За Сподели.нет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

За Сподели.нет
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 1078 пъти
От известно време ползвам сайта с удоволствие, а и не само чета, но и се радвам да отправям въпроси към общността и да Споделям. Виждам нещо, което никой друг познат на мен сайт или социална медия не предлага, и това е възможността всеки най-искрено и анонимно да говори за себе си, своите проблеми, да споделя написани от него текстове и преживявани морални дилеми, да срещне искрени реакции или просто да зададе най-тривиален въпрос относно новия модел епилатор 3000 на Панасоник и да получи полезна информация. Оставям това настрана. Колкото и да ми харесва сайта, няма как да игнорирам огромния потенциал за това и да се направи по-аткрактивен, като се подреди, пипне, като се махнат бъгове като безкрайните звезди, простиращи се някъде докъм съседа, или като се направи така, че рекламите да не покриват текстовете на някои постове. Наемете някой и друг добре платен програмист - да привлечете повече хора, да има трафик, хората да четат и да се образоват. Вие сте създали социална мрежа без хейта и безсмислените кавги, което е съкровище в днешно време. Би било и страхотно и да привлечете повече внимание към формата. С вас сме и ви подкрепяме!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: d6af57cbd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Добре платен програмист казваш, а ти ли ще му плащаш?

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: cd9c418ac8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   До 1., затова цялата ни държава е на този хал, защото всеки гледа от нищо да направи нещо, е не става. Ти като не би го направил, поне не пиши такива коментари, някой пък може да иска да се подобри и да направи нещо наистина хубаво и качествено.
На мен лично начина, по който е направен сайта, ми харесва (като изключим този бъг със звездите, който все някога ще оправят, надявам се). Реклами никога не са ми заставали пред коментари, изобщо не са ми закривали нищо, не знам дали не е при теб проблема, авторе.
Това, което не ми харесва е, че съзнателно или не, буквално гоните хората, които пишат стойностни или просто нормални коментари.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: ade8bb685e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Споделям мнението, но наистина е трудно да се наеме програмист.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 3018f08b4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Пътят към ада е постлан с добри намерения.
За бъгнатите звезди съм съгласен, но за другите неща- не.
Изчистеният и опростен дизайн ми харесва. Просто заглавия на теми и съответно мнения. Всичко е елементарно и не ти се натрапва.
Всякакъв тип изменения и екстри, според мен ще развалят целият пакет.
Спомням си преди време, как един популярен бг сайт го развалиха разни медийни и интернет гурута. То не бяха дизайни, реклами, рейтинги и не знам си какво, и накрая всичко беше пълен провал и бая хора просто спряха да влизат в този сайт.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 654982628c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Бемислена тема
Без хейт по твои думи, тук редовно се одобряват коментари на крайно озлобени и безмозъчни индивиди, съдържащи цветущи псувни, обиди и дискриминация.

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 00e9ee7513
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   На мен никога не са ми заставали реклами никъде. Само на работа няколко пъти се случи, но това беше с Internet Explorer, после минахме на Google Chrome, защото първия го спряха.

А колкото до дизайна на мен ми харесват точно такива опростени дизайни. Ето например Google най-посещавания сайт има общо взето едно поле за писане и 2 бутона. Ненавиждам претрупани дизайни с много менюта, бутони и излишни функции. Повечето си мислят, че като насложат 1000 функции, сайтът ще е 5 левела нагоре, а в повечето случаи го развалят, правят го излишно сложен, което е досадно. И после тъкмо свикнеш с това нещо, и те пак решили да сменят/добавят нещо и после пак трябва да се нагаждаш и разучаваш и да се чудиш кое къде е. Аз точно поради тази причина съм спирал да посещавам много сайтове.

Колкото до скъпите програмисти, първо това не е финансово оправдано, защото това са десетки хиляди левове, които с този ограничен рекламен пазар в България посмъртно не могат да се избият, дори това да доведе до по-висок трафик, в което силно се съмнявам, защото който си го посещава, ще го посещава и с този дизайн. Едва ли един дизайн ще увеличи трафика.

Предполагам, че има някакви по-евтини, лесни и гъвкави решения като Kajabi, без да се налага да се дават хиляди левове.

Колкото до хейта - винаги има недоволни. Ако не се одобряват - защо не се одобряват, ако се одобряват - защо се одобряват. Мъжете реват, че се одобряват феминистки, жените реват, че се одобряват злобни мъже. Всеки си реве за болното си място и все ще има недоволни. Отделно самите правила малко или много са субеткивни. Отделно модераторите едва ли имат време да четат всеки коментар до последната буква и предполагам част от обидните коментари са одобрени заради това. Това са все пак стотици коментари и десетки теми всеки ден. Мислите ли, че ако днес трябва да се одобрят едни 1000 коментара и още 50 теми, ще ги четат всичките до последната буква? И то при положение че дори не им плащат за това.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 974a8ff79f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Авторът съм. Исках само да доизясня, че осъзнавам, че няма как да има пълна липса на "хейт" - какво ли и означава хейт. Винаги някой ще недоволства от мнението на някой друг и в част от случаите ще желае да го потиска. Аз хвалех сайта най-малкото за липсата на спам или ексцеса, който срещаме във туитър или фейсбук, където през цялото време има някаква драма, някаква кавга, подхвърлят се обиди и тъй нататък.

Никога не съм искал и да говоря против минимализма, който сайтът постига. Никак не желая да се отрупа с ярки цветове и безсмислени детайлчета, както много наивни корпоративни кучета съветват, но поне да се пипне на някои места - дали шрифт, дали мястото на рекламите, дали измеренията, за да стане малко по-запомнящо се. И имайте предвид, че не отправям критиката така, понеже ми е приятно да си развявам съветите, ами понеже наистина вярвам, че много новодошли се отказват от сайта, понеже просто не хваща окото. Напомням, че не залагам на цвета, преувеличената форма, яркото, а напротив - пак на минимализма, но в някаква по-добре уредена форма. Например вместо да представя различните възможности на сайта с различни визуални средства, които да нашепват какво значение има всяка отделна функция, са наредени едни думички отстрани, так, так, так, стоят там и да, човек свиква, аз свикнах, но и повече хора ще почувстват, че си заслужава само заради естетиката, която би могла да се вкара - и този принцип важи за много неща.

Осъзнавам как звуча, не е моя работа, нито пък аз съм човека със средствата, но вярвам че има някакъв смисъл в това, което казвам, затова и съм решил да го споделя. Бих се радвал, ако такова пространство, което е любезно и осъзнато през повечето време, се превърне в нормата.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 7d9bcbad74
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   На грабо рекламата все в средата върху текста при мен.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: e2f6d7e91e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   До 2

Сайтът не е pro bono, така че коментарът ти е невалиден.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 3250641a43
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Без хейт, без кавги? Да не четеш само стари теми пт преди десетина години?

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 2ea61c54c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   "Вие сте създали социална мрежа без хейта и безсмислените кавги"

Пич, не знам дали същият сайт четеш... Целта на социалната мрежа не е да ограничава потребителите си, или още повече - създаде потребили които ги няма в реалният свят, а напротив - да филтрира обективната простащина, и позволи на хората да се изразяват иначе такива каквито са. Социалната мрежа за съжаление не може да създаде общество което го няма... Ако тръгне да се опитва, ще е комунизъм. Всъщност това което върлува в големите социални мрежи днес... Примерно, пробвай се да изкажеш мнение в тия големи платформи, че си съмнителен към ваксините и държиш всеки да избира за себе си... Веднага ще станеш "анти-ваксър"... Особено ако си англоезичен и ботовете които са пуснали да следят кой какво пише са се изучили достатъчно.

А относно качеството на сайта, задоволително е. В крайна сметка някои хора не разбират принципите на свободният пазар, и че всяко нещо в крайна сметка се плаща. По-хубавото е когато си го платиш ти, директно, по-лошо е когато си го плащаш по индиректен начин. А страни като САЩ го умеят това много добре - да ти дават скъпи продукти, уж безплатно, и не осъзнаваш как после това "безплатно" ти илиза през носа. Даваш им реално стъпка по стъпка контрол над живота си. А по-ценно от това няма.

Ако хората искат по-хубаво направен сайт, просто е. Авторите му да открият една patreon сметка (която платформа искат да хванат) и ако се натрупат пари там, да се ползват за сайта. Но, 1) живеем в много малка държава, за да финансираме големи проекти 2) не сме свикнали да плащаме когато може да се разминем. Така че, един интелигентен човек, щеше да каже просто едно благодаря за работата, и приеме действителността с всичките и кусири. Ако искаш да промениш нещо, ок, направи ти подобен сайт, така както си го представяш, финансирай го... проблем няма.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: c1b2d751ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Като идея, сайта много ми допада, когато се включа все едно говоря със живи хора на улицата, не се чувствам сам, а и много неща научавам. Е има и много простотии допуснати, но добре, че ги има разделите, та в някои изобщо не влизам. Лошото е, че е много муден, коментарите се допускат след дни чакане, това дразни, а има допитвания които не търпят чакане, особено в раздел здраве, поне там може малко раздвижване. Иначе е голям кеф, общувам си с много хора а това, че е анонимен ни прави по искрени.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 8846bc0cfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   №14, сайта се ползва от много читатели, има възможност да привлече и хора които да рекламират и да си плащат за това. И сега се опитват да пускат реклами, но може повече и така ще печелят и ще се развиват!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker