Защо мъжете/ момчетата се подиграват с жените? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123609)
 Любов и изневяра (30404)
 Секс и интимност (14590)
 Тинейджърски (22028)
 Семейство (6683)
 Здраве (9738)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3311)
 Образование (7404)
 В чужбина (1695)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1766)
 Други (19147)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Защо мъжете/ момчетата се подиграват с жените?
преди: 3 години, 7 месеца, прочетена 1846 пъти
Защо повечето мъже и момчета се подигравате с жените, имате претенции, изневерявате, обсъждате кусурите, обиждате, биете, разпространявате голи снимки и видеа, не си спазвате обещанията, увъртате, искате унизителен секс, държите се грубо, като путки, смачквате женския потенциал, разправяте на авери, бягате, а после ни плюете че сме меркантилни, курви и т. н.? Вие самите искате да работим и ни се сърдите, ако не ви издържаме. Блокирате ни в чат, шантажирате ни, защо? Това важи за мъжете от всички националности. Не искам да обобщавам, но... уви. Та защо? С какво жените в 21- ви век заслужихме такива мъже? Кой е виновникът? Искам отговори. А не хейт! И не, не се отнася за мен, ако това ще ми кажете. Хубав ден!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 7 месеца
hash: c63e64f27d
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   На база на какво сметна, че "повечето мъже" се държат така? Имаш статистика или? Като цяло, на пръв поглед хората са се променили, без значение от пола им.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: e265d85224
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Какво е женомаразец?
Мъж, който мрази жените, тъй както жените се мразят помежду си!

Мъжът е роден и дресиран от жена-майка му. След време е оставен за утилизация в ръцете на друга жена - съпругата му. От това следва, че жененият мъж е системно увреден от поне две жени.

Свобода от жените за мъжът имаше само за времето в казармата. Тогава майка-баща беше старшината на ротата.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: ab81574e16
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Алфа мъжете (генетичния каймак) се държат така. Защото могат, не им пука, те са най-силните и най-желаните. Когато жените казват "мъжете това, мъжете онова", под "мъже" те имат предвид именно алфите, другите са невидими поне до 40-50г. възраст.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: c2de25dea5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Авторке, искам да те поправя "Защо момчетата се подиграват с жените?". Един мъж няма да ходи да прави такива неща. Един мъж би бил културен. Би треатирал жената с уважение. Това което описваш са малки глупави момчета. Не ми пука дали са на 20, 30 защото те са пак момчета. Никакви мъже не са и няма да бъдат ако не си оправят поведението.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 321e360928
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Защо си мисля, че е обратното? Аз съм чувал и присъствал в пъти по-голям брой разговори между две или повече момичета, говорейки за друго момиче или за дадено момче и какъв бил. Как можел да прави така, онака. Да не говорим за лелките и бабките, които освен да се опалкват от мъжете... друго не чувам от тях - буквално. Даже и на семейни събирания... постоянно се говори и се коментира само едно и също. Много силно се надявам да НЯМАМ семейство, че да не говоря и да не чувам такива неща от моето обкръжение.

 
  ...


...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 4b0466cb88
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   2 След време е оставен за утилизация в ръцете на друга жена - съпругата му. От това следва, че жененият мъж е системно увреден от поне две жени.

Свобода от жените за мъжът имаше само за времето в казармата. Тогава майка-баща беше старшината на ротата.

==================================

Свобода има стига да си достатачно способен и интелигентен да си я вземеш. Никой не може насила да те накара да се ожениш и това е от близо доста години така. Това е нещо , което ти решаваш , а не който и да било друг. Разбира се опира въпроса до това да си достатачно интелигентен да отсееш манипулациите и лъжите и натиска да се жениш и да създадеш семейство. Да избереш да живееш както ти искаш , не както иска света.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 5d3151991e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Ей, Алфа задника, не ти ли писна да излагаш мъжкото съсловие, вече?
Моля те, вземи си измисли един хубав псевдоним, като Black Sabbath да може от далече като го видя да скролвам, докато го скрия.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 2c0941a1af
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   обичаш да обобщаваш. не съм се държал така както описваш никога, но може би това ми е грешката. давал съм голяма свобода и много повече отколкото е трябвало и женските са се възползвалили и подигравали впоследствие. много ще ми бъде приятно някой пичага да им извърти тия номера, които описваш на бившите ми. хайде карма идвай вече да се посмея малко аз : )

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: b93264eb92
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Защото така са възпитани.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: ce984d9c52
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мрън-мрън-мрън-мрън-мрън-мрън-мрън. Много рев, леко императивен тон, малко съдържание. Това пак е май онова лудо лелче, което не си пие хаповете и спами редовно този форум.

Първият ти "въпрос" (обвинение) важи и за твоя пол. Клюките са си женска област, питай баба Пена пред блока. Нали, ти защото нямаш претенции и в момента не клеветиш мъжете.

"повечето мъже и момчета"
"Това важи за мъжете от всички националности"

Кога съумя да прокараш всичките националности между краката ти, че такава представителна извадка да имаш? Май те отсвирват батковците, защото не искат да им лепнеш сифилис, гонорея, херпес и всеки вид и подвид срамна въшка, която си гепила от негрите в Конгото. Причината мъжете да отсвирват биологично оръжие е същата, която ги кара да не си го пъхат в ядрен реактор - здрав разум.

"С какво жените в 21- ви век заслужихме такива мъже"

Философски казус. И аз не знам с какво някои мъже заслужават измислени обвинения за изнасилване, фабрикувани обвинения за насилие и подобни глупости, но решение не съм намерил.

"Кой е виновникът"

Трябват двама души за танго, лелче. Питай мама и тати. Който е отгледал и дресирал мъжлетата около теб, той има отговорността.

"Искам отговори. А не хейт!"

И аз искам хеликоптер и вила в Алпите, но няма. Не искаш хейт, не хейти.

"И не, не се отнася за мен"

Да, сигурно. Точно затова изливаш душата си в анонимен форум, обидена от "повечето" мъже и момчета (педофилия ли усещам тук). Сърби те, защото Сульо и Пульо са те резнали.

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 7ca0e19f31
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Това го правят основно българските мъже. Защото не са научени от майките си да уважават жените. Защото живеем в трудно време и те вместо да се борят против несправедливостети, си изкарват неудовлетворението от живота върху по-слабите от тях - жени, деца. Мога да кажа, че мъжете от други държави - примерно от Западна Европа се държат различно и не се страхуват да защитават правата си. И уважават жените.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 316a9cbd22
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Моите съболезнования. Confirmation bias-ът едва ли ще ти позволи някога да се излекуваш от това изкривено мислене, ама ще пробвам все пак.

Прочети тези страници МНОГО внимателно:
https://en.wikipedia.org/wiki/In-group_and_out-group
https://en.wikipedia.org/wiki/Group_attribution_error
https://en.wikipedia.org/wiki/Ultimate_attribution_error

Дано те спасят от сексизма и въобще от колективистичното мислене и се научиш да гледаш на индивидите като на индивиди, не като на гениталии.
На теб ще ти хареса ли да бъдеш държана отговорна за всичко лошо*, което някой с твоя тип гениталии (националност, етнос, раса, език) е направил? Това е безумно мислене – макар и така широко разпространено.

*Нищо лошо няма в напускането на друг човек. Аман от морала на саможертването! Това е желание за неспечеленото.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 9b58438279
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Момиче, като семейна жена на 30, но изживяла всички години от пубертета до задомяване подобаващо ще ти кажа, че си зависи от жената. Тя трябва да мисли за самосъхранение и запзване на достойнство. Никога не съм била унижавана, използвана, манипулирана. Никога не съм била зависима от друг мъж освен от баща ми и то финансово, когато учех. Била съм си самодостатъчна и винаги съм обичала по-малко в една връзка. Голи снимки не съм пращала, за пари не съм била с никого. Всичко изброено от теб са слабости, елиминираш ли ги няма да бъдеш използвана или наранявана.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 9731fb0825
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Номер 3, тия " алфи" не са никакъв генетичен каймак, а средностатистически балкански мъж, а Ганьовките все на такива налитат, на думи са най- силни, но повечето са въздух под налягане. Много жени извън България не налитат на " алфи", но при българската действителност няма как да го видиш.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: d21bbdc2ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Номер 7, ти му го измисли вече - Алфа задника! Гласувам за това модераторите да му го слагат служебно на всяко мнение!

За темата: поради същата причина, поради която жените пробират като за последно, броят ти парите, гледат ти външния вид, тестват те все едно си лабораторна мишка, имат очаквания към теб, каквито не съвпадат с онези, които искат да изпълнят те самите, държат те резерва или са с теб, но ти изневеряват, обяснявайки, че не са искали, не сте си говорели достатъчно, задушавали са се, влюбени били и други подобни, а някои направо си въртят цял харем и целият морски флот ги има в телефонния си указател. Поради същата причина, поради която каквото и да осигуриш на някои жени, те са недоволни, искат развод и даже обясняват, че предишният им мъж бил такъв или онакъв. Понеже някои жени смятат, че когато се събереш с тях, ти трябва да се промениш по техен вкус, но те самите да си останата каквито са били. Пак поради факта, че някои жени се държат като че ли още са в детската градина, но пък масово се оплюват вдетинените мъже.

Можех да изреждам още, но започнах да се чувствам като пишещия понякога тук фен на калайджийки, барбадоски и други заместителки на българките /които не му пускат, очевидно/, затова спирам. Вярвам, че съобщението е разбрано - докато ги има едните, ще ги има и другите. Те са двете страни на една и съща монета, еднакво далеч от реалността.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 5dc2176cd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Щото жените такива мъже обичат

Всички жени са лош материал, обичат възможно най-лошите мъже, но те не са виновни, просто им е в природата

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 4ca60e4c4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   3, ти ако до 40 не си станал "видим" за момичетата!! (лично аз бих казала до 30), то изобщо не очаквай това да стане след тази възраст.. Вярно, че в България платени жени бол - и на 90 да си пак ще си "видим" за такива, ако имаш яка кинта. Но виждам, че ти не визираш платените, та посто си избий тази илюзия още отсега за твое добро.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: ce984d9c52
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   №11, питай майките в такъв случай. Явно българската жена момчета не трябва да отглежда. Дали обаче тогаз европеец ще иска да се чифтосва с теб?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: fee6d65d4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Но.17 , аз не съм но.3 , но ще ти отвърна вместо него.

Тези "видимите" , за които говориш са точно тези "мъже" , за които авторката говори. Невидимите искат да си останат такива , защото в живота има много други ценности , освен да впечатлят една жена.

Грешката е във вас, че искате някой да ви казва колко сте специални . А на света има два типа мъже. Такива , които ще ви го кажат , за да ви прилъжат- въпросните "видими"(описаните от авторката) И такива , които не ви обръщат внимание, а вие на тях още по малко.
А дали сте наистина специални ? Ти ми кажи.
-----
Изобщо не се заяждам . Нека да я ясно!
Виждал съм много специални мъже. Достойни мъже. Българи.
Виждал съм и много ганьовци , точно както авторката ги описа .
Първите са много по малко, не само в България , но и по света. Но пък и първите почти никога не съм ги виждал с жени. Просто защото наистина са невидими.
Всичко по горе се отнася и за жените.

Така че - не слагайте всички под един знаменател , ами си отваряйте очите повече!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker