намери майстора.

Ако едно нещо съм научил през годините - то е, че простотията винаги ражда повече простотия (то и Исус е казал в Библията "Защото няма добро дърво, което дава лош плод, нито пък лошо дърво, което дава добър плод.").

Тъй че и тая простакеса може би ще я видим да пише тук, как и се е съсипал живота... без да осъзнава, че тя си го е съсипала. :)

Един съвет само - дори да попадаш на такива боклуци, не позволявай да те принизят на тяхното ниво. Простотията ражда само простотия.

А и е трябвало да и запишеш номера на тая тъпанарка и да и търсиш отговорност "по цивилизования начин", за причинени материални щети.

Но най-вече, продължавай да бъдеш един от малкото културни българи и все пак - не забравяй, че си в България, а тук е пълно с простаци.

Поздрави!

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 827198837b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Кой квартал е това ? Ей сега ще отида да си поговоря с тях.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: ccb8ed15db
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Правилно си ги описал, че са прости, злобни и нагли.. Тия три качествата са неразделни, виждам го честичко, за жалост.
Не ги мисли изобщо. не си струва, тези хора са... каквито са, да си живеят, виж ако е нещо животозастрашаващо, тогава бих влязла в битка... Понякога влизам в обяснения с цел да ги просветля, но е доста хабене на енергия.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: d0540391b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз нямам твоите нерви, доста лесно се нервя и нямаше да я изтърпя. Щяхме да се сдърпаме двете с тая, най-вероятно щях да я набия.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 4efa4f0f72
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От автора

Забравих да добавя, че на задната седалка беше 7-годишната ми дъщеря, която трябваше да стане свидетел на всичко. А тази жена поне от детето можеше да се засрами, но уви...

 
  ...


...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: baa4c7d0cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   За какви хора говориш, те са били жени!? Жена и кола, две противоположности, ама пуста й еманципация!?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 1b23efa0b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 6, ти на кой свят живееш? Аман от малоумни коментари като твоя

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: e06fe9d49c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Това е България - правила не съществуват! Аз веднъж си вкарвам колата да паркирам на еднопосочна улица с голям паркинг отляво и дясно. Зад мен коли, но ме изчакват, защото улицата си е тясна. Търся си място за паркиране - почти всичко заето, най- накрая попаднах на едно, пускам аварийни, прибирам се максимално до мястото и пропуснах автомобилите зад мен за да паркирам свободно назад. Изведнъж някава лелка влиза в насрещното, пак да повторя че улицата е еднопосочна и ми заема парко мястото, насреща така, че да не мога да паркирам. И на всикото отгоре започна да ми свири и да се приближава до мен опасно. Започвам да давам задна, защото си пазя и ценя колата, а тя продължава да ме приклещва. Отзад дойдоха още автомобили и стана още по лошо. Току така оная ми подпря предната броня. Караше джип, хюндай, а аз съм със седан. Накрая ми прикипя. От нова година имах газов пистолет в джапката сетих се за него, грабнах го, гледам три патрона останали, отварям прозореца и и крещя: Приближи се още малко и ще ти пръсна мозъка. Оная изпадна в истерия, както и останалите. Стрелях веднъж и я принудих да се отдръпне. Пристигна полиция, задържа ме, но аз имам разрешително за оръжието оттървах се само с административно нарушение, но поне тая тъпа кранта я задържаха и и вдигнаха колата за 3 нарушения - навлизане в насрещното, неосигуряване на предимство и създаване на предпоставка за ПТП.
Това е България!

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 264198e3e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   №7, откакто жените си навириха носовете, живея в НЕнормален свят, примерите които се показват, го доказват! Няма смисъл да питам дали си жена, по разсъжденията ти си личи, а е и показно кой прави малоумни коментари! Дано един ден влезете в графата на хората!? Успех!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker