Самотен и без приятели - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Самотен и без приятели
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 1099 пъти
Аз съм момче, може би вече млад мъж на 21 съм. Проблема ми е, че нямам приятели, само някви познати. На много от вас ще ви се стори тъпо, но мен ме натъжава. Почти цял ден седя на компютъра и най много да изляза с нашите за час на центъра и това е. Искам да излизам, да се забавлявам, да се срещам с други хора, а няма с кой и като гледам не се очертава скоро да намеря. Повечето ми познати си имат приятели, гаджета, братя, сестри, братовчеди, роднини... а аз? ... Аз нямам никой и си седя сам като кукувица, всяка събота и неделя, всяка ваканция, на рождените ми дни, по празници - винаги. Или пък излизам сам. Дано скоро не се депресирам, ама ако така продължават нещата и това сигурно ще стане. Иначе съм си съвсем нормален. Мил съм с хората (старая се до колкото е възможно) и съм отворен за нови запознанства, но съм много срамежлив и притеснителен. Не ми се отдава, не съм общителен, пък и явно не привличам на другите, да изявяват някакво желание да се запознават с мен и т. н. Много ми се иска това да се промени, да си намеря приятели, да се чувствам добре и да не съм толкова самотен, но вътрешно знам, че това ще стане трудно. Губя си безцелно времето. Чувствам се зле, все съм сам. Никой не ми се обажда, никой не ме търси, а толкова искам да излизам с приятели, да ходя на сам на там... Сега съм на 21 и не ми се вярва да си намеря приятели. Просто не виждам как като не излизам не се запознавам с нови хора... Не се надявам да почукат на вратата... Предполагам, че цял живот ще съм самотен... Както когато бях в гимназията. Но все пак надеждата умира последна. Продължавам да се надявам и да си мечтая, че нещата ще се променят и всичко ще бъде хубаво... :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: 3f5c7a7c9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Дори да имаш приятели пак може да се чувстваш самотен.
Почни да тренираш!

boy of light

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 1b1bdce84a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм на твойто положение от както бях на 16 та досега. Сега съм на 27 :D тежко е ама какво да правиш.
Идеи много ама как да ги изпълниш. Ходи ритай или на фитнес или колело нещо. Има много фб групи за изброените по-горе неща. Търси и може да намериш. Купи си куче да го разхождаш в парка и може да се спре някой да го погали и оттам си ти.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: fdb5c1da1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Абе пич, въобще не се коси за това. Ако в даскалото не си намерил приятели хвани се някъде на работа, особено ако е в заведение нещо барманче или сервитьор, няма как да не си паснеш с някой. Аз бях в тази свера от доста години и просто е среда, в която има много запознанства, много текучество на колеги и колежки и със малко повече опит за контакт, колкото и да си срамежлив ще си паснеш с някои колеги. Успех!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: fc29f33604
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Добре те съветват другите, да наистина можеш да започнеш работа. Можеш и да си купиш куче и да го разхождаш. А като си на компютъра не можеш ли да се запознаеш с някой. Освен това май нямаш самочувствие, трябва и по това да работиш

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 32bc3f4c0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Истината е, че това, което се нарича "приятелство" най-често е прикрита, негласна взаимна изгода. Следователно, трябва да знаеш кой си, какво искаш, какво имаш, какво можеш и така ще ти е по-лесно да се сдушиш с хора, като теб. Приятели стават хора, които могат да донесат добавена стойност един на друг, това съм забелязал. Лично аз дори с брат ми нямам много близки отношения тъкмо поради тази причина.

Но не очаквай твърде много от хората. Най-трудно е да си станеш сам на себе си най-добър приятел.

 
  ...


...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: d8b9e0f491
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Номер едно е напълно прав. Аз съм на 18 също момче и до преди година бях така като теб, но започнах да тренирам и всичко се промени. Започнах да ходя на фитнес, да тичам и колкото мога на лостове.. и не си намерих приятели веднага, но се почувствах много по - добре и нямах време да мисля за самота и скука. Сега имам 2, 3 приятели с които от време на време мога да излизам, но не е нещо сериозно.. като цяло ми е окей.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 88ce27e173
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Можеш да си намериш приятели по интернет. Аз така си намерих. Също можеш и да ходиш на различни семинари, курсове, фитнес. Друг вариант е да си смениш работата с работа при която може да контактуваш с повече хора или пък може да се запишеш в университет.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 71bf87ac09
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Учиш ли? Работиш ли? Напусни дома си и си намери среда, голям мъж си вече. Просто си постави цел и я преследвай! Ще се справиш, но трябва да опитваш! Успех!

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: a706d220dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Купи си статив и камера-всичко на всичко-около 800-900 лева! Ходи на концерти на открито! Сега им е времето! Аз съм на 37 вече, преди години продадохме едни ниви и имах пари, за да си купя статив и камера! От Варна съм! Ходя сам на културни събития, но не се чувствам самотен-нали съм сред публиката и съм част от нея! И аз съм сам, живея с майка си, но не се оплаквам тук, нали така? Дори на 24 май, излязох рано, взех си статива и камерата, и чадъра, отидох на пл. "Св. Св. Кирил и Методий", извадих статива и камерата и започнах да снимам! По едно време заваля, веднага извадих чадъра, да не вали върху камерата! После започнаха пробите на микрофоните, а по-късно и самата манифестация! Прибрах се към обяд! Вчера пък беше концерта, посветен на район "Приморски", в Летния театър! Пяха деца, фолклорни състави, имаше балет, а също и Орлин Павлов! Беше много интересно и забавно! А ти си се отчаял вече-остави компютъра и телевизора-щом като ти се ходи навън, последвай моя пример и няма да сбъркаш! Искаш да си сред хора-ходи на концерти! Кажи на вашите, че искаш пари за статив и камера и си готов! 1000 лева все ще намерят! Желая ти успех!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: d1dcd42ba4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   В същото положение съм, само дето съм си депресирана отдавна. Нямам приятели, но честно казано вече ми е все тая и дори да си умра самотна не е проблем. Може да си в компания, но пак да се чувстваш самотен... Учиш ли? Ако да, тогава опитай да общуваш повече с колегите си. Аз като влязох в университет си казах, че няма да правя същата грешка като в гимназията и да не говоря с никого и така си намерих компания. Е, не ги приемах като приятели, но имах с кого да говоря поне. Излизай повече, намери си някакво хоби и ще се оправят нещата.
Ж 21

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker