Как мислите, дали бих се справил? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Как мислите, дали бих се справил?
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 796 пъти
Здравейте! На 18 съм, момче, след няколко месеца правя 19, та смятам да кандидатствам в СУ, да бъда студент. Сега нека разкажа малко за себе си, че да мина на въпроса. Ами, не съм тип мамино синче, по принцип съм отгледан от баба и дядо заедно с брат ми и съм възпитаван да съм мъж на място, един вид строго, е не прекалено де, но смея да твърдя, че са ме възпитали добре и по пътя на израстването си, придобих някои ценности и нрави които смятам, че като част от характера ми са добри. От малък съм се учил как да се оправям сам, мога да готвя, да чистя, да пера, мия съдовете, сгъвам си дрехите, поддържам чисто, пазя си нещата и така нататък, с вършенето на задължения вкъщи нямам проблем, и смятам че като се отделя да живея сам ще мога да се грижа за себе си. Също съм сръчен, както и английският ми се отдава, в училище се справям добре, но знам че това не е гаранция за 100 процентов успех в живота. (искам да спомена, че съм натура тип вълк единак, и понякога наистина ми е добре без други хора около мен). От друга страна имам притеснения, относно намирането на работа, не искам някакви космически суми за заплатата, като се има предвид че имам стаж една година (от почти 2 години работя на 4 часа в една железария и имам и заделени пари), но наистина смятам, че трябва да работя, дори на общежитие да съм, а и ако си намеря стабилна работа може и на квартира да съм, защото би ми било по-добре сам или с малко повече уединение. Та въпроса ми е, мога ли да се справя с живота? Просто не искам да се надявам на нашите или на баба и дядо (пък и не мога да разчитам на спестяванията си за дълъг срок от време все пак), а и си имам план чиято цел е да ми осигури стабилни доходи, спестявания и дори собствен дом до към 30 годишна възраст, тоест в срок на 11 години, целя да стана напълно независим и със сигурен доход и спестявания правещи ме един вид финансово обезпечен. (Смятам да изкарам курсове за готвач и може да си отворя ресторант след като понатрупам опит и средства, и в по-добри за този бизнес времена, естествено).

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: e5021c656d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Смятам, че си отгледан правилно и си мъж на място! Имаш 100%ов шанс да успееш, единствения, който може да те спъне, си ти самия! Много хора учат и работят. Много работодатели ще те гърбят за никакви пари. Само след като пробваш на много места, ще можеш да намериш най-доброто за себе си. Не спирай да се бориш, всичко си заслужава!

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: b7534778f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   100% ще се справиш с всичко в живота.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 000eae1f8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   На въпросът ти, само ти можеш да си отговориш! Нито те познаваме, ното сме чували за тебе, какъв отговор очакваш от непознати!? Щом имаш амбиции, все в нещо ще успееш! Мерака го имаш, остава да го изпълниш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 53687c8e8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Можеш да се справиш, давай! Успех от мен!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker