Дайте идея за романтична изненада - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Дайте идея за романтична изненада
преди: 13 години, 2 месеца, прочетена 10624 пъти
Здравейте. Имам намерение да поканя моя приятел в къщи и да му организирам романтична вечер. Първо се затруднявам в избора на музика, защото той харесва рок и по-твърда музика за разлика от мен - аз си падам по романтичните и прочувствени балади. Иска ми се да е нещо, което да му допадне и в същото време да го настрои на романтична вълна.

Не знам и какво да му сготвя- искам да е нещо леко за да не натоварва стомаха му и в същото време да му подейства еротично, да разпали страстта му и желанието за интимност. Не знам как да се облека за да го изненадам, да не е както обикновено за да разбере, че съм мислила за него и да оцени желанието ми да го изненадам. Моля споделете своя опит.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 2 месеца
hash: d8090b439c
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Сготви му каквото обича,пусни му музиката,която той обича,просто направи всичко каквото той обича..Облечи си дрехите,които според него ти стоят най-добре.Изобщо направи тази вечер,неговата вечер-вечер на сбъднатите му желания.може би жеста,че ще преглътнеш за една вечер ужасната му музика и старанието ти да му приготвиш любимото ястие ще се оцени много повече отколкото лигавщините с вечеря на свещи,засуканото ястие,официална ти рокличка и не ритмичното поклащане в центъра на стаята под звуците на любимата ти балада.но аз не ви познавам,ти си го познаваш най-добре и си наясно какво би му харесало и зарадвало

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 261863eaac
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Сори, но ти искаш да му предложиш това, което ти желаеш сама за себе си. Звучи грубо, но на мъжете не им дреме за такива неща - ако са истински мъже. Сготви му една дебела паржола с пържени картофи и ще се зарадва, пусни му мач и си на правилния канал и музика...
С две думи - мисли, какво ТОЙ би искал, не ти.
Няма хетеросексуален мъж обаче, който не би се радвал на една вечер с много страст и разпуснат секс, на хубаво бельо и алкохол може би. Прочети малко в някоя книга по темата за нови техники например, с които да го изненадаш (най-голямо е разнообразието при оралната любов).
Отпусни се, сготви му действително нещо с месо, но за десерт - ягоди със сметана, които той да си похапва направо от тялото ти. Ако харесвате порно - може и това да ви анимира.
Зарежи романтиката, освен ако мъжът ти не е друга жена! Предложи му вместо това червено месо за вечеря, което да възбуди инстинкта му на ловец, както и сметана директно на тялото ти - а то за него съм сигурна е най-красивото на тази земя!

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 7bf38443ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Номер 2 не им дреме на простите мъже. Не бъркай истинския мъж с простака! На истинския мъж му пука дали жената до него е дама или обикновена простакеса. Защото простаци и простакеси много, но джентълмени и дами - малко, особено в България. Не всички български мъже са простаци, които мислат само за ракията, салатката, пържалата и таковането, както се опитваш да го изкараш. Има и романтични мъже. Това че ти си от масовия тип чалгар-простак или попадаш все на такива си е твой проблем! В тази хора има и нормални хора, малко са но ги има!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 0e8be0bc34
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз също не съм съгласен с №2
Желаеш романтика. Приготвиш ли с любов всичко, а виждам, че имаш това желание, ако мъжът есвестен мисля че ще го оцуни.

И секса не е всичко, обстановката, която ти препоръчаха с музиката е предразполагаща, а ако готвиш добре, ще е на върха на мечтите си, когато го нагостиш и започне палавата игра :)

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: c1b63d9b51
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Без музика... или неговата музика!
Дрехи... кой мъж не иска жена му да се обеле като мръсница... специално за него, личната му мръсница
Масаж! Еротичен масаж ще го настрои много повече...
Нещо леко, нещо леко... пилешко. Направи пилешки хапки с някакъв сос... някаква салата с ориз - варен бял ориз с много подправки... и ако наистина искаш да го впечатлиш с готварски умения - омеси някакви питки и направи сладолед или течен шоколад или сладкиш за десерт...

А може и без десерт, де.. само след като се наяде, го погали по гърдите и го питай дали е готов вече за сладката част... съблечи го и започни с масаж... после орална... просто се погрижи за него... той сам ще довърши.. споко :)

Но музика ако пуснеш хард ще убие май всичко... виж в ютуб все пак има някакви вечни песни, рок балади, които са просто вечни и подходящи винаги... за всеки слух..

 
  ...


...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: b6249eb80c
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

6.   Ти искаш невъзможното. Ако имаш любов - имаш всичко. Нямаш ли любов - нищичко нямаш! Ако нямаш любов си като кимвал, що дрънка.

“Любовта дълго търпи и е милостива; любовта не завижда; любовта не се превъзнася, не се гордее, не безобразничи, не търси своето, не се раздразнява, не държи сметка за зло, не се радва на неправдата, а се радва заедно с истината, всичко премълчава, на всичко хваща вяра, на всичко се надява, всичко търпи. Любовта никога не отпада”
Се пише Библията - 1 Тимотей 13 глава.

Ако наистина имате любов помежду си, то ти сам трябва да измислиш нещо....

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 708f2e1c09
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката към номер 5 :
Идеята ти за еротичен масаж ми се струва страхотна. Само че никога не съм правила такъв и малко се притеснявам дали ще се справя. Сега започвам да търся инфо за масажа в интернет. Дано да се получи и моя човек да го оцени. Пожелайте ми успех.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker