Как ще реагирате, ако ваши приятели правят това? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121363)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14384)
 Тинейджърски (21905)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4705)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18571)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Как ще реагирате, ако ваши приятели правят това?
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 810 пъти
Може да ви се стори тъпа темата, но искам да чуя мнения. Големи мъже сме на по 30, обаче имам двама приятеля, не знам дали са били такива изобщо, които постоянно ми се хвалят с нещо.
Единия е програмист езима много добра заплата, няколко хилядарки. Той постоянно ми праша снимки на яденето си. Звучи смешно и абсурдно, но е изключително дразнещо. От нищото без да сме говорили и праща. Минат няколко дена и пак, а понякога и всеки ден.
Помагал ми е доста, обаче това не го разбирам, не знам как да му кажа, че е супер тъпо. Другият пък само ми се хвали с какви жени излизал и само за секс ми говори и коя как ебал. Добре бе брат разбрах, че си големия ебач, ама какво ми казваш и съобщаваш постоянно.
Звучи ебати тийнеджъркската драма, обаче наистина не мога да го дишам това поведение. Иначе да звъннат нещо да се видиме 1 път годишно.
Заслужава ли си да им кажа или директно леко по леко да се отдръпна. Не случих на приятели и тва си е.
И аз имам трески за дялане, ама винаги премислям първо дали човекът ше се чувства ок, ако напраея еди какво си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: 1bcb68b476
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Историята ти не е тъпа. Реално показва металния статус на приятелите ти.
Този с храната, най-вероятно му е супер скучно и затова ти праща тези снимки. Аз правя това когато сготвя нещо хелти и го пращам на приятелка за foodspiration. Но когато отсрещната страна не и е интересно спирам. Това което можеш да направиш е да не го стимулираш. Искам да кажа - той ти праща снимка, тш не я отразявай. Не ти е интересно, не те касае, не отвръщай по никакъв начин. Игнорът е най-доброто средство и инструмент за справяне с детски, така да ги наречем, практики от страна на познатите ти. Когато обаче ти прати нщо което ти харесва, определено го похвали, изкоментирай, кажи колко ти е допаднало и прочие.
С времето несъзнателно ще се научи. Можехда видиш тази книга - как да говорим пред публика на Карнеги или общуване без агресия.
За втория пич. Най-вероятно нещо в теб го смущава. Вариантите са няколко де: 1. Чувства се подтиснат от теб по един първичен начин. 2. Просто е прост и мисли че така ще го харесат повече, като се доказва като мъж. 3. Има реални проблеми в секса и си измисля.
Питай го какво го тревожи, защото на тази възраст да подскача от цвят на цвят не е ок. Ако ти имаш връзка и ревнува от нея иска да ти се докаже, че е мъж.
Питай го дали не се притеснява от венерически болести.
Нежно и внимателно и ще излезеш от ситуацията. Не тръгвай с рогата на пред. И късмет

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 8098a758f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Единия най-накрая се е видел у свободия и яде на корем каквото си иска, изискани нещица, понеже взима големи пари и се хвали (понеже му е за първи път да ги яде тия неща)

А за другия... и аз когато тръгнах по проститутки леко ми се промени характера, но на никой не съм се хвалел, но се чувствах по-тарикатски, по-важен.
Та и тоя по същия начин. Мисли се за голямата работа.

И виж, ако момичетата с които е спал са все нормални момичета, а не проститутки по професия, разпитай го, какви са, подхвърли му да вземе да иде на некоя проститутка да видим кво ше каже, че има и такива шуби, дето на големите играчи се правят използвайки временно (с цел секс) нормални момичета, търсещи сериозна връзка, но ги е страх иначе да звъннат на проститутка да си запишат час, а само коментират в Ало-то и задават тъпи въпроси, канят се и тва е.
Страхливци.

0000

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: c53faadc0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Хаха, те са на по 30. Какво да им обясняваш? Мислиш, че с 1 обяснение ще разберат? Да бе... На 30 и не е разбрал, кое е уместно към приятел и кое не.

Не си случил на приятели, еми не си освободил място за приятели. Виж какви ги търпиш...
Освободи място, може и сам да си за някакъв период, но се научи да се уважаваш повече. Докато позволяваш това поведение, ще имаш такива хора около теб.

И това където казваш.. БАВНО ("леко по леко да се отдръпна"), Какво леко и бавно? Те леко и тактично ли ти се хвалят :D
Просто бъди мъж и рязко спри да търпиш. Набий им хуя в лицето!

Ако бавно се отдръпнеш само ще те следват и ще си мислят, че всичко си е по старому мужду вас. И дори ще ти остане едно чувство, че не си се справил с проблема, а си избягал. Ще те отслаби. Изправи се срещу проблема, не бягай.
Трябвало е още при първи заченъци на тези дразги да ги подкастриш. Защо си чакал.



Sigma. Life is easy.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: df9bbc82e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И аз съм на 30. Как ще реагирам ли? Ще се зарадвам, човек. Това да завиждам на някой за заплата, или, че прави секс съм го израснала преди 10тина години. Хиляди пъти предпочитам приятелите ми да се хвалят, отколкото да ми се оплакват. Много малко неща могат да ме накарат да се откажа от приятелство, научих се да приемам хората, каквито са. И в приятелството вече ценя най много приемането на автентичността на човека. Изобщо не искам някой да ми се прави на някакъв, нито да ми стъпва по терлички, нито да потиска нещо от себе си в компанията ми. Нито аз искам аз да се правя на нещо. Искам непринудено общуване, без излишни претенции. Съобразявам се с колегите, съобразявам се с учителите на децата ми, съобразявам се с роднини.. . Стига и с приятелите ли трябва да се стягам?! Разказвам най-странните вицове, готвя безобразно зле, забравям рождени дни. Най-дразнещото, което правя, е че не спирам да мрънкам, когато се возя. Направо не знам как шофьорите оцеляват без моите безценни напътствия, друго си е някой да е наизустил правилника и да не е сядал зад волан.
Не знам как ме търпят, как ми идват на гости... Как ми ядат храната, тия хора сигурно ме обичат. Просто няма друго обяснение.
И аз ги обичам, особено най-добрият ми приятел. С неговия готин хоум офис, никакво работно време, с щурия му ергенски живот. Сутрин му пращам снимка, къщата с краката нагоре, децата тичат омазани с паста за зъби, аз съм се скрила да пийна кафе. Той ми връща снимка страшен апартамент, като в аптека, царска закуска, кафенце в леглото... Щял да хапне и пак си полегне. Знае, че ям права пред хладилника, знае, че ставам в 5.00 за да пия кафе сама и пак рядко ми се получава... Кучият му син! Казах му края на Game of Thrones. Горкия, мислеше, че си е намерил занимание за близкия месец, беше на 3 сезон...
Той се закле, че ще чака тихо, и когато децата ми пораснат ще ги запознае с Ганчо (съученик, който не завърши гимназия, обаче наследи каменна кариера от баща си). Турбо селски гъзар, цял живот мантрата му е "ако работиш и учиш няма да имаш време да забогатееш". Сигурно си го е татуирал вече някъде.
Много сме зле, страшни инфантили ти казвам... Ти да си ни сложил хикса отдавна. Истината, е че на 20 исках перфектни приятели, да са все до мен, да ми помагат, да ми правят услуги, винаги, когато имам нужда и тн. Вече нито очаквам това, нито мога да го предложа. Искам с другите простосмъртни, уморени от изискванията и очакванията на средата, на децата, на родата - да се отпусна, да не го мисля, да се посмея, да си по плача, да съм просто човек.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: b077b19954
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Защо вместо да се дразниш не оцениш опита който ти се дава? Можеш да си кажеш ето това ядене ми изглежда интересно защо да не пробвам да си сготвя мой вариант или да научиш нещо за секса от другия ти приятел. Разбирам те, че се дразниш, но в момента ти завиждаш. Радвай се че имаш хора, които да те търсят. Можеш да им обясниш внимателно, че не се интересуваш от това толкова много и да предложиш друга тема за разговор.

 
  ...


...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: a5273d11a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ще си помисля,че при по-старите условия или са стояли гладни,или са карали само на ръчна.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: c53faadc0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   от 3. Абе хора, не разбирате ли, че те го използват за да си чешат егото, какви ги говорите? 5 пари не дават за него. То си личи....
Използват го ако може да си градят его и увереност на негов гръб...
Очевидно е, че тези негови "приятели" са емоционално интелигентни като някакви ученици, а са на 30г!
Какви ги говорите не разбирам...
С такива хора не може да си приятел. Те ще продължават да търсят някой, който да го натоварват емоционално и психически.

Използват думи и себехвалство за да се издигат на по-високо ниво изкуствено, защото те самите (но точно те подсъзнателно, а не съзнателно) знаят, че.... не стават...

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 8fdcc0243e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Почни и ти да пращаш снимки на твоето ядене и се хвали с жените, с които си бил (дори и да не си бил) :D

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker