Подкрепяте ли Иван Гешев? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121375)
 Любов и изневяра (29752)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Подкрепяте ли Иван Гешев?
преди: 3 години, 9 месеца, прочетена 1094 пъти
От десетилетия насам не е имало толкова много арести на олигарси. Именно затова и започнаха да подклаждат обстановката в страната. Движим се напред към Европа и САЩ. Мисля че рубладжиите трябва да се спрат с протестите и да се замислят каква България ще оставят на децата си. Не гледайте, че има хора с Европейски знамена. Флага на ЕС трябва да го носиш в сърцето и душата си. Плюс това Борисов вече се обяви за смяна на конституцията, така че протестите (ако бяха истински) отдавна щяха да са приключили. А що се отнася за Рублев (не искам да го споменавам по име), негова мечта е да ни вкара в Евразия и да ни повлече на дъното на Европа, от където Гешев ни измъкна. Свършиха времената на грабежа. Идват нови времена и всичко това благодарение на Гешев и Граждани за Европейско Развитие на България!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 9 месеца
hash: c9d3ba9d16
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Делянчо, стига си се правил на интересен, ами се прибирай.

мама Рени

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 71f76d33fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Арести и изправени пред съда колкото си искаш през годините. Ама колко големи престъпници има вкарани в затвора? Ще ти кажа - 0 (нула, зиро, zero) - кота нула. Иначе като иде насам натам по медиите "ааа ще кажа това, ъъъ ще кажа онова" и накрая ни един осъден няма нито от Филчев, нито от Цацаров, нито от Гешо. Няма и да има.

Айде стига с платените ви статии. Номерата ти няма да минат тук.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 388626d996
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Гешев е кукла на Борисов. И олигарсите, които Гешев е погнал/вече настигнал са бивши скорошни колеги с предпоследния. Явно нещо са се скарали и обърнали един срещу друг и затова Борисов си ползва властта. Той ги гони, а те му отвръщат със записи.
Протестите СА ИСТИНСКИ. Хората не искат промяна на конституцията, уволняване (или по-точно преназначаване) на депутати от партията. Жена ти ако ти изневери, и да си смени роклята, пак остава ку*ва, нали? Хората не искат нито Бойко, нито никой от старите муцуни. В парламента няма никой, който да изглежда чист. Озлобени, неадекватни и нагли лица. Аз лично, ще дам шанс на Слави.

А, и още нещо. Това, че протестите бяха силно възбудени от Божков, не значи, че когато хунтата се разкара, той ще си гледа кефа. Нека махнем едноличната диктаторска фирма ГРОБ, пък нека и новоназначените прокурори и шефове на МВР да си свършат работата, като разследват както Божков, така и всеки, който си позволи да извършва неща, забранени от закона.

Ама на кого ли го приказвам, имам чувството, че съм Клаусиус и съм на път да открия четвърти закон за термодинамиката. Мислете рационално, бе.
Свален ББ не значи свобода за всички престъпници. Точно като се пахне, ако новите си свършат работата, всички ще бъдат погнати, а не мамо враговете на Бойко.


ДС,21

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 321cdf0d9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Да.з

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 4f1078fbd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   много си далеч от истината мъник, но блажени са вярващите. Дали с Русия дали с ЕС ние винаги ще сме колония и никога няма достигнем стандарта на живот на запдбоевропейците. Без значение Гешев ли и Гошев или Гешов е като всеки един дадена му очевАдна власт ще работи избирателно, демек едни ще имат полза от действията му, а други не. Що ББ не е задържан и разпитван за чекмеджето пълно с пачки и злато а записа е доказано истински от твойте явно любими американци?

 
  ...


...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: f72b623374
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Казах го преди време, ще го кажа пак. Трябва с всички сили да се борим не само срещу ГРОБ и мафията, но и срещу техните поддръжници! Няма място за гробар в България. Всички вън!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: f2107acae5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   По принцип арестуваха бая "олигарси" ама и бая не арестуваха. Защо? В тая държава покрай всеки голям крупен бизнесмен с бизнес за милиони и милиарди смърди на подкупи и на корупция като цяло. Айде то не може всички да вкараш в затвора, но поне тия дето са арестувани, ако се съберат от всички това, дето са крали, ще дойдат няколко милиарда. Но не е факт все още. Нека вкарат Баневи, Арабаджиеви, Стайков и тн. в затвора, пък тогава да се хвалим. Те и преди години бяха арестували Нагли, Килъри и тн, но много малко от тях получиха присъди, а някои дори вече са на свобода.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: f6d9a897f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Герберастките тролове почнаха да вият на умряло даже в сайтове, които съвсем не са за политика (като "Сподели"). Това значи, че сме на прав път с протестите.
Първо - повдигнатите обвинения не значат нищо, защото е важно, дали ще има присъда. Присъдата се издава от съда, а не от прокуратурата. Обаче поради пословичната некадърност на прокуратурата всички обвинения ще паднат в съда, защото няма събрани доказателства по тях. Те са скалъпени за няколко часа - за сплашване.
Второ - няма нормален човек, който да не иска да види олигарсите в затвора. Те са престъпници и парите са им раздадени от партията-майка още в началото на прехода. Но Гешев, като е подхванал тях, трябва да подхване и Борисов, Цветанов, Валери Симеонов, Пеевски, Доган и другите от Хунтата. Те също са престъпници и техните пари също са крадени от народа. Не може да се действа избирателно само срещу неудобните.
Трето - и на децата стана ясно, че Гешев е подлога на Доган и Пеевски и действа по тяхна команда. Няма нормален човек, който да иска той да е главен прокурор - само свързаните с Хунтата. Именно поради тази зависимост се действа избирателно - само срещу неудобните.
Така че продължавайте да си виете - при 60%, които искат оставката на Борисов и на Гешев дните са ви преброени. Никой не може да управлява държава дълго време без подкрепата на народа. Голямата трагедия е, че България вече е пусната по пързалката и спасяването ѝ вече ще е много трудно. Щетите нанесени от политиците през последните 30 години са прекалено големи. През последните 11 години бяха нанесени особено големи щети, защото и последните стълбове на икономиката бяха унищожени. Чуждестранните инвестиции изчезнаха, а държавният дълг се утрои. Преди ГЕРБ поне тези два индикатора бяха в добро състояние. Трябва да се реже жестоко и демокрацията да започне да се гради от основите. Иначе ако само сменим Хунтата с БСП, или с друга партия от управлявалите през последните 30 години, все едно нищо не сме направили.
Ако не започнем да режем до кокал, България е обречена на изчезване.

Асото

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: d0bc0427ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

17.   Номер 4, мисли ти реално. Не искаш никой от старите муцуни, нали? Какво става при оставка - президентът-фигурант ще подбере правителство от същите стари муцуни, така както му диктуват. БСП и Радев напират за въвеждане на машинно гласуване именно защото тогава резултатът по никакъв начин не може да бъде контролиран и вотът може лесно да се фалшифицира. Наясно са че при реални избори иначе вече нямат особен шанс. Ако при хартиеното гласуване е възможна частична подмяна на вота, чакай само да видиш какво ще стане при машинното. Протестиращите са водени за носа. Едни олигарси ще бъдат заменени от други, дирижиращи протеста. Не се ли замисляш защо протестите избухнаха с такава настойчивост точно сега, а не по повод някоя от грандиозните издънки на правителството? Избухват, защото някой има интерес да избухнат сега и благото на народа определено не е водещото намерение на стоящите зад протестите. Ами, не благодаря. Казваш, че ще гласуваш за Слави? Нима Слави не се продаде многократно на същите тези стари муцуни? Не беше ли той, който искаше да прави партия с Бойко? Не даде ли той трибуна на националната предателка Меглена Кунева и не пробутваше ли кандидатурата и за президент? Не говори ли, включително и в днешни дни единствено с респект за Доган? Сериозно ли мислиш, че този болен и циничен човек с вкиснато изражение има все още какво да даде на България?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: e3fb52bdfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Герберастките тролове и тук налазиха. Бойко е пътник, няма да спрем, докато не го разкараме това природно недоразумение.

 
  ...

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 32df26eb62
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Един без никакво извинение мангал от Добрич беше блъснал колата на един човек, после стрелял по него и го пребил жестоко. Въпросният индивид тормозел градът от дълго време. Ако Гешев направи така, че този да получи поне 30 години затвор и да НЕ му ги опростят, както на мургавия индивид който уби момче в Бяла за една цигара, тогава ще подкрепя Гешев. Същото важи и за всички други криминално проявени и проявяващи се индивиди, без значение дали са цигани, българи, турци или каквито и да било други.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 388626d996
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   17, бла, бла,бла. Или по-точно, гулю-гулю. Не се плаши от тъмното. Алтернатива има, а ако няма 20-на качествени - да ти е*а държавата скапана, барабар с вмирисания народ и да закриваме тоя цирк! Слави не го знам какви политически игри е имал с ББ, но поне от 5 години се бори с набезите на тея българоубийци в парламента. Значи, може да вкарате Марешки, който очевидно беше/е с ББ, а други не. Аз не разчитам на самият Слави за всичко, разчитам , че ще събере млади,образовани и морално прилични хора, на които всичката тая лайнария им е втръснала и искат промяна. Нали имаше някакъв проект/кастинг за точно такива хора.


Ще направя аналогия дали протестите са инициирани от някого.
5 века сме били под Османска власт. Искали сме да се освободим и е било българският народ срещу Османската Империя. Обаче се появява и по-голяма трета страна (Русия). Които не са имали интерес България да е свободна и независима държава, а просто са искали територията. С помощта на Русия, България се освобождава и българският народ ликува, а Русия остава само с надеждите си.

Затова, сега е моментът да се действа и ако картите се изиграят правилно, погнатите олигарси (сегашна Русия) ще останат не само с пръст отзад, ами и ще бъдат натикани където им е мястото, заедно с всички останали мутрагени. А за това, че слави е циничен, ами, че то и аз съм станал циничен към това подобие на държава.

ОСТАВКА!


ДС,21

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: d0bc0427ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   "А, и още нещо. Това, че протестите бяха силно възбудени от Божков, не значи, че когато хунтата се разкара, той ще си гледа кефа. Нека махнем едноличната диктаторска фирма ГРОБ, пък нека и новоназначените прокурори и шефове на МВР да си свършат работата, като разследват както Божков, така и всеки, който си позволи да извършва неща, забранени от закона."

20/4, да перефразирам. Защо мислиш, че новоназначените под влиянието на Божков прокурори и шефове на МВР, ще си дадат зор да го разследват? Или пък че кандидатурите наложени от Русия, ще защитят българския интерес. Божков и другите като него сигурно са прости да наливат толкова пари, без да си гарантират после, че интересът им ще бъде защитен...сигурно нямат компромати срещу уж новите и чисти лица, чийто избиране предварително е договорено... Намеренията ти са добри, но си наивен. Риба се лови най-добре в мътна вода. Говориш за страх от тъмното - мислиш ли че ти и тези като теб с идеализма и без реална представа как точно нещото ще се случи са по-подготвени за адекватен риболов в мътна вода от престъпници и професионални политици, които с това си вадят хляба? Мислиш ли че нямат вече разиграни готови всички възможни сценарии, докато ти си вярваш че "спонтанно" събралата се тълпа прави революция. Използват ви. Когато го разбереш после и изревеш обаче, ще си глас в пустиня. Две групи престъпници се борят за преразпределяне сферите на влияние, а ти си лесно манипулируемо пушечно месо. Как пък спонтанните протести ей така си замряха при огромната издънка с Ларгото или с водата в Перник или с изтичането на данните от НАП, а сега продължават? Как варненци не излязоха с такава сила на улицата, когато имаха къде повече поводи да се борят срещу ТИМ, срещу псевдо-ремонта на Аспарухов мост, срещу застрояването на Морската градина или срещу откраднатите средства за мръсния канал. Защо не излязоха на улиците като удавиха журналиста, който разкри схемата, а излизат и упорстват сега? Защото цялото се дирижира.
Аз също искам промяна и Герб вън от властта, но не виждам защо трябва да става при манипулирани от президента предсрочни избори. Нямам доверие на Бойко, но нямам доверие и на Радев и изобщо не съм сигурен, че е по-малкото зло. Помня Орешарски и как за кратко време успяха да сключат куп неизгодни за БГ договори и концесии. Помня и как като управляваше последно БСП кражбите бяха толкова нагли, че чак ни спряха еврофондовете. Помниш ли като правиха официално откриване на 5 км от магистрала Люлин? А като над Дунав мост крановете с месеци стояха неподвижно, но с висящи тежести та да изглежда от сателит все едно там се работи? Не искам тези хора да се докопат отново до власт. Информирай се за машинното гласуване и защо много страни отказват да го въведат - защото така вотът ЛЕСНО СЕ ФАЛШИФИЦИРА.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 388626d996
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Точно, защото на хората им е писнало след толкова много "издънки". А както казах, щом мислите, че няма алтернативи и новите ще са същите - закривайте тая държава и емигрирате като мене. Или пък просто сте си наклонили главичките и си мрънкате, но пък нищо не искате да промените. Приемайте и се задоволете с фактите, че заплатките са по 700-800 лева, а цените като за заплати от 2 000.


ДС,21

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 1d578630f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   Само ГЕШЕФТАРИТЕ го подкрепят, защото и те са като него и мутрата, прости и нагли! Не го ли слушахте на сбирщината на прокурорите какви речи им чете, че ако не е той, по селата само убити, изнасилени и пребивани хора ще има!? И той като Мутафчийски, все със смърт ни плашат. Боко и той е същият, нали затова са обща шайка-мутренска. Когато циганите бяха интегрирани преди 89 година, всички работеха и се изхранваха, тогава нямаше цигански престъпления, а и имаха страх от тогавашната милиция, но като настанаха мутренските времена, и циганите заживяха по мутренски, нали виждат от управляващите, че и без труд се богатее. А Боко и Гешев не ги закачат, защото циганите са избирателният им контингент, на тях се надяват на избори. Сега ще видим мутрите дали ще приемат да има избирателен ценз и неграмотните да не гласуват, защото образованието е задължително от 80 години и не би трябвало да има неграмотни. Който не спазва законите, няма и да гласува, както е в затворите!

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 317c1071df
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

24.   Ревете герберски тролове! Краят на десетилетният терор на Хунтата приключва! Закотвихте България на дъното на Европа! Паднахме до нивото на Африканските държави!
Както каза Върховният Главнокомандващ : Да изхвърлим Мафията от изпълнителната власт!! Да изхвърлим Мафията от прокуратурата!!

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 86d9cb67f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   22, ами то и аз съм емигрант.
Мислех, че като толкова се палиш си активен протестиращ от първата линия - а то и ти си избягал като мен и даваш акъл от разстояние. Това, което реално мога да направя и правя е да не пропускам гласуване. Като гледам страната не знам дали ще спасим - за сега май се спасяваме поединично...

Ако има чистка трябва да е поголовна, а не виждам протестърите да целят това. Подкрепях като теб протестите и се палех, докато не видях клипчето с момчето, което като се качи на трибуната освен на Бойко и Гешев, взе че поиска оставката и на Радев, та му взеха бързо думата организаторите, набиха го и го изгониха...тази случка ме поразбуди, та дотам с илюзиите за новите независими и чисти лица, дето ги чакаме.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: f6d9a897f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Още вчера написах доста дълъг коментар, но не са го публикували, което е странно, защото нямаше нищо нередно в него. Може би, защото казах, че герберските тролове започнаха да се пеняват по сайтове, които съвсем нямат за основна тема политиката (като Сподели). А това значи, че отчаянието в Хунтата (ГЕРБ-ДПС) расте и, че протестите вървят в правилната посока.
Сега по-накратко. Гешев е подлога на Доган и затова ще си ходи. Не само ще си ходи ами и ще влезе в затвора заради гаврата с Конституцията, която си прави откакто е на този пост.
България е пред изчезване, така че нямаме друг избор освен да изрежем Хунтата до кокал и да започнем да градим демокрацията отново. Иначе България скоро няма да я има.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker